Hımm bnde sat filan mı girdi acaba dedim
Yok ya son adet tarihi sandımsaatmi demek istedin anlamadım :)
Hayır geçmedi dün kötü
Bugün sabah kötü şimdi de yavaştan
kötüleşıo
Yok ya son adet tarihi sandım
Benide katin araniza benimde bebegim 5.10 doguyor cok mutluyum Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah bu 3. Bebegim
Evet tahmin ettim cnm önce de sormuştum doğum tarihini giriyorsun değil mi diye sonra kendim baktım neyse ki halloldu hadi hayirli olsunkıs esiir, Allah benim iyiligimi versin.heryerde sat soruldugundan ben tarihi onu girmisimya.orda dogum tarihi soruluyomus megerse.deistirdim bakalım olcak.herseyim olay ya :))
Neee 7 ay mıof nolcaz biz bole ya.birak yemek pisirmeyi kizima evin ohtiyaclarini bile esim ustlendi bizimde.sabah aksam hatta gece uykusundan kalkip kusarmi bi insan ya suan oyleyim.insallah ilkim gibi 7ay bari surmesin.gerci bu kusmalar gebeligin iyi gittiginin bi gostergesiymis.
Evet tahmin ettim cnm önce de sormuştum doğum tarihini giriyorsun değil mi diye sonra kendim baktım neyse ki halloldu hadi hayirli olsun
Benim sat 26 ocak ondan tahmin ettim
Merhaba hoşgeldiniz bebişiniz hayırlı uğurlu olsunMerhaba hanimlar, araniza dahil olabilir miyiz :)
Merhaba hanimlar, araniza dahil olabilir miyiz :)
OH neyse oldu ya mutlu oldum ben desen sat deyip durdukca ben uyanmamisim hic.o tarihi de ezbere girmisim.iyi oldu gozumu actin.mersi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?