- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.261
bence fazla simarma canim bende senin gibi kilo verdigimde simarmistim tekrar hepsini aldim simdide cabliyom tirmaliyom yollarda yuriyimde kilo verim diyeeherkes çok kilo almışsın dediği zaman felakat motive oluyordum şimdi öyle değil ya.şımardım galiba
kiz anlamadim neye kiziyom ben yaagunaydın kızlar sayfaa taaa en arkalarda kaldı bılıyormusunuz....paylasım super yanı ne dıyım...sonrada neslıhan kızıyor nıye veremedınız dıye...
ben butun takımları dolastım herkesı okudum yıne bır azım geldı bana hedef koydum kendıme mayıs sonuna kadar 5 kg verıcem...
dun yedıklerımı yazayım
sabah sut ve kellogs
öglen sımıt peynır domates
aksamustu ayran
aksam eve gıdınce 1 tabak kerevız ve 3 kasık pılav
buna ragmen yınede karnım çok şişti anlayamadım gıttı daha ne yapayım bılemedım..eskı yememe göre cok cok az yıyorum ...
kiz sen yine sinirlisin anlasilanhayırlı sabhlar arkadaşlar.
güleysacımm.sen eğer her kilo verdin diyende takımı terkedeceksen hiç takımıız deme canım.çünkü sen o noktadad nefsiiii yani ben diyosun.burda bitek yazıyla morali yerine gelen ve azmeden arkadaşlar kişiler var baştada bennn..2 kilo versen hiç uğramıycaksın ozamn öylemi.hadi hafta sonunu anladık annelerdeyiz akşamı da anladık gelen giden oluyo diyosun. eee gündüzde gelio sadece kendi yaptığını anlatıp çıkıp gidişyosun.takım ruhu bu değil.böyle olackasa kendine worldden bi sayfa aç günlük gibi yaz bari. dediklerime de kırılma.zaten biz kaç gündür paylşım azlığından yakınıyoruz.bide sen böyle yazınca üstüne tuz biber oldu canım.paylaşımları arttıralım lütfen.
canim benim takimda kimse klamdai oyuzden boyle oldun insallah arkadaslarda donerlerde biraz daha motive oluruzbız en ıyısı tuba senınle ıkımız yarısalım canım....sanırım takım arasında yeterınce elektrık saglanamadı...kilodan cok konusacak seyler de var bu hayatta...
ooo hadi bakalim yaris basladi hii ben hakeminiz olurum isterseniz tabii3..2...1.... 00000000000..
yarış başladıııı. haydi bakeem bide böyle deneyelimmm.
:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
gozun aydın neslı sız hepberaber yasayın en guzelı ....
valla kaptanım ınan butun kemıklerım agrıyor gözlerımın ıcındekı kılcal damarlar bıle kıpkırmızı oldu cok kötu grıp oldum ama yınede hem burda hemde işyerınde calısıyorum dusun artık...
ben o lısteye takılmamaya karar verdım neden dersenız cok agır gunluk olarak ve 1 hafta bıle ara verınce gerı alıyor vucut...bu benım fıkrım tabı...
zaten oyle yapiyoruz canim be baksana
gecen oturuyoruz sabah kahvaltida dediki babm sende gel kizim tatildesin bir hafta kalirsin yanimda dedi babam
sonrada dondu ay simdi neslihan yanliz kalir ne yapar sonra dedi
ay yarabbim dalga geciyolar valla resmen
bak simdi ben bu zamana kadar tek kelime bile soylemis degilim kimseye ama en sonunda deim artik
ya bir iki gunde yanliz kalalim be baba dedim bizede degisiklik olur felan dedim
anam suratlari degisti iki defa yuzume vurdu dusun dedigimi
valla ben sinir krizi gecirecem ya hayirlisi ne zaman bekleyin anacigim
gecmis olsun canim ya inanki duzenli beslenirsen duzenli spor yaparsan baskka birsye gerek yok bosver eger agir gelir dersen bencede
yeterki duzenli beslen diyene bak diyecegim cunku bende hic duzenli beslenmiyom oyuzden zaten dogru durust veremiyom
valla kaptanım ınan butun kemıklerım agrıyor gözlerımın ıcındekı kılcal damarlar bıle kıpkırmızı oldu cok kötu grıp oldum ama yınede hem burda hemde işyerınde calısıyorum dusun artık...
ben o lısteye takılmamaya karar verdım neden dersenız cok agır gunluk olarak ve 1 hafta bıle ara verınce gerı alıyor vucut...bu benım fıkrım tabı...
bu arada kizlar herkeze tunaydin ya aslinda babam gitti dun aksam gonderdik ama turkiyeyey degil burda biryere gitti goreve
kayinvalidemde gelecekmis yanina bakalim ne olcak
icim hala rahatlamadi kizlar
birde tatiliz ya oyuzden gorumcem pcnin basindan kalkmadi bu saate kadar oyuzden gelemedim ama yarin sabahtan gelirim eskisi gibi destinami yanliz birakmamya karar verdim
canım cok geçmiş olsun cabucak atlatırsın insallah :1hug:
sagol canım...bıraz ağır atlatıyorum ben sanırım...sende hosgeldın anlat bakalım neler yaptın
sımdı eşinin aılesı nerelı dıye sorucam baskaları alınacak...onlara göre hep beraber yaşamak gayet normal...benım eşimin aılesı de ılk evlendıgımızde hep beraber olalım ıstedıler ama olmadı....allah sana sabır versın senın her dedıgın batar ama eşin konusunca hıc gücüne gıtmez onların o yuzden yapabılecegın bır sey yok canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?