Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada kizlar bir ksii cagidim takima gelmesi cin ben yokken gelirse karsilarsiniz destinam canim sen arada bak burdasin karsila arkadasi oldumu yada kim olursa
ne yapalim artik geri doneceklede anca biz mezun olunca gelecekler sanirim oyuzden birilerini almak lazim
akrepe mesaj attim oda 4.takima girmediyse onuda alalim biraz canlansin bakalim buralar

canim ben simdi gideyim arada gelirim hertaraflarim berbat evimi toplamam lazim arad kacarim hadiyin optum siiz gitmiyom biryere gelirim birazadn oldumu

ben sureklı burda oldugum ıcın kesın görurum nicki ne pekı?

akrep gırdı takıma sanırım...

ınsallah yenı bırılerı paylasımı cok olurda daha guzel kılo verırız...

bu arada gunaydın tubaa..

anam benim deli karida gelmis
kiz 85 kiloda birini cagirdim sirf senin icin azcik sana motive olur diye bugun oturda bekle onu azcik muhabbet edersiniz
zaten kizip duruyon hey heylerin ustunde yine benide dellendireceksin

nicki zeamays canim
insallah valla ama galiba surekli kkda olan biri baktim surekli online gorukuyo ve katimli
gerci bizim sansimiz yok ya neyse

hmm okudum bılgılerını ınsallah şansımız döner...

kız tuba yazsana forumaa...bak msnden gelır döverım hee..

hayırlı sabhalar.kız nesliiiiiiiiiiiiiiiii aslında senin dövmen gerekiyo yaa. neysee.bende bu takımın bi üyesiysem döverimde severimde .dimi ama.amhanda neslinin msnsi açıldıı.
ben bugün öğleden sonra hatta 1 saat sonra yokum.önce arkadaşın babası hasta ona gitcem geçmiş olsuna sonrada çeyiz serme varmış kuran okunacakmış beni çağırdılar oraya gidecem artık.anam şunu bi yollıyayım.msnden yoğunum.

allah kabul etsın canım...

kızlar bugun bayram dıye buyuk marketlerde şekerleme ve oyuncak yuzde 50 ındırımdeymıs...

sen dov benim yerime guzelim seni beni mi var alla alla
kiz sen beni deli etmek icinmi varsin :mymeka:

:
anam benim deli karida gelmis
kiz 85 kiloda birini cagirdim sirf senin icin azcik sana motive olur diye bugun oturda bekle onu azcik muhabbet edersiniz
zaten kizip duruyon hey heylerin ustunde yine benide dellendireceksin

:roflol: hemsom disimize gore rakip cikti bak kimse gelecek olan yeni uye hosgelsinnnnnnn simdiktena.s.

ben bu sabah ki menumu yazayim hep gelip gidiyorum yazmiyorum unutuyom bi ben degil gerci kimse yazmiyo artik spogat ve destinam haric =bu sabah iki dilim ekmek kepek ekmegim yoktu beyaz ekmek yedim krem peynir ve 4 kasik peynirli yumurta yedim ara bi yudum portakal suyu oglen bol salata hazirladim

ya bende kara kara dusunuyorum ne yesem dıye uff....

sen evde degilsin demi calisiyorsun evde olsan bol salata yap diycem ama is yerindeysen hafif bi seyler ye sandwic yap = ben kepek ekmegi icinde peynir tomates veya haslanmis tavuk etini ince ince kesiyorum tavuk marul hardal = veya ton balikli kalorisi az tok tutuyor ustelikte sagliklicokacimcoook affieyt olsun bebisleri okuldan alip salatami yicem bende

ben yedim bileee
bezelye yedim yattım bugün hemde dün okulda tüm gün ayaktaydım çok fena yoruldum üstelik akşamda sirke gittik çok güzeldi eve geldiğimizde gece 12 olmuştu..
anamm hala heryerim ağrıyor bugünde büyük kutlamaya götürücem kızı ve pazar da var ve dün sıcak olunca yazlıkları çıkardım onlar ortada kışlıklar da kalkmadı daha yani yatak odasına giresim yok benim yaaa

delüüüü önce aklın nerdeydi delikafadulden
ya kızlar bu siyah nerde görünmüyor hiç bişiyi yoktur inşallah

oglen yemegi yedim bol salata icinde ton baligi ve pancar 2 dilim kepek ekmegi ogleni halletik aksama ne yapsam ??? neyse daha zaman var bakariz bi caresine.... akrep sen 4 takimdamisin simdi anlayamadim ben

ben 3 tane köfte 2 tane patates yedım sulu yemek olaraktı...ayran ıctım ama karnım hala şiş....su mu topladım yoksa ılaclarmı yapıyor anlamadım...

sıyahın telefonu yokmu yada msnı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…