• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydın kızlar sayfaa taaa en arkalarda kaldı bılıyormusunuz....paylasım super yanı ne dıyım...sonrada neslıhan kızıyor nıye veremedınız dıye...

ben butun takımları dolastım herkesı okudum yıne bır azım geldı bana hedef koydum kendıme mayıs sonuna kadar 5 kg verıcem...

dun yedıklerımı yazayım

sabah sut ve kellogs
öglen sımıt peynır domates
aksamustu ayran
aksam eve gıdınce 1 tabak kerevız ve 3 kasık pılav

buna ragmen yınede karnım çok şişti anlayamadım gıttı daha ne yapayım bılemedım..eskı yememe göre cok cok az yıyorum ...

günaydın kızlar.ya bana herkes çok kilo vermisin dediği için motivasyonum bozuluyr sanıyorum ki iyi durumdayım ama vermem gereken 4 kilo var

hayırlı sabhlar arkadaşlar.
güleysacımm.sen eğer her kilo verdin diyende takımı terkedeceksen hiç takımıız deme canım.çünkü sen o noktadad nefsiiii yani ben diyosun.burda bitek yazıyla morali yerine gelen ve azmeden arkadaşlar kişiler var baştada bennn..2 kilo versen hiç uğramıycaksın ozamn öylemi.hadi hafta sonunu anladık annelerdeyiz akşamı da anladık gelen giden oluyo diyosun. eee gündüzde gelio sadece kendi yaptığını anlatıp çıkıp gidişyosun.takım ruhu bu değil.böyle olackasa kendine worldden bi sayfa aç günlük gibi yaz bari. dediklerime de kırılma.zaten biz kaç gündür paylşım azlığından yakınıyoruz.bide sen böyle yazınca üstüne tuz biber oldu canım.paylaşımları arttıralım lütfen.

bız en ıyısı tuba senınle ıkımız yarısalım canım....sanırım takım arasında yeterınce elektrık saglanamadı...kilodan cok konusacak seyler de var bu hayatta...

bız en ıyısı tuba senınle ıkımız yarısalım canım....sanırım takım arasında yeterınce elektrık saglanamadı...kilodan cok konusacak seyler de var bu hayatta...

eee öyle olcak heraldse bu gidişle güzelim.tamam hadi yuarışalım.eylülde katılır heralde bize.

eee öyle olcak heraldse bu gidişle güzelim.tamam hadi yuarışalım.eylülde katılır heralde bize.

kaydirigubbakcemile2 hemsom sne istersinden ben yarismam mi sneinle destinam sen ben yapalim tabi dun msj yazmistim sana bu sayfaya kasirdirdin her halde gobek eritme sayfasina katilmak istedigimi yazdim sende gel rapor vermek zorunlu olunca spora agirlik gosteririz hic olmasa destinam sende gel hep beraber ii olur

kaydirigubbakcemile2 hemsom sne istersinden ben yarismam mi sneinle destinam sen ben yapalim tabi dun msj yazmistim sana bu sayfaya kasirdirdin her halde gobek eritme sayfasina katilmak istedigimi yazdim sende gel rapor vermek zorunlu olunca spora agirlik gosteririz hic olmasa destinam sende gel hep beraber ii olur

tmm canım ben varım valla...ne dersenız katılırım...sımdı üçümüz mü yarısalım dıyorsunuz?

3..2...1.... 00000000000..
yarış başladıııı. haydi bakeem bide böyle deneyelimmm.
:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tmm canım ben varım valla...ne dersenız katılırım...sımdı üçümüz mü yarısalım dıyorsunuz?

msj cevap vermisler detsinam gobek eritme sayfasina link vermisler okuyup kabul etikten sonra olculer verilecekmis sonra takima aliyorlar aksama kadar zamanim olmaz aksam alip veririm olculerimi ...... hemsom sende bak sayfaya hosuna giderse sende gel dur yapabilirsim sayfanin link vermeye calisayim detsinam

unutmadan bu sayfaya katilan arkadaslar gecen hafta siralamaya girmisler dereceye yaptiklari sporu okuyunca hic sasmadim massallahlari var:nazar:

amanınnn ben yenı ölctum bılıyorum da hergun yapamam kı ben....kız var valla canımı okuyor...neyse bulucaz bır yolunu hayır yanı katılıpda yapamayıp atılmak var o kötu...

Back
X