- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.221
ya evet canim su misafirler zaten bizi mahvediyoneslihan kız galiba nazar aldım çevremde herkesin dilindeyim duyan uymayana haber veriyo :roflol:
beni gören yapışıyo nasıl verdin bukadar kiloyu diye bazıları tanımıyo inanırmısın burası küçük yer herkes herkesi tanır bıraksalar şimdi birkaç kilo daha verebilsem giden gelenden gelecek olandan fırsat bulamıyorumki kış kısa günler misafirlik işi fazla olmuyodu pasta börek işini kaldırmıştım şimdi nerdeyse eksik edemiyorum yarın misafirlerim var cumartesi uzaktan misafirlerim gelcek 3 hafta sonra annemler istanbuldan gelcek misafirin haddi hesabı
olmaz neyapcam bilmiyorum şaşrdım kaldım 63 üde aşmasam şükredicem :çok üzgünüm:
tamam canim persembe ara ben musait olurum saat 3 gibi felan kizimda yatmis olur konusuruzslm neslihan bizim okular acildi dun evet ev rahatladi biraz:ecrin_bebek: senin niye nesen yok bakem neyse allah yardimcin olsun gecer zaman na birak kiz seninle bi tlf konusamadik ama dur bu hafta halledecem onuda persembe evde olursam sende musait olursan ararim seni o gun
yok haysem uzak ama o tarafa yolum dusuyor beljikaya giderken bi gun mutlaka kaptanin cayini icecem:içelim:
canım sağolasın inan bende onu düşünüyorum ama onuda başaramıycam nerdeyse okadr azimliyken nasıl böyle oldum birde milletle beraberken destek yerine köstek oluyolar zorl ağzıma bascaklar inanamazsınız tutturuyolar daha yapma bukadar yeter yiyceksin herşeyden abartı degil inan herkesle böyle
canim ya bosver onlari sen bakma onlara insan kus gibi hafif oluyo kilo kaybedince hedefine ulasinca sen onlarin sozune degilde manaevi rahatligina bak bosverr
Slm mıllet kız neslıhan sen belcıkadamısın?nasıl memnunmusun dıycem ama bugunde hıc havanda degılsın...
orası öyle daha kilo vermek istedigimi söylemiyorum artık sessiz kalıyorum ama er yada geç başarıcam özellikle 63 ü geçmemek için çaba sarf edicem bi sporu alışkanlık etsem ozamanbişeyler olacakta spordan ziyada yürüyüş spor yapamıyoum evde çok yoğun olmaktan yürüyüşe şartlanıp hergün çıkarsam onu başarırım en azından neyse canlar sanki biraz kendime geldim kalkıyım çamaşırlar yıkanmış asamamıştım onları asıyım makinaya oturayım yarın misafirlerim gelecek bişeyler ayrlıyım erken gelirler öpüyorum hepinizi Allah razı olsun hepinizden canlarım benima.s. siz olamasnız bukadarda olamazdım
destinacım ben 14 kiloyu 2 buçuk ayda düzenli rejimle verdim sonraki leride düşe kalka verdim ala vere buzamana geldim toplam 5 -6 ay oldu asıl başarım 2 buçuk ayda verdigimdi ramazan bayramından kurban bayramına kadar olan zamanda vermiştimHaysem sen ne kadar zamanda verdın o kıloyu daha Önce sordularmı merak ettım valla...
destinacım ben 14 kiloyu 2 buçuk ayda düzenli rejimle verdim sonraki leride düşe kalka verdim ala vere buzamana geldim toplam 5 -6 ay oldu asıl başarım 2 buçuk ayda verdigimdi ramazan bayramından kurban bayramına kadar olan zamanda vermiştim
yok canım alıstık yalnızlıga hahahaa....bende cıkıyorum sımdı bogazım agrıyor esım hastaneye göturcek ıgne vurulucam...hadı ıyıaksamlar...
valla tebrıkler arkadasım .....ben 14 kılo versem dusunemıyorum halımı....sımdı anlat desem programlı bırseyler yapmamıssındır herhalde dımı ?
destinacım ben 14 kiloyu 2 buçuk ayda düzenli rejimle verdim sonraki leride düşe kalka verdim ala vere buzamana geldim toplam 5 -6 ay oldu asıl başarım 2 buçuk ayda verdigimdi ramazan bayramından kurban bayramına kadar olan zamanda vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?