- Konu Sahibi Pinarbartu
- #6.241
herkes çok kilo almışsın dediği zaman felakat motive oluyordum şimdi öyle değil ya.şımardım galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes çok kilo almışsın dediği zaman felakat motive oluyordum şimdi öyle değil ya.şımardım galiba
günaydın kızlar.ya bana herkes çok kilo vermisin dediği için motivasyonum bozuluyr sanıyorum ki iyi durumdayım ama vermem gereken 4 kilo var
bız en ıyısı tuba senınle ıkımız yarısalım canım....sanırım takım arasında yeterınce elektrık saglanamadı...kilodan cok konusacak seyler de var bu hayatta...
eee öyle olcak heraldse bu gidişle güzelim.tamam hadi yuarışalım.eylülde katılır heralde bize.
ben ılk sayfalardan okumaya basladım
kım ne yemıs nasıl vermıs dıye
bayagı ıyı oldu...
kaydirigubbakcemile2 hemsom sne istersinden ben yarismam mi sneinle destinam sen ben yapalim tabi dun msj yazmistim sana bu sayfaya kasirdirdin her halde gobek eritme sayfasina katilmak istedigimi yazdim sende gel rapor vermek zorunlu olunca spora agirlik gosteririz hic olmasa destinam sende gel hep beraber ii olur
tmm canım ben varım valla...ne dersenız katılırım...sımdı üçümüz mü yarısalım dıyorsunuz?
3..2...1.... 00000000000..
yarış başladıııı. haydi bakeem bide böyle deneyelimmm.
:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tmm canım ben varım valla...ne dersenız katılırım...sımdı üçümüz mü yarısalım dıyorsunuz?