• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar slm hastaneden geliyorum. ishal, mide bulantısı, baş ağrısı, boğazda gıcıklanma filan doktor domuz gribinden şüphelendi. kan, idrar tahlili, akciğer, sinüs filmi çektirdim. allahtan değerler normal çıktı. soğuk algınlığı sadece.
hemen gelip bildirimi yaptım. hürsultanı aynı yazdım. belki gelir ama ben kendimi halsiz hissediyorum o yüzden hemen yapmak istedim bildirimi. bu arada hastalık işe yaradı 1,4 kilo gitti tabi bu kalıcı kilo değil. geri gelir malesef.
hürsultan canım bu böyle olmayacak ben hergün paylaşımda bulunmanı istedim. sen kilo bildirimine bile gelmiyorsun. bir karar vermeni istiyorum canım

kızlar slm hastaneden geliyorum. ishal, mide bulantısı, baş ağrısı, boğazda gıcıklanma filan doktor domuz gribinden şüphelendi. kan, idrar tahlili, akciğer, sinüs filmi çektirdim. allahtan değerler normal çıktı. soğuk algınlığı sadece.
hemen gelip bildirimi yaptım. hürsultanı aynı yazdım. belki gelir ama ben kendimi halsiz hissediyorum o yüzden hemen yapmak istedim bildirimi. bu arada hastalık işe yaradı 1,4 kilo gitti tabi bu kalıcı kilo değil. geri gelir malesef.
hürsultan canım bu böyle olmayacak ben hergün paylaşımda bulunmanı istedim. sen kilo bildirimine bile gelmiyorsun. bir karar vermeni istiyorum canım

Geçmiş olsun a.s.

canım geçmişolsun dikkatet kendine, kaydirigubbakcemile3
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bugün beğendim kendimi ne yediğimi yazıyorum kaydirigubbakcemile4
Sabah:1 dilim ekmek,azcık peynir,domates
Öğle:Ekşili köfte çorbası,salçalı makarna(toplasan 2-3 yemek kaşığı eder),1 küçük dilim revani(revani bence çikolata vs. yanında daha masum kalır kaydirigubbakcemile3 )
Arada 1 kaşık un helvası
Akşam:İzmiz köfte,patates yemeği,yoğurt,2 dilim ekmek
Ara:Nar
Hmm pek de diyete uygun sayılmaz ama diğer günlerime oranla iyidir :hulya:

evet kızlar o kadar hafta sonuncu olduk ve sonunda ilk 3e girmeyi başarabildik
tebrik ediyorum hepimizi :hooray: :hooray: :hooray:
2.olduk :teytey: :dance: :sm_cool:

geçmiş olsun canıma.s.

hasta halinle bile takımını unutmamışsın kaydirigubbakcemile5
tekrar geçmiş olsun

14.TAKIM YOKLAMA LıSTESı
aynalar +
domination +
hiray +
eylülce(izinli)
nazco(izinli)
hürsultan
mushu +

singing kettle
tarikim
cerenktrk
canmertcik
yesa +

NOT:Kalın yazılı olanlar 136.hafta itibari ile 14.Takım listesinde bulunanlardır.

Çok resmi konuştum :roflol:
Bu arada tarikim ve singing kettle'den haber yok :sm_confused:
Şimdi 2 haftadır bildirim yapmıyorlar,farkedilip diskalifiye olmalarından korkuyorum akannehir

teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan
+lar mesela bugün uğrayıp uğramadığını gösteriyor
okulda yapılan yoklama gibi kaydirigubbakcemile3

oo cok iyiymis canim:))

2 gundur internete girecek vakit bulamadim ama cikolata yemeye vaktim vardi ne yazik ki tek dilegim verdigim kiloyu almamak valla bu hafta bi sey veremiyecegim o belli de :((

oo cok iyiymis canim:))

2 gundur internete girecek vakit bulamadim ama cikolata yemeye vaktim vardi ne yazik ki tek dilegim verdigim kiloyu almamak valla bu hafta bi sey veremiyecegim o belli de :((

öyle deyip moralini bozma bence yerimseniben
verirsin sen opuyorumnanaktan

kızlar tebrik ediyorum sizi böyle devam ederiz inş. ben yeni kalktım. hastalık devam ederse ilk üçte oluruz hep, çünkü ben yesem bile kilo veriyorum hastayken :roflol:

Geçmiş olsun a.s.

kaydirigubbakcemile3

canım geçmişolsun dikkatet kendine, kaydirigubbakcemile3
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canıma.s.

hasta halinle bile takımını unutmamışsın kaydirigubbakcemile5
tekrar geçmiş olsun

kaydirigubbakcemile3

inşallah canım haftaya listede olursun

daha yeni çıtır bayanlar lazım bizim takıma
çok az kişiyiz
takım için dez avantaj

evet güzelim yeni üyeler almayı düşünüyorum yeni kanlar lazım bize

teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan
+lar mesela bugün uğrayıp uğramadığını gösteriyor
okulda yapılan yoklama gibi kaydirigubbakcemile3

aferim san çalış böyle opuyorumnanaktan

kızlar tebrik ediyorum sizi böyle devam ederiz inş. ben yeni kalktım. hastalık devam ederse ilk üçte oluruz hep, çünkü ben yesem bile kilo veriyorum hastayken :roflol:

evet güzelim yeni üyeler almayı düşünüyorum yeni kanlar lazım bize

aferim san çalış böyle opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

selam kızlar opuyorumnanaktan yeni haftada inşallah birinci oluruz. tabiki bu birincilikler bize sağlık ve güzellik katıcak.
kızlar akşam aynaya bakayım dedim bu verdiğim kilolar bende nasıl değişim yapmış görmek istedim. benim kavisli belim varmışta haberimyok delikafadulden kızlar vicudum artık dümdüz değil :dance: yaptığım diyet ve spor sonuç vermeye başladı, üç haftada farketti :sm_cool: inşallah hep böyle devam eder.

size bir günümü yazayım kaydirigubbakcemile4

7:30 uyanır uyanmaz ılık limonlu su içiyorum, ardından ufaklıkların kahvaltılıklarını hazırlıyorum. onlar daha uyanmamışken, esneme hareketlerini yapıp yürüyüş bandında 20dk yürüyorum, karın ve kalça kaslarını çalıştıracak egzersizlerimi yapıyorum

9:00 Meleklerimle beraber kahvaltımızı yapıyoruz, Benim kahvaltım:1dilim ekmek, 1 su bardağı kuşburnu veya ıhlamur çayı, peynir, 1haşlanmış yumurta,salatalık domates
ardından egzersiz zamanı( ev temizliği )

13:00 öğle yemeği olarak kalorisi yüksek çorba hazırlarım ufaklıklar için, bazen bende o çorbadan içerim o zaman yanına bol salata ve 1 dilim ekmek yerim,
gamyoncuiremsuhihoyyyt
meleklerimi uyuttuktan sonra dinlenme saatim genelde 1- 1,5 saat sürüyo:hulya:

16:00 ufaklıkların beslanmesi bende onlarla beraber bişeyler atıştırıyorum bir kase meyveli yoğurt vb.

19:00 akşam yemeği mümkün olduğunca hafif yemeye çalışıyorum.
ör: haşlanmış tavuk eti bol salata veya çorba, pilav ve bol salata gibi
akşam yemeğinden sonra birşey yememeye çalışıyorum çok acıkırsam birtane meyve yerimkaydirigubbakcemile2

:dance::dance::dance:

Back