- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.421
bencede sen onu yapma akannehir
ayy deme zor tutyom kendimi zaten yemeklere saldırmamak için cokacimcoook
bugünü lahanayla bitireyim de yarın tartıya bakıp bi düşünürüm devam edip etmemeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede sen onu yapma akannehir
ya kızlar diyet yapıyom diye doğrudürüst yemek yapmaz oldum. akşam yemeği olarak salata ve peynirli makarna hazırlayıcamkaydirigubbakcemile umarım eşim bu duruma bozulmaz
ben haşlanmış lahana yiyemiyorum zaten.kafamçokkarıştı buna ramen yapayım dedim. birçok kişi işe yaradığını şöylüyo burnumu kapadım içmeye çalıştım ama malesef kendimi banyoda buldum miğdem kaldırmadı
eşin kilosundan memnun mu
bnim eşim ve çocuklar zayıf onların bol bol ve çeşit çeşit yemesi gerekiyo
anlıyacağın işim zor
eşimde tombik sayılır ama benim kadar değil. benimde 2 tane meleğim var oğlum 2.5 yaşında, kızım 9aylık onların yemeklerini ayrı hazırlanıyo zaten. bu konuda seni anlıyorum:1hug:
oyy Allah bağışlasın
yirim ben onları :asigim:
evet alkisalkisalkisben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. mutfağa gidip bişeyler hazırlamalıyım . saat 19.00 dan sonrada bişey yememem gerekiyo.
hanımlar iyiki sizlerle tanıştım,buyrunnnnnnnnn insanın moralini bozan bu kilo sorununu sizlerle paylaşmak şimdiden beni rahatlattı. çevreye kilolarından mutlu pozu versemde öyle olmadığını rahatlıkla sizlere söyleye biliyorum. Birbirimizede en iyi şekilde destek olucaz ve hayatımızdaki bu ağırlıktan kurtulucaz delikafadulden acayip gaza geldim hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere
slm kizlar ben hergun ayni kahvaltiyi yapiyordum bi onceki sayfadaki o onemli bilgileri paylasan arkadasimiza tesekkurler yarin degisik bi seyler yiyeyim kahvalti niyetine
bugun kahvalti: 1 muz azicik sut meyve ve lifli misir gevregi
ogle: 1 sandvich kucucuk 1 cikolata
aksam yemegi de 5 bucuk 6 gibi hazir olur bakalim :)
hoşbulduk vereliniortak Buarada geçmiş olsun umarım enkısa zamanda iyileşirsin:Saruboceq:
eşin kilosundan memnun mu
bnim eşim ve çocuklar zayıf onların bol bol ve çeşit çeşit yemesi gerekiyo
anlıyacağın işim zor
eşimde tombik sayılır ama benim kadar değil. benimde 2 tane meleğim var oğlum 2.5 yaşında, kızım 9aylık onların yemeklerini ayrı hazırlanıyo zaten. bu konuda seni anlıyorum:1hug:
slm kızlar nasılsınız takımda neler oluyor kim geldi kim gitti geçmişi okumadım özge özet geçsene bana kaptan böyle olursa sizin işiniz zor valla delikafadulden
Kaptanım özet geçeyim
Şimdi yesa,bir takıma girmek istiyordu zaten 53 kg(1.5 kg vermiş şimdiden 51.5 olmuş kaydirigubbakcemile3 ) ben de dedimki bir takıma girene kadar gel bizimle paylaşım yap dedim
Mushu'yu da girmek isteyenler topiğinde gördüm kanım kaynadı çağırdım :lepi:
Canmertcik de zaten uğramış ama sanırım yanlış anladı,onu da çağırdım tekrardan
gelebilir her an zemuszemus
Anlaşılmayan bir yer?? buyrunnnnnnnnn