• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar opuyorumnanaktan yeni haftada inşallah birinci oluruz. tabiki bu birincilikler bize sağlık ve güzellik katıcak.
kızlar akşam aynaya bakayım dedim bu verdiğim kilolar bende nasıl değişim yapmış görmek istedim. benim kavisli belim varmışta haberimyok delikafadulden kızlar vicudum artık dümdüz değil :dance: yaptığım diyet ve spor sonuç vermeye başladı, üç haftada farketti :sm_cool: inşallah hep böyle devam eder.

size bir günümü yazayım kaydirigubbakcemile4

7:30 uyanır uyanmaz ılık limonlu su içiyorum, ardından ufaklıkların kahvaltılıklarını hazırlıyorum. onlar daha uyanmamışken, esneme hareketlerini yapıp yürüyüş bandında 20dk yürüyorum, karın ve kalça kaslarını çalıştıracak egzersizlerimi yapıyorum

9:00 Meleklerimle beraber kahvaltımızı yapıyoruz, Benim kahvaltım:1dilim ekmek, 1 su bardağı kuşburnu veya ıhlamur çayı, peynir, 1haşlanmış yumurta,salatalık domates
ardından egzersiz zamanı( ev temizliği )

13:00 öğle yemeği olarak kalorisi yüksek çorba hazırlarım ufaklıklar için, bazen bende o çorbadan içerim o zaman yanına bol salata ve 1 dilim ekmek yerim,
gamyoncuiremsuhihoyyyt
meleklerimi uyuttuktan sonra dinlenme saatim genelde 1- 1,5 saat sürüyo:hulya:

16:00 ufaklıkların beslanmesi bende onlarla beraber bişeyler atıştırıyorum bir kase meyveli yoğurt vb.

19:00 akşam yemeği mümkün olduğunca hafif yemeye çalışıyorum.
ör: haşlanmış tavuk eti bol salata veya çorba, pilav ve bol salata gibi
akşam yemeğinden sonra birşey yememeye çalışıyorum çok acıkırsam birtane meyve yerimkaydirigubbakcemile2

:dance::dance::dance:
1 gününü beğendim delikafadulden
yalnız akşam yemeğini öğlende yesen daha güzel olur bence çünkü et,pilav filan öğlende yenmeli,akşam çorba,salata filan.
Tabi ben buna uyuyor muyum?
bazen kaydirigubbakcemile3
bişey diyim mi benim vücudum aşırı kavisli ve bende bundan şikayetçiyim :roflol:
popomun üstünde bir simit var sanki ve gerçekten oraya simit koymuş gibi duruyor :smiley-cool:
spora da başlayamadım gitti :gitme:
bugün 30 dk yürüdüm kızlar hızlı hızlı kaydirigubbakcemile4
sabah kahvaltımı zaten geç yaptım işte her zmanaki gibi 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates
dersanede birşey yemedim alkisalkisalkis sadece minicik bir şeker ikram ettiler ondan aldım o da minicik kaydirigubbakcemile3
eve geldim 1 dilim çörek yedim şimdi de çayla birlikte birşeyler atıştıracağız
sonra sıkı bir maraton beni bekliyor :bbo:

1 gününü beğendim delikafadulden
yalnız akşam yemeğini öğlende yesen daha güzel olur bence çünkü et,pilav filan öğlende yenmeli,akşam çorba,salata filan.
Tabi ben buna uyuyor muyum?
bazen kaydirigubbakcemile3
bişey diyim mi benim vücudum aşırı kavisli ve bende bundan şikayetçiyim :roflol:
popomun üstünde bir simit var sanki ve gerçekten oraya simit koymuş gibi duruyor :smiley-cool:
spora da başlayamadım gitti :gitme:
bugün 30 dk yürüdüm kızlar hızlı hızlı kaydirigubbakcemile4
sabah kahvaltımı zaten geç yaptım işte her zmanaki gibi 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates
dersanede birşey yemedim alkisalkisalkis sadece minicik bir şeker ikram ettiler ondan aldım o da minicik kaydirigubbakcemile3
eve geldim 1 dilim çörek yedim şimdi de çayla birlikte birşeyler atıştıracağız
sonra sıkı bir maraton beni bekliyor :bbo:

yürüyüş yapmana sevindim , kendini çok fazlada yorma, ders çalışıyosun sonuçta vicudunun şekere ihtiyacı var, dengeli beslenmeyi sakın ihmal etme, vicudunun şeker ihtiyacınıda meyvelerden karşılamaya çalış. opuyorumnanaktan

akşam yemeğinde bazı günler çorba da içiyorum ama dahaçok ekmeksiz haşlama et yemeye gayret ediyorum. çorba ve diğer karbonhidratlı yemekler çabuk acıktırır. proteğin ise daha geç sindirildiği için çabuk acıkmıyorum :tomato:

yürüyüş yapmana sevindim , kendini çok fazlada yorma, ders çalışıyosun sonuçta vicudunun şekere ihtiyacı var, dengeli beslenmeyi sakın ihmal etme, vicudunun şeker ihtiyacınıda meyvelerden karşılamaya çalış. opuyorumnanaktan

akşam yemeğinde bazı günler çorba da içiyorum ama dahaçok ekmeksiz haşlama et yemeye gayret ediyorum. çorba ve diğer karbonhidratlı yemekler çabuk acıktırır. proteğin ise daha geç sindirildiği için çabuk acıkmıyorum :tomato:
a.s.
yürüyüşü de dersaneye giderken yapıyorum zaten genelde :roflol:
eskiden çıkışlarda da yürürdüm ama şimdi çıkınca karanlık olduğu için yürüyemiyorum mecburen otobüs :roflol:

öyle deyip moralini bozma bence yerimseniben
verirsin sen opuyorumnanaktan

ayy canim insallah yaa veririm tabii hih zemuszemus hepberaber veririz insallah bu cuma tatile girecegiz biz ondan sonra evdeyim duzenli olarak kullanirim kondisyon bisikletini insallah :lepi:

ayy canim insallah yaa veririm tabii hih zemuszemus hepberaber veririz insallah bu cuma tatile girecegiz biz ondan sonra evdeyim duzenli olarak kullanirim kondisyon bisikletini insallah :lepi:

:lepi:
kızlar bugün bir tuhaflık var herşeyde akannehir
şimdi yediklerimi de unuttum ama dün gece 1 tane gofret yedim :kedi: ama bugün yemiyorum.yavaş yavaş bırakacağım kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-
bu arada bugün fazla yürüyemedim toplam 20 dk filan yürüdüm mirmirmirmir

Herkese selam,
şu üç haftalık başarımın karşılığı olarak kendimi ödüllendirdim. ödülümde 1 çikolatalı gofrt :roflol:
yarından itibaren egzersizlere yeniden başlıyorum. zemuszemus

selam 14. takimin guzel bayanlari:)

oncellikle tebrikler 2. olmussunuz kutlarim :)

bugun bir kurabiye haricinde iyi gitti benim gunum bi de badminton gunum :)

ama dun cikolata yedim hem de bayaa bi kalori olanlardan :((

yarin tartilacagim insallah bakalim

slm kızlar 5 günlük aradan sonra gelebildim laptop un şarj eden parçası arızalanmış onu yaptırdık bildirimdede bulunamadım üzgünüm kız aslı nazar değdirdin bana he :) kızlar gittiğim her misafirlikte beni bol bol besliyorlar sanırım bundan sonra kilo vermek benim için hayal oldu bu yüzden kilo veren arkadaşların hakkını yemek istemiyorum benim yerimede inşallah güzel arkadaşlar gelir ara sıra uğrarım beni hamiş diye yazın hepinizi öpüyorum

lm kızlar kusuruma bakmayın malum bebeğim var giremedim.alla kızlar 92yle aşladım şuan 90kiloyum 9günümha gayret tıpış tıpış elveda yağlaraaaaaaaaaaaaaaaaşakkıdı.

ne mi yaptım?1.kesin karar 2.sabah kraker yiyorum ol su hareket yapıyorum öğlen;tavuk gğüünü haşlayıp yoğurt az miktarda yağ tuz kesinlikle yokkkkkkkkkkk.akşam;Çok üzgünüm çoook yarım elma

merhaba arkadaşlar
herkes iyidir inşallah opuyorumnanaktan
sabah 1bardak süt içtim yanında da fıstık ezmesi sürülmüş 1 dilim ekmek yedim
öğle çorba ve makarna yedimsengözlerimebaksanab
akşam içinde köfte ve salata yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile4

2 gündür uğrayamadım sınavlar var malum akannehir
şimdi de bir bakıp çıkayım dedim de
içimden diyordum ki bunlar kaç sayfa doldurmuştur nasıl okucam hemen diye
ama 1 sayfa bile olmamış :1no2:
Bana gelince,pek iyi sayılmam ders çalışırken çikolata yemeden olmuyor :sm_confused: çalışamıyorum :sm_confused:
aslında ben bu işi yazın bitirecektim her sene hayal ediyorudm ama 1 yaz da dğeişmiş olarak okula dönmek nasip olmadı :roflol:
neyse inşallah kısa zamanda toparlanıtım bu arada çok sağlıklı da beslenemiyorum evde tek oluyorum çoğu zaman gece 11-12ye kadar o nedenle abur cubur geçiştirmeye çalışıyorum :mymeka:
şimdi de çıkıcam hemen kızlar bu hafta daha uğrayamam cuma günü çıkışta gelirim 3-4 gibi yine
bildirimi yaparız.çünkü perşembe günü giremem
kendinize iyi bakın a.s.

Bana gelince,pek iyi sayılmam ders çalışırken çikolata yemeden olmuyor :sm_confused: çalışamıyorum :sm_confused:
aslında ben bu işi yazın bitirecektim her sene hayal ediyorudm ama 1 yaz da dğeişmiş olarak okula dönmek nasip olmadı :roflol:
neyse inşallah kısa zamanda toparlanıtım bu arada çok sağlıklı da beslenemiyorum evde tek oluyorum çoğu zaman gece 11-12ye kadar o nedenle abur cubur geçiştirmeye çalışıyorum :mymeka:
şimdi de çıkıcam hemen kızlar bu hafta daha uğrayamam cuma günü çıkışta gelirim 3-4 gibi yine
kendinize iyi bakın a.s.

merhaba canım sana kolay gelsin, kış aylarında kilo vermek çok zordur, o nedenle sen derslerine çalış,zemuszemus ama aburcubur yerken kilo almamaya gayret et,
eger kilo almayıp hatta biraz bile versen mesela 100, 200gr gibi doğru yolda olduğunu gösterir. Bunuda devam ettirirebilirsen havalar ısınmaya başlayınca daha hızlı kilo vermeye başlarsın önemli olan bu kışı kilo almadan çıkar kilo verirsen o daha da güzel olur:lepi:
kendine iyi bak opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız yine aynıyım yani hasta mafoldumben

slm kızlar 5 günlük aradan sonra gelebildim laptop un şarj eden parçası arızalanmış onu yaptırdık bildirimdede bulunamadım üzgünüm kız aslı nazar değdirdin bana he :) kızlar gittiğim her misafirlikte beni bol bol besliyorlar sanırım bundan sonra kilo vermek benim için hayal oldu bu yüzden kilo veren arkadaşların hakkını yemek istemiyorum benim yerimede inşallah güzel arkadaşlar gelir ara sıra uğrarım beni hamiş diye yazın hepinizi öpüyorum

güzelim en iyi kararı aldın bence sen bebeği besle ama kendini değil :roflol:

lm kızlar kusuruma bakmayın malum bebeğim var giremedim.alla kızlar 92yle aşladım şuan 90kiloyum 9günümha gayret tıpış tıpış elveda yağlaraaaaaaaaaaaaaaaaşakkıdı.

ne güzel tebrik ederim canım. güzelim takıma girmek için hergün paylaşım gerek bunu unutma olur mu kaydirigubbakcemile3

kendinize iyi bakın a.s.

kız evde kimse yokmuş yani gözünün önünde yiyen kimse yok. sende rejimini kolayca yapabilirsin. bence derslere sığınıyon haberin olsun :oklava:

merhaba canım sana kolay gelsin, kış aylarında kilo vermek çok zordur, o nedenle sen derslerine çalış,zemuszemus ama aburcubur yerken kilo almamaya gayret et,
eger kilo almayıp hatta biraz bile versen mesela 100, 200gr gibi doğru yolda olduğunu gösterir. Bunuda devam ettirirebilirsen havalar ısınmaya başlayınca daha hızlı kilo vermeye başlarsın önemli olan bu kışı kilo almadan çıkar kilo verirsen o daha da güzel olur:lepi:
kendine iyi bak opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız yine aynıyım yani hasta mafoldumben

güzelim en iyi kararı aldın bence sen bebeği besle ama kendini değil :roflol:

ne güzel tebrik ederim canım. güzelim takıma girmek için hergün paylaşım gerek bunu unutma olur mu kaydirigubbakcemile3

kız evde kimse yokmuş yani gözünün önünde yiyen kimse yok. sende rejimini kolayca yapabilirsin. bence derslere sığınıyon haberin olsun :oklava:
evde kimse yok yani yemek yapan yok :roflol: ben ders mi çalışıyım yemek mi yapıyım? laelaelaelaelae
tabi derslerin etkisi daha büyük ama cidden ben böyle ders çalışırken birşeyler atıştırmadan anlayamıyorum :sm_confused:

evde kimse yok yani yemek yapan yok :roflol: ben ders mi çalışıyım yemek mi yapıyım? laelaelaelaelae
tabi derslerin etkisi daha büyük ama cidden ben böyle ders çalışırken birşeyler atıştırmadan anlayamıyorum :sm_confused:

yemek mi yapayım diyo daha kızım ne yemeği diyettesin yemeyeceksin bulmuşsun bir fırsat kendi lehine çevirsene olayı. ders çalışırkende meyve ye yoksa sen bu gidişle 2 yıl sonraki sınavda halini düşünemiyom :1shok:

yemek mi yapayım diyo daha kızım ne yemeği diyettesin yemeyeceksin bulmuşsun bir fırsat kendi lehine çevirsene olayı. ders çalışırkende meyve ye yoksa sen bu gidişle 2 yıl sonraki sınavda halini düşünemiyom :1shok:

doğru valla mafoldumben
meyve nedense hiç aklıma gelmiyor ya :roflol:

selam kizlar nasil gidiyor diyet

ben su cikolata biskuvi ivir zivir bi birakabilsem iyi gidecek ama maleseff: (

herkeslere kolay gelsin opuldunuz

Back