Ultrasonda baktı, haftasından emin olmak için herhalde, sonra raporu hazırladı ve baştabip yardımcısına imzalatıp kaşelettirdi, bir nüsha hastanede kaldı, üç nüsha da bana verdiler, fazladan verdim dedi hemşire. Birini ben saklıyorum, birini şirkete verdim, biri de resmi muhaseben dışarıdaysa ona gönderiliyor. Bizim mali müşavirimiz dışarıda ama, çalışabilir raporuyla ilgili bir işlem yapmıyoruz biz dedi, ona sadece mail attık, şirkette personel dosyamda kaldı aslı. Herhangi bir kan tahlili nts falan yok yani, sadece ultrason.hayırlı olsun canım bende cuma günü gidip alacagım muayene edıp verdı demı raporu ne gıbı seyler oldu meraklıyım bıraz bılgı verırısen sevınırım ınternette nts ye gırılır kan tahlılı dıyenler bıle var sende neler oldu
konuştuktan sonra fiyatlarla ilgili bizede bilgi verir misin canımbende düşünüyorum doktorumla konusacagım bakalım hayırlısı ıle bu gunlerde gecer ınsallah geceler hiç çekilmiyor çünkü
Ultrasonda baktı, haftasından emin olmak için herhalde, sonra raporu hazırladı ve baştabip yardımcısına imzalatıp kaşelettirdi, bir nüsha hastanede kaldı, üç nüsha da bana verdiler, fazladan verdim dedi hemşire. Birini ben saklıyorum, birini şirkete verdim, biri de resmi muhaseben dışarıdaysa ona gönderiliyor. Bizim mali müşavirimiz dışarıda ama, çalışabilir raporuyla ilgili bir işlem yapmıyoruz biz dedi, ona sadece mail attık, şirkette personel dosyamda kaldı aslı. Herhangi bir kan tahlili nts falan yok yani, sadece ultrason.[/QUOTE ç çok sagol canım bizim muhasebecı malımuşavır dışarıda ben fabrıkada kendı dosyamada koyacam aslını ıstedıler benden bende heyecanlıyım zaman işte daha çabuk gecıyor dıye bende alacagım rabbım sag salım sorunsuz bı sekılde 37 haftaya kadar çalısmayıd nasıp etsın ınşallah
tabı verırırm canım bu cuma heyecandn unutmazsam muhakkak soracağım sana da bilgi verırım inşallahkonuştuktan sonra fiyatlarla ilgili bizede bilgi verir misin canım
benımkıde aynen öyle canım canımı bıle acıtıyor bazen yaramazım
rabbım yardımcımız olsun cnm üzüldüm dikkat et yat dinlen bende çok hareketlıyım benımkıde ultrasyon kagıdında 2130 kğ yazıyor ama doktor hep 100 gram eksık söylüyor son aylarda bence ilk aylar gibi dikat etmeliyız kuzularımız cıdden cok küçüklerbanada doktorum erken doğum riskin var dedi bebek çok aşağıdaymış 5 parmak kalmış çıkmasına yatak istirahati verdi ne kadar durursa dursun artık içeride dedi dua edinde kızlar gününü biraz doldursun yavrum daha çok küçük hiç kıyamıyorum olurda küveze alırlar diye kilosu 2250 gram olmuş doktorum çokmu ayakta kaldın dedi ondan olmuş dedi benim evim 4.katta bide çok merdiven inip çıkıyordum onlar indirmiş çocuğumu
Doğru diyorsun aynı ilk aylardaki gibi dikkat etmek lazım biz evi badana yaptık çocuğun odasını hazırladık alışveriş yaptık derken ayakta kaldım bide bol bol yürüdüm fayda etsin diye ama benim aceleci oğlum benden erken davrandı durduğu kadar duracak artık Rabbim bilir ne zaman geleceğinirabbım yardımcımız olsun cnm üzüldüm dikkat et yat dinlen bende çok hareketlıyım benımkıde ultrasyon kagıdında 2130 kğ yazıyor ama doktor hep 100 gram eksık söylüyor son aylarda bence ilk aylar gibi dikat etmeliyız kuzularımız cıdden cok küçükler
aynen canım rabbım kucaklarımıza zamanı geldiğinde almayı nasip etsin şurda en fazla 1.5 ay kaldı:)Doğru diyorsun aynı ilk aylardaki gibi dikkat etmek lazım biz evi badana yaptık çocuğun odasını hazırladık alışveriş yaptık derken ayakta kaldım bide bol bol yürüdüm fayda etsin diye ama benim aceleci oğlum benden erken davrandı durduğu kadar duracak artık Rabbim bilir ne zaman geleceğini
Benimde Karnım bi kaç gündür çok sert canım korktum şimdi bole deyince şimdi gelmesin bebeğim bende çarşamba gidecem bakalım ne dice doktorKızlarrr bna da okulda hep erken doğar bu çok sert filan diolar
Korku sardı beni dün çamaşırlarını yıkadım bu hafta ütüleyip kaldırcm inşallah ya ama erken gelsin istemiyorum pazartesi salı çalışabilir raporu alacağım
İnşallah hepimizinki gününde doğar Ne kadr içerde kalsa o kdar ii
Zaten iki aydan az kaldı süre
Bi de hala ters bebişim
Canim dün sleepy numune gönderdi hoşuma gitti yumuşacık bi paket alaçam deneme amaçlı ama sadece internetten alabiliyorsun marketlerde yok henüz inşallah memnun kalirizCANIM ABLAM ILK AYLARDA 6 AYLIGA KADAR KULLANMIS MEMNUN GAYET KULLAN DEDI ENISTEMDE TEMIZ URETIMI DEYINCE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Canımm nasıl yüksek tansiyondan okuyunca şok oldum ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun30agustos ta yuksek tansiyondan 7aylik oğlumu kaybettim büyük aci içindeyim
Ya millete kulak asmak istemiyorum ama ister istemez aklım kalıo sorun yoktur inş bi Dr a gidelim bakalmBenimde Karnım bi kaç gündür çok sert canım korktum şimdi bole deyince şimdi gelmesin bebeğim bende çarşamba gidecem bakalım ne dice doktor
Allah yardimci olsun canım sabri versin insallah30agustos ta yuksek tansiyondan 7aylik oğlumu kaybettim büyük aci içindeyim
bizim burda marketlerde de var canım bende numune istedim gelecek ama ıslak mendılını aldım cok güzeldi inşallah memnun kalırız rabbım kullanmayıda nasıp etsın ınşallahCanim dün sleepy numune gönderdi hoşuma gitti yumuşacık bi paket alaçam deneme amaçlı ama sadece internetten alabiliyorsun marketlerde yok henüz inşallah memnun kaliriz
rabbım sabır versın inan cok üzüldüm tarifsiz bır acı ne dıyeceğimi bilemiyorum şuan rabbım sabır ve selamet versın sana30agustos ta yuksek tansiyondan 7aylik oğlumu kaybettim büyük aci içindeyim
30agustos ta yuksek tansiyondan 7aylik oğlumu kaybettim büyük aci içindeyim[/QUOT canım çok üzüldüm Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?