- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.341
ya once aklim yine burdaydi ama ne yapim iste su geri donenler gelmedikleri icin kizdiùm oyuzden ne yapim artik baksana kizlar isyan etmeye basladilar en iyisimi birilerini cagirim dedimdelüüüü önce aklın nerdeydi delikafadulden
ya kızlar bu siyah nerde görünmüyor hiç bişiyi yoktur inşallah
oh oh ne guzel bende sabah iki yudum ekmegin arasina iki kucuk sucuk koydum attim agzima simdide patlican kebabi yapmistim cok az ondan aldim tabaga iki kasikta pilav yedim aksam yemeyim diye gec yedim insalah kendimi tutarim aksamda ne yapimoglen yemegi yedim bol salata icinde ton baligi ve pancar 2 dilim kepek ekmegi ogleni halletik aksama ne yapsam ??? neyse daha zaman var bakariz bi caresine.... akrep sen 4 takimdamisin simdi anlayamadim ben
ben 3 tane köfte 2 tane patates yedım sulu yemek olaraktı...ayran ıctım ama karnım hala şiş....su mu topladım yoksa ılaclarmı yapıyor anlamadım...
sıyahın telefonu yokmu yada msnı?
bu arada telsim numarası hattaı yani olan varsa özelden bana msj atsın en azından bir sorun olursa haber vereyim buraya yazsın
kız nesli senin oradan bedava degilmi burası hem cep hem ev
cok gecmis olsun siyah allah yardimciniz olsun:Saruboceq: insallah kotu bisey cikmazherkese merhaba.. geçmişe hiç bakmadım bilmiyorum merak edeniz oldumu edende sagolsun etmeyende... size hiç iyi haberlerim yok malesef.... diyet adına hiç kaç gündür diyetle hiç ilgim yok sacma sapan şeyler yiyorum hatta bir ara kendimi mutfakta etimek tatlısı yerken buldum... yarın gelemzsem büyük bir ihtimallede bildirim yapamam aynı kiloda yazın gitsin.. çünkü kilomu tartılmak istemiyorum...
sorun ne diyen sorun olursa.. gecen halamın oglunun iş çıkışında hastaneye getirdiler doktor apandist patlamış dedi tabi eve gelemedim amaliyatını bekledim amaliyattan cıksın... doktor amaliyattan cıkıncada yüzü pek iyi degildi sandıgının aksi olmuş sorun apandist degilmiş ince bagırsagı cürümüş iltihap almış onu almış sorun buymuş.. şimdi yatıyor 4 gün sonra tekrar amaliyat olması gerekiyor..bugün 2 günü kesinlikle hiç bişey vermiyolar yesin su dahi sadece mama ve serumla besleniyo.. işin kötüsü amaliyattan sonra doktorla konuştum daha ailesinin haberi yok.. gözünün korkutmak isteme ama bagırsagın durumu ii degildi kanser cıkma riski var dedi.. o günden beri napıyorum nediyorum hiç bilmiyorum.. ailesine söleme dedi patoloji sonucları gelsin ona göre söyleyelim dedi.. dua ediyorum bakalım inşallah temiz cıkar... böle işde hastanede güvenlik bir taraftan aile hastaneye akın ediyo onlarla işle ugraş dur bir taraftan .. birde bunun üstüne 2 gündür işden gelince yatak döşek yatıyom mütiş bir grip olmuşum demek işi ayakta tutuyo eve gelincede direnç çöküyo yatak döşek yatıyorum.. bugün kendime mesai yazdırmadım bilindik üzere 23 nisan .. oglum okulun filamasını taşıyacaktı onu izlemeye gititkk... sabah bir bucuk saat yavaşda olsa yürüdüm..
böle kıslar işde .. anlayacagınız ne yapıyom ne ediyom ne yiyom içiyom hiç kendimden haberim yok....
hoşbuldum :)
teşekkürederim.
kısaca anlatırmısınız özel olarak ne yapmamız gerek?
valla kaptanımız burdayken bana dusmez canım neslıhan gelıp anlatır ıyı paylasımlar dılerım hosgeldın :)
aa neslıhan gıtmıs
eylulce cok guzel anlatmıs bır-ıkı hafta deneme yapıyorlar...en önemlısı katılımın cok olması...sadece bugun bunu yedım dıyıp cıkmak degıl herseyı paylasıyoruz...sen bos zamanında mesela gecmıs sayfaları okuyabılırsın..
calısıyormusun evdemısın?
aa neslıhan gıtmıs
eylulce cok guzel anlatmıs bır-ıkı hafta deneme yapıyorlar...en önemlısı katılımın cok olması...sadece bugun bunu yedım dıyıp cıkmak degıl herseyı paylasıyoruz...sen bos zamanında mesela gecmıs sayfaları okuyabılırsın..
calısıyormusun evdemısın?
tsk ederim destinama.sen onemli paylasim tabi yoksa olmuyo.... destinam ii bak kendine bebisleri okuldan alcam sonra yine gorusuruz by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?