• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sevindim canım gitmesine geri gelicekmi yine?
valla cok zor oluyodur tahmin edebiliyorum zaten dayanamayıp laf söylemişsin sırnaşık şey

valla guzelim nasil diyim bilmem simdilik calismaya gitti oyuzdne sanmiyom gelecegini 3.5 saatlik uzakliktayiz ama kayinvalidem gelecek oda eminim orda kalmaz burda kalir anliyacaginiz ben ozmaan ne yaparim bilmiyom hic hgelemem sanirim buraya gerci hele ozaman gelsinde bu konuyu konusuruz canim cok SIKKIN

valla guzelim nasil diyim bilmem simdilik calismaya gitti oyuzdne sanmiyom gelecegini 3.5 saatlik uzakliktayiz ama kayinvalidem gelecek oda eminim orda kalmaz burda kalir anliyacaginiz ben ozmaan ne yaparim bilmiyom hic hgelemem sanirim buraya gerci hele ozaman gelsinde bu konuyu konusuruz canim cok SIKKIN

yapcak bısey yok neslıhancım ...en guzelı senın çalışıp en azından gunduzlerı evden uzakta olman...

yapcak bısey yok neslıhancım ...en guzelı senın çalışıp en azından gunduzlerı evden uzakta olman...

yok canim benim oyle birsey mumkun degil iki cocuk var nasil birakirim onlari okullari var okula gidip birakip geliyorum kim yapacak ben calisirken evin ici felan derken oo ben herhalde yorgunluktan bayginlik geciriririm

burası sonucunda sanal alem elımızden gelenı yaparız ama işte ınsan böyle zamanlarda bır yakınının yoklugunu cok hıssedıyor...benımde oturdugum sehırde hıc kımsem yok arkadaslarda herkes kendı derdınde....ınsan en zor gununde bır kardes yada bır teyze arıyor ama işte kader....

bende ne guzel destek oldum dımı ...:)))

burası sonucunda sanal alem elımızden gelenı yaparız ama işte ınsan böyle zamanlarda bır yakınının yoklugunu cok hıssedıyor...benımde oturdugum sehırde hıc kımsem yok arkadaslarda herkes kendı derdınde....ınsan en zor gununde bır kardes yada bır teyze arıyor ama işte kader....

bende ne guzel destek oldum dımı ...:)))

bencede:)))
kiz sendemi memleketinde degilsin ?

aılem uzakta oturuyor..

hamıleyken cok kötu gunler gecırdım kalkıp yemek yapamadıgım gunlerde cok agladıgımı bılırım...
sonra kızım oldu ...
kayınvalıdem resmen eve temel attı 20 gun cıkmadı...
sonra kızı bıraktım işe döndum...
su an 2,5 yasında hıc bebeklıgını hatırlamıyorum cunku hepsı kucagından dusurmedıler...
benımse gelıp bakıcak ınsanım yoktu...annem gelıyor arasıra o da 1 hafta ancak kalıp gıdıyor keske yakın olsaydı dıyorum ama kader ıste...ondan sordum sana...

tabı bunlar farklı konular ama ınsanın aılesınden bırı oldumu destek cıktımı karsı taraf o kadar yuklenemıyor demek ıstedım...mesela senın annen baban gelıp bu kadar uzun kalsalardı eşin ne derdı dımı?

aılem uzakta oturuyor..

hamıleyken cok kötu gunler gecırdım kalkıp yemek yapamadıgım gunlerde cok agladıgımı bılırım...
sonra kızım oldu ...
kayınvalıdem resmen eve temel attı 20 gun cıkmadı...
sonra kızı bıraktım işe döndum...
su an 2,5 yasında hıc bebeklıgını hatırlamıyorum cunku hepsı kucagından dusurmedıler...
benımse gelıp bakıcak ınsanım yoktu...annem gelıyor arasıra o da 1 hafta ancak kalıp gıdıyor keske yakın olsaydı dıyorum ama kader ıste...ondan sordum sana...

tabı bunlar farklı konular ama ınsanın aılesınden bırı oldumu destek cıktımı karsı taraf o kadar yuklenemıyor demek ıstedım...mesela senın annen baban gelıp bu kadar uzun kalsalardı eşin ne derdı dımı?
canim benim ya benced einsan hamileyken daha hassas oluyo sen yine iyi 20gun kalmis benimki 3 ay hemdelohusa lohusa onada hizmet ettim yemekti temizlikti birde cocuktu derken canim cikti iki cocugumdada ayni
keske yanimizda olsalardi ama yoklar iste benimkiler gelemiyorlar bile hic gormediler evimi cok icim yaniyo okonuda
kiz kocam belki birsey demez ama baskalari ondan once karisir canim
bir keresinde istek yaptim gerci cikmadi ama sordular ne kadar kalacak diye hemen ben demeden atladilar aa ne kadar kalacak bir ay kalir gider herkezin isi gucu var dediler dusun artik sen gerisini daha gelmeden

uff aman neyse ıyıce ıcım karardı yaa burda baska sıtelerın lınkını vermek serbestmı bır lınk gönderıcem...

Back
X