15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

normal doğum mu yaptı canım arkadasın bırde sana amelıyat yada normal dedıler mı hıc korkma kımsenın doğumuna da bakma herkesın bunyesı ayrı ve farklı doğumu kolay olur ınsallah
Evet canım normal doğum yaptı çok pişman oldu yani delik deşik etmişler yamalık gibi dikmişler 2 ay eşiyle münasebeti yasak kendin bile bakamıyorum diyo yani bende korkuyorum doktor bebeğin durumuna gore dedi kilosuna duruşuna herşeyine bağlı dedi ama gidince konusucam

hayırlısı olsun cnm benım arkadaslarda amelıyat oldu baş agrısından cok cektıler

Evet doğum olduğu zaman 8 hafta başlar erkense öncekiler sonuna eklenir
aynen doğru canım yanı doğum 40 haftada olmaada bılır ama ben kafaya takmıyorum cunku bır gunun bıle olsa kullanıyorsun o ıznı sonucta yasal hakkımız sizin raporda başlama ve bıtış tarıhlerı yazıyomudu çalısabılırde

valla her ıkısındede tırsıyorum ama hıc bellı etmıyorum

neden kı amelıyat mı canım sızınkı
evet canım sezeryan olucam inşallah. ikizlerde epidural sezeryan olmuştum. dr eğer istersem normal doğum yapabileceğimi söylüyor ama normal beni korkutuyor açıkcası cesaretim yok. ilk doğumumda çok büyük sıkıntılar çekmedim inşallah bu da öyle olur

Ben çatı muayenesine girdiğimde doğum gelmişti bi tane kulaklarımı kapattım etkilenmemek için
İçimde durmasına da öle alıştm ki hiç cıkck gbi gelmio
dimi aynen bende öyle öyle sanki hep böyle durcakmışım gibi geliyor doğduktan sonrada karnımda bi boşluk hissederim sanırım hareketine yamulmasına vurmasına o kadar alıştım ki :)

dönmedı nı seyde demedıler bana sızınkıler dondumu bebıslerınız
benim 32 de rapor almaya gittiğimde dedi doktorum dönmüş doğum pozisyonunu almış diye dönmeyen bebeklerde 37-38 e kadar dönebiliyormuş doktorum öyle söyledi

Son düzenleme:
pekı amelıyat nasıl ınan benıde amelıyatla korkuttular o yuzden amelıyatı aklıma bıle getırmıyorum

benim 32 de rapor almaya gittiğimde dedi doktorum dönmüş doğum pozisyonunu almış diye dönmeyen bebeklerde 37-38 e kadar dönebiliyormuş doktorum öyle söyledi
bu cuma 36 hafta dolacak 35+4 ıken gıttım hıc donmus demıyorlar haftaya cuma kontrolum 37 de tam acaba donermı aslında takıntı yapmıyorum ama saglıkla kurtulımde dıyorum her gun heyecanım daha bır artıyor korku heyecan adranalın hepsı karısık suan

pekı amelıyat nasıl ınan benıde amelıyatla korkuttular o yuzden amelıyatı aklıma bıle getırmıyorum
belden iğne olma fikri korkunç geliyordu bana ama hissetmedim bile .ameliyat başladığında hiçbişey hissetmedim dr geldi başlamadıı sanıyorum hala aaaaa o da ne kızımın sesi aradan 1 dk geçmeden diğerinin sesi :) sonra dikişler biraz uzun sürüyor tek sıkıntı bu ameliyat sırasında, bir an önce bitsin kavuşayım diye düşşündüğün için dakikalar geçmiyor.sonra odana çıkartıyorlar yanlız bir süre su yemek vermiyorlar ben çokkk susamıştım.zaten ameliyattan baya sonra kaldırmıyorlar o sırada ufak tefek ağrı oluyor ama o zamanda ağrı kesici vuruyorlar geçiyor.ilk ayağa kalkış sıkıntılı bacaklarını hissetmiyorsun doğal olarak adım atmak imkansız gibi geliyor.2. kalkış daha rahat ama 3. artık desteksiz yürüyebilmiştim yavaş yavaş.2 gün yatmak zor o yüzden arkama yastıkalrı yığmıştık hafif yatar pozisyında uyuyordum.4. 5. gün gayet iyi durumdaydım.ama ne sezeryan hikayeleri duymuştum doğumdan önce nelerrrr ister istemez korkuyordum. ama unutmayın herkes farklı herkesin doğumu farklı.kiminde anestesi baş ağrısı yapmış epidural bel ağrısı yapmış ama bende olmadı.inşallah bundada rahat olurum. rabbim tüm meleklerimizi sağlıkla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben bu su fazlalığından nasıl kurtulcam ya benm gbi olan var mı Dr unuz nasıl bi yol izliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…