- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.481
kızlar slm hastaneden geliyorum. ishal, mide bulantısı, baş ağrısı, boğazda gıcıklanma filan doktor domuz gribinden şüphelendi. kan, idrar tahlili, akciğer, sinüs filmi çektirdim. allahtan değerler normal çıktı. soğuk algınlığı sadece.
hemen gelip bildirimi yaptım. hürsultanı aynı yazdım. belki gelir ama ben kendimi halsiz hissediyorum o yüzden hemen yapmak istedim bildirimi. bu arada hastalık işe yaradı 1,4 kilo gitti tabi bu kalıcı kilo değil. geri gelir malesef.
hürsultan canım bu böyle olmayacak ben hergün paylaşımda bulunmanı istedim. sen kilo bildirimine bile gelmiyorsun. bir karar vermeni istiyorum canım
kızlar slm hastaneden geliyorum. ishal, mide bulantısı, baş ağrısı, boğazda gıcıklanma filan doktor domuz gribinden şüphelendi. kan, idrar tahlili, akciğer, sinüs filmi çektirdim. allahtan değerler normal çıktı. soğuk algınlığı sadece.
hemen gelip bildirimi yaptım. hürsultanı aynı yazdım. belki gelir ama ben kendimi halsiz hissediyorum o yüzden hemen yapmak istedim bildirimi. bu arada hastalık işe yaradı 1,4 kilo gitti tabi bu kalıcı kilo değil. geri gelir malesef.
hürsultan canım bu böyle olmayacak ben hergün paylaşımda bulunmanı istedim. sen kilo bildirimine bile gelmiyorsun. bir karar vermeni istiyorum canım
evet kızlar o kadar hafta sonuncu olduk ve sonunda ilk 3e girmeyi başarabildik
tebrik ediyorum hepimizi :hooray: :hooray: :hooray:
2.olduk :teytey: :dance: :sm_cool:
evet kızlar o kadar hafta sonuncu olduk ve sonunda ilk 3e girmeyi başarabildik
tebrik ediyorum hepimizi :hooray: :hooray: :hooray:
2.olduk :teytey: :dance: :sm_cool:
tebrikederim kızlar,a.s.inşallah haftaya bende listede olucam:teytey:
tebrikederim kızlar,a.s.inşallah haftaya bende listede olucam:teytey:
+ lar ne anlama geliyor canim :)
bu arada kutlarim hepinizi aynen devam :)
teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan
+lar mesela bugün uğrayıp uğramadığını gösteriyor
okulda yapılan yoklama gibi kaydirigubbakcemile3
oo cok iyiymis canim:))
2 gundur internete girecek vakit bulamadim ama cikolata yemeye vaktim vardi ne yazik ki tek dilegim verdigim kiloyu almamak valla bu hafta bi sey veremiyecegim o belli de(
Geçmiş olsun a.s.
canım geçmişolsun dikkatet kendine, kaydirigubbakcemile3
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
geçmiş olsun canıma.s.
hasta halinle bile takımını unutmamışsın kaydirigubbakcemile5
tekrar geçmiş olsun
inşallah canım haftaya listede olursun
daha yeni çıtır bayanlar lazım bizim takıma
çok az kişiyiz
takım için dez avantaj
teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan
+lar mesela bugün uğrayıp uğramadığını gösteriyor
okulda yapılan yoklama gibi kaydirigubbakcemile3
kızlar tebrik ediyorum sizi böyle devam ederiz inş. ben yeni kalktım. hastalık devam ederse ilk üçte oluruz hep, çünkü ben yesem bile kilo veriyorum hastayken :roflol:
evet güzelim yeni üyeler almayı düşünüyorum yeni kanlar lazım bize
aferim san çalış böyle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?