• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam arkadaşlar..
sizlere yaptığımız spor ve hareketlerin bizlere nekadar kalori harcattığını yazmak istedim umarım hepimizin işine yarar:dance:

hesaplamalar 80kg olan kişi üzerinden yapılmış (bu bilgileri netten buldum ama hangi site hatırlamıyorum):sm_confused:

arobik 1 saat=464 kalori

gymnastik 1 saat=304 kalori

kosmak (yavas) 1 saat=640 kalori
kosmak (orta hizda) 1 saat=800 kalori
kosmak (hizli) 1 saat=1024 kalori

Nordic wolking (uzay yolu yürüyüsü) 1 saat =800 kalori

Bisiklet (yavas) 1 saat=480 kalori
Bisiklet (orta hizda) 1 saat=768 kalori
Bisiklet (hizli) 1 saat=1128 kalori

Yüzmek (yavas) 1 saat=344 kalori
Yüzmek (hizli) 1 saat=768 kalori

yürüyüs (yavas) 1 saat=248 kalori
yürüyüs (orta) 1 saat=440 kalori
yürüyüs (hizli) 1 saat=672 kalori (yürüyüslerde kollarimizida hareket ettirelim,postaci yürüyüsü gibi)

dans (yavas) 1saat=264 kalori
dans (hizli) 1 saat=560 kalori

:dance::dance::dance:

Slm kızlar ben geldım seyahatım Çok kÖtÜ geÇtı hamılelıĞın verdıĞı sorunlar sanırım kaÇ gÜndÜr kendıme gelemedım gıremedım sıteye bılgısayara bakacak halım yoktu geÇmıŞe baktım accık yenı arkadaŞlar gelmıŞ hoŞgelmıŞler bu arada bebıŞımın kesesını gÖrdÜk allah ıÇınıde gÖrmeyı nasıp eder ınŞallah hepınızı ÖpÜyorum.

Kaptanım özet geçeyim
Şimdi yesa,bir takıma girmek istiyordu zaten 53 kg(1.5 kg vermiş şimdiden 51.5 olmuş kaydirigubbakcemile3 ) ben de dedimki bir takıma girene kadar gel bizimle paylaşım yap dedim
Mushu'yu da girmek isteyenler topiğinde gördüm kanım kaynadı çağırdım :lepi:
Canmertcik de zaten uğramış ama sanırım yanlış anladı,onu da çağırdım tekrardan
gelebilir her an zemuszemus
Anlaşılmayan bir yer?? buyrunnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3

hiç sorma canım yaaaa:roflol::roflol:

dışarıdan öle gözüküyo

onlar yesin diye yapıyorum çok az yiyorlar ziyan olmasın diye ben yiyorum mecburendelikafaduldendelikafadulden mecburen yani yoksa yiyeceğim
yok:roflol::roflol::roflol:

tabi canım kesin öyledir naniknanik

alkisalkisalkis çok güzel özetlemişsin

kaptan bi toparlanıp gelde:1rolleyes:

bizde kaybolmayalım bi yere:1ninca:

aaah ahhh ben kendimde miyim ki :çok üzgünüm:

Slm kızlar ben geldİm seyahatİm Çok kÖtÜ geÇtİ hamİlelİĞİn verdİĞİ sorunlar sanırım kaÇ gÜndÜr kendİme gelemedİm gİremedİm sİteye bİlgİsayara bakacak halİm yoktu geÇmİŞe baktım accık yenİ arkadaŞlar gelmİŞ hoŞgelmİŞler bu arada bebİŞİmİn kesesİnİ gÖrdÜk allah İÇİnİde gÖrmeyİ nasİp eder İnŞallah hepİnİzİ ÖpÜyorum.

hoşgeldin canım inş allah kucağına alacağın günleride gösterecek :emir_bebek:
canım sana bişey söyleyecem darılmaca güncenmece yok :1no2:
takımın hali felaket kimse gelmiyor böyle oluncada yürümüyor ben hergün katılım ve kilo vermede kararlılık istiyorum. bu konuda çok katıyım artık, yoksa olmuyor. nasıl hergün paylaşımda bulunabilecek misin. :uhm:

Slm kızlar ben geldİm seyahatİm Çok kÖtÜ geÇtİ hamİlelİĞİn verdİĞİ sorunlar sanırım kaÇ gÜndÜr kendİme gelemedİm gİremedİm sİteye bİlgİsayara bakacak halİm yoktu geÇmİŞe baktım accık yenİ arkadaŞlar gelmİŞ hoŞgelmİŞler bu arada bebİŞİmİn kesesİnİ gÖrdÜk allah İÇİnİde gÖrmeyİ nasİp eder İnŞallah hepİnİzİ ÖpÜyorum.

hoşbulduk canım. hayırlısı olsunopuyorumnanaktan canım allah kucağına almayı nasipettsin o minik meleği :emir_bebek:

valla kızlar ben bun dan sonra hep burdayım. bu kilolar yaza kadar gitmeli bukadar motive olmuşken bırakmaya niyetim yokkaydirigubbakcemile4

hoşbulduk canım. hayırlısı olsunopuyorumnanaktan canım allah kucağına almayı nasipettsin o minik meleği :emir_bebek:

valla kızlar ben bun dan sonra hep burdayım. bu kilolar yaza kadar gitmeli bukadar motive olmuşken bırakmaya niyetim yokkaydirigubbakcemile4

tabi gitmeyecen seni bırakacağımızı mı sanıyon canım delikafadulden
biraz kendini tanıtsana ben kaçırdımda oraları :roflol:

slm canimm 1 kilo verdim ben yaaa :) 1bucuk degil :)

badminton oynadim da geldim insallah yakmisimdir bi seyler cunku bugun yemekten sonra cikolata yedim :((

bu arada tekrar tesekkurler beni araniza aldiginiz icin :))
opuyorumnanaktan
bende bugünkü kahvaltımı yazayım cokacimcoook

1 su bardağı ıhlamur çayı, şekersiz içemedim bende evde kalan annemin tatlandırıcılarından kullandım:kedi: çok az peynir, salatalık ve bir dilim ekmek.
ıhlamurçayının iştahı kapadığını okumuştum bugün denemek istedim hemde şifa niyetine tüm hastalıklar uzak dursunsırnaşık şey

öğle yemeği olarakta birazdan çorba içicem yanınada bol salataa.s. şimdilik bukadar
hmm ıhlamur iştah mı kapatıyomuş akannehir
bol bol içeyim ben fırsattan istifade laelaelaelaelae
bebişe iyi bak :CüvCüv: opuyorumnanaktan

Kızlar bu arada ben cumaya kadar giremem sınavlar birden bastırdı,cuma gelirim 3-4 gibi bildirimi yaparız sonra yine haftaya aynı şekilde olur çünkü pc'yi açınca takılıp kalıyorum :sinifsinif: o yüzden sınav zamanı hiç açmamak en iyisi
şu 2 hafta beni idare edin azıcık :kedi:

Bendeniz 29 yaşında olup 2 çocuk annesiyim. Birzamanlar 56kg 164 boyunda çıtır bi kızdıksositososito ard arda iki doğumyaptık bide bebelere bakıcaz diye evde kaldık olduk 87kg :hulya: bende bu kilolara artık dur demeliyim dedim ve sizlere katıldım benim öyküm işte böyle :kahve:

slm kizlar

ben kahvaltimi degistiremedim bi turlu :)
yine muz azicik sut ve meyve ve lifli tahil gevrekleri

ogle yemegi (christmas yemegi oldugu icin azicik abarttim) hindi bol sebze ama sonunda cikolatali puding

aksam balik bol sebze

pek harekette yok malesef :(

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar geldim ve tükkanı açtım nasılsınız bakalım ben çok kötüyüm kilo aldım tatil güzel geçti ama sonuçları kötü oldu bir iki kere siteye girip mesaj yazdım ama gönderemedim bir türlü galiba sitede sorun vardı sizler nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim bi geçmişi okuyim bakalımkaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

tabi canım kesin öyledir naniknanik

aaah ahhh ben kendimde miyim ki :çok üzgünüm:

hoşgeldin canım inş allah kucağına alacağın günleride gösterecek :emir_bebek:
canım sana bişey söyleyecem darılmaca güncenmece yok :1no2:
takımın hali felaket kimse gelmiyor böyle oluncada yürümüyor ben hergün katılım ve kilo vermede kararlılık istiyorum. bu konuda çok katıyım artık, yoksa olmuyor. nasıl hergün paylaşımda bulunabilecek misin. :uhm:

tabiki paylaşımda bulunacağım her hafta kilo bildirimindede bulunacağım 100-200 gr Allah ne verirse artık yalnız bayramda birazcık kilo almış olabilirim:kedi:

bugün kahvaltı olarak süt ve mısırgevreği yedim.

öğle yemeği olarakta karnı yarık 1dilim ekmek ve salata yedim. karnıyarığı dün akşam için yapmıştım tabi ben akşam yemedim benneyaptımki evdekiler yerken ben salata ve çorbayla idare ettim.

akşam için kendime yine çorba yapıcam. diğerlerine de düşünücez bişeyler artıkCADIARZU
bu arada kızlar ben dün göbeğini ve basenini eritmek isteyenler grubuna katıldım böylelikle spor yapmayıda ihmal etmem artık zemuszemus

kızlar merhaba 5 gündür izinliydim ablamın düğünü vardı.güldük eğlendik.çok güzel oldu.bu arada ben hiç diyet falan yapamıyorum.ama kilom aynı fazla bişeyde yemiyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi hoşgelmiş.kızlar takıma girmek isteyenlerde var eger yer olmazsa beni çıkarıp o arkadaşları alabilirsiniz.ben iyice motivasyonumu kaybettim.hepinizi çok öpüyorum.özledim sizleri

geçmiş olsun

Allah tamamına erdirsin çok sevindim ilk bebeğin mi

öfff .... cumaya az kaldı
benim lahana çorbası dolapta bekli,yo içemedim

eğer bu haftada kilo verememişsem verememişimdir atın beni takımdan :gitme:

çok kızıyorum kendime ama yemedende duramıyorum kafamçokkarıştı

öfff .... cumaya az kaldı
benim lahana çorbası dolapta bekli,yo içemedim

eğer bu haftada kilo verememişsem verememişimdir atın beni takımdan :gitme:

çok kızıyorum kendime ama yemedende duramıyorum kafamçokkarıştı[/QU

lahana çorbası diyeti bence pek sağlıklı değil canım onun yerine günlük öğünlerinin yanında ekstradan lahana suyu içebilirsin. :lepi:

Prof.dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu nun sitesinden alıntı:

Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici
Beyaz lahananın toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici özelliğinden istifade edebilmek için, kaynamakta olan yarım litre suda 6-7 adet beyaz lahana yaprağı parçalamadan (tüm olarak), on dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte haşlanır, sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı içilir. Bu işleme toplam beş gün devam edilir. Beş gün uyguladıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar beş gün uygulanır. Böylece toplam on günlük kür tamamlanmış olur. Kısaca: 5x2U+3A

5 gün uygulama + 3 gün ara + 5 gün uygulama = Toplam 10 günlük kür

Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici bu on günlük kürü, bir yıl boyunca üç veya dört defa yapmak en doğrusudur. Bu kürü uygulamaya başladığınızın ikinci veya üçüncü gününden sonra vücudunuzun terlediğini ve özellikle de yüz kısmınızda yağlı yağlı terlediğinizi görürsünüz. Aynı zamanda dışkıda da belirgin şekilde yağ oranının artığı gözlenebilmektedir. Bu da yağla beraber toksinlerin atıldığını gösterir. Bu kürü uyguladığınız dönemlerde daha sık banyo veya duş yapmanız sizi hem daha çok rahatlatacak hem de deri gözenekleri açıldığından daha rahat toksinli-yağ atmanıza yardımcı olmuş olacaktır. Unutmayınız ki, toksin atan vücut kendini yeniler.

Not: Kesinlikle on günlük kür için ihtiyacınız olan miktarı tek bir defada hazırlama- yınız. Hergün taze olarak hazırlamanız şarttır.

tokinlerle beraber yağlarda gidiyo bende denicem umarım bu kez içebilirim laelaelaelaelae belki limon sıkarsam olur herhaldedelikafadulden

iyi geceler arkaadslar..... kac gundur gelemedim size benim is tempom arti sabah 6 bucukta evden cikiyorum aksamda tahmin etiginiz gibi ev isleri yemek bebisler derken cok yoruluyorum ben..... bu yuzden izin istiyorum sizden bi sure aranizda olamiycam kaptanim beni ya izine ayirsin yada cikirtasin karari ona birakiyorum...... gecen hafta verdigim 800 gr arada kaynamisti o yuzden benim bu hafta kilo kagbi 1 kilo cumadan sonra ayriligim .....isten nete girmem imkansiz benim..... yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldinizopuyorumnanaktan

selam kızlar nabersinz?? bayramdan beri giremiyodum
1.cisi memleketteydim
2.cisi k.k. açılmadı sorunluydu

nasılsınız şekerler??? ben kilo aldım yaaa :( çok almadım 1 kilo :( ama olsun 1 kilo da olsa almamalıydım :( o 1 kiloyu vermek için neler yapıyorum sonra 2 tatlı 1 çikolata kola cips hoooopp geri geldi 1 kilo :(((

yo hayır yanlış anlaşılma yok ben biraz kafayı yedim ya verimiyorum bu kiloları eşim iryandan dalga geçiyorrrrr.ne cumalar geçirdim hala 92kilo nevar bende anlamadım

Kızlar busabah ılık limonlusu içip, orta tempoda 20dk yürüyüş yaparak güne başladım. ardından karın kaslarımı çalıştırdım ( mekik ,omuzda sopaçevirme vb.) kaydirigubbakcemile2

Kahvaltı olarakta birbardak süt içtim yanında da kendime meyve salatası hazırladım ( yarım muz, bir mandalina, yarım elma)

ögle yemeği olarakta mercimek çorbası, küçük bir kase yoğurt ve birdilim ekmek yedimcokacimcoook

slm kızlar aşırı derecede başım ağrıyo, midem bulanıyor sabahtan beri, yine ben bildiğiniz gibi hastayım siz nasılsınız

kızlar merhaba 5 gündür izinliydim ablamın düğünü vardı.güldük eğlendik.çok güzel oldu.bu arada ben hiç diyet falan yapamıyorum.ama kilom aynı fazla bişeyde yemiyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi hoşgelmiş.kızlar takıma girmek isteyenlerde var eger yer olmazsa beni çıkarıp o arkadaşları alabilirsiniz.ben iyice motivasyonumu kaybettim.hepinizi çok öpüyorum.özledim sizleri

güzelim takımın hali berbat kimse doğru dürüst uğramıyo eğer düzenli katılım yapmayacaksan eğer seni kendi isteğiyle ayrıldı yazarım. kusura bakma canlanması lazım takımın kaydirigubbakcemile3

iyi geceler arkaadslar..... kac gundur gelemedim size benim is tempom arti sabah 6 bucukta evden cikiyorum aksamda tahmin etiginiz gibi ev isleri yemek bebisler derken cok yoruluyorum ben..... bu yuzden izin istiyorum sizden bi sure aranizda olamiycam kaptanim beni ya izine ayirsin yada cikirtasin karari ona birakiyorum...... gecen hafta verdigim 800 gr arada kaynamisti o yuzden benim bu hafta kilo kagbi 1 kilo cumadan sonra ayriligim .....isten nete girmem imkansiz benim..... yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldinizopuyorumnanaktan

oohh ne güzel takım ölmüşte haberimiz yok git güzelim sende git :a015:

selam kızlar nabersinz?? bayramdan beri giremiyodum
1.cisi memleketteydim
2.cisi k.k. açılmadı sorunluydu

nasılsınız şekerler??? ben kilo aldım yaaa :( çok almadım 1 kilo :( ama olsun 1 kilo da olsa almamalıydım :( o 1 kiloyu vermek için neler yapıyorum sonra 2 tatlı 1 çikolata kola cips hoooopp geri geldi 1 kilo :(((

hg canım takıma girmek istiyprsan düzenli katılım istiyorum her gün bekliyorum seni ona göre :kızgın:

Back