• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Öncelikle kolay gelsin diyeyim...Sonra kendini fazla yorma...Ne gereği var Allah aşkına. Bebeğin daha önemli. Ben serbest çalışıyordum.Hamile olduktan sonra ilk 3 ay düşük riskinden dolayı sonrasın da da yorulmamak adına çalışmalarımı minimuma indirdim. Geçen Ramazan'da misafir aldım eve. 12 kişiydi yaklaşık olarak.Yardım da ettiler ama nasıl bir bel ağrısı... Ayak tabanlarımı demiyorum bile...Ondan sonra hiç yorulmamaya çalıştım. En fazla 3 saat temizlik yapıp sonra dinleniyorum. Fazlası yok. Bebeklerimiz şimdi karnımızda bazen uyurmuş.Uyanık olduğu zamanları da tekmelerinden anlayabilirsiniz diyorlar. Ben tüm dikkatimi ona verdiğimde çok küçükken bile hareketlerini hissediyordum. Şimdilerde tekmelerinin sayısı yok. İşin özü önce sen sonra bebeğin diğer herşey sonra
doğru söylüyorsun cnm yok artık yormuyorum ınan artık egilemiyorum oturdumu zor kalkıyorum rabbım yardımcımız olsun tek dılegim sağlıklı bi şekilde kucağıma almam şimdi maşallah büyüdüğü tekmelerineden belli yavrumun bazen krkuyorum bıle bırden vuruyor kereta işin özü kelimesi çok hoşuma gitti önce sen sonra bebeğin diğer herşey sonra bunu bı kenara yazacağım:KK36:

İyi günler anneler aklıma bi şey takıldı sormak istedim 23 haftalıkken gittim doktora haftaya 27 doluyor şeker yüklemem aslında gecen haftaydi gitmedim önümüzdeki hafta giderim diye normal muayenemide olurum dedim sizdede muayene oldunuz mu yoksa testi yapıp yolladılar mi sizi

İyi günler anneler aklıma bi şey takıldı sormak istedim 23 haftalıkken gittim doktora haftaya 27 doluyor şeker yüklemem aslında gecen haftaydi gitmedim önümüzdeki hafta giderim diye normal muayenemide olurum dedim sizdede muayene oldunuz mu yoksa testi yapıp yolladılar mi sizi[/QUOT
canım benim baştan yüklememi yaptılar öğleden sonrada sonuçlarımı gösterdim normal muayenemide yaptılar

canım benim baştan yüklememi yaptılar öğleden sonrada sonuçlarımı gösterdim normal muayenemide yaptılar

Benim doktor tahlil zamani pek muayene etmedi geçen öyle oldu muayene bin üzerinden 1 ay geçecek ben kendim isteuecem yapmazsa bile

Korku içindeyim randevum pazartesi ons bişey oldu diye aklım gidiyor. Bir arkadaş plesenta dedi sizin başınıza gelmedimi 5 aylık olacak bu akıntı neden çok endişeliyim.

İyi günler anneler aklıma bi şey takıldı sormak istedim 23 haftalıkken gittim doktora haftaya 27 doluyor şeker yüklemem aslında gecen haftaydi gitmedim önümüzdeki hafta giderim diye normal muayenemide olurum dedim sizdede muayene oldunuz mu yoksa testi yapıp yolladılar mi sizi
Benim zaten muayene günüme şeker yüklemesi tarihi verdi doktorum, ikisini de aynı gün yaptılar; hem rutin ultrason kontrolü hem şeker yüklemesi.

Korku içindeyim randevum pazartesi ons bişey oldu diye aklım gidiyor. Bir arkadaş plesenta dedi sizin başınıza gelmedimi 5 aylık olacak bu akıntı neden çok endişeliyim.
canım benım basıma gelmedi böyle bişey ama endişelenme eğer gidebilyosan bugün git yada yarın pazartesiyi bekleme bence ..

canım sen direkt acile gitsene 1 haftadır nasıl bekliyorsun öyle benim başıma geldi ben 1 hafta hastanede yattım düşük tehlikesi diye iğne ve ilaç tedaisi yaptılar geçti şükürler olsun sen hiç bekleme direkt acile git

yeldagg1957480 .!.:
Benim zaten muayene günüme şeker yüklemesi tarihi verdi doktorum, ikisini de aynı gün yaptılar; hem rutin ultrason kontrolü hem şeker yüklemesi.
Bende haftaya gidecegim şimdiden heyecanliyiz bebeğim i gorecegim diye esinle sanki ziyarete gidiyoruz bebeğimizin hep bize öylegeliyor;)

E="dudu58, post: 41954708, member: 529998"]Ya kızlar bi sorum olcaktı ya 19 haftalık hamileyim 1 haftadır kahve akıntım var başına gelen varmı[/QUOTE]
Boyle bi durumda HIc beklemeyi bence korku olduğu an ben gidiyorum koşa koşa normal akıntı değil internetten araştırma yap çünkü bendede olyyo ama beyaz normal diye bi şey olmuyor sordum herkeste var dikkat et git doktora

bende almadım ama artık almak lazım nolur nolmaz doktorum benim 30+4 olduğumu söyledi bugün 31.haftaya girmişim bile ağrılarım cok benim dün akşamdan beri belim kasıklarım kopuyo sıcakta bi yandan sizde durumlar nasıl

Ben de hastane cıkışı aldm bi kaç parça hediyeler filan başka birşey yok gecen gün de uni baby den bebek yağı losyonu ve sampuan aldım o kdr
Sıcak kötü etkiliyor ama bi ay daha sabredelim kızlar ya göbek çok çıktı bende herkes son ay mı diyo ama daha üç ay var bu zamana kadar 9 kilo almışım
Son aylarda napcm hiç bilmiyorum

Gece serin ya dus al yat cnm
Benm de göbek büyüyünce rahat yatamıyorum hiç Off yaşlı gibiyim tek başıma kalkamıyorum yere oturunca
sıcaktan bunalıyorum canım ya sizde benim gibimisiniz gece boğuluyorum uyuyamıyorum hala hiçç bişey almadım ben sen naptın başladınmı alışverişe
du

Sanirim ben biraz erkenci davranmisim Alisveris konusunda. Az bi eksigimiz kaldi.
Bebek arabasi - ana kucagi. Bir buyuk bir kucuk biberon. Havlu seti. 8li hastane cikisi. Banyo kuveti- filesi.Bebek cantasi. Besik-yastik-yorgan-yatak. 2tane nevresim takimi. 3tane pijama takimi. 3tane kalin tulum. Corap. 10tane citcitli body. 2tane penye yelek. Agiz bezi.5paket bebek bezi. Camasir deterjani yumusaticisi. Gordukcede aliyorum daha eksikler hic bitmiyor sanki .

Back