kızlar ben kilomu bildirmeye geldim
hala hala hala halaaa
85 mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya ben takımdan ayrılmayı düşünüyorum valla böyle olmuyor
olduğum yerdeyim mafoldumben zaten artık yeni katılanlar dışında çoğumuzda hırs kalmadı ben de hep böyle düşünüyorum artık yeter,artık kurtulacağım diye ama her seferinde de olmuyor mafoldumben
hem dersler birden bastırdı düzenli uyuyamıyorum bile pc'yi bi açınca daha en az 1 saat kapatamıyorum :sinifsinif:
hiç birşey planladığım gibi olmadı çünkü planlarıma sadık kalamadım
ya bana bi akıl verin ayrılmalı mıyım takımdan?
hem yeni arkadaşları gördükçe diyorum ki biz burda olamyı hak etmiyoruz artık alışkanlık haline gelmiş mesela bende öyle oldu her hafta 85 diyip bildirim yapıyoruz
kızlar ya düzelelim ya da ben artık ayrılmayı düşünüyorum çünkü benim için artık bir vakit kaybı haline gelmeye başladı :umursamaz:
slm kizlar
ben kahvaltimi degistiremedim bi turlu :)
yine muz azicik sut ve meyve ve lifli tahil gevrekleri
ogle yemegi (christmas yemegi oldugu icin azicik abarttim) hindi bol sebze ama sonunda cikolatali puding
aksam balik bol sebze
pek harekette yok malesef
bende değiştiremedim şu kahvaltıyı bir türlü kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar geldim ve tükkanı açtım nasılsınız bakalım ben çok kötüyüm kilo aldım tatil güzel geçti ama sonuçları kötü oldu bir iki kere siteye girip mesaj yazdım ama gönderemedim bir türlü galiba sitede sorun vardı sizler nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim bi geçmişi okuyim bakalım
opuyorumnanaktan
hoşgeldinn
site düzeldi bari daha sık gir bundan sonra kötükedihüso :roflol:
tabiki paylaşımda bulunacağım her hafta kilo bildirimindede bulunacağım 100-200 gr Allah ne verirse artık yalnız bayramda birazcık kilo almış olabilirim:kedi:
şeyy sadece kilo bildiriminde mi bulunacaksın sorması ayıp :roflol:
kızlar merhaba 5 gündür izinliydim ablamın düğünü vardı.güldük eğlendik.çok güzel oldu.bu arada ben hiç diyet falan yapamıyorum.ama kilom aynı fazla bişeyde yemiyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi hoşgelmiş.kızlar takıma girmek isteyenlerde var eger yer olmazsa beni çıkarıp o arkadaşları alabilirsiniz.ben iyice motivasyonumu kaybettim.hepinizi çok öpüyorum.özledim sizleri
bende motivasyonumu kaybetttimm bulan gören varmı
imdattttt :sm_confused:
öfff .... cumaya az kaldı
benim lahana çorbası dolapta bekli,yo içemedim
eğer bu haftada kilo verememişsem verememişimdir atın beni takımdan :gitme:
çok kızıyorum kendime ama yemedende duramıyorum kafamçokkarıştı
:çok üzgünüm:
iyi geceler arkaadslar..... kac gundur gelemedim size benim is tempom arti sabah 6 bucukta evden cikiyorum aksamda tahmin etiginiz gibi ev isleri yemek bebisler derken cok yoruluyorum ben..... bu yuzden izin istiyorum sizden bi sure aranizda olamiycam kaptanim beni ya izine ayirsin yada cikirtasin karari ona birakiyorum...... gecen hafta verdigim 800 gr arada kaynamisti o yuzden benim bu hafta kilo kagbi 1 kilo cumadan sonra ayriligim .....isten nete girmem imkansiz benim..... yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldinizopuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:
selam kızlar nabersinz?? bayramdan beri giremiyodum
1.cisi memleketteydim
2.cisi k.k. açılmadı sorunluydu
nasılsınız şekerler??? ben kilo aldım yaaa
çok almadım 1 kilo
ama olsun 1 kilo da olsa almamalıydım
o 1 kiloyu vermek için neler yapıyorum sonra 2 tatlı 1 çikolata kola cips hoooopp geri geldi 1 kilo
((
tahmin ettim zaten giremiyordur dedim ben kaydirigubbakcemile3
ama bundan sonra site düzeldi artık düzenli paylaşımda bulunalım daha doğrusu ben olmasam bile siz bulunun
yo hayır yanlış anlaşılma yok ben biraz kafayı yedim ya verimiyorum bu kiloları eşim iryandan dalga geçiyorrrrr.ne cumalar geçirdim hala 92kilo nevar bende anlamadım
o zaman gel bundan sonra düzenli paylaşımda bulunalım hep beraber zayıflayalım :lepi:
tabi yine bilmiyorum ben olur muyum bundan sonra a.s
selam kızlar.opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım gerçi herkesin morali sıfır gibi ama ben yinede moralimi yüksek tutucam:1closedeyes:
herkes diyeti bırakmış gibi, bende bir gruba girdim diye heycanlanıyodum. Birbirimize destek olup zayıflıyacaz yaza hafif bir şekilde gireriz diye düşünmüştümbenneyaptımki
belki işimize yarar diye bazı bilgileride paylaştım ama kimsecikler okumamış bile Çok üzgünüm çoook valla bişeyleri araştırıp paylaşma isteğim kalmadı.
neyse bukadar sitem yeter,
Bir aksilik olmazsa inşallah yaza çıtır olarak giricem,kendi kendimi motive edim bari laelaelaelaelae bende güzel güzel giyinip rahat bi şekilde dolaşmak istiyorum,
çok haklısın valla ben de düşündüm bunlar bi hevesle girdiler ama sonunda mağdur olmasalar dedim dün daha
yazın bende böyleydim hep çabalardım işte ama bilmiyorum şu anda motivasyonum sıfır ve kilo veremiyorum
kiloyu neden veremiyorum?
okulda aburcubur yiyorum 2 gündür :çok üzgünüm:
kendime engel olamıyorum derslerde daraldıkça hopp çikolata mirmirmirmir
ben okumadım lahanayı çünkü sevmiyorum pişmişini :sinifsinif: o nedenle boşna okumıyım dedim
ama paylaşımın için teşekkür ediyoruz a.s.