15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

evet olabilir iyi bakıyorum gerçekten hem de ailede ırsi bizim irilik ondan da bebişimin de öyle olması gayet normal olur doğumu da etkiler mi bu durum acaba

bende 10 gun onden gıdıyorum ama seker yuklemesı yapmadım. gerek yok dıye dusundum. ınsalah bısey olmaz. bu arada cantaya bebegın zıbını, battanıyesı, emzık ,bıberon, bez, ıslak mendıl. kendı cantama terlık,pıjama (ama yazlık pıjama koydum henuz kıslıklar cıkmadıgı ıcın takım alamadım onu beklıyorum) camasır, ped, emzırme sutyenı ,gogus pedı, gogus ucu krem, kırmızı tac koydum okadar eksıkler varmı onuda bılmıyorum

Ben aldim anakucagi bebesinin uygun fiyatti sayfasindan bak istersen tekrar
Cok gecmıs olsun canım. benımde 10 gun ılerden gıdıyor. doktor cok ıyı demısstı. cok muz flan yıyosan oda cok kılo aldırıyormus bebege.
Bu arada hangı sıte canım baktım ama bulamadım ana kucagı ıcın

evet olabilir iyi bakıyorum gerçekten hem de ailede ırsi bizim irilik ondan da bebişimin de öyle olması gayet normal olur doğumu da etkiler mi bu durum acaba
iri olunca genelde amelıyat yapııyorlaer bakalım hayırlısı:)

teşekkür ederim bebesi diye bir site vardı ordan almıştım ama bikaç ay oldu alalı

ayyyy ameliyatmııı ama ben çok korkarım ki pazartesi çalışabilir raporu almak için gideceğim bu konuyu kendi doktorumdan iyice bi öğrenmem lazım
canım yanı her doktor bir degil mesela bizimki oyle iri olunca risk almıyor ama ben her tülü korkuyorum artık önce böyle degildi zaman yaklasınca korkmaya basladımuykularım kaçt ama bol motivasyona ihtiyacım varve bol duaya

hiç doğumu düşünüp kendini evhamlandırma video izleme ve k,msenin doğum anısını dinleme.sezeryandan korkma bide. sonuçta herkesin acı eşiği faklı bünyesi farklı.ben gönüllü sezeryan istiyorum bunu da. ilkinde çok rahattım çünkü 2. gün kendi işimi kendim görebiliyordum.hayırlısını iste rabbim kolay doğumlar nasip etsin tüm hamişlere

aynen canım ya bugün bi akrabamda doğuma gitti ağrıları varmış onları da duyunca iyice panik oluyorum dua edelim bol bol yapacak bişey yok

Ama

Nasıl öle oluo doğumun 8 KASIM görünüyor
Benm 2 kasım görünüyor 9 Eylül haftası bitio senin de bi sonraki hafta olmalı yanlış mıyım
Ben de 31 Ağustos'ta 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, 5 Ekim'e kadar çalışabilir verdi doktor. 5 Ekim günü gidip, çalışamaz raporumu alacağım.

Ben de 31 Ağustos'ta 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, 5 Ekim'e kadar çalışabilir verdi doktor. 5 Ekim günü gidip, çalışamaz raporumu alacağım.
BENDE SENDEN 4 SONRA ALDIM RAPORU ÇALIŞAMAZ RAPORUNUDA YINE AYNI ŞEKILDE 4 GÜN SONRA ALACAGIM 9 EKIMDE AYRILIYORUM

Günaydın arkadaşlar bugün sancıyla uyandım karnım belimden giren kramplar nefesimi kesti zor bi sabaha uyandım sizde durumlar nasıl tek ben mi.boyleyim

Ama

Nasıl öle oluo doğumun 8 KASIM görünüyor
Benm 2 kasım görünüyor 9 Eylül haftası bitio senin de bi sonraki hafta olmalı yanlış mıyım
Ben doktor degistirdim simdiki dojtorum 30 ekim diyor doguma. O yuzden bir gafta erkene geliyor

Benim 32+0 tam 4 eyluldeydi doktorda ultrasonda oyle gorundu ben de calisabilir raporunu aldim .36 haftam da 2 ekimde bitiyor ama ben 30 eylulde calisamaz raporu alacagim .bana kac hafta eklenecek dogumdan sonryaa????

Hamisler benim bebegim daha donmedi ,basi yukarda gunde cok kez basini kaburgalarima yakin yerden cikariyor kasiliyorum ,bu kasilma erken dogum belirtisi degil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…