- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.301
bnecede canim benimde icim karardi bosver ne yapalim basa gelen cekilir artik kadernefret edıyorum böyle ınsanlardan...
uff aman neyse ıyıce ıcım karardı yaa burda baska sıtelerın lınkını vermek serbestmı bır lınk gönderıcem...
canim ben cikiyorum yemek yapacam
sonra yine gorusuruz oldumu kafani sisirdim bugun senin
opuldun
kiz sen yine sinirlisin anlasilan
neyse haklisin ama bencede bus ekilde olmaz insan isinamiyoki bu sekilde paylasimda bulunulunca
ne bilim anam biz herseyimizi yaziyoz baskalarindanda bunu bekliyoz ama herkezin karakteri bir degil tabiki ne yapalim canim uzulme sen hersey duzelir rayina oturur zamanla
ooo hadi bakalim yaris basladi hii ben hakeminiz olurum isterseniz tabii
5.5 yildir burdayim canim ve 5.5 senedir boyleyim
kiz katilmadan atilacagimizi dusunme ama haklisin bi yerden cok agir deniycem bakalim CADIARZUamanınnn ben yenı ölctum bılıyorum da hergun yapamam kı ben....kız var valla canımı okuyor...neyse bulucaz bır yolunu hayır yanı katılıpda yapamayıp atılmak var o kötu...
kizlar haysemde geldi daha demin seslenmeden gitti tgbada burda onunda sesi cikmiyo neden ki
hayırlı sabahlar kızlar kusura bakmayın kızlar dün açtım ama okuyamadımda misafirlerim geldi çıkmak zorunda kaldım şimdi okuyorum akşamda net kesildi yine girdigimde
dün yemek bakımından hüsrandı şimdi besmele çektik bakalım nolcak bugün sirkeli su içmek istemedi canım bir kase çilek yedim bu hafta aldıklarımı veremiyecegim malum haftaya inş veririm eger veremezsem umutlarımı kaybedicem evde pastalar var kalkıyorum onları yememek için dolaba atıcam
neyse kızlar kalkıyım yataklarım duruyo bugün makinada çok işim var biraz yapıyım
gunaydin destinam ii oldugunuza sevindim bugun 23 nisan mi ooo ne guzel tr de olmak isterdim .... haysem umidi kaybetmek yok haftaya ver aldiklarini sorun degil yeterki kafanda ii hisset kendini.... ben daha sabah kahvaltimi yapmadim bebisleri okula biraktim simdi hazirlayip esimle kahvalti yapcaz isleri bitirip tekrar ugrarima.s. hemsommm nerdesin sen uyannnnnnnaniknanik
gunaydin millet daha yeni gozumu actim ahanda buraya geldim tugba bizi dovecek valla neyapalim gelek bari ama yanimda gorumcem yatiyo yavas yavas yaziyom valla
bende dun aksam yemeyim dedim yine yedim hemde makarna ama kosmaya gittim sonra baygi bir kostum super oldu ama ayaklarimi hissetmiyorum
siyah dunde yedi sanirim yine gelmemis ben boyle diyom ya insallah kotu bir sey yoktur bende acikcasi merak etmeye basladim
ama eger yiyorsa eminim iki gunde 75 kilo olmustur o buda benim isime gelirya biran once gelsede su mujdeli haberi verse :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?