ne güzel anlatmıssın canım cok sagol ya ımrendım vallahı rabbım bu doğumunu daha da guzel olmasını saglasın ınşallah çok hoşuma gitti inşallah bizimde böyle güzel anımız olur ama normal istiyorum şimdilik kısmet hamgisi iyi ise o olsun yınedebelden iğne olma fikri korkunç geliyordu bana ama hissetmedim bile .ameliyat başladığında hiçbişey hissetmedim dr geldi başlamadıı sanıyorum hala aaaaa o da ne kızımın sesi aradan 1 dk geçmeden diğerinin sesi :) sonra dikişler biraz uzun sürüyor tek sıkıntı bu ameliyat sırasında, bir an önce bitsin kavuşayım diye düşşündüğün için dakikalar geçmiyor.sonra odana çıkartıyorlar yanlız bir süre su yemek vermiyorlar ben çokkk susamıştım.zaten ameliyattan baya sonra kaldırmıyorlar o sırada ufak tefek ağrı oluyor ama o zamanda ağrı kesici vuruyorlar geçiyor.ilk ayağa kalkış sıkıntılı bacaklarını hissetmiyorsun doğal olarak adım atmak imkansız gibi geliyor.2. kalkış daha rahat ama 3. artık desteksiz yürüyebilmiştim yavaş yavaş.2 gün yatmak zor o yüzden arkama yastıkalrı yığmıştık hafif yatar pozisyında uyuyordum.4. 5. gün gayet iyi durumdaydım.ama ne sezeryan hikayeleri duymuştum doğumdan önce nelerrrr ister istemez korkuyordum. ama unutmayın herkes farklı herkesin doğumu farklı.kiminde anestesi baş ağrısı yapmış epidural bel ağrısı yapmış ama bende olmadı.inşallah bundada rahat olurum. rabbim tüm meleklerimizi sağlıkla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah