- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.141
nesliii
hayırdır şeker sen çok yedin galiba şok diyetlere baktığına göre var bişiler sende
ohhh iyicene yapmisin tiramisu guzeldir bacim ye ye sen tiramisu ben revani bu isi iyi goturuyoz biz gel seninle kilo almak isteyenlerin topigine katilalim hii ne dersin :bbo:
[]sen kendi adına konuş canıımmm.benim kaçamağımbitti artıkk.diycen ki şimdi ben 68im kızm sen kendine bak diyee.ama olsun.ben sana yetişirim.-tatlicadiarzu-nasıl ocaksa o.neyse olcak artık bişekilde.ağır misafilerimide ağırladım artııkk.ohhh bundan sonra missi gibi başlıyorum artık.bide hayırlarla şu sınavı atlatırsam.değmeyin keyfüime.naberr gapdaaaaaaaaannnnnnn..[/COLOR][/I
[]sen kendi adına konuş canıımmm.benim kaçamağımbitti artıkk.diycen ki şimdi ben 68im kızm sen kendine bak diyee.ama olsun.ben sana yetişirim.-tatlicadiarzu-nasıl ocaksa o.neyse olcak artık bişekilde.ağır misafilerimide ağırladım artııkk.ohhh bundan sonra missi gibi başlıyorum artık.bide hayırlarla şu sınavı atlatırsam.değmeyin keyfüime.naberr gapdaaaaaaaaannnnnnn..[/COLOR][/I
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tşk ederım kızlar allah razı olsun...aksam 4 uyudu dun ben sıteye yazarken o kadar terledı o kadar cok öksurdu kı oturdum agladım ..sonra annemı aradım o geldı hızır acıl servıs allah bın kere razı olsun...yemek yaptı kıza ıhlamur yaptı ıkı bardak ıcırdı gece de beraber yattılar ben rahat yattım daha ıyıydı aklım kalmadı allaha sukur...
Bende bu sabah ılık su ıctım lımonlu yesıl elma aldım yukardan onu yerım bırazdan ...kafamı toparlayayım gelcem yıne...
kimse gelmemis hafta sonu boyle oluyor artik dur bi yoklama yapalim herkes rapor versin
rose destinam guleysa spogat haysem rapor istiyoruz takiptesiniz sengözlerimebaksanab
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tşk ederım kızlar allah razı olsun...aksam 4 uyudu dun ben sıteye yazarken o kadar terledı o kadar cok öksurdu kı oturdum agladım ..sonra annemı aradım o geldı hızır acıl servıs allah bın kere razı olsun...yemek yaptı kıza ıhlamur yaptı ıkı bardak ıcırdı gece de beraber yattılar ben rahat yattım daha ıyıydı aklım kalmadı allaha sukur...
bende bu sabah ılık su ıctım lımonlu yesıl elma aldım yukardan onu yerım bırazdan ...kafamı toparlayayım gelcem yıne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?