15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

raporunu 32 de aldıysan 32 den sonra 35+3 e 3 hafta 3 gün olmuş oluyor doğumdan sonra 8 hafta hakkın var bu 3+3 de doğumdan sonraya eklenecek 11+3 olacak o zaman iznin canım ben bu şekilde oluyor diye biliyorum
32 de çalışabilir aldın 35+3 te çalışamaz raporu alçaksın dimi ben ona göre cevap verdim de çünkü acaba yanlış mı anladım dedim

Yok şükür yatınca geciyo hareket halindeyken vuruyo belimden şimdi daha iyim ama.bu hafta sonu gidicem insallah
ben bugun gıttım bel agrısı için magnezyum yazdı canım bırde kan ılacı kullanmıyorum dıye kızdıama sevmıyorum ılac kullanmayı başka doktora gıttım bugun sagolsun baya bılgılendırdı benı

Ben 36. Hafta icindeyim .Ben yarin 35+3de rapor alacagim.benim dogum iznim ne kaadar olacak ve ne zaman bitecek ???? Lutfen hesaplar misiniz .ben cikamadim isin icinden
24 gun dogumdan sonrasına eklenır canım ama dogumu ne zaman yapacaksın 40 hatadamı 39 da mı bellısız olduğu ıcın doğum yaptıgın zaman kalan iznini ototmaatık hesaplanıyor sıstemde

Kan ilacı kullanıyorum benim doktor antibiyotik progestan bi ilaç daha var onu yazmış magnezyum kalsiyum al dedi de ben almadım okadar çok ilaç omega yagi da iç dedi ya içemiyorum ama bu vel ağrısına magnezyum kalsiyim iyi gelebilir

bende öyleyım esıla ama kullanacagım ılacı kanı magnezyumu belkı dogumdada faydası olur dıye umut edıyorum bırde ıdrara acayıp cok gıdıyorum onun ıcın ılac yazdı bakalım o nasıl olacak kılosu kuzumunda 2650 kğ olmus 37 den sonra her hafta cagıracak insallah normal dogum yaparız rahat bı dogum

bugun doktora gıttım sancılı bır bayan geldı doktor yan tarfda muayene ettı 3cm acıklık var dedı kadına yatıs yaptırdı aksama yada ögleye kadar doguru dedı kızlar ben sandım ben doğuracagım o kadar heyecanladım rabbım bızlerıde bır solukta kurtarsınnnnnn

Kızlarrr dün çalışamaz almaya gittim çatı muayenesine yolladı ay neyse bi şekilde bitti ebe bna gıcık oldu galiba açılma yok dedi

suyum hala çok fazla Dr normal doğumda kordon baştan önce çıkabilir dedi bebek kafasını itemez sudan dolayı dedi ayy artık hayırlısı ile kurtulsaydık
Nst sancım ın biri de 75 üstü çıktı

Zaten artık yürüyemiyorum sol bacak ve kasık acıo
Ama erken doğacak gbi de gelmio hiç kilo 2.930 küçük bi bebek dedi bna

İzinle ilgili soru soranlar ben 32 de çalışabilir almistim
3 hafta çalıştm 35 de çalışamaz aldım 3 hafta aktarıldı
Doğum öncesi 5 sonrası 8+3=11 toplam 16 Hafta olmuş oldu
Erken doğum halinde ise o haftalar iznin sonuna ekleniyor her şekilde 16 Hafta hakkımız var

Amin canım benim bebiş ters duruyo şuan kilosu 2 hafta önce 2 500 du şimdi kaç olmuştur bilmiyorum nu hafta gidicem doktora ama normal doğumdan korkuyorum ve yeniler de arkadaşım doğurdu çok fena altı bakmıyorum bile diyo yani endişeliyim o konuda

aynen canım doğru bır bılgı bu hakkımız olan 16 hafta sonuçta kullanılıyor

cnm bebegın neresı kucuk benımkı bugun gıttım 2650 grem ayrıca baska bı doktora gıttım doktorum bana rahmın dar demıstı suyu az demıstı bu doktor dedı senı amelıyat etmeye karar vermıs bıle o dedı rahmın dar oldugu alttan muayene ıle oda dogum anında bellı olur dedı suyu az ama yetecek kadar var bundan asagı düşme dedı zaten acılman olsa doğum başlar bence ben muayenedeken kadının 3 cm acılması ve sancısı var dı doğum ıcın yatısı yapıldı dert etme her bırı ayrı bı sey söyluyor bebısler saglıklı olsunda sag salım alalım başka bı sey ıstemıyorum maşallah bebısıne yanı kılosu normal cok degıl ama az da degıl

normal doğum mu yaptı canım arkadasın bırde sana amelıyat yada normal dedıler mı hıc korkma kımsenın doğumuna da bakma herkesın bunyesı ayrı ve farklı doğumu kolay olur ınsallah

teşekkür ederiz en açıklayıcı sen oldun canım böyle olmasına sevindim bende

ayyyy şu konuşmalarımıza bi bakın daha geçenlerde mide bulantısına ne iyi gelir çok uykum geliyor falan diye konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz sanırım artık gerçekten sonuna geliyoruzbu aslında çok güzel bişe meleğime kavuşacağım için ama bi yandan da ürkütücü etrafımda doğum yapanları duydukça

24 gun dogumdan sonrasına eklenır canım ama dogumu ne zaman yapacaksın 40 hatadamı 39 da mı bellısız olduğu ıcın doğum yaptıgın zaman kalan iznini ototmaatık hesaplanıyor sıstemde
Yani dogum sonrasi sekiz hafta bebek dogunca mi başlayacak

Ben de bugun doktora gittim bebegim donmemis,doktor buyuk ihtimal donmez dedi 38. Haftada sezeyanla aliriz dedi,sizin kacinci haftada dondu

Cidden Dr larda bile her kafadan bir ses Allah hayırla kurtarsın hepimizi

Ben çatı muayenesine girdiğimde doğum gelmişti bi tane kulaklarımı kapattım etkilenmemek için
İçimde durmasına da öle alıştm ki hiç cıkck gbi gelmio

Ben çatı muayenesine girdiğimde doğum gelmişti bi tane kulaklarımı kapattım etkilenmemek için
İçimde durmasına da öle alıştm ki hiç cıkck gbi gelmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…