- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.181
siyahcım bence yakmıssındır yarın almazsın bence kilo hem abartmamıssın
sadece belki tursu yine biraz su tutabilir o da geciyo zaten:smiley-cool:
özel durum demeyin ya.. ben kaç kere dedim ben tam tamına 25 gündür sürekli özel durum halimdeyim... gecen neredeyse aklım cıkıyordu tatlı diyue valla kayısı kurusu yedim işde millet hep ye diye israr etti oysa. çikolata yok özel gün diyip bahane etmeyinnnnnnnnnSabah klasİk kahvaltı
ara yok
ÖĞlen et sote 4 kaŞık 1 dİlİm kepek ekmek
hasta oldum canım tatlı İstİyr dayanamayıp bugÜnlÜk belkİ Çİkolata yerİm 1 tane.Özel durumdan dolayı
kahvaltı noldu kahvaltııııııııııııııı. o kadar yürümüşşsünn ya bir kere metobolizmayı başlaymamışsınki.. adam minicik bişey atar agzına bir taraflarımı yırtıyom burada azda olsa kahvaltı diyeeeeeeeeeeeebu arada herkeze tunaydin diyim
bizde iki hafta talile girdik oyuzden sabahlari degilde aksamlari yuruyoruz karilarla dun aksamdan itibarende kosmaya basladik 5 km yolu kostuk bir guzel sonrada 2 km sinide yurusduk tempolu ama inanin hic yorulmadim cocuklar var diye kisa kestik aslinda dahada yuruyebiliriz
neyse sabah su ictim sadece oglende tabi aciktigim icin guzelce kahvalti yaptim bugun kalabaliktik kahvaltida oyuzden biraz fazla kacti ama ansallah dengeliyecegim bakalim
ev hanımıyken bu kadar yogunsunuz birde calışanların halini düşünün ...nasıl geçsin işte epey yoğumnum bu gün
aaa gidiyorum geliyorum kimse yok nerdesiniz yahuu
buarada bende yediklerimi yazıyım
sabah herzaman ki gibi 2 kayısı limonlu su yarım litre su
arada 3 badem 3 kaşık yogurt
öglen yogurtlu havuc salatası bi dilim ekmek
arada bi bardak sütlü kahve
aksam yine havuc salatası bi de kücük kücük pogacalar yapmıstım ondan 2 tane yedim ekmek yerine
bugunu kapattım
ama cok yemişim sanırım :bbo:
ayagım daha iyi gibi spor yapmayı denicem..
şu havuclu yogutlu salatanın tarifini banada yaz bir bakayım gecen iş yerinde cıkmıştı hem yogurt hem tatlı vardı üzerinde merak ettim.. eger diyetlikse deneyeyim...
neyse kızlar gelen giden yok bende cıkayım.. zaten bilgisayar başında sinir oldum.. oglana etamin ödevi vermişler nasıl işleyecekse o gelip sürekli sorup gidiyo.. herif sürekli bişeyler soruyo valla cıldırmak üzereyim en iyisi yanlarına gidim.. bensiz yapamıyolar :roflol::roflol:..
hadin ben kaçtım allaha emanet olun hayırlı geceler
eylulce bugun sporu bıraz fazla yaparsan sanırım dengelersın
haysem sanırım ara ara oluyor öyle kılo almalar bak ne guzel kılo vermıssın verırsın tekrar..ama butun gun ac kalıp keske aksam yemeseydın..
tugbacım bence gunde 1 saat yurumeye baslasan kendıgılıgnden program oturuyor sen bıle şaşırıyorsun artık hayatının bır parcası oluyor...
sabah 200 ml en kucuk sutlerden ıctım kalorısını görunce şok oldum...500 cal...gıttı gunumun yarısı valla...
Sizlerede günaydın ve hayırlı sabahlar kızlar
dün netimiz kesikti gece geldi sayfaları okurken yine gitti bişe yazamadım kızlar buarada 2 kg aldım
dün sabahtan akşama kadar aç gezdim akşam 1 kase çorba 3 kaşık hamsili pilav yedim ama dünden beri başıma ağrı aldı şuanda sayfalara zor bakıyorum
biraz önce sirkeli su içtim stresten erken regl oldum havaların ısınmasını bekliyorum güya yürüyüşe çıkıcam oda olmadı burası sahil olduğu için serin havada çok esinti soğuk oluyor yürüdügümüz yol
bakalım ölme eşşegim ölme yonca bitince yersin misali hava ısınana kadar bende alacağımı alırım
sanada hayirli gunler hemsom cikamiyorsan disari yurumek icin sabah 30 dakika once kalk yurume bandinda yuru hemsom daha kolay gelir sana senin ve benim spor sart takimin en cok kilolu olanlari biziz daha cok caba gostermemiz gerekiyo bi dene yarin hic olmasa evinde daha rahat olursuna.s.hayırlı sabhlar.allah iyiliğini versin haysem sabh sabh güldürdün benii. sıkma canını canım sen halledersin ben inanıyorum sana.bi havana girsen 50 ye bile düşersin.bende sirkeli suyumu içtim.ama yürüyemedim.çok sıucağa kalıyorum yaa.sabah erken yüerrümeme gerek ama ondada kızm 9da gidiyo kursa.8de kaldırıp onu üstünü giydir saçını tara dersine çalıştır saat 9-9.30 oluyo.biz kursa gidinceye kadar 10 oluyo nerdeyse.eeee osaatten sonrada yürünmüyo.aslında zorla yürürürm ama kimse kalmıyo adamlar felan geliyo cesaret edewmiyorum.bi çözüğm bılmalıyım bu işe.neyse sayfam açık ben şu ortalığı bi toplıyayım.
oyle olacak artik destinam .... sen nasil sut ictinki icinde 500 kalori var meyve karisimi olanlardan mi ??? oglen ve aksma dengelersin sende artik gercekten 500 kalori bi sut icin cok fazla
sanada hayirli gunler hemsom cikamiyorsan disari yurumek icin sabah 30 dakika once kalk yurume bandinda yuru hemsom daha kolay gelir sana senin ve benim spor sart takimin en cok kilolu olanlari biziz daha cok caba gostermemiz gerekiyo bi dene yarin hic olmasa evinde daha rahat olursuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?