• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar diyet yapıyom diye doğrudürüst yemek yapmaz oldum. akşam yemeği olarak salata ve peynirli makarna hazırlayıcamkaydirigubbakcemile umarım eşim bu duruma bozulmaz

ben haşlanmış lahana yiyemiyorum zaten.kafamçokkarıştı buna ramen yapayım dedim. birçok kişi işe yaradığını şöylüyo burnumu kapadım içmeye çalıştım ama malesef kendimi banyoda buldum miğdem kaldırmadı

ya kızlar diyet yapıyom diye doğrudürüst yemek yapmaz oldum. akşam yemeği olarak salata ve peynirli makarna hazırlayıcamkaydirigubbakcemile umarım eşim bu duruma bozulmaz

eşin kilosundan memnun mu

bnim eşim ve çocuklar zayıf onların bol bol ve çeşit çeşit yemesi gerekiyo
anlıyacağın işim zor

ben haşlanmış lahana yiyemiyorum zaten.kafamçokkarıştı buna ramen yapayım dedim. birçok kişi işe yaradığını şöylüyo burnumu kapadım içmeye çalıştım ama malesef kendimi banyoda buldum miğdem kaldırmadı

sanırım ben denersem bende de öyle olur çünkü çiğ lahanayı severim ama pişmişi... :1no2:

anlıyacağın işim zor

eşimde tombik sayılır ama benim kadar değil. benimde 2 tane meleğim var oğlum 2.5 yaşında, kızım 9aylık onların yemeklerini ayrı hazırlanıyo zaten. bu konuda seni anlıyorum:1hug:

ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. mutfağa gidip bişeyler hazırlamalıyım . saat 19.00 dan sonrada bişey yememem gerekiyo.
hanımlar iyiki sizlerle tanıştım,buyrunnnnnnnnn insanın moralini bozan bu kilo sorununu sizlerle paylaşmak şimdiden beni rahatlattı. çevreye kilolarından mutlu pozu versemde öyle olmadığını rahatlıkla sizlere söyleye biliyorum. Birbirimizede en iyi şekilde destek olucaz ve hayatımızdaki bu ağırlıktan kurtulucaz delikafadulden acayip gaza geldim hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere

slm kizlar ben hergun ayni kahvaltiyi yapiyordum bi onceki sayfadaki o onemli bilgileri paylasan arkadasimiza tesekkurler yarin degisik bi seyler yiyeyim kahvalti niyetine

bugun kahvalti: 1 muz azicik sut meyve ve lifli misir gevregi
ogle: 1 sandvich kucucuk 1 cikolata
aksam yemegi de 5 bucuk 6 gibi hazir olur bakalim :)

ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. mutfağa gidip bişeyler hazırlamalıyım . saat 19.00 dan sonrada bişey yememem gerekiyo.
hanımlar iyiki sizlerle tanıştım,buyrunnnnnnnnn insanın moralini bozan bu kilo sorununu sizlerle paylaşmak şimdiden beni rahatlattı. çevreye kilolarından mutlu pozu versemde öyle olmadığını rahatlıkla sizlere söyleye biliyorum. Birbirimizede en iyi şekilde destek olucaz ve hayatımızdaki bu ağırlıktan kurtulucaz delikafadulden acayip gaza geldim hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere
evet alkisalkisalkis
görüşürüz opuyorumnanaktan kendine iyi bak zemuszemus
slm kizlar ben hergun ayni kahvaltiyi yapiyordum bi onceki sayfadaki o onemli bilgileri paylasan arkadasimiza tesekkurler yarin degisik bi seyler yiyeyim kahvalti niyetine

bugun kahvalti: 1 muz azicik sut meyve ve lifli misir gevregi
ogle: 1 sandvich kucucuk 1 cikolata
aksam yemegi de 5 bucuk 6 gibi hazir olur bakalim :)

evet evet bende mesela yarın süt içmeyi düşünüyorum
kahvaltıda hiç süt içmezdim ama kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız takımda neler oluyor kim geldi kim gitti geçmişi okumadım özge özet geçsene bana kaptan böyle olursa sizin işiniz zor valla delikafadulden

hoşbulduk vereliniortak Buarada geçmiş olsun umarım enkısa zamanda iyileşirsin:Saruboceq:

tşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3

anlıyacağın işim zor

allah sana kolaylık versin canım senin için zor o zaman yoksa onlara yedirmeyip sen mi yedin herşeyi :jeyyar:

eşimde tombik sayılır ama benim kadar değil. benimde 2 tane meleğim var oğlum 2.5 yaşında, kızım 9aylık onların yemeklerini ayrı hazırlanıyo zaten. bu konuda seni anlıyorum:1hug:

allah bağışlasın canım :emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız takımda neler oluyor kim geldi kim gitti geçmişi okumadım özge özet geçsene bana kaptan böyle olursa sizin işiniz zor valla delikafadulden

Kaptanım özet geçeyim
Şimdi yesa,bir takıma girmek istiyordu zaten 53 kg(1.5 kg vermiş şimdiden 51.5 olmuş kaydirigubbakcemile3 ) ben de dedimki bir takıma girene kadar gel bizimle paylaşım yap dedim
Mushu'yu da girmek isteyenler topiğinde gördüm kanım kaynadı çağırdım :lepi:
Canmertcik de zaten uğramış ama sanırım yanlış anladı,onu da çağırdım tekrardan
gelebilir her an zemuszemus
Anlaşılmayan bir yer?? buyrunnnnnnnnn

[QUOTE

allah sana kolaylık versin canım senin için zor o zaman yoksa onlara yedirmeyip sen mi yedin herşeyi :jeyyar:

:[/QUOTE]

hiç sorma canım yaaaa:roflol::roflol:

dışarıdan öle gözüküyo

onlar yesin diye yapıyorum çok az yiyorlar ziyan olmasın diye ben yiyorum mecburendelikafaduldendelikafadulden mecburen yani yoksa yiyeceğim
yok:roflol::roflol::roflol:

Kaptanım özet geçeyim
Şimdi yesa,bir takıma girmek istiyordu zaten 53 kg(1.5 kg vermiş şimdiden 51.5 olmuş kaydirigubbakcemile3 ) ben de dedimki bir takıma girene kadar gel bizimle paylaşım yap dedim
Mushu'yu da girmek isteyenler topiğinde gördüm kanım kaynadı çağırdım :lepi:
Canmertcik de zaten uğramış ama sanırım yanlış anladı,onu da çağırdım tekrardan
gelebilir her an zemuszemus
Anlaşılmayan bir yer?? buyrunnnnnnnnn

alkisalkisalkis çok güzel özetlemişsin

kaptan bi toparlanıp gelde:1rolleyes:

bizde kaybolmayalım bi yere:1ninca:

slm canimm 1 kilo verdim ben yaaa :) 1bucuk degil :)

badminton oynadim da geldim insallah yakmisimdir bi seyler cunku bugun yemekten sonra cikolata yedim :((

bu arada tekrar tesekkurler beni araniza aldiginiz icin :))

günaydınnnlülülülülülü
açılışı ben yapayım

sabah 1 tost şekersiz çay
öğle ve akşam lahana çorbası heraldekafamçokkarıştı

bu gün kursum var kızlar

uğryamayabilirimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bende bugünkü kahvaltımı yazayım cokacimcoook

1 su bardağı ıhlamur çayı, şekersiz içemedim bende evde kalan annemin tatlandırıcılarından kullandım:kedi: çok az peynir, salatalık ve bir dilim ekmek.
ıhlamurçayının iştahı kapadığını okumuştum bugün denemek istedim hemde şifa niyetine tüm hastalıklar uzak dursunsırnaşık şey

öğle yemeği olarakta birazdan çorba içicem yanınada bol salataa.s. şimdilik bukadar

Back