oy oy kuzum basin sagolsun.cok uzucu gercekten yaTansiyon çok önemli o ben o yüzden kaybettim göbek bagindan kopmuş karnimda ölmüş benim meleğim.. Agridan gittigimde öğrendim 31 haftaya kadar yaşayabildi karmimda bilemedim. Fare korkusundan öldü sandim ondan 3-4 gün sora ölmüş gitmiş fenalastigimda bile farkedemedim
bizdede var uyusmazlik 26 haftada test yaptik tekrar negatif cikinca benim.doktorumda hamileukenndiim dogumdan sonra bebekle senin.kanin uyusmazbise yaparizdedi yapmiyor banada igneyi yani .. sen zaten hamilelik basinda yapmissindir testi ..birde ilk cocukmu ? Ilkse hic korkma.ikincisi sorunlu oluyr zatenkızlar ya şimdi doktordan geliyorum benim kan uyuşmazlığım var doktorumda 28. haftadayken gerek yok iğneye doğumdan sonra 72 saat içinde yapılsa da olur demişti bugün kendi doktorum olmadığı için başka doktora gittim o da bana neden iğnen yapılmadı olur mu öyle şey o zamanda yapılacak ama 28 de de yapılması gerekiyordu artık yaptırmak içinde geç kaldın dedi kan aldılar benden bi sıkıntı oluşturmuş mu gibisinden bakacaklarmış sonuçlarımı da on gün sonra rapor almaya gidince öğreneceğim ama benim kafam karıştı hangisinin yaptığı doğru şimdi bi sıkıntı olur mu sizce de hangi doktora inanmalıyım
kızlar ya şimdi doktordan geliyorum benim kan uyuşmazlığım var doktorumda 28. haftadayken gerek yok iğneye doğumdan sonra 72 saat içinde yapılsa da olur demişti bugün kendi doktorum olmadığı için başka doktora gittim o da bana neden iğnen yapılmadı olur mu öyle şey o zamanda yapılacak ama 28 de de yapılması gerekiyordu artık yaptırmak içinde geç kaldın dedi kan aldılar benden bi sıkıntı oluşturmuş mu gibisinden bakacaklarmış sonuçlarımı da on gün sonra rapor almaya gidince öğreneceğim ama benim kafam karıştı hangisinin yaptığı doğru şimdi bi sıkıntı olur mu sizce de hangi doktora inanmalıyım
MRB CNM AYNI ŞİKAYETLERDEN MUZDARIBIM NE YATABILIYORUM NE OTURABILIYORUM HAYATIM ÇOK DEĞİŞTİ ÇOK SIKICI OLDU PATLAYACAK GİBİYİM YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYORUM ÇÜNKÜ ÇALIŞIYORUM SABAK AKŞAM İKİ DURAK YÜRÜYORUM İŞ YERİNDE HAREKET HALİNDEYİM KASIK AGRILARIM ARTIK YAVAŞYAVAŞ GELİYOR AMA DOKTORUM DEDI ARTIK GÜNDE EN AZ YARIM SAAT YÜRÜYÜŞE ÇIK YÜRÜYÜŞ ÖNEMLİ YANİKızlarr selam. uzun zamandır yazamıyordum.nasıl gıdıyo hamılılık, artık benım kasıklarımda agrılarım oluyo özellikle gece uyurken nerdeyse hıc uyumuyorum bacaklarımın arasına yastık alıorum sırtıma yastık koyuyorum ama uyuyamıyorum sızler ne durumdasınız. bıde yuruyuse falan cıkıyormusun ben acayıp erınıyorum. esım zorla aksam yururuse cıkartıyor
Kızlarr selam. uzun zamandır yazamıyordum.nasıl gıdıyo hamılılık, artık benım kasıklarımda agrılarım oluyo özellikle gece uyurken nerdeyse hıc uyumuyorum bacaklarımın arasına yastık alıorum sırtıma yastık koyuyorum ama uyuyamıyorum sızler ne durumdasınız. bıde yuruyuse falan cıkıyormusun ben acayıp erınıyorum. esım zorla aksam yururuse cıkartıyor
Canm öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bizde de var ben 30. Hafta da oldum iğneyi test sonucum negatif çıkmıştı ama doktor yinede gerek duydu.önceki hamileliğim de 6 haftalıkken kanama olmuştu ozaman iğnenin yarısını yapmışlardı binevi koruyucu oluyr bu yaptıkları.senin test sonucun pozitif çıkarsa iğneyi yapmaları lazım sanada inşallah negatif çıkarda gerk kalmzkızlar ya şimdi doktordan geliyorum benim kan uyuşmazlığım var doktorumda 28. haftadayken gerek yok iğneye doğumdan sonra 72 saat içinde yapılsa da olur demişti bugün kendi doktorum olmadığı için başka doktora gittim o da bana neden iğnen yapılmadı olur mu öyle şey o zamanda yapılacak ama 28 de de yapılması gerekiyordu artık yaptırmak içinde geç kaldın dedi kan aldılar benden bi sıkıntı oluşturmuş mu gibisinden bakacaklarmış sonuçlarımı da on gün sonra rapor almaya gidince öğreneceğim ama benim kafam karıştı hangisinin yaptığı doğru şimdi bi sıkıntı olur mu sizce de hangi doktora inanmalıyım
ben bu konuda bir bilgim yok ama bi sayfada okudum değer 50 olunca doğum başlıyormuş yanı bu konudada sadece duydugum bu ama emın degilim yanlışta olabilir orda yazanı söylüyorum benımde hepkasıklarımda kasılmalar var belım acayip ağrıyor yrın gideceğim kontrole nts ye bende girsem iyi olurSancı kaç olması lazm cnm 8 dk da 3 kez olmus en büyüğü 6 ya yakın
1 hafta içinde geliyor gelir benceevet benımde suan acaıp bı sertlık var. neysekı hepımızın aynıymıs sevındım :) wc durumu bende oyle sureklı gıdıp gelıyorum. :) bu arada bende bugun sleepy den numune istedım bkalım gelecekmı merak edıyorum
Benim de sleepy numunem geldi, beğendim. Ama ben Prima premium care 1 numara almıştım bir paket, bir paket de 2 numara almayı düşünüyorum, çabuk bitiyor. Yeni doğduğunda günde 8 adete kadar bez Kullanılıyor.arkadaşlar sleppy den numune geldi bana çok beğendim ücretsiz sizlerde isteyin bi bakın paket içinde alt değiştirilecek zaman serilecek bez var birde 4 tane kremli kullanacağı bez çok beğendim oğlumun ilk bezi
EVET DOĞRU YENI DOGDUKLARINDA SIK YAPIYORLARMIS BEN FIYATLARINI BILMIYORUM PRIMAYI KACA ALDINIZ GİDİP DAHA ARASTIRACAGIM BEZ FIYATLARIYLA ILGILI HİÇ BİR BİLGİM YOKBenim de sleepy numunem geldi, beğendim. Ama ben Prima premium care 1 numara almıştım bir paket, bir paket de 2 numara almayı düşünüyorum, çabuk bitiyor. Yeni doğduğunda günde 8 adete kadar bez Kullanılıyor.
Ayy cnm benmki 46 idiben bu konuda bir bilgim yok ama bi sayfada okudum değer 50 olunca doğum başlıyormuş yanı bu konudada sadece duydugum bu ama emın degilim yanlışta olabilir orda yazanı söylüyorum benımde hepkasıklarımda kasılmalar var belım acayip ağrıyor yrın gideceğim kontrole nts ye bende girsem iyi olurbazen bunalıyorum şu halimden esiiir
dikkat et canım daha cok küçükler şu 3 haftayı atlatsak yın yetıyor ama şimdi doğarsa ayrı ilgi ve özen istiyorlar sakın ilaçlarını aksatma elinden geldiğince yatAyy cnm benmki 46 idi
Bugün tekrar gittim sıklığı artmış dedi dr
Hapı ikiye çıkardı ve celestone die iğne yazdı 4 tane iki sabah iki akşam vurulacak akciğer gelişimi için dedi
Bugün yaptırmak istemedm bi araştırma yapayım die
Daha çok erken ya bi de ben pek bişi hissetmiyorum
Valla yatmaya vakit olmuyor ya ama korkuyorum da yarın okul son sonra inşallah dinlenirim bu 33. Hafta geçmek bilmedi gitti yarın iğne vurulcam sonra da beklicem bakalım haftaya kesin gel dedi ama antebe gitmezsem evden cıkasım da gelmio ve havalar bı tuhaf tozlu gbi serinlemedi dedikkat et canım daha cok küçükler şu 3 haftayı atlatsak yın yetıyor ama şimdi doğarsa ayrı ilgi ve özen istiyorlar sakın ilaçlarını aksatma elinden geldiğince yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?