- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.461
bende değiştiremedim şu kahvaltıyı bir türlü kaydirigubbakcemile3slm kizlar
ben kahvaltimi degistiremedim bi turlu :)
yine muz azicik sut ve meyve ve lifli tahil gevrekleri
ogle yemegi (christmas yemegi oldugu icin azicik abarttim) hindi bol sebze ama sonunda cikolatali puding
aksam balik bol sebze
pek harekette yok malesef
hoşgeldinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar geldim ve tükkanı açtım nasılsınız bakalım ben çok kötüyüm kilo aldım tatil güzel geçti ama sonuçları kötü oldu bir iki kere siteye girip mesaj yazdım ama gönderemedim bir türlü galiba sitede sorun vardı sizler nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim bi geçmişi okuyim bakalımopuyorumnanaktan
şeyy sadece kilo bildiriminde mi bulunacaksın sorması ayıp :roflol:tabiki paylaşımda bulunacağım her hafta kilo bildirimindede bulunacağım 100-200 gr Allah ne verirse artık yalnız bayramda birazcık kilo almış olabilirim:kedi:
bende motivasyonumu kaybetttimm bulan gören varmıkızlar merhaba 5 gündür izinliydim ablamın düğünü vardı.güldük eğlendik.çok güzel oldu.bu arada ben hiç diyet falan yapamıyorum.ama kilom aynı fazla bişeyde yemiyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi hoşgelmiş.kızlar takıma girmek isteyenlerde var eger yer olmazsa beni çıkarıp o arkadaşları alabilirsiniz.ben iyice motivasyonumu kaybettim.hepinizi çok öpüyorum.özledim sizleri
:çok üzgünüm:öfff .... cumaya az kaldı
benim lahana çorbası dolapta bekli,yo içemedim
eğer bu haftada kilo verememişsem verememişimdir atın beni takımdan :gitme:
çok kızıyorum kendime ama yemedende duramıyorum kafamçokkarıştı
:çok üzgünüm:iyi geceler arkaadslar..... kac gundur gelemedim size benim is tempom arti sabah 6 bucukta evden cikiyorum aksamda tahmin etiginiz gibi ev isleri yemek bebisler derken cok yoruluyorum ben..... bu yuzden izin istiyorum sizden bi sure aranizda olamiycam kaptanim beni ya izine ayirsin yada cikirtasin karari ona birakiyorum...... gecen hafta verdigim 800 gr arada kaynamisti o yuzden benim bu hafta kilo kagbi 1 kilo cumadan sonra ayriligim .....isten nete girmem imkansiz benim..... yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldinizopuyorumnanaktan
tahmin ettim zaten giremiyordur dedim ben kaydirigubbakcemile3selam kızlar nabersinz?? bayramdan beri giremiyodum
1.cisi memleketteydim
2.cisi k.k. açılmadı sorunluydu
nasılsınız şekerler??? ben kilo aldım yaaaçok almadım 1 kilo ama olsun 1 kilo da olsa almamalıydım o 1 kiloyu vermek için neler yapıyorum sonra 2 tatlı 1 çikolata kola cips hoooopp geri geldi 1 kilo ((
o zaman gel bundan sonra düzenli paylaşımda bulunalım hep beraber zayıflayalım :lepi:yo hayır yanlış anlaşılma yok ben biraz kafayı yedim ya verimiyorum bu kiloları eşim iryandan dalga geçiyorrrrr.ne cumalar geçirdim hala 92kilo nevar bende anlamadım
selam kızlar.opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım gerçi herkesin morali sıfır gibi ama ben yinede moralimi yüksek tutucam:1closedeyes:
herkes diyeti bırakmış gibi, bende bir gruba girdim diye heycanlanıyodum. Birbirimize destek olup zayıflıyacaz yaza hafif bir şekilde gireriz diye düşünmüştümbenneyaptımki
belki işimize yarar diye bazı bilgileride paylaştım ama kimsecikler okumamış bile Çok üzgünüm çoook valla bişeyleri araştırıp paylaşma isteğim kalmadı.
neyse bukadar sitem yeter,
Bir aksilik olmazsa inşallah yaza çıtır olarak giricem,kendi kendimi motive edim bari laelaelaelaelae bende güzel güzel giyinip rahat bi şekilde dolaşmak istiyorum,
kızlar ben spor yapmaya gidiyorum ayda en az 4 kg vermem lazım şu andan itibaren mafoldumben
Eskisi gibi kararlı da değilim eskiden yemeyeceğim dediğimde yemezdim ama artık mafoldumben
Bu hafta bakalım abur cubur yememeye çalışacağım + spor da yapabilirsem yaparım çünkü şu sıralar yürümüyorum bile mafoldumben
Kendinize iyi bakın
görüşürüz yarın belki uğrayamam.
arkadaşım engüzelini yaparsın spor yapmadan kilo verilmiyo. istediğin kadar aç kal verdiğin kilolar hemen geri geliyo. Önemli olan öğün atlama, acıkınca ye ama gerçekten açsan (morlimiz bozulunca, canımız sıkıldığındaki açlık değillmaz:) akşamlarıda saat 19:00 dan sonra bişey yeme çok acıkırsa birtane meyve ye, mümkünse 23:00 da uyumaya
gayretet birde spor yaparsan emin ol kilolardan kurtulucaksınyerimseniben
banada çok zor geliyodu 2 haftadır bu düzene uyuyorun ekstradan egzersiz ve yürüyüş yapıyorum 2 kg gitti. şimdi 3.haftamdayım yarın tartılıcam bakalım
bence cesaretini yitirme yaza sende çıtır olarak gireceksin canımkaydirigubbakcemile3
evet bunların hepsini yaptığımda ben geçen yıl 3 kg vermiştim 1 haftada
ama işte tekrar motive olup yapamıyorum
bu arada buraya yazdım spor yapmaya gidiyorum diye,ama yapmadım yine mafoldumben oturdum çay içtim :sinifsinif:
Off benim artık cidden kendime güvenim kalmadı şöyle yapacağım böyle yapacağım deyip yapamadıkça daha beter çöküyorum
mafoldumben
cnm sabahları okula giderken yürüyüş yap desem olmaz terli terli okula da gidilmezki,en iyisi sen okul çıkışı eve giderken orta tempoda yürüyüş yap 30dk yürümeye çalış yavaş yavaş bunu arttır. okuldada çikolata yerine yanına meyve götür mesela elma, at çantana ikitane onları atıştır. öğle yemeğini ihmal etme ama:1hug:
cnm kahvaltıyı da ihmal etme onu atlarsan öğle yemeğine çok acıkırsın. zamanım olmuyo hazırlamaya diyosan mısır gevreği tüketebilirsin :)
güzelim takımın hali berbat kimse doğru dürüst uğramıyo eğer düzenli katılım yapmayacaksan eğer seni kendi isteğiyle ayrıldı yazarım. kusura bakma canlanması lazım takımın kaydirigubbakcemile3
:
selam kızlar.opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım gerçi herkesin morali sıfır gibi ama ben yinede moralimi yüksek tutucam:1closedeyes:
herkes diyeti bırakmış gibi, bende bir gruba girdim diye heycanlanıyodum. Birbirimize destek olup zayıflıyacaz yaza hafif bir şekilde gireriz diye düşünmüştümbenneyaptımki
belki işimize yarar diye bazı bilgileride paylaştım ama kimsecikler okumamış bile Çok üzgünüm çoook valla bişeyleri araştırıp paylaşma isteğim kalmadı.
neyse bukadar sitem yeter,
Bir aksilik olmazsa inşallah yaza çıtır olarak giricem,kendi kendimi motive edim bari laelaelaelaelae bende güzel güzel giyinip rahat bi şekilde dolaşmak istiyorum,
kızlar ben kilomu bildirmeye geldim
hala hala hala halaaa
85 mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya ben takımdan ayrılmayı düşünüyorum valla böyle olmuyor
olduğum yerdeyim mafoldumben zaten artık yeni katılanlar dışında çoğumuzda hırs kalmadı ben de hep böyle düşünüyorum artık yeter,artık kurtulacağım diye ama her seferinde de olmuyor mafoldumben
hem dersler birden bastırdı düzenli uyuyamıyorum bile pc'yi bi açınca daha en az 1 saat kapatamıyorum :sinifsinif:
hiç birşey planladığım gibi olmadı çünkü planlarıma sadık kalamadım
ya bana bi akıl verin ayrılmalı mıyım takımdan?
hem yeni arkadaşları gördükçe diyorum ki biz burda olamyı hak etmiyoruz artık alışkanlık haline gelmiş mesela bende öyle oldu her hafta 85 diyip bildirim yapıyoruz
kızlar ya düzelelim ya da ben artık ayrılmayı düşünüyorum çünkü benim için artık bir vakit kaybı haline gelmeye başladı :umursamaz:
kızlar ben spor yapmaya gidiyorum ayda en az 4 kg vermem lazım şu andan itibaren mafoldumben
Eskisi gibi kararlı da değilim eskiden yemeyeceğim dediğimde yemezdim ama artık mafoldumben
Bu hafta bakalım abur cubur yememeye çalışacağım + spor da yapabilirsem yaparım çünkü şu sıralar yürümüyorum bile mafoldumben
Kendinize iyi bakın
görüşürüz yarın belki uğrayamam.
tamam canım kendi isteğiyle ayrıldı diye yaz beni.yarıştan çekiliyorum ama takımdan ayrılmam ona göre.yine fırsat buldukça aranızdayım.öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın.
okuldan yürüyerek gelemem servisle geliyorum ama dersaneye filan hep yürüyerek gidiyorum hızlı hızlı 30 dk sürüyor gitmem
ama 2 haftadır dersaneye gidemedğim için kaldı öyle akannehir
Kahvaltımı ve öğle yemeğimi hiç atlamıyorum özellikle kahvaltıya çok önem veriririm
yanımda elma götürme işi biraz problem olur çünkü tenefüste şimdi benyerim arkadaşlarım bakar olmaz,onlara da götürsem olmaz(hadi 1 sefer neyse de her gün her gün,bir de 1 gün onlar 1 gün ben gibi bir durum da olmaz yani yapmazlar öyle birşey benden bekleyebilirler sürekli) yani problem olur benim için
en iyisi ben arada yeşilçay içeyim bak zaten kimse sevmiyor onu kaydirigubbakcemile3
hem biraz olsun çikolata isteğimi giderir
çok sağol yardımcı olduğun için opuyorumnanaktan
kızlar direkten döndümkaydirigubbakcemile5
1 kilo vermişim
süpriz oldu benim için
zayıflayabileceğime inanmaya başladım yaşassıınnzemuszemus
ama moralim hala bozukkmafoldumben başımda çok ağrıyor
selam kızlar opuyorumnanaktan
1kg vermişim 84kg oldum:teytey: çok mutluyum umarım hep böyle devam eder.
çok sevindim tebrik ederim :hooray:kızlar direkten döndümkaydirigubbakcemile5
1 kilo vermişim
süpriz oldu benim için
zayıflayabileceğime inanmaya başladım yaşassıınnzemuszemus
ama moralim hala bozukkmafoldumben başımda çok ağrıyor
ayrılamazsın zaten sen :jeyyar:tamam canım kendi isteğiyle ayrıldı diye yaz beni.yarıştan çekiliyorum ama takımdan ayrılmam ona göre.yine fırsat buldukça aranızdayım.öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın.
kendime gelememiştim yalnız ben orda :roflol:canım motiveni kaybetme. inş yaza çıtır olcaz şimdi zor görünüyo ama umudumuzu kaybetmeyelim
çıkar kız şu aklından ayrılmayı Oklava
ha şöyle kendine gel bakim
her zaman başımızın üstünde yerin var canım, hep bekleriz
opuyorumnanaktanselam kızlar opuyorumnanaktan
1kg vermişim 84kg oldum:teytey: çok mutluyum umarım hep böyle devam eder.
canım haklısın yeşil çay iyi fikir. arada kaçamaklar olucaktır tabi bunu haftada bire düşürürsün birde çikolata ve tatlılaı doymak için değil sadece tadına bakmak için ye. birşeyi kendimimize yememek için yasak koyarsak ona karşı aşırı istek duyuyoruz kötükedihüso
canım tebrik ederim , bu arada geçmiş olsun a.s. kendini sakın aç tutma düşük kalorili bir diyet yapıyosan başağrının nedeni o olabilir. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyleopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktançok güzel canım tebrik ederim seni böyle devam et haftaya listeye alcam seni :jeyyar:
çok geçmiş olsun a.s.kızlar meraba benim oğluşun biraz sağlık problemleri var o yüzden pek işe gelemiyorum iyileşmeden de pek gelebileceğimi zannetmiyorum ünüversite hastanesine gidip gelip duruyorum bu aralar pek paylaşımda bulunamıyacagım anlıyacağınız siz bilirsiniz kızlar beni isterseniz izinli yazın yada listeden çıkarın bilmiyorum artık ama düzenli işe gelmeye başladığımda geri döneceğim ona göre biraz kendimi toparlamam lazım şekerler görüşürüz hadi işe geldikçe uğrarım ben yine :1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugün yemedim hala şu ana kadar :sm_cool:slm kizlar 2 gundur yoktum yazamadim bi sey
dun aksam yemege gittigimiz icin bayaa bi yedim bu sabah canim hic bi sey istemedi
1 elma yedim sadece
ogle 1 sandwich ve 1 mandalina
ama iste su cikolatayi bi birakabilsem super olacak
herkeslere kolay gelsin
tebrik ederim kaptanım opuyorumnanaktan14. TAKIM 134. ETAP
aynalar ( 98,8 / 97,4 / 1,4 / 1,42 %)
eylülce ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28 %)
nazco ( 64,2 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
domination ( 85,0 / 84,5 / 0,5 / 0,59% )
hürsultan ( 92,6 / 92,6 / 0,0 / 0,00%)
usarem ( 62,8 ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
hiray ( 70,0 / 69,0 / 1,0 / 1,43 %)
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 424,4 / 420,5 / 3,9 / 0,92% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?