- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.501
1 gününü beğendim delikafaduldenselam kızlar opuyorumnanaktan yeni haftada inşallah birinci oluruz. tabiki bu birincilikler bize sağlık ve güzellik katıcak.
kızlar akşam aynaya bakayım dedim bu verdiğim kilolar bende nasıl değişim yapmış görmek istedim. benim kavisli belim varmışta haberimyok delikafadulden kızlar vicudum artık dümdüz değil :dance: yaptığım diyet ve spor sonuç vermeye başladı, üç haftada farketti :sm_cool: inşallah hep böyle devam eder.
size bir günümü yazayım
7:30 uyanır uyanmaz ılık limonlu su içiyorum, ardından ufaklıkların kahvaltılıklarını hazırlıyorum. onlar daha uyanmamışken, esneme hareketlerini yapıp yürüyüş bandında 20dk yürüyorum, karın ve kalça kaslarını çalıştıracak egzersizlerimi yapıyorum
9:00 Meleklerimle beraber kahvaltımızı yapıyoruz, Benim kahvaltım:1dilim ekmek, 1 su bardağı kuşburnu veya ıhlamur çayı, peynir, 1haşlanmış yumurta,salatalık domates
ardından egzersiz zamanı( ev temizliği )
13:00 öğle yemeği olarak kalorisi yüksek çorba hazırlarım ufaklıklar için, bazen bende o çorbadan içerim o zaman yanına bol salata ve 1 dilim ekmek yerim,
gamyoncuiremsuhihoyyyt
meleklerimi uyuttuktan sonra dinlenme saatim genelde 1- 1,5 saat sürüyo:hulya:
16:00 ufaklıkların beslanmesi bende onlarla beraber bişeyler atıştırıyorum bir kase meyveli yoğurt vb.
19:00 akşam yemeği mümkün olduğunca hafif yemeye çalışıyorum.
ör: haşlanmış tavuk eti bol salata veya çorba, pilav ve bol salata gibi
akşam yemeğinden sonra birşey yememeye çalışıyorum çok acıkırsam birtane meyve yerimkaydirigubbakcemile2
:dance::dance::dance:
yalnız akşam yemeğini öğlende yesen daha güzel olur bence çünkü et,pilav filan öğlende yenmeli,akşam çorba,salata filan.
Tabi ben buna uyuyor muyum?
bazen kaydirigubbakcemile3
bişey diyim mi benim vücudum aşırı kavisli ve bende bundan şikayetçiyim :roflol:
popomun üstünde bir simit var sanki ve gerçekten oraya simit koymuş gibi duruyor :smiley-cool:
spora da başlayamadım gitti :gitme:
bugün 30 dk yürüdüm kızlar hızlı hızlı
sabah kahvaltımı zaten geç yaptım işte her zmanaki gibi 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates
dersanede birşey yemedim alkisalkisalkis sadece minicik bir şeker ikram ettiler ondan aldım o da minicik kaydirigubbakcemile3
eve geldim 1 dilim çörek yedim şimdi de çayla birlikte birşeyler atıştıracağız
sonra sıkı bir maraton beni bekliyor :bbo: