15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Merhaba bende 11 haftamı bugün doldurdum ikili testimi verdim cinsiyetini cok merak ediyorum.ikili test ile cinsiyet gerçekten belli oluyormu

Saol canim biraz hazr yedik ondan bozdum kendimi gibi

amin Rabbim yardim cimiz olsun bende bi ara oyledim geçti ama cabuk maşallah rahat geçti simdilik yani diğer hamilelerde gore gerçi bizde annem yengem hic bilmezlermis hamileliği ben calistim için biraz biliyorum yinede dikkat edelim sunun surasinda ne kaldi su uç ay geçsin rahatliuomus uz

Isten yeni ciktim gunduzleri birseyim yokta aksama dogru zafiyet geciriyo gibiyim suyun tadini bile cok ozledim yudum yudum kraker yiyirum otobuste ondanda biktim artik su donemler gecsede bende herseyi yesem bebisim daha iyi beslense

Kızlar ikili taramayı yaptırdım. Herşey Normal çıktı çok şükür :)
sevindim adına canım darısı başımıza:) bi de neler yaıldı ne kadar sürdü sonucu aynı gün mü aldın? bildiğim kadarıyla kesin bir şey denilmiyor olasılıklar üzerindenyorum yapılıyor senin kaç çıktı? biraz fazla soru sordum farkındayım ama merak ediyorum ben de yakında yaptıracam

Oo bnm annem bnde 5 ay wc den kalkamamış
Neye bağlı bu durum bilmiyorum herkes rahat geçirse keşke

Kizlar gunaydin bu arada.. aktardan aldigim hamileler icin satilan yag karisimini 2 kere fln kullandim.. alerji yapti tenim kirmizi leke leke oldu.. dun bugun sukur gecmis gibi.. esim cok kizdi.. :) normaldede biraz alerjik bunyem artik karisimdaki bazi yaglara alerjim var sanirim onu kullanmicam..zeytin yagli bebek yagina devam.. bide vazeline mi kullansam ki arada ??

Bitki çaylarını da çok içmemek gerek diyorlar, aklında olsun. Doktorum bana ateşin yükselirse minoset içebilirsin demişti, ateş iyi gelmiyormuş bebeğe çünkü. Bir sor istersen doktoruna.
Evet cnm oyleymis ama bogazimi rahatlatiyordu valla dun bende gittim minoset ve antibiyotik verdi kan ilaci kullaniyordum onu birakmami soyledi bakalim insallah cabuk atlatirim

Allah'ım inşallah tüm bebişlerden hayırlı haberler alırız, benim ikinci doğumum olacak. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sonuçlardan bilgi veririm.
Dün ikili tarama testi, kan idrar tahlili yaptırdım. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı, bir problem yok. İkili tarama hormon testi sonucu 10 gün sonra çıkacak. Ultrasonda da bebeğin gelişimi gayet iyi çıktı, çok hareketli bir bebek, doktorum düşük riskin falan yok, her şey çok iyi dedi. Veee cinsiyetini de öğrendik; ikinci kızımız geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…