• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öglen yemeginde bir minicik neredeyse 2 ısırık kepek ekmegi 4 köfte yedim.. ne kayısı kompostusuna dokunsum( baya şekerliymiş dediler ) nede pilava.... 3 de cıkacam işden allah nasip ederse gene bir bucuk saat en azından bir saat yürümeyi düşünüyorum gene... hemşireer cay koymuş sigara böregi var.. valla dayanamayacagım bir küçük yiyim degilmi... aslında nesli aklıma gelince yemiyesim geliyo ama....:roflol: :roflol:

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kızlar bizim burada meşur bir laf vardır bilirmisinizi bilmiyorum sizde. DıNıME SÖGEN MÜSLÜMAN OLSA derler.. şimdide bu şişko bakın ne diyo... kıs sen gecen 69 larda 70 küsüratları görmemişmiydin... sen oturda kendi derdine yan bakim.. ben aha olmadı yarın olmadı öbür gün 68 ,800 gene görürüm.. ben bu hafta öle böle 68 düz hesap yapacam.. sen ne halt didecen bakim...69 görmüşmüş.... öglene kadar ac susuz kaldınki sen o 69 göresin... ben sabah görmüştüm 68,800... ayy ben geldim geçtimde seni...... hahahahahaha.. cumaya görüşürüz seni bir kere daha bitirimde gör :dilcikar: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ya yaa bakacaz bakalim okadar uzulmuyom artik biliyom cunku nezamansa sen yine 7lilere cikacan haftaya olmazsa obur haftaa hahahhhaaa
sen bu kafayla gidersen ooo ben cook sevinirim dahaa

öglen yemeginde bir minicik neredeyse 2 ısırık kepek ekmegi 4 köfte yedim.. ne kayısı kompostusuna dokunsum( baya şekerliymiş dediler ) nede pilava.... 3 de cıkacam işden allah nasip ederse gene bir bucuk saat en azından bir saat yürümeyi düşünüyorum gene... hemşireer cay koymuş sigara böregi var.. valla dayanamayacagım bir küçük yiyim degilmi... aslında nesli aklıma gelince yemiyesim geliyo ama....:roflol: :roflol:

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kabusunum kizim bende bugun tanisma yildonumumuz herifle hic sorma cok canim sikkin
ya l carnitil diyip duruyom ya herife san asuprizim var dedi durdu bende deim aha benim carnitili alacak herlde lan siparis ettim felanda diyince sevindim
anam geldiki elinde kocaman bizim evlilik resmimiz buyultmus cerceveletmis getirmis bana supriz gercekten supriz oldu da ben carnitil bekliyordum yaww
hayallerim suya dustu anliyacaginiz
neyse canimm sen ye ye beni hic dusunme siyahim benim canim cokacimcoook

Son düzenleme:
aaa bugun neden kimseler yok be uff iki lafin belini kirardik iki dakka zaten gidecem revani yapacam herifime cok seviyorda kendisi yaninada dondurma ooohhh yemede yaninda yat bee
siyahim istermisin sende bir dilim :d

ii aksamlar arkadaslar ben dunku (buyuk kacamaktan sonra) sabah toparliycam dedim sabah klaisk kahvalti oglen bi sey yemedim oglen gezmeye gitim veeee hamburger patates kizartmasi yedimmmm toparliycam derken iyce dagitim ben bugun yaaa pazartesi kendime gelmem lazim tatil bitiyor tekrar yurumeye cikarim artik

geldim geldim ama çıkacam.ben bugün başlayamadım.nedenmi anam şu yemekteyizi izleyeli bi tiramisu tutturmuşlar gidiyolar.okadar çok merak ediyodumki.dayanamadım bugün malzemeleri aldım yaptım.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yediiimmm.bide sarma ayapmıştım ondan az yedim.ama rahatladım.aman aman da bişey değilmiş bee .
neysee benim de eşim bugün gelirken bana 2 tane bluz almış çok hoşş.ama sağım solum çıktı tabii.benim yanlar sağolsun bişey giydimmi hemen fırtlıyoo.amaaaa ben incelecem ve onu giyecem artık.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
şimdi diyeceksiniz bu niye kalktı bugün pazar böle erkenden.... evet 6 da kalktım oglum uyanmış ona hafif bişeyler hazırladım yedi ben ise bir kayısı kurusu ceviz yedim.. şimdi yürüyüşe gidecegim.. evett yürüyüş için kalktım bir bir bucuk saat yürüyecegim.. bilindik üzere bugün pazar ve ben tegevdeyim.. tegevin 23 nisan için programı var.. vali belediye başkanı felanda gelecekmiş.. oglum bir piyesde rol aldı zabit rolunda.. biz 10 da gidecegiz erkenden program 12 de... valla takım giy gel dediler öle mutluyumki bundan bir ay önce hayatta bişey giyip gidemezdim.. gecen seneden bütün bol şeylerimi dagıtmıştım.. şimdi takımlarım oluyo iyi kötü :sm_cool: :sm_cool: sabah aynada şöle bir baktımda baya incelmişim valla ben.. eskiye göre süperim.. takımım verdiginiz destek için hepinize cok cok tşk ederim.....Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
aldıgım kilonun büyük kısmını vermişim.. bugün inşallah yürüyüş ve dikkatli yeme ile kalan kısmını veririm.. cumaya becerebilirsem net 68 görürüm inşallah.. yani nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevincin kursagında kalacak... hadi yetiş bana nesliiiiiiiiiiii.......
rossecim hadi başla valla süper kıyafetlerin oldugunu görünce daha bir azimleniyorsun.... bol bol oklava ile yanlara egil.. su şişeleri ilede hem oklava hem şişe calış dur..... giy o buluzlarııı hatta bol bile gelsin dimiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey: :teytey:
evet diger takım arkadaşlarım hadin bakalım kendinize gelin.. şöle bir salının bakımm. bu hafta herkes birer kiloya addaaaaaaaaaaaaa desin dimi...... delikafadulden delikafadulden
akşama gelmeye calışırım.. güzel bir hafta sonu dilegiyleeeeee:sm_cool: :sm_cool:
hadin be uyanın yürüyüşe gidelimmmmmmmmmmm delikafadulden kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
s2000......................Şeniz
haysem....................Şeniz
rose14......................Şeniz
neslihan....................kaydirigubbakcemile2 Şeniz
eylulce......................Şeniz
spagot.......................Şeniz
destinam....................Şeniz
sedaaa......................Şeniz
guleysa.......................Şeniz

siyah sabah sabah enerjine bayildim walla supersin:lepi:bende erken saatimi kurup havuza gidecektim bebislerle beraber tekrar uyuya kalmisim ya sinir oldum kendimekötükedihüso bu kadar olur yani havada cok guzelmis ........ daha kahvalti yapmadik hazirlamaya gidiyorum simdi ...... tugba toparlayalim sen tiramusu sarma ben icli kofte hamburger dagitik bu hafta sonu besmele cekip tekrar rejim moduna girelim hemsommmm:içelim:

günaydın herkese ugrayamadım dün kusura bakmayın öglen biraz abarttıgım icin dün aksam hiç bişey yemedim yürüyüs yaptım
ama cok kötü bişey oldu düştüm ayagımı incittim şimdi koltuk deyneyiyle yürüyorum :bbo:
bugun spor yapıcaktım hazırlamıstım kendimi napıcam yaasenağlama

aaa bugun neden kimseler yok be uff iki lafin belini kirardik iki dakka zaten gidecem revani yapacam herifime cok seviyorda kendisi yaninada dondurma ooohhh yemede yaninda yat bee
siyahim istermisin sende bir dilim :d

canım istedi bak şimdi :smiley-cool:
yedin mi yoksa :1shok:-tatlicadiarzu-

saat 12 olmuş kahvaltı yapanlar düşüp ayagını incitenler.. sarmalar hamburgerler tiremusulardan bahsednler.. valla ne güzel kendimi sanki gurubumda degilde başka yerde hisettim... bir kendinizie gelin yahu ne bu pazar pazar hepinizi dagıtmışsınız..
canım sen o oakla daha bişey yapma dinlen iyice.. bende gecen sene stepde incitmiştim gene durmadım yapım dedim topugum felaket şişti ok geçmiş olsun.....
az evvel geldim eve yorucu ama bir o kadarda güzel bir gündür cocuklar cok hoş gösteriler yaptılar tabi onları hazırlamakda bize düşü.. ama neyse alnımızın akıyla yaptık.. çok hoş sahneler vardı baya eglendik hem bizler hem missfirler.. bu arada sabah 1,5 satte yürüdüm.. yediklerimi hiç sormayın sabah bir dilim kepek ekmegi salata domates peynir yedim.. öglen yiyemedim yanımda sandivic hazırlamıştım kepek ekmeginden yiyemedim parktan gecerken yarısını eşimle paylaşıp yedim 3 gibiydi... tegevde kalın yemek söyleyecegiz dediler baktım lokanta hazır gelecek valla kaçtım.. bilmiyorum bu yorgunluga akşama yürürmüyüm.. bir arkadaşım yürüyüşe gidecek eger saati uyarsa belki bende giderim onla.. ama pekde emin degilim.. artık öglen yemegi geçti.. akşama corba ve ıspanak var onlarda yerim inşallah bugünüde kapatırım.. çok erkekn söledim kapatırım diye ama.. kapatmaya calışacagımki aldıklarımı yarına vermiş olayım.. yeni bir haftayada giden yeni bir kilo olsun dimi kaydirigubbakcemile5

slm kızlar herkes ıyı gördugum kadarı ıle spagot cok gecmıs olsun cok zorlama bencede...sadece kılo almamaya calıs...

sıyah tebrıkler ...hafta sonunun senın ıcın farkı yok ıste ne guzel böyle gıdersen 1 aya hedefıne varırsın..

benım ıcın ıyı bır hafta sonu degıl ne yazıkkı kızımın hastalıgı hala gecmedı öksuruge cevırdı ne bıcım bır antıbıyotıkmıs anlamadım ....ne guzel kışı rahat atlattık dıyordum ....ınsallah bır haftaya atlatır kızım canımdan can gıdıyor valla....

ben dun kacırmadım aksam 3 köfte bır kasık pılav yedım...bugunde klasık kahvaltı kıza patates kızarttım ondan otlandım bıraz yogurtla evı bıle sadece supurdum sımdı uyudu bıraz bende oturdum...

herkese ıyı haftasonları ....yarın görusuruz

slm kızlar herkes ıyı gördugum kadarı ıle spagot cok gecmıs olsun cok zorlama bencede...sadece kılo almamaya calıs...

sıyah tebrıkler ...hafta sonunun senın ıcın farkı yok ıste ne guzel böyle gıdersen 1 aya hedefıne varırsın..

benım ıcın ıyı bır hafta sonu degıl ne yazıkkı kızımın hastalıgı hala gecmedı öksuruge cevırdı ne bıcım bır antıbıyotıkmıs anlamadım ....ne guzel kışı rahat atlattık dıyordum ....ınsallah bır haftaya atlatır kızım canımdan can gıdıyor valla....

ben dun kacırmadım aksam 3 köfte bır kasık pılav yedım...bugunde klasık kahvaltı kıza patates kızarttım ondan otlandım bıraz yogurtla evı bıle sadece supurdum sımdı uyudu bıraz bende oturdum...

herkese ıyı haftasonları ....yarın görusuruz

cuma günkü kaçamaktan sonra dikket etmek zorundayım napım aldıgımı vermeliyimki.. neslinin eline koz olmasın.. üzüldüm bak hala geçmedi hastalıgı cocugun acaba bir dahamı götürseniz doktora..
bu arada patates kızratması demiştin gecen bir yerde okudum bir kaç patates kızratması yiyeceginize bir tamak makarna.. hatta bir tencere makarna ye daha iyi diyordu.. ben bayadır patates kızartması yemiyorum.. bence dikkat et.. kendinede cocugada dikkat et canım.. sıkma canını eminim tez zamanda toparlar kendini Şeniz

neyse kızlar ben kaçtım.. kimselerde yok zaten gelen bir kelime yazıp cıkıyor valla... kepek ekmegim bitmiş eşimle marketegidiyoruz yürüşüş demeyin valla market 10 dakka uzaklıkda olsun genede gidip gelelim dimi.. inşallah akşama yürürüm pek sanmıyorum ama nolsun umut fakirin ekmegi derler :roflol:... kendinize cici bakın.. inşallah gelmeye calışacagım.. hepinizi öptümmmmmmmŞeniz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
şimdi diyeceksiniz bu niye kalktı bugün pazar böle erkenden.... evet 6 da kalktım oglum uyanmış ona hafif bişeyler hazırladım yedi ben ise bir kayısı kurusu ceviz yedim.. şimdi yürüyüşe gidecegim.. evett yürüyüş için kalktım bir bir bucuk saat yürüyecegim.. bilindik üzere bugün pazar ve ben tegevdeyim.. tegevin 23 nisan için programı var.. vali belediye başkanı felanda gelecekmiş.. oglum bir piyesde rol aldı zabit rolunda.. biz 10 da gidecegiz erkenden program 12 de... valla takım giy gel dediler öle mutluyumki bundan bir ay önce hayatta bişey giyip gidemezdim.. gecen seneden bütün bol şeylerimi dagıtmıştım.. şimdi takımlarım oluyo iyi kötü :sm_cool: :sm_cool: sabah aynada şöle bir baktımda baya incelmişim valla ben.. eskiye göre süperim.. takımım verdiginiz destek için hepinize cok cok tşk ederim.....Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
aldıgım kilonun büyük kısmını vermişim.. bugün inşallah yürüyüş ve dikkatli yeme ile kalan kısmını veririm.. cumaya becerebilirsem net 68 görürüm inşallah.. yani nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevincin kursagında kalacak... hadi yetiş bana nesliiiiiiiiiiii.......
rossecim hadi başla valla süper kıyafetlerin oldugunu görünce daha bir azimleniyorsun.... bol bol oklava ile yanlara egil.. su şişeleri ilede hem oklava hem şişe calış dur..... giy o buluzlarııı hatta bol bile gelsin dimiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey: :teytey:
evet diger takım arkadaşlarım hadin bakalım kendinize gelin.. şöle bir salının bakımm. bu hafta herkes birer kiloya addaaaaaaaaaaaaa desin dimi...... delikafadulden delikafadulden
akşama gelmeye calışırım.. güzel bir hafta sonu dilegiyleeeeee:sm_cool: :sm_cool:
hadin be uyanın yürüyüşe gidelimmmmmmmmmmm delikafadulden kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heyytt be su rakibemin enerjisine bak ne o kiz benimi catlatiyon gicik karii sevmiyom seni varmi diyecegin ulan omrum nerdeyse seni kovalamakla gecti diyebilriim bu ne yaa uff olursan ol gicik:dilcikar:
geldim geldim ama çıkacam.ben bugün başlayamadım.nedenmi anam şu yemekteyizi izleyeli bi tiramisu tutturmuşlar gidiyolar.okadar çok merak ediyodumki.dayanamadım bugün malzemeleri aldım yaptım.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yediiimmm.bide sarma ayapmıştım ondan az yedim.ama rahatladım.aman aman da bişey değilmiş bee .
neysee benim de eşim bugün gelirken bana 2 tane bluz almış çok hoşş.ama sağım solum çıktı tabii.benim yanlar sağolsun bişey giydimmi hemen fırtlıyoo.amaaaa ben incelecem ve onu giyecem artık.
ohhh iyicene yapmisin tiramisu guzeldir bacim ye ye sen tiramisu ben revani bu isi iyi goturuyoz biz gel seninle kilo almak isteyenlerin topigine katilalim hii ne dersin :bbo:
neslihan canim cekti simdi yedinmi revaniyi:oklava:
yedim ama kucuk bir dilim abartmadim yani oda dunun hatrina aksam yemek yememistim fazla dokunmadi yani
günaydın herkese ugrayamadım dün kusura bakmayın öglen biraz abarttıgım icin dün aksam hiç bişey yemedim yürüyüs yaptım
ama cok kötü bişey oldu düştüm ayagımı incittim şimdi koltuk deyneyiyle yürüyorum :bbo:
bugun spor yapıcaktım hazırlamıstım kendimi napıcam yaasenağlama
gecmsi olsun canim ya dikkat etsene kiz kendine
valla benimde bacaklarimda hic derman kalmadi ya neyse gecer zaar

canim ya daha gecmedimi anam sanada zor olmustur simdi neyse acil sifalar dilerim guzelim
bu haftaya iyi gir guzelim ver su kilolari hadi

Back
X