Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama bakin ben agliyacam simdi nerdesiniz yaww
haysem yok
guleysa yok
huuu canlar cigerler kurallar var hatirlatirim unutmayin yani

Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile Zayıflama

Zayıflamak için Bir bardak suya bir-iki kahve kaşığı elma sirkesi ve bir kahve kaşığı bal ekleyip, karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında, düzenli kilo vermenize katkı sağlar.

Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı? Elma Sirkesi ile Bal Nasıl Zayıflatır?

Sirke asidi: Metabolizmanın çalışmasını sağlayan yakıt olan sirke asidi, metabolizmada bir yan ürün olarak meydana gelir. Gıdalarla bünyemize aldığımız yağ ve karbonhidratların, sirke asidinin yardımı olmaksızın sindirilmesi hemen hemen mümkün olmayacaktı denilebilir. ınsan metabolizmasının mükemmel çalışabilmesi için yaklaşık 100 gram gereklidir. Kim muntazaman elma sirkesi tüketirse, sindirimi kolaylaştırmış ve metabolizmasını harekete geçirmiş demektir.

Enerji kaynağı olarak elma sirkesi ve bal karışımı
Ölçülü dozda alındığında elma sirkesi-bal karışımı yan tesiri göstermeyen bir hayat iksiri olup, bütün organizmamıza iyi gelmektedir. Sadece fizyolojik metabolizmaları değil, aynı zamanda bağışıklık sistemini de uyarmaktadır.

Elma sirkesi bal karışımı nasıl kullanılır? Nasıl içilir?

Bir bardak suyu birer çay kaşığı elma sirkesi ve balla karıştırınız. Bu karışımı her öğün içiniz. Mide ekşimesi, gaz ve kabızlığa karşı sindirim üzerine teskin edici özelliği gösterirken, birçok tedavi süresince hızlandırıcı özelliği görülür. Meselâ sık sık burun kanamalarına karşı kanın pıhtılaşmasını sağlar.Ameliyat olmanız icab ediyorsa bundan dört hafta önce bu karışımı almaya başlayınız.

Bol miktarda yapmak için elma sirkesi bal karışımı tarifi

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SıRKESı
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LıTRELıK CAM ŞıŞEYE KOYUN VE ıYıCE ÇALKALAYIN.

Elma sirkesi bal karışımı nasıl ve ne zaman kullanılır?

HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI ıÇıN.

Gözler için Elma Sirkesi Bal karışımı
Gözleriniz, okurken veya bilgisayar monitörü önünde çabuk yoruluyor mu? Açık ışığa karşı hassas mısınız? Her sabah alacağınız elma sirkesi-bal karışımı, vücudunuza A vitamini ve provitamin takviyesini sağlayacaktır.

alintidir..

Ender Saraç 3 Günlük Şok Diyet Tarifi 1.GÜN:

*Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu

Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma

-3-4 adet kabuk tarçın

-5-6 adet karanfil

-10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek

*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası

Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana

-1baş soğan

-3-4 diş diş sarımsak

-1demet maydanoz

-Birkaç adet sivrbiber

-1çay kaşığı kimyon

-1çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı zencefil

-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

Ender Saraç 3 Günlük Şok Diyet Tarifi 2.GÜN:

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek

*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık

*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*ıKı SAATTE BıR YEŞıL ELMA VE SALATALIK YENECEK

*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak

2-3 kaşık yağsız yoğurt

*Yatmadan önce:yeşil elma

3.GÜN:

*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt

2-3 adet ceviz içi

*Ara :Yeşil elma

*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir

*Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze

*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi

BOL ILIK SIVI(REZENE ÇAYI YEŞıL ÇAY GıBı) ALMAYI UNUTMAYALIM

ALINTIDIR.....

nesliii
hayırdır şeker sen çok yedin galiba şok diyetlere baktığına göre var bişiler sende

spagot geçmiş olsun şeker zor yaa allah yardımcın olsun
dinlen bol bol sen
destinam kızının öksürüğüne üzüldüm canım bilirim öksürdükçe nasıl içinin eridiğini
ama meret geçmez de hemen süründürür durur ıhlamur içir canım rahatlatır bayağı
allah şifa versin şeker

nesliii
hayırdır şeker sen çok yedin galiba şok diyetlere baktığına göre var bişiler sende

kiz hic sorma valla hafta sonu derken gitti yine birsuru sey bogazimdan
bende bakiyordum bunlari buldum zaten lahana corbasi yapsammi diyip duruyordum buda bir gun iciliyo ya guzel yani

sagolun canlarım benim Şeniz daha iyi gibiyim şimdi
bugun bende abarttım gibi biraz o yüzden yarın pirinç lapası yapmayı düsünüyorum..

spagot çok geçmiş olsun güzelim.aman dikkat et.fazla ayakta kalmmaya çalış.
benim bugün bi mnisafirim vardı sormayın.ayy tam 5 demlik çay yaptım.inanın aykta dolanmaktan tabanlarım ağrıyo.ne yediğimi ne içtiğimi anladım.gelincik otu kavurmuştum yoğurtla ondan ve slata yedim.2 kaşık etli mantı aldım.diğerlerinden yemedim.ama az önce açmanın arasına çemen deriz ondan sürdüm yedim.son günümdü yemekte.arrtık bitti.
haaa nesliiiiii ben o dediğin diyeti yaptıum.inana çok faydası oldu.tabiiş sonrasındada dikkat etmek önemli.2 yıl önce ben onunla çok kilo vberdim.3 günde 3 kilo vermiştim.gitmemem yakın biraz kilo verince yanii onu mutlaka yapcam bende.

ayy destinaam yaa daha iyi olmadımı yavrucuk.allahım tez zamnda şifasını versin inşallah.evetr akrebin dediği gibi ıhlamur adaçayı içir.bak bişey daha geldi.elmanın kabuklarını derin kalın kalın soy ,bide limon koy.bunları kaynat.inincede ıhlamuru koy.demlensin.sonra içine çok az karbiber koy istersen tane koyki çok acı olmasın.onu içir sıcak sıcak.ben kızma küçüklüğünden beri hep yaparuım.,içmek istemez ama ben yemek kaşığıyla kaseye koyar içirirdim.halada öyle.ayva yaprağıda çok iyi gelir öksürüğe.onuda aynııhlamur gibi yap.dediğim gibi vicsi de sür yatarken.havluyuda ısıtıp.sırtına göğsüne koy.bak bikaç ghüne kadar atlatır.veya hafifler biiznillahi teala.tekrara geçmiş olsun.

vallaha siyahım ve hemşom.haklısınız ne diyim.bak şimdi dahda bi heveslendim.ayy bende girebilsem2 yıl önceki giysilerimin içine.anam şu boğazımı tutamıyorum artuık.yengem ahmı ettiydi naptı bilmiyom.yengem diyorum niyemii.
ben bekarken abimin eşi baya kilolu yani benim şimdiki kilomda bazen 90lardaydı.boyuda yok.bi alışverişşe çıksak üstüne bişey bulamazdık.bende çok kızardım.ayy yemeyiver yengee.zayıfla sonra ne istersen yee.daha senin yaşın kaç buyaşta giyinip kuşanmıycanda ne zamn giyineceksin çok mu hoşuna gidiyo bol giysiler giymek diye hep kızar söylenirdim.oda 1 hafta -10 gün dikkat ederdi.sonraa hayddaaaaaa yine yerdi.şimdi ben ondan beter oldum.hatta hep drim kend,ine .kız çokmu ahettin bana diyee.oda yooo der.yanii bitutsam bi akç ay rahatlıyacam.bak korkudan tartılamıyorum 2 gündürr.eğüer kurbandan sonraki gibi yapmış olsaydım diyetimii ohooooooooo şimdiye 6lı rakmalrdaydım.ama şimdi maysta nisanda boğazımı tutsaydım 7li rakamlkardaydım dememek için.sabhtan itibaren bismillahhhh hem spor hem sağlıklı beslenmeye başlıyorum.diyet demiyorum.ozamn sanki üzerme bi öküz oturuyo gibi sıkılıyorum.sabah yürüyüşümü yapcam ve gelceeem.

hadi canim sende gulimde bosa gitmesin kiz cok komiksin
bugun valizimi actim kizken dar olan kiyafetlerim rahatca oluyo artikin sende catlada patla sen bana yetis dile benden ne dilersen kizim hayall hayal
aslinda yaparsinda bakma iste giciklik yapiyon yoksa ben sende o isigi gormesemm ooo

ii geceler kizlar spogat cok gecmis olsun dikkat et kendine bir kac gun iyce kotulesmesin destinam bebisi op bizim icin hep derim bebidler hasta olacagina kendim hasta olmaya raziyim onlar hasta oldumu cok kotu oluyor.......hemsom yarin sabah beraber besmele cekip basliyalim bende ciktim rejim modundan benim en buyuk sorunum bu biraz verdimya yemege baslarim yine yaza al kaldi ama toparlamamiz sart.... biraz tv izliycem sonea yine burdayim

kız rose güldürdün beni akşam akşam diyet deyince ne oluyomuş ööleee
ama yapıcan çok doğru bir karar
bende iki gündür yedim ama yarın kendime spor cezası verdim fazlasıyla yapıcam inşallah
şu 3 günlük saraç diyeti de hoşuma gitti de çok karışık geldi bana yaaa
hepsini bir araya toplamak lazım öncelikle birde ben spor yapıorum az yesem dizimin dermanı kalmıyor hemen tansiyon şeker yerlere iniyor o yüzden diyet durumuna girmiyorum akşam 7 den sonra yemiyorum sadece ve sağlıklı şeyler yiyerek geçiriyorum günümü en azından beynim diyette olmanın açlığını yaşayıp gözümün önüne yemek hayalleri getirmiyor zihin tokluğu ile hem rahat oluyorum sporlada dinç ve sıkı vedee daha ince görünüyorum gören aaaa ne kadar incelmişsin diyor

selam kızlar haftasonunu orta halli geçirdim.kızlar vermem gereken 4 kilom var ve ben bir aydır sadee ve sadece 600 gr verdim.nivea body yapsam yine onunla veriyrdum sankiii yaa

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tşk ederım kızlar allah razı olsun...aksam 4 uyudu dun ben sıteye yazarken o kadar terledı o kadar cok öksurdu kı oturdum agladım ..sonra annemı aradım o geldı hızır acıl servıs allah bın kere razı olsun...yemek yaptı kıza ıhlamur yaptı ıkı bardak ıcırdı gece de beraber yattılar ben rahat yattım daha ıyıydı aklım kalmadı allaha sukur...

bende bu sabah ılık su ıctım lımonlu yesıl elma aldım yukardan onu yerım bırazdan ...kafamı toparlayayım gelcem yıne...

ayyy geçmiş olsun canım.

kimse gelmemis hafta sonu boyle oluyor artik dur bi yoklama yapalim herkes rapor versin

rose destinam guleysa spogat haysem rapor istiyoruz takiptesiniz sengözlerimebaksanab

haklısınız canım hafta sonu genelde müsait olamıyorum çünkü genelde annemlerde ya da kayınvalidemlerde kalıyoruz onlarla takılıyrz bu yüzden hafta sonu giremiyrm tatlım

çok geçmiş olsun canım umarım iyileşir artık .. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…