Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese bugun cok güzel basladım a.s.
bu hafta güzel gecicek gibi hatta grup olarakta bu hafta daha da dikkat edelim bence moralimiz düzelsin a.s.
ayagım biraz daha gecti gibi o yüzden yavastan spor yapmayı düsünüyorum olmadı oturdugum yerde bisiklet mekik falan yaparım
bu sabah 2 kayısı bi bardak limonlu ballı su üstüne de bi bucuk bardak ılık su ictim
bi dilim ekmek biraz peynir ve domates yedim kahvaltıda da

seam kızlaaar
destinam üzme kendini geçecektir inşallah canım öksürük ten nefret ediyorum ben yaaa
benim kız da bir tutuldumu gitmez bir türlü allhım uzak etsin hepimizin bebişinden
ben bugün sabah 1 saat yürüdüm 1 saat 20 dk cd de egzersiz yaptım

Sabah klasık kahvaltı
ara yok
ÖĞlen et sote 4 kaŞık 1 dılım kepek ekmek
hasta oldum canım tatlı ıstıyr dayanamayıp bugÜnlÜk belkı Çıkolata yerım 1 tane.Özel durumdan dolayı

Sabah klasİk kahvaltı
ara yok
ÖĞlen et sote 4 kaŞık 1 dİlİm kepek ekmek
hasta oldum canım tatlı İstİyr dayanamayıp bugÜnlÜk belkİ Çİkolata yerİm 1 tane.Özel durumdan dolayı

kiz bosver canim yeme bak yada ye ama cikolata degil sutlu tadli felan ye cikolatanin kalorisi cok yuksek beni bu hale getiren hep o melet oyuzden bence ye ama yinde daha dusuk kalorisi olan bir sey sec kendine
bu ara rica ederim can,im mesaji gonderdim cunku gecen geldiginde okumadan ciktigini farkettim dedim gormedi simdi arada kaybolur gider oyuzden canim
yorum yapmadin nasil kurallari begendinmi peki

bu arada herkeze tunaydin diyim
bizde iki hafta talile girdik oyuzden sabahlari degilde aksamlari yuruyoruz karilarla dun aksamdan itibarende kosmaya basladik 5 km yolu kostuk bir guzel sonrada 2 km sinide yurusduk tempolu ama inanin hic yorulmadim cocuklar var diye kisa kestik aslinda dahada yuruyebiliriz
neyse sabah su ictim sadece oglende tabi aciktigim icin guzelce kahvalti yaptim bugun kalabaliktik kahvaltida oyuzden biraz fazla kacti ama ansallah dengeliyecegim bakalim

nesli afiyet olsun şeker akşama dikkat et yeter o kadar yürüyosun kahvaltını iyi yapman lazım yoksa dizinin dermanı kalmaz canım benim

nesli afiyet olsun şeker akşama dikkat et yeter o kadar yürüyosun kahvaltını iyi yapman lazım yoksa dizinin dermanı kalmaz canım benim

valla guzelim zaten kalmadi yaw grci dun iyi oldu fazla agrimadi ama gecen gunlerde cok berbatti bacaklarim simdi iyiyim neyseki
dedigin gibi aksami atlatirsam cok super olacak
sen ne yaptin ya nasil geciyo gunler

nabersiniz karulaarr.ben bugün yürüyüşe başladım ama malesewf az yürüdüm.koca sahada bi ben vardım.bugünde orda pazar kurulu oyüzden tırstım.öğlen 12 de kahvaltı yaqptım.haşlanmış yumurta.yarım dili,m ekmek ve yoğurtlu kabak kavurması yedim.ama daha su içmedim.akşamda tavuk yiycem saltayla.haydi bakalım başladık.off yaa kzımın doğumgününde güya 75 olcaktım.22si doğumgünü ben 82 kiloyum.off offf.

iyidir kiz senden ne haber artik az geliyon kiz nerdesin hani bu arada benim baba gidiyo artikin bugun yarin bakiyo biletlere bakalim artik gelirim insallah daha sik sizide baklaerim tek basina birakmazsiniz zaar beni
sen daha dur dur afrim olsun hadi 2 gunde verirsin bir kilo sen yuru azcik sabir et
nasıl geçsin işte epey yoğumnum bu gün

ne oldu kiz ne var bugunde yogun geciyo

tugbacım kızının dogumgunu mu nıce yıllara sımdıden kara kızının kutlarım...

neslı ıyı spora baslamıssın tebrıkler...

benım kafam hala duzelmedı aradım daha ıyıymıs allahtan annem basında...

sabah ac karnına lımonlu ılık su tansıyonu oynatırmı kızlar yaa?sonra elma yedım sonra sut ıctım öglende haslanmıs hındı ve mantar yedım sonrada ayran ıctım...

4 gundur hıc spor yapamıyordum aksam baslıyorum nasıpse...

kız gelcem bugün pazar varyaa.amman hiç sevmiyorum şu pazar işini. anam bi türlğü buluşamdık senle yaaa. sen msnden ceeee deyip çıkıyon.ben gelinceye kadar sen gitmiş oluyon.canım ben evde olmasamda bizm bilgisayrda msnde hep açık oluyo genelde o yanıltmasın seni.bakmıyo diye felan aklına gelmesinn.ayyy kawyınbabanın gitmesine en çok sevinenlerden biride benim heee.inşallah gitsin.aman diyim arkasından su felan dökeyim deme.

canim ben iki haftadir hic birgun ara vermedim cok iyi gidiyo sporum sende yap birakma simdi babm gitsin nivea bady de yapacam sabah iyi oluyo o pcnin yaninda yattigi icin yapamiyom
sende yap super birsey bence bende kilo ayni ama kesinlikle cok inceldim goren hayret ediyo

kiz ben kkda oldugum zaman msnyi gorunmez yapiyom biliyon yoksa buraya gelemiyorum cok yogun oluyo trafik oyuzden en iyisimi acmamak sen burdaysam slm ver ben alirim sllmini anam seninel karsilasamadik tabiki kizim sen durmuyonki ee haliyle bende cok girmeyince boyle aliyon kilolari aferim sana ahh sana iyi kizacam ben ya neyse
kiz dokermiyim hic aman dur yeter artik

canım cok sevindim gitmesine desem ayıp olmaz heralde dimi
daha cok ugrarsın artık buralara hem sana hem bize moral oluyo valla..:sm_cool:

herkese hayırkı akşamlar.. nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. dha geçmişe bakamamdım umarım bir yaramazlık yokturdur kimseye..bugün neler yaptım anlatayım cısda yaptım başta söleyim benneyaptımki
sabah 5,30 da kaltım bir nicir yedim 1 saat 15 dakka yürüdüm.. şde klasik kahvaltı 9,30 da 60gr kepek ekmegi 25 gr peynir domates salatalık kendime sandiviç yaptım yedim..
arada bir diyet bisküvi
öglen kurufasulye turşu pirinç pilavı vardı.. fasulyenin 4 oparca etini yedim fasulyeleride catalla yedim suyuna hiç dıkunmadım.. pilavı az koydurmuştum zaten ama iki catal ucu ladım turşuda 2 minik biber aldım...
burdan gerisi berbat arkadaşlar.. bugün arkadaşta toplanıyolarmış benide cagırdılar.. bende gittim iş cıkışı dayanamadım 5 çeşit yapmıştı galiba 2 tuzlu 2 tatlı birde patates salatası gibi bişey.. bilmiyorum biliyormusunuz bizim burada patates haşlanır küp küp dogranır üzreine sarımsaklı yogut dökülüp biberle yag daglanarak üzerine gezdirilirr birde ondan yapmıştı .. malesef her çeşitten 2 şer tane ben hepsinde birer aldım tabagıma patateside 3 yemek kaşıgı ama sade yogurtlu yag gezdrmedim.. tabagıma aldıklarımıda hep böldüm yarısını yedim ... ama üzerine 1 saat 40 dakka yürüdüm.. birde gitmeden yarım saat yürüdüm..sabah bakalım belki yürümeyle kilo almadan atlatırım diye düşünüyorum ama bakalım sabbah belli olacak.. nesli kesin göbek atıyordur şimdi :roflol: :roflol:

siyahcım bence yakmıssındır yarın almazsın bence kilo hem abartmamıssın
sadece belki tursu yine biraz su tutabilir o da geciyo zaten:smiley-cool:

nesliii
hayırdır şeker sen çok yedin galiba şok diyetlere baktığına göre var bişiler sende
napsın umut dünyası bir şekilde zaman geçiriyo...:roflol:
kiz hic sorma valla hafta sonu derken gitti yine birsuru sey bogazimdan
bende bakiyordum bunlari buldum zaten lahana corbasi yapsammi diyip duruyordum buda bir gun iciliyo ya guzel yani
seni anca o paklar ha.. burada arkadaşın yegeni onla baya kilo vermişti.. ama ben yapamam bilirim sende yapamazsın... hayat bunla geçmez geçmeyecegini anladıgındada yemeklere saldırırsın bence iyi düşün.. yada haftada bir yada 2 gün yap sadece
kız sen kızkene o kadar kilolumuydun ben evlendigimde 54 kiloydum valla ... o zamanda şişkoymuş bu gördünüzmü :roflol:... ay ben bu kızla ugraşmaya bayılıyorum ya :roflol:
selam kızlar haftasonunu orta halli geçirdim.kızlar vermem gereken 4 kilom var ve ben bir aydır sadee ve sadece 600 gr verdim.nivea body yapsam yine onunla veriyrdum sankiii yaa
eger işe yarıyorduysa o zamanlar daha ne duruyon başla hemen bence Çok üzgünüm çoook
anneler öle valla.. ya bir kere daha göster bence doktora neden hala geçmedi.. sende dirayetli ol.. onun sana ihtiyacı var güzelim.. çok geçmiş olsun.. bırakma sakın kendini kaydirigubbakcemile5

ayagına azda olsa düzelmesine sevindim.. zamanla iyice düzelir inşallah.. dünkü lafımı dinlememişsin spor yapmaya kalkmışsın .. oysaki kendimden örnek verdim benimde başıma geldi dinlemedim spor yaptım iyice şişdi demiştim hiç kime diyoz sankiiiiiiiiiiiiiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…