15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

üzülme yine başka doktorlara da danış sıkıntı stres ıyı degıl helede bu dönemde kalbını ferah tut

oy oy kuzum basin sagolsun.cok uzucu gercekten ya

bizdede var uyusmazlik 26 haftada test yaptik tekrar negatif cikinca benim.doktorumda hamileukenndiim dogumdan sonra bebekle senin.kanin uyusmazbise yaparizdedi yapmiyor banada igneyi yani .. sen zaten hamilelik basinda yapmissindir testi ..birde ilk cocukmu ? Ilkse hic korkma.ikincisi sorunlu oluyr zaten

ilk bebekse hiç sıkıntıya gerek yok her dr uygulaması farklı olabiliyor bişi olmaz merak etme.peki bunun dışında ne dedi dr durum nasıl

Ben de gebelikte Yapılıyor diye biliyorum ama, yine de araştır, binbaşına doktora daha sor bence; iki doktorun dediği farklı ise, üçüncüye de danış derim. Yine de gönlünü ferah tut, inşallah birşey olmaz, sonuçta kendi doktorun da doğumdan sonra yapılabilir dediyse bir bildiği vardır, ne seni ne de bebeği ve kendini riske atmak istemez.

Kızlarr selam. uzun zamandır yazamıyordum.nasıl gıdıyo hamılılık, artık benım kasıklarımda agrılarım oluyo özellikle gece uyurken nerdeyse hıc uyumuyorum bacaklarımın arasına yastık alıorum sırtıma yastık koyuyorum ama uyuyamıyorum sızler ne durumdasınız. bıde yuruyuse falan cıkıyormusun ben acayıp erınıyorum. esım zorla aksam yururuse cıkartıyor

MRB CNM AYNI ŞİKAYETLERDEN MUZDARIBIM NE YATABILIYORUM NE OTURABILIYORUM HAYATIM ÇOK DEĞİŞTİ ÇOK SIKICI OLDU PATLAYACAK GİBİYİM YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYORUM ÇÜNKÜ ÇALIŞIYORUM SABAK AKŞAM İKİ DURAK YÜRÜYORUM İŞ YERİNDE HAREKET HALİNDEYİM KASIK AGRILARIM ARTIK YAVAŞYAVAŞ GELİYOR AMA DOKTORUM DEDI ARTIK GÜNDE EN AZ YARIM SAAT YÜRÜYÜŞE ÇIK YÜRÜYÜŞ ÖNEMLİ YANİ

arkadaşlar sleppy den numune geldi bana çok beğendim ücretsiz sizlerde isteyin bi bakın paket içinde alt değiştirilecek zaman serilecek bez var birde 4 tane kremli kullanacağı bez çok beğendim oğlumun ilk bezi

seninle aynıymış günlerimiz.kasık ağrısı değil ama akşamları özellikle çok fazla sertleşme oluyor karnımda hele dün akşam mahvoldum dedim doğuruyorum heralde :) gece uyuyormuyum hiç anlamıyorum zaten durmadan wc ye kalkıyorum arada birde evdeki cadılarım kalkarsa sabah işe gelmek işkence haline geliyor.ben yürüyüş yapmıyorum zaten sezeryan olucak gerek yok bana

Canm öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bizde de var ben 30. Hafta da oldum iğneyi test sonucum negatif çıkmıştı ama doktor yinede gerek duydu.önceki hamileliğim de 6 haftalıkken kanama olmuştu ozaman iğnenin yarısını yapmışlardı binevi koruyucu oluyr bu yaptıkları.senin test sonucun pozitif çıkarsa iğneyi yapmaları lazım sanada inşallah negatif çıkarda gerk kalmz

evet benımde suan acaıp bı sertlık var. neysekı hepımızın aynıymıs sevındım :) wc durumu bende oyle sureklı gıdıp gelıyorum. :) bu arada bende bugun sleepy den numune istedım bkalım gelecekmı merak edıyorum

Sancı kaç olması lazm cnm 8 dk da 3 kez olmus en büyüğü 6 ya yakın
ben bu konuda bir bilgim yok ama bi sayfada okudum değer 50 olunca doğum başlıyormuş yanı bu konudada sadece duydugum bu ama emın degilim yanlışta olabilir orda yazanı söylüyorum benımde hepkasıklarımda kasılmalar var belım acayip ağrıyor yrın gideceğim kontrole nts ye bende girsem iyi olurbazen bunalıyorum şu halimden esiiir

1 hafta içinde geliyor gelir bence

arkadaşlar sleppy den numune geldi bana çok beğendim ücretsiz sizlerde isteyin bi bakın paket içinde alt değiştirilecek zaman serilecek bez var birde 4 tane kremli kullanacağı bez çok beğendim oğlumun ilk bezi
Benim de sleepy numunem geldi, beğendim. Ama ben Prima premium care 1 numara almıştım bir paket, bir paket de 2 numara almayı düşünüyorum, çabuk bitiyor. Yeni doğduğunda günde 8 adete kadar bez Kullanılıyor.

EVET DOĞRU YENI DOGDUKLARINDA SIK YAPIYORLARMIS BEN FIYATLARINI BILMIYORUM PRIMAYI KACA ALDINIZ GİDİP DAHA ARASTIRACAGIM BEZ FIYATLARIYLA ILGILI HİÇ BİR BİLGİM YOK

Ayy cnm benmki 46 idi
Bugün tekrar gittim sıklığı artmış dedi dr
Hapı ikiye çıkardı ve celestone die iğne yazdı 4 tane iki sabah iki akşam vurulacak akciğer gelişimi için dedi
Bugün yaptırmak istemedm bi araştırma yapayım die
Daha çok erken ya bi de ben pek bişi hissetmiyorum

dikkat et canım daha cok küçükler şu 3 haftayı atlatsak yın yetıyor ama şimdi doğarsa ayrı ilgi ve özen istiyorlar sakın ilaçlarını aksatma elinden geldiğince yat

dikkat et canım daha cok küçükler şu 3 haftayı atlatsak yın yetıyor ama şimdi doğarsa ayrı ilgi ve özen istiyorlar sakın ilaçlarını aksatma elinden geldiğince yat
Valla yatmaya vakit olmuyor ya ama korkuyorum da yarın okul son sonra inşallah dinlenirim bu 33. Hafta geçmek bilmedi gitti yarın iğne vurulcam sonra da beklicem bakalım haftaya kesin gel dedi ama antebe gitmezsem evden cıkasım da gelmio ve havalar bı tuhaf tozlu gbi serinlemedi de
Oyy cok konustum
Herşeyde bir hayır vardır bakalım zaman ne gösterecek

Selam güzel anneler uzun zamandır giremedim .. zaman geciyo az kaldı bebeklerimize kavuşmaya ALlahin izniyle ben 40 günlük rapor hakkını kullandım bayadır gitmiyorum ise şimdide geçen senenin yıllık iznini kullanılanlara sonra son üç haftaya giriyorum yarın kontrolüm var bebeğim nasıl bakalım sizde durumlar nasıl artık çok bunalımdayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…