• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar.opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım gerçi herkesin morali sıfır gibi ama ben yinede moralimi yüksek tutucam:1closedeyes:
herkes diyeti bırakmış gibi, bende bir gruba girdim diye heycanlanıyodum. Birbirimize destek olup zayıflıyacaz yaza hafif bir şekilde gireriz diye düşünmüştümbenneyaptımki
belki işimize yarar diye bazı bilgileride paylaştım ama kimsecikler okumamış bile Çok üzgünüm çoook valla bişeyleri araştırıp paylaşma isteğim kalmadı.
neyse bukadar sitem yeter,
Bir aksilik olmazsa inşallah yaza çıtır olarak giricem,kendi kendimi motive edim bari laelaelaelaelae bende güzel güzel giyinip rahat bi şekilde dolaşmak istiyorum,

kızlar ben kilomu bildirmeye geldim
hala hala hala halaaa
85 mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya ben takımdan ayrılmayı düşünüyorum valla böyle olmuyor
olduğum yerdeyim mafoldumben zaten artık yeni katılanlar dışında çoğumuzda hırs kalmadı ben de hep böyle düşünüyorum artık yeter,artık kurtulacağım diye ama her seferinde de olmuyor mafoldumben
hem dersler birden bastırdı düzenli uyuyamıyorum bile pc'yi bi açınca daha en az 1 saat kapatamıyorum :sinifsinif:
hiç birşey planladığım gibi olmadı çünkü planlarıma sadık kalamadım
ya bana bi akıl verin ayrılmalı mıyım takımdan?
hem yeni arkadaşları gördükçe diyorum ki biz burda olamyı hak etmiyoruz artık alışkanlık haline gelmiş mesela bende öyle oldu her hafta 85 diyip bildirim yapıyoruz
kızlar ya düzelelim ya da ben artık ayrılmayı düşünüyorum çünkü benim için artık bir vakit kaybı haline gelmeye başladı :umursamaz:
slm kizlar

ben kahvaltimi degistiremedim bi turlu :)
yine muz azicik sut ve meyve ve lifli tahil gevrekleri

ogle yemegi (christmas yemegi oldugu icin azicik abarttim) hindi bol sebze ama sonunda cikolatali puding

aksam balik bol sebze

pek harekette yok malesef :(
bende değiştiremedim şu kahvaltıyı bir türlü kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar geldim ve tükkanı açtım nasılsınız bakalım ben çok kötüyüm kilo aldım tatil güzel geçti ama sonuçları kötü oldu bir iki kere siteye girip mesaj yazdım ama gönderemedim bir türlü galiba sitede sorun vardı sizler nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim bi geçmişi okuyim bakalımkaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan
hoşgeldinn
site düzeldi bari daha sık gir bundan sonra kötükedihüso :roflol:
tabiki paylaşımda bulunacağım her hafta kilo bildirimindede bulunacağım 100-200 gr Allah ne verirse artık yalnız bayramda birazcık kilo almış olabilirim:kedi:
şeyy sadece kilo bildiriminde mi bulunacaksın sorması ayıp :roflol:
kızlar merhaba 5 gündür izinliydim ablamın düğünü vardı.güldük eğlendik.çok güzel oldu.bu arada ben hiç diyet falan yapamıyorum.ama kilom aynı fazla bişeyde yemiyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi hoşgelmiş.kızlar takıma girmek isteyenlerde var eger yer olmazsa beni çıkarıp o arkadaşları alabilirsiniz.ben iyice motivasyonumu kaybettim.hepinizi çok öpüyorum.özledim sizleri
bende motivasyonumu kaybetttimm bulan gören varmı
imdattttt :sm_confused:
öfff .... cumaya az kaldı
benim lahana çorbası dolapta bekli,yo içemedim

eğer bu haftada kilo verememişsem verememişimdir atın beni takımdan :gitme:

çok kızıyorum kendime ama yemedende duramıyorum kafamçokkarıştı
:çok üzgünüm:
iyi geceler arkaadslar..... kac gundur gelemedim size benim is tempom arti sabah 6 bucukta evden cikiyorum aksamda tahmin etiginiz gibi ev isleri yemek bebisler derken cok yoruluyorum ben..... bu yuzden izin istiyorum sizden bi sure aranizda olamiycam kaptanim beni ya izine ayirsin yada cikirtasin karari ona birakiyorum...... gecen hafta verdigim 800 gr arada kaynamisti o yuzden benim bu hafta kilo kagbi 1 kilo cumadan sonra ayriligim .....isten nete girmem imkansiz benim..... yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldinizopuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:
selam kızlar nabersinz?? bayramdan beri giremiyodum
1.cisi memleketteydim
2.cisi k.k. açılmadı sorunluydu

nasılsınız şekerler??? ben kilo aldım yaaa :( çok almadım 1 kilo :( ama olsun 1 kilo da olsa almamalıydım :( o 1 kiloyu vermek için neler yapıyorum sonra 2 tatlı 1 çikolata kola cips hoooopp geri geldi 1 kilo :(((
tahmin ettim zaten giremiyordur dedim ben kaydirigubbakcemile3
ama bundan sonra site düzeldi artık düzenli paylaşımda bulunalım daha doğrusu ben olmasam bile siz bulunun
yo hayır yanlış anlaşılma yok ben biraz kafayı yedim ya verimiyorum bu kiloları eşim iryandan dalga geçiyorrrrr.ne cumalar geçirdim hala 92kilo nevar bende anlamadım
o zaman gel bundan sonra düzenli paylaşımda bulunalım hep beraber zayıflayalım :lepi:
tabi yine bilmiyorum ben olur muyum bundan sonra a.s

nasılsınız bakalım gerçi herkesin morali sıfır gibi ama ben yinede moralimi yüksek tutucam:1closedeyes:
herkes diyeti bırakmış gibi, bende bir gruba girdim diye heycanlanıyodum. Birbirimize destek olup zayıflıyacaz yaza hafif bir şekilde gireriz diye düşünmüştümbenneyaptımki
belki işimize yarar diye bazı bilgileride paylaştım ama kimsecikler okumamış bile Çok üzgünüm çoook valla bişeyleri araştırıp paylaşma isteğim kalmadı.
Bir aksilik olmazsa inşallah yaza çıtır olarak giricem,kendi kendimi motive edim bari laelaelaelaelae bende güzel güzel giyinip rahat bi şekilde dolaşmak istiyorum,

çok haklısın valla ben de düşündüm bunlar bi hevesle girdiler ama sonunda mağdur olmasalar dedim dün daha
yazın bende böyleydim hep çabalardım işte ama bilmiyorum şu anda motivasyonum sıfır ve kilo veremiyorum
kiloyu neden veremiyorum?
okulda aburcubur yiyorum 2 gündür :çok üzgünüm:
kendime engel olamıyorum derslerde daraldıkça hopp çikolata mirmirmirmir

ben okumadım lahanayı çünkü sevmiyorum pişmişini :sinifsinif: o nedenle boşna okumıyım dedim
ama paylaşımın için teşekkür ediyoruz a.s.

kızlar ben spor yapmaya gidiyorum ayda en az 4 kg vermem lazım şu andan itibaren mafoldumben
Eskisi gibi kararlı da değilim eskiden yemeyeceğim dediğimde yemezdim ama artık mafoldumben
Bu hafta bakalım abur cubur yememeye çalışacağım + spor da yapabilirsem yaparım çünkü şu sıralar yürümüyorum bile mafoldumben
Kendinize iyi bakın
görüşürüz yarın belki uğrayamam.

kızlar ben spor yapmaya gidiyorum ayda en az 4 kg vermem lazım şu andan itibaren mafoldumben
Eskisi gibi kararlı da değilim eskiden yemeyeceğim dediğimde yemezdim ama artık mafoldumben
Bu hafta bakalım abur cubur yememeye çalışacağım + spor da yapabilirsem yaparım çünkü şu sıralar yürümüyorum bile mafoldumben
Kendinize iyi bakın

arkadaşım engüzelini yaparsın spor yapmadan kilo verilmiyo. istediğin kadar aç kal verdiğin kilolar hemen geri geliyo. Önemli olan öğün atlama, acıkınca ye ama gerçekten açsan (morlimiz bozulunca, canımız sıkıldığındaki açlık değil :olmaz:) akşamlarıda saat 19:00 dan sonra bişey yeme çok acıkırsa birtane meyve ye, mümkünse 23:00 da uyumaya
gayretet birde spor yaparsan emin ol kilolardan kurtulucaksınyerimseniben

banada çok zor geliyodu 2 haftadır bu düzene uyuyorun ekstradan egzersiz ve yürüyüş yapıyorum 2 kg gitti. şimdi 3.haftamdayım yarın tartılıcam bakalım

bence cesaretini yitirme yaza sende çıtır olarak gireceksin canımkaydirigubbakcemile3

arkadaşım engüzelini yaparsın spor yapmadan kilo verilmiyo. istediğin kadar aç kal verdiğin kilolar hemen geri geliyo. Önemli olan öğün atlama, acıkınca ye ama gerçekten açsan (morlimiz bozulunca, canımız sıkıldığındaki açlık değil :olmaz:) akşamlarıda saat 19:00 dan sonra bişey yeme çok acıkırsa birtane meyve ye, mümkünse 23:00 da uyumaya
gayretet birde spor yaparsan emin ol kilolardan kurtulucaksınyerimseniben

banada çok zor geliyodu 2 haftadır bu düzene uyuyorun ekstradan egzersiz ve yürüyüş yapıyorum 2 kg gitti. şimdi 3.haftamdayım yarın tartılıcam bakalım

bence cesaretini yitirme yaza sende çıtır olarak gireceksin canımkaydirigubbakcemile3

evet bunların hepsini yaptığımda ben geçen yıl 3 kg vermiştim 1 haftada
ama işte tekrar motive olup yapamıyorum
bu arada buraya yazdım spor yapmaya gidiyorum diye,ama yapmadım yine mafoldumben oturdum çay içtim :sinifsinif:
Off benim artık cidden kendime güvenim kalmadı şöyle yapacağım böyle yapacağım deyip yapamadıkça daha beter çöküyorum
mafoldumben

kızlar hiç keyfim yokmafoldumben
moralim bozukmirmirmirmir

bide yarın kilo bildirim günü
kilo verdiğimi hiç zannetmiyorum almış bile olabilirimm:gitme:

kaptanım beni ne yaparsan yap takımdan çıkarabilirsinde sen bilirsin
umutsuz vakayım galiba:bbo:
neyse sizinde canınızı sıkmayayım
biraz kk da dolaşayım iyi gelir belki:a015::a015:

evet bunların hepsini yaptığımda ben geçen yıl 3 kg vermiştim 1 haftada
ama işte tekrar motive olup yapamıyorum
bu arada buraya yazdım spor yapmaya gidiyorum diye,ama yapmadım yine mafoldumben oturdum çay içtim :sinifsinif:
Off benim artık cidden kendime güvenim kalmadı şöyle yapacağım böyle yapacağım deyip yapamadıkça daha beter çöküyorum
mafoldumben

cnm sabahları okula giderken yürüyüş yap desem olmaz terli terli okula da gidilmezki,en iyisi sen okul çıkışı eve giderken orta tempoda yürüyüş yap 30dk yürümeye çalış yavaş yavaş bunu arttır. okuldada çikolata yerine yanına meyve götür mesela elma, at çantana ikitane onları atıştır. öğle yemeğini ihmal etme ama:1hug:

cnm kahvaltıyı da ihmal etme onu atlarsan öğle yemeğine çok acıkırsın. zamanım olmuyo hazırlamaya diyosan mısır gevreği tüketebilirsin :)

cnm sabahları okula giderken yürüyüş yap desem olmaz terli terli okula da gidilmezki,en iyisi sen okul çıkışı eve giderken orta tempoda yürüyüş yap 30dk yürümeye çalış yavaş yavaş bunu arttır. okuldada çikolata yerine yanına meyve götür mesela elma, at çantana ikitane onları atıştır. öğle yemeğini ihmal etme ama:1hug:

cnm kahvaltıyı da ihmal etme onu atlarsan öğle yemeğine çok acıkırsın. zamanım olmuyo hazırlamaya diyosan mısır gevreği tüketebilirsin :)

okuldan yürüyerek gelemem servisle geliyorum ama dersaneye filan hep yürüyerek gidiyorum hızlı hızlı 30 dk sürüyor gitmem
ama 2 haftadır dersaneye gidemedğim için kaldı öyle akannehir
Kahvaltımı ve öğle yemeğimi hiç atlamıyorum özellikle kahvaltıya çok önem veriririm
yanımda elma götürme işi biraz problem olur çünkü tenefüste şimdi benyerim arkadaşlarım bakar olmaz,onlara da götürsem olmaz(hadi 1 sefer neyse de her gün her gün,bir de 1 gün onlar 1 gün ben gibi bir durum da olmaz yani yapmazlar öyle birşey benden bekleyebilirler sürekli) yani problem olur benim için
en iyisi ben arada yeşilçay içeyim bak zaten kimse sevmiyor onu kaydirigubbakcemile3
hem biraz olsun çikolata isteğimi giderir
çok sağol yardımcı olduğun için opuyorumnanaktan

kızlar direkten döndümkaydirigubbakcemile5

1 kilo vermişimkaydirigubbakcemile4

süpriz oldu benim için
zayıflayabileceğime inanmaya başladım yaşassıınnzemuszemus

ama moralim hala bozukkmafoldumben başımda çok ağrıyor

güzelim takımın hali berbat kimse doğru dürüst uğramıyo eğer düzenli katılım yapmayacaksan eğer seni kendi isteğiyle ayrıldı yazarım. kusura bakma canlanması lazım takımın kaydirigubbakcemile3

:

tamam canım kendi isteğiyle ayrıldı diye yaz beni.yarıştan çekiliyorum ama takımdan ayrılmam ona göre.yine fırsat buldukça aranızdayım.öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın.

canım motiveni kaybetme. inş yaza çıtır olcaz şimdi zor görünüyo ama umudumuzu kaybetmeyelim

kızlar ben kilomu bildirmeye geldim
hala hala hala halaaa
85 mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya ben takımdan ayrılmayı düşünüyorum valla böyle olmuyor
olduğum yerdeyim mafoldumben zaten artık yeni katılanlar dışında çoğumuzda hırs kalmadı ben de hep böyle düşünüyorum artık yeter,artık kurtulacağım diye ama her seferinde de olmuyor mafoldumben
hem dersler birden bastırdı düzenli uyuyamıyorum bile pc'yi bi açınca daha en az 1 saat kapatamıyorum :sinifsinif:
hiç birşey planladığım gibi olmadı çünkü planlarıma sadık kalamadım
ya bana bi akıl verin ayrılmalı mıyım takımdan?
hem yeni arkadaşları gördükçe diyorum ki biz burda olamyı hak etmiyoruz artık alışkanlık haline gelmiş mesela bende öyle oldu her hafta 85 diyip bildirim yapıyoruz
kızlar ya düzelelim ya da ben artık ayrılmayı düşünüyorum çünkü benim için artık bir vakit kaybı haline gelmeye başladı :umursamaz:

çıkar kız şu aklından ayrılmayı Oklava

Kendinize iyi bakın

ha şöyle kendine gel bakim

tamam canım kendi isteğiyle ayrıldı diye yaz beni.yarıştan çekiliyorum ama takımdan ayrılmam ona göre.yine fırsat buldukça aranızdayım.öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın.

her zaman başımızın üstünde yerin var canım, hep bekleriz

selam kızlar opuyorumnanaktan
1kg vermişim 84kg oldum:teytey: çok mutluyum umarım hep böyle devam eder.

okuldan yürüyerek gelemem servisle geliyorum ama dersaneye filan hep yürüyerek gidiyorum hızlı hızlı 30 dk sürüyor gitmem
ama 2 haftadır dersaneye gidemedğim için kaldı öyle akannehir
Kahvaltımı ve öğle yemeğimi hiç atlamıyorum özellikle kahvaltıya çok önem veriririm
yanımda elma götürme işi biraz problem olur çünkü tenefüste şimdi benyerim arkadaşlarım bakar olmaz,onlara da götürsem olmaz(hadi 1 sefer neyse de her gün her gün,bir de 1 gün onlar 1 gün ben gibi bir durum da olmaz yani yapmazlar öyle birşey benden bekleyebilirler sürekli) yani problem olur benim için
en iyisi ben arada yeşilçay içeyim bak zaten kimse sevmiyor onu kaydirigubbakcemile3
hem biraz olsun çikolata isteğimi giderir
çok sağol yardımcı olduğun için opuyorumnanaktan

canım haklısın yeşil çay iyi fikir. arada kaçamaklar olucaktır tabi bunu haftada bire düşürürsün birde çikolata ve tatlılaı doymak için değil sadece tadına bakmak için ye. birşeyi kendimimize yememek için yasak koyarsak ona karşı aşırı istek duyuyoruz kötükedihüso

süpriz oldu benim için

canım tebrik ederim , bu arada geçmiş olsun a.s. kendini sakın aç tutma düşük kalorili bir diyet yapıyosan başağrının nedeni o olabilir. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyleopuyorumnanaktan

kızlar meraba benim oğluşun biraz sağlık problemleri var o yüzden pek işe gelemiyorum iyileşmeden de pek gelebileceğimi zannetmiyorum ünüversite hastanesine gidip gelip duruyorum bu aralar pek paylaşımda bulunamıyacagım anlıyacağınız siz bilirsiniz kızlar beni isterseniz izinli yazın yada listeden çıkarın bilmiyorum artık ama düzenli işe gelmeye başladığımda geri döneceğim ona göre biraz kendimi toparlamam lazım şekerler görüşürüz hadi işe geldikçe uğrarım ben yine :1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bugün şu ana kadar hiç abur cubur yemedim
sadece şimdi minicik bir kaşık un helvası yedim :sm_cool:
eğer pazartesine kadar dayanabilirsem kendime ödül vermeyi planlıyorum
ne ödül versem acaba ama yiyecek birşey olmayacaksositososito

süpriz oldu benim için

çok sevindim tebrik ederim :hooray:
keşke bende kilo verebilseydim belki 1. olurduk :çok üzgünüm:
Aa durun hemen tartılıp geliyorum belki vermişimdir :roflol:

Tartıldım 85 gamyoncuiremsu
yalnız ben aç karna ve sabahları tartılırım hep. 85tim dün
şu anda günün büyük bir kısmı geçti ve tok olduğum halde 85 delikafadulden
hmm o zaman kaç kilo farkeder normalde akşam tartılırsam 1-2 kilo farkediyor en az 2 kilo
şimdi tıka basa dolu değilim 500 gram farketse
84.500 sengözlerimebaksanab hihoyyyt
ayy çok mutlu oldum yaa :sm_cool:
ayrılamazsın zaten sen :jeyyar:
bırakmayızki seni :roflol:
canım motiveni kaybetme. inş yaza çıtır olcaz şimdi zor görünüyo ama umudumuzu kaybetmeyelim

çıkar kız şu aklından ayrılmayı Oklava

ha şöyle kendine gel bakim

her zaman başımızın üstünde yerin var canım, hep bekleriz
kendime gelememiştim yalnız ben orda :roflol:
selam kızlar opuyorumnanaktan
1kg vermişim 84kg oldum:teytey: çok mutluyum umarım hep böyle devam eder.

canım haklısın yeşil çay iyi fikir. arada kaçamaklar olucaktır tabi bunu haftada bire düşürürsün birde çikolata ve tatlılaı doymak için değil sadece tadına bakmak için ye. birşeyi kendimimize yememek için yasak koyarsak ona karşı aşırı istek duyuyoruz kötükedihüso

canım tebrik ederim , bu arada geçmiş olsun a.s. kendini sakın aç tutma düşük kalorili bir diyet yapıyosan başağrının nedeni o olabilir. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyleopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
çok güzel canım tebrik ederim seni böyle devam et haftaya listeye alcam seni :jeyyar:
opuyorumnanaktan
bu arada canmertcik 1 kere yazmış daha uğramamış sanırım o da düzenli paylaşım yapamayacak :sm_confused:
ceren de 1 mesaj bırakıp gitmiş :sm_confused:
kızlar meraba benim oğluşun biraz sağlık problemleri var o yüzden pek işe gelemiyorum iyileşmeden de pek gelebileceğimi zannetmiyorum ünüversite hastanesine gidip gelip duruyorum bu aralar pek paylaşımda bulunamıyacagım anlıyacağınız siz bilirsiniz kızlar beni isterseniz izinli yazın yada listeden çıkarın bilmiyorum artık ama düzenli işe gelmeye başladığımda geri döneceğim ona göre biraz kendimi toparlamam lazım şekerler görüşürüz hadi işe geldikçe uğrarım ben yine :1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun a.s.
Hastnae işlerini halledene kadar seni izinli yazarız heralde
Aslı abla gelsin bakar o da
ehh bende aylar sonra bildirimi hazırlamaya girişeyim kaydirigubbakcemile4

14. TAKIM 134. ETAP

aynalar ( 98,8 / / / %)
eylülce ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28%)
nazco ( 64,2 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
domination ( 85,0 / 84,5 / 0,5 / 0,58% )
hürsultan ( 92,6 / / / %)
usarem ( 62,8 ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
hiray ( 70,0 / 69,0 / -1,5 / -2,19 %)

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 551,4 / / / % )

eeveett kaydirigubbakcemile3
Aslı ablam ve hürsultan da gelsin ntamamdır.
Hürsultan'dan haberi olan var mı?

slm kizlar 2 gundur yoktum yazamadim bi sey

dun aksam yemege gittigimiz icin bayaa bi yedim bu sabah canim hic bi sey istemedi

1 elma yedim sadece

ogle 1 sandwich ve 1 mandalina

ama iste su cikolatayi bi birakabilsem super olacak

herkeslere kolay gelsin

14. TAKIM 134. ETAP

aynalar ( 98,8 / 97,4 / 1,4 / 1,42 %)
eylülce ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28 %)
domination ( 85,0 / 84,5 / 0,5 / 0,59% )
hürsultan ( 92,6 / 92,6 / 0,0 / 0,00%)
hiray ( 70,0 / 69,0 / 1,0 / 1,43 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 424,4 / 420,5 / 3,9 / 0,92% )

Kızlar DTP kapatıldı turkbayragi turkbayragi turkbayragi
slm kizlar 2 gundur yoktum yazamadim bi sey

dun aksam yemege gittigimiz icin bayaa bi yedim bu sabah canim hic bi sey istemedi

1 elma yedim sadece

ogle 1 sandwich ve 1 mandalina

ama iste su cikolatayi bi birakabilsem super olacak

herkeslere kolay gelsin
bugün yemedim hala şu ana kadar :sm_cool:
14. TAKIM 134. ETAP

aynalar ( 98,8 / 97,4 / 1,4 / 1,42 %)
eylülce ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28 %)
domination ( 85,0 / 84,5 / 0,5 / 0,59% )
hürsultan ( 92,6 / 92,6 / 0,0 / 0,00%)
hiray ( 70,0 / 69,0 / 1,0 / 1,43 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 424,4 / 420,5 / 3,9 / 0,92% )
tebrik ederim kaptanım opuyorumnanaktan
iyiyiz bu hafta maşallah :hooray:
Hürsultan uğramamış :1no2:

Back