Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

siyuahhhhh nerdesin bacıımm.senin msnyide alalım bari beee
versene bana msnni özelden
ben beceremiyom özelden msj atmayıı.

bugün öğleden sonra ki kahvaltımdı o aynı zamnda.kızm anne beraber yiyelim yeme dedi bende onu bekledim.kepek ekmeğiyle tost yaptım onu yedim slata ve közlemnmiş patlıcan -kırmızı biber salatası yapmıştım arkadaşlar istedi ondanda bi kaç kaşık yedim.

Son düzenleme:

kız tabi sinirlenirimm.
bak seni,n msjın sonunuda yeni gördüm hee.o sinirle anlamamışım.hatırlarsan ben kurban bayramının 6.günüde böyle feyat etmiştimde.sen yine ozamn rayına oturur demiştin.yani buna benzer şey.anam yaz geldi.temmuzda ben memelkete gidiyuom.ondan sonra paylaşsanız banane.zannetmeem zaten kimse olmaz artık.tee anca ramazana gelirim ben.ne rayumış bee.şimdiye kçtane tren geçerdi üstünden.yok öyle rayı mayı beklemek.nerde bu millet yaa.hiç mi vakti yok bu insanların.sabh giremezzse aklşam akşam olmazsa gece dahada olmadı 2-3 güne kadar girip yazıp çıksınlar. siyah müstesnaa.çünkü eminim onun önemli bi işi çıkmıştır yoksa o çokktan doldurmuştu buraları.
adaşımada çok kızıyorum.neti yok evet ama o gelinceye kadar biri gelsinb bari.serincenin ablasında net vardı.yoksa memleketinemi gitti oo.msnside hep kapalı.
ooooofff offfffff ne takımmışız beee. akrepde uğraömaz olduuu. mirmirmirmir

iyi aksamlaaar
yemek yerken bi bakıyım dedim neler olmus diye ama yine kimse ugramamıs tugba dısında canım cok hak veriyorum sana
ben de elimden geldigince yazmaya calısıyorum ama oldugu kadar işte bilmiyorum bi faydam dokunuyomu..
bu arada siyah umarım yedigi icin falan gelmemezlik yapmıyodur öyle demişti ya :bbo:
akrepde yok ortada..

neyse ben yediklerimi yazıyım
bu sabah bi dilim ekmek biraz peynir domates salatalık
öglen salata cok az tavuk parcası koydum üstüne bi tane biber dolması
arada bi kac cilek bi kivi
aksam salata bi kase yogurt bi dilim ekmek
bi de bugun nivea body yaptım 1 saat cok iyi oldu..

gunaydın kızlar sıyah yıne gelmemıs hayırdır yaa...

ben aksam 2 kase tarhana corbası ıctım kızımda ıctı ıkımızde daha ıyıyız ....sımdı cavdar ekmeklı kahvaltımı yapıyorum bugun 23 nısan ama burası tatıl degıl barı ögleden sonra verseler dımı...

yıne görusuruz...öptum..

kizlar haysemde geldi daha demin seslenmeden gitti tgbada burda onunda sesi cikmiyo neden ki

hayırlı sabahlar kızlar kusura bakmayın kızlar dün açtım ama okuyamadımda misafirlerim geldi çıkmak zorunda kaldım şimdi okuyorum akşamda net kesildi yine girdigimde
dün yemek bakımından hüsrandı şimdi besmele çektik bakalım nolcak bugün sirkeli su içmek istemedi canım bir kase çilek yedim bu hafta aldıklarımı veremiyecegim malum haftaya inş veririm eger veremezsem umutlarımı kaybedicem evde pastalar var kalkıyorum onları yememek için dolaba atıcam
neyse kızlar kalkıyım yataklarım duruyo bugün makinada çok işim var biraz yapıyım

gunaydin destinam ii oldugunuza sevindim bugun 23 nisan mi ooo ne guzel tr de olmak isterdim .... haysem umidi kaybetmek yok haftaya ver aldiklarini sorun degil yeterki kafanda ii hisset kendini.... ben daha sabah kahvaltimi yapmadim bebisleri okula biraktim simdi hazirlayip esimle kahvalti yapcaz isleri bitirip tekrar ugrarima.s. hemsommm nerdesin sen uyannnnnnnaniknanik

ben anladım bır ısın oldugunu yoksa yazardın...bence pastalardan tadımlık al ve kaldır hatta evde yıyecek bırı varsa ona ver o yesın ve bıtsın yoksa yemek zorunda kalıyoruz ben artık hep eşıme verıyorum ve yemıyorum...

canım evt 23 nısan ama cok kapalı bır hava var yazık cocuklar hasta olmasa barı..sanada afıyet olsun...

gunaydin millet daha yeni gozumu actim ahanda buraya geldim tugba bizi dovecek valla neyapalim gelek bari ama yanimda gorumcem yatiyo yavas yavas yaziyom valla
bende dun aksam yemeyim dedim yine yedim hemde makarna ama kosmaya gittim sonra baygi bir kostum super oldu ama ayaklarimi hissetmiyorum
siyah dunde yedi sanirim yine gelmemis ben boyle diyom ya insallah kotu bir sey yoktur bende acikcasi merak etmeye basladim
ama eger yiyorsa eminim iki gunde 75 kilo olmustur o buda benim isime gelirya biran once gelsede su mujdeli haberi verse :)))))

kız yoksa görumcenlemı yatıyon?

sıyahın msnı yada telefonu yokmu neslı sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…