Sürekli dustayim zaten canım fırsat buldukça girip çıkıyorum başka problem yok çok şükür ben 4 kilo falan aldım göbeğimde fazla yok ama haftaya memlekete gidecez 1 haftaligina orası çok sıcakmis napalım bilmiyorum ankara biraz daha serinGece serin ya dus al yat cnm
Benm de göbek büyüyünce rahat yatamıyorum hiç Off yaşlı gibiyim tek başıma kalkamıyorum yere oturunca
du
MaşallahSanirim ben biraz erkenci davranmisim Alisveris konusunda. Az bi eksigimiz kaldi.
Bebek arabasi - ana kucagi. Bir buyuk bir kucuk biberon. Havlu seti. 8li hastane cikisi. Banyo kuveti- filesi.Bebek cantasi. Besik-yastik-yorgan-yatak. 2tane nevresim takimi. 3tane pijama takimi. 3tane kalin tulum. Corap. 10tane citcitli body. 2tane penye yelek. Agiz bezi.5paket bebek bezi. Camasir deterjani yumusaticisi. Gordukcede aliyorum daha eksikler hic bitmiyor sanki .
Aa ne güzel ya ben cok sıkıntı yaptm göbeği hem taşımada da zor oluyorSürekli dustayim zaten canım fırsat buldukça girip çıkıyorum başka problem yok çok şükür ben 4 kilo falan aldım göbeğimde fazla yok ama haftaya memlekete gidecez 1 haftaligina orası çok sıcakmis napalım bilmiyorum ankara biraz daha serin
Philips avent natural serisi aldim. Anne gogusune en yakin sekilde uretilmis bebek biberondan emse bile sonrasinda anne gogusune geciste sikinti yasamiyomus. Gaz olusumunu engelliyomus diye avent sectim. İnsallah faydasinida goruruz ..Maşallah
Biberon hangisini aldın cnm bna da eksik hiç bitmeyecek gibi geliyor daha almadan
maşallah ama iyiy yapmıssın daha eksık de cıkar havalar sıcak cıkmak durumunda kalmazsın alıs verıse :)Sanirim ben biraz erkenci davranmisim Alisveris konusunda. Az bi eksigimiz kaldi.
Bebek arabasi - ana kucagi. Bir buyuk bir kucuk biberon. Havlu seti. 8li hastane cikisi. Banyo kuveti- filesi.Bebek cantasi. Besik-yastik-yorgan-yatak. 2tane nevresim takimi. 3tane pijama takimi. 3tane kalin tulum. Corap. 10tane citcitli body. 2tane penye yelek. Agiz bezi.5paket bebek bezi. Camasir deterjani yumusaticisi. Gordukcede aliyorum daha eksikler hic bitmiyor sanki .
ben 7 kılo almısım bana fazla geldı kılom ama sonradan aldım sımdı 60 kğ oldum inşallah fazlada almam sıcaklar zaten hiç çekılmıyor rabbım yardımcımız olsunSürekli dustayim zaten canım fırsat buldukça girip çıkıyorum başka problem yok çok şükür ben 4 kilo falan aldım göbeğimde fazla yok ama haftaya memlekete gidecez 1 haftaligina orası çok sıcakmis napalım bilmiyorum ankara biraz daha serin
Eksik hergun bisey cikiyor :) aklima gelenleri listeliyorum ciktikca bakiyorum. İnternetten aliyorum. İnsallah bebegim gelmeden eksikleri tamamlamis oluruz :)maşallah ama iyiy yapmıssın daha eksık de cıkar havalar sıcak cıkmak durumunda kalmazsın alıs verıse :)
Philips avent natural serisi aldim. Anne gogusune en yakin sekilde uretilmis bebek biberondan emse bile sonrasinda anne gogusune geciste sikinti yasamiyomus. Gaz olusumunu engelliyomus diye avent sectim. İnsallah faydasinida goruruz ..
64 le başladım şimdi 74 yaaa daha üç ay var herhalde 85 e kadar gider bu gidişle ama nereye sığacak bilmiyorumben 7 kılo almısım bana fazla geldı kılom ama sonradan aldım sımdı 60 kğ oldum inşallah fazlada almam sıcaklar zaten hiç çekılmıyor rabbım yardımcımız olsun
Benim ikinci kızım olacak, ablasından kalan birçok eşyası var. Sadece yeni kıyafetler alacağım. Vücut ağırlaşınca Antalya sıcağında ve yüksek nemde dışarı da çıkamıyorum, bakalım nasıl olacak...Kızlarrr nasılsınız hiç alışveriş yapan oldu mu sanki liste yapmak lazım 
Naturellerinde cam olani var. Ben plastik aldim. Cam cok agir geldi bana bebek icinde zor olur diye plastik olanina karar verdik. Akis hizi ayarlanabiliyor evet emzik numarasi buyudukce kendiliginden artiyor. Ben 125ml lik biberonu 0+ aylik aldim. 260ml lik olani 1+aylik yada 3+ aylik almistim.Ben de baktım avent düşünüyorum 125 lik küçük gbi geldi bi büyüğünü almayı planlıyorum ama cam mı naturel mi karar veremedim ya yoksa başlığı çok hoşuma gitti akış hızı filan da ayarlanıo galiba
Biberonu avent aldigim icin pp.peki biberon pp mi? pes mi?_PeNYeZ_
Ben o kdr detay bilmiyorum canım sadece boyutuna bakıyorum kaç aylıkken kullanılır bilmem en iisi arastirma yapmakNaturellerinde cam olani var. Ben plastik aldim. Cam cok agir geldi bana bebek icinde zor olur diye plastik olanina karar verdik. Akis hizi ayarlanabiliyor evet emzik numarasi buyudukce kendiliginden artiyor. Ben 125ml lik biberonu 0+ aylik aldim. 260ml lik olani 1+aylik yada 3+ aylik almistim.
En rahatı kıyafet hallolurBenim ikinci kızım olacak, ablasından kalan birçok eşyası var. Sadece yeni kıyafetler alacağım. Vücut ağırlaşınca Antalya sıcağında ve yüksek nemde dışarı da çıkamıyorum, bakalım nasıl olacak...
meraba canım sıcaklar bastırdı iyce bunalmaya başladım.. iyi ama şişiyorum akşama kadar heryerım agrıyo sanki ağırlık artıkca dahada fena oluyo.. ben genel olarak . hastane çıkış setı aldım 2 tane iç dış zıbın dört beş tane, pijama takımı 3 tane battaniyesini penye 3 tane , bi tane antibaktariyel bi battaniye aldım,patik şapka eldiven ,havlusu agız mendili biberonu bunlar sonra şampuan, pudra, yağ , uni babynin yenidoğan ıslak mendilinden aldım, kışlık yün yelek de almıştım, tulumda var 4 5 tane yani alıyorum bi tarafdan ama en büyük eksikler beşik yoorgan uyku seti nevresim bebek arabası falan bunlar kaldı büyük olarak cnım :)Kızlarrr nasılsınız hiç alışveriş yapan oldu mu sanki liste yapmak lazım 
inşallah canım bızde park yatak bakıyoruz bu aralar:)Eksik hergun bisey cikiyor :) aklima gelenleri listeliyorum ciktikca bakiyorum. İnternetten aliyorum. İnsallah bebegim gelmeden eksikleri tamamlamis oluruz :)
53.5 kğ la başladım şimdi tam 60 kğ cnm oncelerı zayıftım sımdı varım ama 65 bulurum gıbıBen
64 le başladım şimdi 74 yaaa daha üç ay var herhalde 85 e kadar gider bu gidişle ama nereye sığacak bilmiyorum
ben puset ı once alacagım arabayı daha sonra canım annemlerde park yatak alacaklar valla eksık hıc bıtmıyor düğün hazırlıkları gıbı:)meraba canım sıcaklar bastırdı iyce bunalmaya başladım.. iyi ama şişiyorum akşama kadar heryerım agrıyo sanki ağırlık artıkca dahada fena oluyo.. ben genel olarak . hastane çıkış setı aldım 2 tane iç dış zıbın dört beş tane, pijama takımı 3 tane battaniyesini penye 3 tane , bi tane antibaktariyel bi battaniye aldım,patik şapka eldiven ,havlusu agız mendili biberonu bunlar sonra şampuan, pudra, yağ , uni babynin yenidoğan ıslak mendilinden aldım, kışlık yün yelek de almıştım, tulumda var 4 5 tane yani alıyorum bi tarafdan ama en büyük eksikler beşik yoorgan uyku seti nevresim bebek arabası falan bunlar kaldı büyük olarak cnım :)
aynen öyle canım ya bebek arabımızla pusetini eşimin amcası alıcakmış iyi bakalım dedik:) beşiğinide annem ben yatak odasını yaaparım siz kendi evinize dedi bi kaç sene kullanıcağı bişey olucak o yüzden bende park yatak düşünüyorum bakalım aslında mobilya daha houşuma gidiyo beşikler.. hayırlısı işte yavaş yavaş yapıyoruz :)ben puset ı once alacagım arabayı daha sonra canım annemlerde park yatak alacaklar valla eksık hıc bıtmıyor düğün hazırlıkları gıbı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?