Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

siyahcım bence yakmıssındır yarın almazsın bence kilo hem abartmamıssın
sadece belki tursu yine biraz su tutabilir o da geciyo zaten:smiley-cool:

yokya minicik 2 biberdi sanmıyorum.. ama olsun yedigimin biri şerbeyli tatlıydı etimek tatlısı üzeri pudinkli valla şerbeti akıyordu ama ceyregini yedim .. ee digerlerinide yarım yedim ama napsan hamur işi yaglı şeyler bayadır kestik ya bunları.. bakalım sabaha agmı karamı ortaya cıkar

buarada bende yediklerimi yazıyım
sabah herzaman ki gibi 2 kayısı limonlu su yarım litre su
arada 3 badem 3 kaşık yogurt
öglen yogurtlu havuc salatası bi dilim ekmek
arada bi bardak sütlü kahve
aksam yine havuc salatası bi de kücük kücük pogacalar yapmıstım ondan 2 tane yedim ekmek yerine
bugunu kapattım
ama cok yemişim sanırım :bbo:
ayagım daha iyi gibi spor yapmayı denicem..

Sabah klasİk kahvaltı
ara yok
ÖĞlen et sote 4 kaŞık 1 dİlİm kepek ekmek
hasta oldum canım tatlı İstİyr dayanamayıp bugÜnlÜk belkİ Çİkolata yerİm 1 tane.Özel durumdan dolayı
özel durum demeyin ya.. ben kaç kere dedim ben tam tamına 25 gündür sürekli özel durum halimdeyim... gecen neredeyse aklım cıkıyordu tatlı diyue valla kayısı kurusu yedim işde millet hep ye diye israr etti oysa. çikolata yok özel gün diyip bahane etmeyinnnnnnnnnklava:
kahvaltı noldu kahvaltııııııııııııııı. o kadar yürümüşşsünn ya bir kere metobolizmayı başlaymamışsınki.. adam minicik bişey atar agzına bir taraflarımı yırtıyom burada azda olsa kahvaltı diyeeeeeeeeeeeeklava:
nasıl geçsin işte epey yoğumnum bu gün
ev hanımıyken bu kadar yogunsunuz birde calışanların halini düşünün ...
aaa gidiyorum geliyorum kimse yok nerdesiniz yahuu

aynen valla bak geldim gene kimse yok..

şu havuclu yogutlu salatanın tarifini banada yaz bir bakayım gecen iş yerinde cıkmıştı hem yogurt hem tatlı vardı üzerinde merak ettim.. eger diyetlikse deneyeyim...
neyse kızlar gelen giden yok bende cıkayım.. zaten bilgisayar başında sinir oldum.. oglana etamin ödevi vermişler nasıl işleyecekse o gelip sürekli sorup gidiyo.. herif sürekli bişeyler soruyo valla cıldırmak üzereyim en iyisi yanlarına gidim.. bensiz yapamıyolar :roflol::roflol:..
hadin ben kaçtım allaha emanet olun hayırlı geceler

çok kolay bişey canım
hafif hem de ben cok seviyorum valla
bi kac tane havucu rendeleyip tavada biraz kavuruyosun ama yanmıyo tabi yumusuyo sarı gibi oluyo sonra sogutup üstüne bi kac kasık yogurt koyup karıstırıyosun istersen sarımsaklı yogurt koy öylede cok güzel oluyo ben öyle daha cok seviyorum cokacimcoook

kizlar gelemedim bugun okular acildi bebisleri okula biraktim tum gun islerim vardi ogeln arasi esime yardima gitim restoran ta bir de dun kardesim bende 2 yas kucuk dun gece acil klinige almislar daha sonuclar 2 veya 3 gun sonra alinacak acaip moralim bozuk o yuzden hersey allahtan gelir insallah hayirlisi olur benim resjim sabah kalasik kahvalti oglen salata kofte 4 kasik bulgur pilavi aksam klava: lazanya istedi esimle calisan arkadasi yaptim aksam ve yedimmmmm igrenc cekilde kotu hissediyom ben kendimi sabahtan beri ii gidicen aksam yuklendim migdem agriyooo:bbo:

eylulce gecmıs olsun ınsallah önemlı bıseyı yoktur..lazanyada cok kalorı var sanırım sende sıkıntıdan yedın...

spagot havuc salatasını ben bır kere yedım hosuma da gıttı zaten uzerınde yogurt olan herseyı yerım ben hahaha..cok sevıyorum yogurdu....bırde mezelerı severım...

sıyah bence hepsınden ceyrek aldıysan hıcbısey olmaz ...o kadarda yurumussun ....

ben aksam arapsacı yedım yogurtla ve bol salatayla aksam da bır tane kucuk cukulata attım agzıma iş cıkısında 1 saat yurudum alısverıs yaptım eve geldım ...kızım ehh bıraz daha ıyı yarın antıbıyotık bıtıyor doktor öksuruge cevrırır demıstı 2-3 gune gecer dıyor ama bıraz daha yüzünün rengı yerıne geldı sankı en azından halsiz halsiz yatmıyor...allahıma bın şükür dun o kadar bıldırcın yumurtası aradım aksam vermek ıcın hıcbıryerde bulamadım..bugun tekrar arıycam...sureklı bal verdım ...

tsk ederim destiam....... haklisin lazanya da cok kalori var o yuzden bugun kacamak yok bugun degil artik yok senin de kizinin daha ii olduguna sevindim.....bu arada hepinize gunaydin kizlar hihoyyyt

Sizlerede günaydın ve hayırlı sabahlar kızlar
dün netimiz kesikti gece geldi sayfaları okurken yine gitti bişe yazamadım kızlar buarada 2 kg aldım
dün sabahtan akşama kadar aç gezdim akşam 1 kase çorba 3 kaşık hamsili pilav yedim ama dünden beri başıma ağrı aldı şuanda sayfalara zor bakıyorum
biraz önce sirkeli su içtim stresten erken regl oldum havaların ısınmasını bekliyorum güya yürüyüşe çıkıcam oda olmadı burası sahil olduğu için serin havada çok esinti soğuk oluyor yürüdügümüz yol
bakalım ölme eşşegim ölme yonca bitince yersin misali hava ısınana kadar bende alaca
ğımı alırım

hayırlı sabhlar.allah iyiliğini versin haysem sabh sabh güldürdün benii. sıkma canını canım sen halledersin ben inanıyorum sana.bi havana girsen 50 ye bile düşersin.bende sirkeli suyumu içtim.ama yürüyemedim.çok sıucağa kalıyorum yaa.sabah erken yüerrümeme gerek ama ondada kızm 9da gidiyo kursa.8de kaldırıp onu üstünü giydir saçını tara dersine çalıştır saat 9-9.30 oluyo.biz kursa gidinceye kadar 10 oluyo nerdeyse.eeee osaatten sonrada yürünmüyo.aslında zorla yürürürm ama kimse kalmıyo adamlar felan geliyo cesaret edewmiyorum.bi çözüğm bılmalıyım bu işe.neyse sayfam açık ben şu ortalığı bi toplıyayım.

eylulce bugun sporu bıraz fazla yaparsan sanırım dengelersın

haysem sanırım ara ara oluyor öyle kılo almalar bak ne guzel kılo vermıssın verırsın tekrar..ama butun gun ac kalıp keske aksam yemeseydın..

tugbacım bence gunde 1 saat yurumeye baslasan kendıgılıgnden program oturuyor sen bıle şaşırıyorsun artık hayatının bır parcası oluyor...

sabah 200 ml en kucuk sutlerden ıctım kalorısını görunce şok oldum...500 cal...gıttı gunumun yarısı valla...

oyle olacak artik destinam .... sen nasil sut ictinki icinde 500 kalori var meyve karisimi olanlardan mi ??? oglen ve aksma dengelersin sende artik gercekten 500 kalori bi sut icin cok fazla

kaydirigubbakcemile3haysem sen istersen yaparsin sporu artik yediklerinle veremiyorsun oda normal cok kilo verdin artik sporla vermen vermesende dengelemen lazim korumak icin rejim bizim icin omur boyu artik oyle gorukuyo vermek icin cabala sonra dengede tutmak icin dedgigin gibi olme esgim olmeşakkıdı

sanada hayirli gunler hemsom cikamiyorsan disari yurumek icin sabah 30 dakika once kalk yurume bandinda yuru hemsom daha kolay gelir sana senin ve benim spor sart takimin en cok kilolu olanlari biziz daha cok caba gostermemiz gerekiyo bi dene yarin hic olmasa evinde daha rahat olursuna.s.

bebisleri okuldan alcam sonra gorusuruz ha bu arada sabah sutlu kellogs k yeidm oglen salata hazirlaidm kendime bugun kacamak yokkkkkk

oyle olacak artik destinam .... sen nasil sut ictinki icinde 500 kalori var meyve karisimi olanlardan mi ??? oglen ve aksma dengelersin sende artik gercekten 500 kalori bi sut icin cok fazla

pınarın kucuk sutunu aldım enerjı/cal 100 ml 262 cal dıyor 200 ml ıctıgıme göre x2 yaptım...yanlıs mı anlıyorum acaba yaa

öglen sımıt peynır domates yedım ögleden sonra ayran ıcecegım...arkadasım cok orantılı zayıflıyorsun dedı kızartma getırmıs yanında ama bır catal tadına baktım o kadar valla o hepsını göturdu....yerimseniben

ahhhh hemşoom ahhhhh.hem hemşoyuz hem kiloluuu.:roflol:
canım erken yürüyemiyorum bantta.ancak 11den sonra yürüyebilrim.alt komşum rahatsız oluyo sesten.ama bende 11de felan yürümeyi akşamda nivea bady ve bisiklet sürmeyi düşünüyorum.az önce arkadaşta kahvaltıdaydım.yarım ekmekle ot kavurması yedim sadece.ama siyahın dediği gibi geç yiyince metabolizma çalışmıyo.bende sabah saat 7 gibi kalkıp kayısı felan yemeyi dşünüyorum.arkasındanda 1 dilim ekmekle peynir felan.yoksa bu gidişle kilo veremediğim gibi alcamdaa.kendime dikkat etmem lazım.
haaa buarda lazanya ne yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…