- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.281
sevindim canım gitmesine geri gelicekmi yine?
valla cok zor oluyodur tahmin edebiliyorum zaten dayanamayıp laf söylemişsin sırnaşık şey
sagol canım herhalde cok dua ettım allahım kızımdan al bana ver dıye kabul oldu :)
valla guzelim nasil diyim bilmem simdilik calismaya gitti oyuzdne sanmiyom gelecegini 3.5 saatlik uzakliktayiz ama kayinvalidem gelecek oda eminim orda kalmaz burda kalir anliyacaginiz ben ozmaan ne yaparim bilmiyom hic hgelemem sanirim buraya gerci hele ozaman gelsinde bu konuyu konusuruz canim cok SIKKIN
yapcak bısey yok neslıhancım ...en guzelı senın çalışıp en azından gunduzlerı evden uzakta olman...
pekı kac yıldır ordasın neslıhan?
o zaman kızların daha cok kucuktur
ben ıkı kızın var bılıyordum....senın akraban varmı pekı oralarda gıdıp dertlesebılecegın?
burası sonucunda sanal alem elımızden gelenı yaparız ama işte ınsan böyle zamanlarda bır yakınının yoklugunu cok hıssedıyor...benımde oturdugum sehırde hıc kımsem yok arkadaslarda herkes kendı derdınde....ınsan en zor gununde bır kardes yada bır teyze arıyor ama işte kader....
bende ne guzel destek oldum dımı ...:)))
kizlar haysemde geldi daha demin seslenmeden gitti tgbada burda onunda sesi cikmiyo neden ki
canim benim ya benced einsan hamileyken daha hassas oluyo sen yine iyi 20gun kalmis benimki 3 ay hemdelohusa lohusa onada hizmet ettim yemekti temizlikti birde cocuktu derken canim cikti iki cocugumdada ayniaılem uzakta oturuyor..
hamıleyken cok kötu gunler gecırdım kalkıp yemek yapamadıgım gunlerde cok agladıgımı bılırım...
sonra kızım oldu ...
kayınvalıdem resmen eve temel attı 20 gun cıkmadı...
sonra kızı bıraktım işe döndum...
su an 2,5 yasında hıc bebeklıgını hatırlamıyorum cunku hepsı kucagından dusurmedıler...
benımse gelıp bakıcak ınsanım yoktu...annem gelıyor arasıra o da 1 hafta ancak kalıp gıdıyor keske yakın olsaydı dıyorum ama kader ıste...ondan sordum sana...
tabı bunlar farklı konular ama ınsanın aılesınden bırı oldumu destek cıktımı karsı taraf o kadar yuklenemıyor demek ıstedım...mesela senın annen baban gelıp bu kadar uzun kalsalardı eşin ne derdı dımı?
heee çıkmıyoooooo.misafirim var anacvımmm.gözüm burdaa.siz yazın ben bakıyom arada deli karıııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?