son aylara giriyoruz ya hepimizde bir sorun var sen yine kötüye yorma inşallah bi şey olmaz çok korkuyorsan başka bi doktora görün görünmeyle bi şey olmaz bi hafta bekleme ama sertleşme agrı bendede var bı şey yok yanı benimde sadece rahmim darmış dikkat et dedi doktor .acaba normal yapabılır mıyım doğumukızlar ya benim de bi problemim var karnım aşağıya indi şimdiden her görende göbeğin aşağıya inmiş diyor bende korkuyorum daha küçük bebeğim bide sancı giriyor alta doğru baskı yapıp ağrı yapıyor doktorumda izindeymiş bi hafta sonra gelecekmiş napsam acaba
hmmmm inşallah yaparsın canım ya 37. hafta gibi sanırım en net doğumu nasıl olacağı belli oluyor o zamana kadar cok şey değişir dua edelim de sağlıcakla normal sıkıntısız bi doğum yapalımson aylara giriyoruz ya hepimizde bir sorun var sen yine kötüye yorma inşallah bi şey olmaz çok korkuyorsan başka bi doktora görün görünmeyle bi şey olmaz bi hafta bekleme ama sertleşme agrı bendede var bı şey yok yanı benimde sadece rahmim darmış dikkat et dedi doktor .acaba normal yapabılır mıyım doğumu
kızlar ya benim de bi problemim var karnım aşağıya indi şimdiden her görende göbeğin aşağıya inmiş diyor bende korkuyorum daha küçük bebeğim bide sancı giriyor alta doğru baskı yapıp ağrı yapıyor doktorumda izindeymiş bi hafta sonra gelecekmiş napsam acaba
aaaa nasıl olacak peki çalışabilir raporu vermedi o zaman değil mi. bide o ilaçlar baya işe yarıyor bende ikizlere hamile iken kullanmıştım. 2-3 hafta dursa o bile yeter.35+1 de doğurmuştum ben ikizleri biri hiç gitmedi yoğun bakıma biride çabuk gelmişti yanıma endişelenmeDr. A gittim raporu almaya
Nst bağladı sancılar başlamış erken olmasın die ilaç veriom dedi cnm sıkıldı bayaa yaa
allah sabır versin canım30agustos ta yuksek tansiyondan 7aylik oğlumu kaybettim büyük aci içindeyim
Adalat die bi ilaçaaaa nasıl olacak peki çalışabilir raporu vermedi o zaman değil mi. bide o ilaçlar baya işe yarıyor bende ikizlere hamile iken kullanmıştım. 2-3 hafta dursa o bile yeter.35+1 de doğurmuştum ben ikizleri biri hiç gitmedi yoğun bakıma biride çabuk gelmişti yanıma endişelenme
çalışabilir verdiyse sıkıntı yok canım o zaman için rahat olsunAdalat die bi ilaç
Çalışabilir de verdi cnm
Cok erken daha ya 35 filan
amin amin hepimizin yardımcısı olsun rabbım kimseyı darda komaz bol dua edelim birbirimizehmmmm inşallah yaparsın canım ya 37. hafta gibi sanırım en net doğumu nasıl olacağı belli oluyor o zamana kadar cok şey değişir dua edelim de sağlıcakla normal sıkıntısız bi doğum yapalım
sancın kaç çıktı cnmDr. A gittim raporu almaya
Nst bağladı sancılar başlamış erken olmasın die ilaç veriom dedi cnm sıkıldı bayaa yaa
Ojuyunca olumsuz birsey oldugunu dusundumAllah sizi kucaginiza almaya nasip etsin inşallah sağ salim doğsun..
Meleğim masum gitti benim büyük umutla bekliyordum olmadi herşeyi almistik allah onu çok sevmiş aldi.
Her gün tansiyonu ölçün arkadaşlar 30. Haftadan sora cikiyor yükseliyor
Tansiyon çok önemli o ben o yüzden kaybettim göbek bagindan kopmuş karnimda ölmüş benim meleğim.. Agridan gittigimde öğrendim 31 haftaya kadar yaşayabildi karmimda bilemedim. Fare korkusundan öldü sandim ondan 3-4 gün sora ölmüş gitmiş fenalastigimda bile farkedemedimOjuyunca olumsuz birsey oldugunu dusundumne oldudiyesor sam korkarak
evet randevu aldım bi gidiyim de en azından içim rahat etsin :)beni görende sabaha çıkmzsın sen diyor ama yanlıyorlar :) bebek zaten aşağı yerleşmişti eee karnımda çok büyük şuan 38-39 haftalık gibiyim her gören buda mı ikiz yoksa diyor.bünyeden bünyeye fakeder hamilelik sertleşme kasılma bende de oluyor ama yorulursam daha çok oluyor. sen bir hafta bekleme bence başka bir dr görün için rahat etsin
inşallah bir şey olmaz korkma ama ben hamileken yapıldığını duydum doğumdan sonrada yapıyorlar ama sıkma canını temiz cıkar inşallahkızlar ya şimdi doktordan geliyorum benim kan uyuşmazlığım var doktorumda 28. haftadayken gerek yok iğneye doğumdan sonra 72 saat içinde yapılsa da olur demişti bugün kendi doktorum olmadığı için başka doktora gittim o da bana neden iğnen yapılmadı olur mu öyle şey o zamanda yapılacak ama 28 de de yapılması gerekiyordu artık yaptırmak içinde geç kaldın dedi kan aldılar benden bi sıkıntı oluşturmuş mu gibisinden bakacaklarmış sonuçlarımı da on gün sonra rapor almaya gidince öğreneceğim ama benim kafam karıştı hangisinin yaptığı doğru şimdi bi sıkıntı olur mu sizce de hangi doktora inanmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?