15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

ne güzel anlatmıssın canım cok sagol ya ımrendım vallahı rabbım bu doğumunu daha da guzel olmasını saglasın ınşallah çok hoşuma gitti inşallah bizimde böyle güzel anımız olur ama normal istiyorum şimdilik kısmet hamgisi iyi ise o olsun yınede

Ben bu su fazlalığından nasıl kurtulcam ya benm gbi olan var mı Dr unuz nasıl bi yol izliyor
benımde suyum az ben havuc suyu ıctım bı kaç kere fazlalassın dıye sınırda yetecek kadarımıs sımdılık bebegıme bol su ıcıyorum her ıkımızın durumuna sıkıntılı ıkısıde ıyı degıl

desene hepimiz aynıyız duygularımız karma karışık. takıntı yapma bence de canım dediğim gibi normal şuan dönmemiş olsa bile ama yine de kontrole gittiğinde de sor bence

ya kızlar bu çatı muayenesi herkese yapılıyor mu ne zaman yapılıyor bana 32 de normal doğum herşeyi normal çocuk pozisyonunu almış 35. hafta bittiğinde nst ye alcam dedi o zaman gel dedi şimdi aklıma geldi bu nst için gittiğimde çatı muayenesi fln yapılır mı yapılmaz dimi tırstımmm da azcık

ben bır kere nts ye gırdım yaplmadı cnm ne zaman yapılıyor çatı öuayenesı onuda bılmıyorum hıç 38 -de genelde kesın yapıyorlar

desene hepimiz aynıyız duygularımız karma karışık. takıntı yapma bence de canım dediğim gibi normal şuan dönmemiş olsa bile ama yine de kontrole gittiğinde de sor bence
haftaya kesın sorarım rapor almya gıttıgımde tam 37 . gun gıdıyorum elımden geldıkce kendı kendımı motıve edıyorum

Sanırım nst de sancı yüksek çıkınca çatı yapıolar ben de öle oldu yaani
anladım canım ben de agrı pek yok bel agrısı dısında bırde arada bıcak saplanır gıbı oluyor 9 ekımı sabırsızlıkla beklıyorum rapor almaya gıdecegım artık zaman gecmıyor kurtulacagım günü sabırsızlıkla beklıyorum

esircim çatı muayenesini nasıl yaptılar canın acıdımı benimde pazartesi yapılacak bugün gittim kontrole yapmadılar 37+5 olduk bugün
batuna_86 cok az kalmıs sana da canım rabbım kolay kurtarsın agrı fılan oluyor mu o haftalarda tam 38 de yapılıyor demı ç.muayenesı bende öyle biliyorum

esircim çatı muayenesini nasıl yaptılar canın acıdımı benimde pazartesi yapılacak bugün gittim kontrole yapmadılar 37+5 olduk bugün

gunaydın kızlar çatı muayenesı yaptılar bana hemde 2 kere.33 haftayken anıden sancım geldı dr gıttım nst de yuzde yuz sancım çıktı ebe dogum başlamış dedı alttan muayaene etmesı gerekıyormus çok korkmuştum daha once hıc yapılmamıstı.korkma falan dedı neyse ıkna oldum o korkunç masaya çıktım baktı ama acımadı 2 cm açılmam olmustu. hemen ozele kendı doktoruma gıttım ordada nst yaptılar sancım yıne cıkmıstı ordakı ebede baktı ama bu sefer acımıştı neden anlamadım ılkınde hıç acımadı dayanılmayacak bı acı degıl korkmayın.

batuna_86 cok az kalmıs sana da canım rabbım kolay kurtarsın agrı fılan oluyor mu o haftalarda tam 38 de yapılıyor demı ç.muayenesı bende öyle biliyorum
ağrı oluyor canım arada bir giriyor bıçak gibi onun dışında rütun sancılar var hep karnım hep taş gibi benim heran olabilir dedi doktorum rahim(servikal) boyum 3cm kalmış bebeğim çok aşağıda doğum pozisyonunuda aldı zaten evet 38.haftada yapılıyormuş çatı muayenesi doktorum öyle söyledi

bende çatı muayenesinden korkuyorum bu hafta olacağım bence ebeden ebeye fark var herhalde kiminin eli hafif kimininkiside ağır herhalde inşallah kolay geçer

bende çatı muayenesinden korkuyorum bu hafta olacağım bence ebeden ebeye fark var herhalde kiminin eli hafif kimininkiside ağır herhalde inşallah kolay geçer

aslında olabılır bende ılkınde çok korktugumu soyledım korkma bak yag dokuyorum dedı yag surdu parmaklarına ama oeldekı şu normal karına surulenlerden surmustu. bende bebegım dondumu donmedımı anlamıyorum karnım taş gıbı hep 37+2 oldum

batuna senınle aynıymış gunumz ben dogumdan çok korkuyorum hemdee hepsındende napıcam bılmıyorum.

sagol canım inşallah bizde de acımaz şimdi durumun nasıl pekı sancı filan varmı erken doğumm riskini atlattınız demı

bebişine kavuşmaya çok yakınsın desene bendede oluyor bıcak gibi agrı ama sık degıl arada ama öyle rahatım halsızlık dısı bı sıkayetım yok şimdilik

sagol canım inşallah bizde de acımaz şimdi durumun nasıl pekı sancı filan varmı erken doğumm riskini atlattınız demı

inşallah.evet çok şukur atlattık. 1 gece has.yattım sonrasındada evde lavobo dısında hıç kalkamadım nerdeyse 0n gun yattım ilaç tedavısı uyguladık.çok halsızım belıme agrı gırıyor ara ara da kasılmalar oluyor.gece uykularım bıttı sızler ne alemdesınız

Ben de bugun doktora gittim bebegim donmemis,doktor buyuk ihtimal donmez dedi 38. Haftada sezeyanla aliriz dedi,sizin kacinci haftada dondu
Ben de bugun doktora gittim bebegim donmemis,doktor buyuk ihtimal donmez dedi 38. Haftada sezeyanla aliriz dedi,sizin kacinci haftada dondu
Benım ufaklık 32. haftada döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…