- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.161
Sabah klasİk kahvaltı
ara yok
ÖĞlen et sote 4 kaŞık 1 dİlİm kepek ekmek
hasta oldum canım tatlı İstİyr dayanamayıp bugÜnlÜk belkİ Çİkolata yerİm 1 tane.Özel durumdan dolayı
nesli afiyet olsun şeker akşama dikkat et yeter o kadar yürüyosun kahvaltını iyi yapman lazım yoksa dizinin dermanı kalmaz canım benim
iyidir kiz senden ne haber artik az geliyon kiz nerdesin hani bu arada benim baba gidiyo artikin bugun yarin bakiyo biletlere bakalim artik gelirim insallah daha sik sizide baklaerim tek basina birakmazsiniz zaar beninabersiniz karulaarr.ben bugün yürüyüşe başladım ama malesewf az yürüdüm.koca sahada bi ben vardım.bugünde orda pazar kurulu oyüzden tırstım.öğlen 12 de kahvaltı yaqptım.haşlanmış yumurta.yarım dili,m ekmek ve yoğurtlu kabak kavurması yedim.ama daha su içmedim.akşamda tavuk yiycem saltayla.haydi bakalım başladık.off yaa kzımın doğumgününde güya 75 olcaktım.22si doğumgünü ben 82 kiloyum.off offf.
nasıl geçsin işte epey yoğumnum bu gün
sağol canım allah razı olsun.kzının daha iyi olmasına sevindim.limonlu su tansiyonu düşürür canım.ben yüksekken hergün sabah içerdim.tugbacım kızının dogumgunu mu nıce yıllara sımdıden kara kızının kutlarım.....
iyidir kiz senden ne haber artik az geliyon kiz nerdesin hani bu arada benim baba gidiyo artikin bugun yarin bakiyo biletlere bakalim artik gelirim insallah daha sik sizide baklaerim tek basina birakmazsiniz zaar beni
sen daha dur dur afrim olsun hadi 2 gunde verirsin bir kilo sen yuru azcik sabir et [/I]
canim ben iki haftadir hic birgun ara vermedim cok iyi gidiyo sporum sende yap birakma simdi babm gitsin nivea bady de yapacam sabah iyi oluyo o pcnin yaninda yattigi icin yapamiyomtugbacım kızının dogumgunu mu nıce yıllara sımdıden kara kızının kutlarım...
neslı ıyı spora baslamıssın tebrıkler...
benım kafam hala duzelmedı aradım daha ıyıymıs allahtan annem basında...
sabah ac karnına lımonlu ılık su tansıyonu oynatırmı kızlar yaa?sonra elma yedım sonra sut ıctım öglende haslanmıs hındı ve mantar yedım sonrada ayran ıctım...
4 gundur hıc spor yapamıyordum aksam baslıyorum nasıpse...
kiz ben kkda oldugum zaman msnyi gorunmez yapiyom biliyon yoksa buraya gelemiyorum cok yogun oluyo trafik oyuzden en iyisimi acmamak sen burdaysam slm ver ben alirim sllmini anam seninel karsilasamadik tabiki kizim sen durmuyonki ee haliyle bende cok girmeyince boyle aliyon kilolari aferim sana ahh sana iyi kizacam ben ya neysekız gelcem bugün pazar varyaa.amman hiç sevmiyorum şu pazar işini. anam bi türlğü buluşamdık senle yaaa. sen msnden ceeee deyip çıkıyon.ben gelinceye kadar sen gitmiş oluyon.canım ben evde olmasamda bizm bilgisayrda msnde hep açık oluyo genelde o yanıltmasın seni.bakmıyo diye felan aklına gelmesinn.ayyy kawyınbabanın gitmesine en çok sevinenlerden biride benim heee.inşallah gitsin.aman diyim arkasından su felan dökeyim deme.
iyidir kiz senden ne haber artik az geliyon kiz nerdesin hani bu arada benim baba gidiyo artikin bugun yarin bakiyo biletlere bakalim artik gelirim insallah daha sik sizide baklaerim tek basina birakmazsiniz zaar beni
sen daha dur dur afrim olsun hadi 2 gunde verirsin bir kilo sen yuru azcik sabir et
napsın umut dünyası bir şekilde zaman geçiriyo...:roflol:nesliii
hayırdır şeker sen çok yedin galiba şok diyetlere baktığına göre var bişiler sende
seni anca o paklar ha.. burada arkadaşın yegeni onla baya kilo vermişti.. ama ben yapamam bilirim sende yapamazsın... hayat bunla geçmez geçmeyecegini anladıgındada yemeklere saldırırsın bence iyi düşün.. yada haftada bir yada 2 gün yap sadecekiz hic sorma valla hafta sonu derken gitti yine birsuru sey bogazimdan
bende bakiyordum bunlari buldum zaten lahana corbasi yapsammi diyip duruyordum buda bir gun iciliyo ya guzel yani
kız sen kızkene o kadar kilolumuydun ben evlendigimde 54 kiloydum valla ... o zamanda şişkoymuş bu gördünüzmü :roflol:... ay ben bu kızla ugraşmaya bayılıyorum ya :roflol:hadi canim sende gulimde bosa gitmesin kiz cok komiksin
bugun valizimi actim kizken dar olan kiyafetlerim rahatca oluyo artikin sende catlada patla sen bana yetis dile benden ne dilersen kizim hayall hayal
aslinda yaparsinda bakma iste giciklik yapiyon yoksa ben sende o isigi gormesemm ooo
eger işe yarıyorduysa o zamanlar daha ne duruyon başla hemen bence Çok üzgünüm çoookselam kızlar haftasonunu orta halli geçirdim.kızlar vermem gereken 4 kilom var ve ben bir aydır sadee ve sadece 600 gr verdim.nivea body yapsam yine onunla veriyrdum sankiii yaa
anneler öle valla.. ya bir kere daha göster bence doktora neden hala geçmedi.. sende dirayetli ol.. onun sana ihtiyacı var güzelim.. çok geçmiş olsun.. bırakma sakın kendini kaydirigubbakcemile5gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tşk ederım kızlar allah razı olsun...aksam 4 uyudu dun ben sıteye yazarken o kadar terledı o kadar cok öksurdu kı oturdum agladım ..sonra annemı aradım o geldı hızır acıl servıs allah bın kere razı olsun...yemek yaptı kıza ıhlamur yaptı ıkı bardak ıcırdı gece de beraber yattılar ben rahat yattım daha ıyıydı aklım kalmadı allaha sukur...
bende bu sabah ılık su ıctım lımonlu yesıl elma aldım yukardan onu yerım bırazdan ...kafamı toparlayayım gelcem yıne...
günaydın herkese bugun cok güzel basladım a.s.
bu hafta güzel gecicek gibi hatta grup olarakta bu hafta daha da dikkat edelim bence moralimiz düzelsin a.s.
ayagım biraz daha gecti gibi o yüzden yavastan spor yapmayı düsünüyorum olmadı oturdugum yerde bisiklet mekik falan yaparım
bu sabah 2 kayısı bi bardak limonlu ballı su üstüne de bi bucuk bardak ılık su ictim
bi dilim ekmek biraz peynir ve domates yedim kahvaltıda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?