çok şükür daha beş haftalıklardı buralardadık şimdi baya büyüdüler maşallah kuzularımızaKızlarrr 100 günün altına düştük cogumuz az kaldı kavuşmaya
doğru söylüyorsun cnm yok artık yormuyorum ınan artık egilemiyorum oturdumu zor kalkıyorum rabbım yardımcımız olsun tek dılegim sağlıklı bi şekilde kucağıma almam şimdi maşallah büyüdüğü tekmelerineden belli yavrumun bazen krkuyorum bıle bırden vuruyor kereta işin özü kelimesi çok hoşuma gitti önce sen sonra bebeğin diğer herşey sonra bunu bı kenara yazacağımÖncelikle kolay gelsin diyeyim...Sonra kendini fazla yorma...Ne gereği var Allah aşkına. Bebeğin daha önemli. Ben serbest çalışıyordum.Hamile olduktan sonra ilk 3 ay düşük riskinden dolayı sonrasın da da yorulmamak adına çalışmalarımı minimuma indirdim. Geçen Ramazan'da misafir aldım eve. 12 kişiydi yaklaşık olarak.Yardım da ettiler ama nasıl bir bel ağrısı... Ayak tabanlarımı demiyorum bile...Ondan sonra hiç yorulmamaya çalıştım. En fazla 3 saat temizlik yapıp sonra dinleniyorum. Fazlası yok. Bebeklerimiz şimdi karnımızda bazen uyurmuş.Uyanık olduğu zamanları da tekmelerinden anlayabilirsiniz diyorlar. Ben tüm dikkatimi ona verdiğimde çok küçükken bile hareketlerini hissediyordum. Şimdilerde tekmelerinin sayısı yok. İşin özü önce sen sonra bebeğin diğer herşey sonra
Aynen yaa hayırlısı ile kavuşalımALt: 41927424 .!.:çok şükür daha beş haftalıklardı buralardadık şimdi baya büyüdüler maşallah kuzularımıza
İyi günler anneler aklıma bi şey takıldı sormak istedim 23 haftalıkken gittim doktora haftaya 27 doluyor şeker yüklemem aslında gecen haftaydi gitmedim önümüzdeki hafta giderim diye normal muayenemide olurum dedim sizdede muayene oldunuz mu yoksa testi yapıp yolladılar mi sizi[/QUOT
canım benim baştan yüklememi yaptılar öğleden sonrada sonuçlarımı gösterdim normal muayenemide yaptılar
Benim doktor tahlil zamani pek muayene etmedi geçen öyle oldu muayene bin üzerinden 1 ay geçecek ben kendim isteuecem yapmazsa bilecanım benim baştan yüklememi yaptılar öğleden sonrada sonuçlarımı gösterdim normal muayenemide yaptılar
Benim zaten muayene günüme şeker yüklemesi tarihi verdi doktorum, ikisini de aynı gün yaptılar; hem rutin ultrason kontrolü hem şeker yüklemesi.İyi günler anneler aklıma bi şey takıldı sormak istedim 23 haftalıkken gittim doktora haftaya 27 doluyor şeker yüklemem aslında gecen haftaydi gitmedim önümüzdeki hafta giderim diye normal muayenemide olurum dedim sizdede muayene oldunuz mu yoksa testi yapıp yolladılar mi sizi
canım benım basıma gelmedi böyle bişey ama endişelenme eğer gidebilyosan bugün git yada yarın pazartesiyi bekleme bence ..Korku içindeyim randevum pazartesi ons bişey oldu diye aklım gidiyor. Bir arkadaş plesenta dedi sizin başınıza gelmedimi 5 aylık olacak bu akıntı neden çok endişeliyim.
canım sen direkt acile gitsene 1 haftadır nasıl bekliyorsun öyle benim başıma geldi ben 1 hafta hastanede yattım düşük tehlikesi diye iğne ve ilaç tedaisi yaptılar geçti şükürler olsun sen hiç bekleme direkt acile gitKorku içindeyim randevum pazartesi ons bişey oldu diye aklım gidiyor. Bir arkadaş plesenta dedi sizin başınıza gelmedimi 5 aylık olacak bu akıntı neden çok endişeliyim.
Bende haftaya gidecegim şimdiden heyecanliyiz bebeğim i gorecegim diye esinle sanki ziyarete gidiyoruz bebeğimizin hep bize öylegeliyoryeldagg1957480 .!.:Benim zaten muayene günüme şeker yüklemesi tarihi verdi doktorum, ikisini de aynı gün yaptılar; hem rutin ultrason kontrolü hem şeker yüklemesi.
sıcaktan bunalıyorum canım ya sizde benim gibimisiniz gece boğuluyorum uyuyamıyorum hala hiçç bişey almadım ben sen naptın başladınmı alışverişeKızlarrr nasılsınız hiç alışveriş yapan oldu mu sanki liste yapmak lazım 
dusıcaktan bunalıyorum canım ya sizde benim gibimisiniz gece boğuluyorum uyuyamıyorum hala hiçç bişey almadım ben sen naptın başladınmı alışverişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?