- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.121
günaydın herkese
a.s.
ya yaa bakacaz bakalim okadar uzulmuyom artik biliyom cunku nezamansa sen yine 7lilere cikacan haftaya olmazsa obur haftaa hahahhhaaakızlar bizim burada meşur bir laf vardır bilirmisinizi bilmiyorum sizde. DıNıME SÖGEN MÜSLÜMAN OLSA derler.. şimdide bu şişko bakın ne diyo... kıs sen gecen 69 larda 70 küsüratları görmemişmiydin... sen oturda kendi derdine yan bakim.. ben aha olmadı yarın olmadı öbür gün 68 ,800 gene görürüm.. ben bu hafta öle böle 68 düz hesap yapacam.. sen ne halt didecen bakim...69 görmüşmüş.... öglene kadar ac susuz kaldınki sen o 69 göresin... ben sabah görmüştüm 68,800... ayy ben geldim geçtimde seni...... hahahahahaha.. cumaya görüşürüz seni bir kere daha bitirimde gör :dilcikar: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kabusunum kizim bende bugun tanisma yildonumumuz herifle hic sorma cok canim sikkinöglen yemeginde bir minicik neredeyse 2 ısırık kepek ekmegi 4 köfte yedim.. ne kayısı kompostusuna dokunsum( baya şekerliymiş dediler ) nede pilava.... 3 de cıkacam işden allah nasip ederse gene bir bucuk saat en azından bir saat yürümeyi düşünüyorum gene... hemşireer cay koymuş sigara böregi var.. valla dayanamayacagım bir küçük yiyim degilmi... aslında nesli aklıma gelince yemiyesim geliyo ama....:roflol: :roflol:
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kimse gelmemis hafta sonu boyle oluyor artik dur bi yoklama yapalim herkes rapor versinkizlar nerdesiniz yaww hani daha gittim geldim onca is yaptim kimseler gelmemis alla alla
aaa bugun neden kimseler yok be uff iki lafin belini kirardik iki dakka zaten gidecem revani yapacam herifime cok seviyorda kendisi yaninada dondurma ooohhh yemede yaninda yat bee
siyahim istermisin sende bir dilim :d
aaa bugun neden kimseler yok be uff iki lafin belini kirardik iki dakka zaten gidecem revani yapacam herifime cok seviyorda kendisi yaninada dondurma ooohhh yemede yaninda yat bee
siyahim istermisin sende bir dilim :d
slm kızlar herkes ıyı gördugum kadarı ıle spagot cok gecmıs olsun cok zorlama bencede...sadece kılo almamaya calıs...
sıyah tebrıkler ...hafta sonunun senın ıcın farkı yok ıste ne guzel böyle gıdersen 1 aya hedefıne varırsın..
benım ıcın ıyı bır hafta sonu degıl ne yazıkkı kızımın hastalıgı hala gecmedı öksuruge cevırdı ne bıcım bır antıbıyotıkmıs anlamadım ....ne guzel kışı rahat atlattık dıyordum ....ınsallah bır haftaya atlatır kızım canımdan can gıdıyor valla....
ben dun kacırmadım aksam 3 köfte bır kasık pılav yedım...bugunde klasık kahvaltı kıza patates kızarttım ondan otlandım bıraz yogurtla evı bıle sadece supurdum sımdı uyudu bıraz bende oturdum...
herkese ıyı haftasonları ....yarın görusuruz
heyytt be su rakibemin enerjisine bak ne o kiz benimi catlatiyon gicik karii sevmiyom seni varmi diyecegin ulan omrum nerdeyse seni kovalamakla gecti diyebilriim bu ne yaa uff olursan ol gicik:dilcikar:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
şimdi diyeceksiniz bu niye kalktı bugün pazar böle erkenden.... evet 6 da kalktım oglum uyanmış ona hafif bişeyler hazırladım yedi ben ise bir kayısı kurusu ceviz yedim.. şimdi yürüyüşe gidecegim.. evett yürüyüş için kalktım bir bir bucuk saat yürüyecegim.. bilindik üzere bugün pazar ve ben tegevdeyim.. tegevin 23 nisan için programı var.. vali belediye başkanı felanda gelecekmiş.. oglum bir piyesde rol aldı zabit rolunda.. biz 10 da gidecegiz erkenden program 12 de... valla takım giy gel dediler öle mutluyumki bundan bir ay önce hayatta bişey giyip gidemezdim.. gecen seneden bütün bol şeylerimi dagıtmıştım.. şimdi takımlarım oluyo iyi kötü :sm_cool: :sm_cool: sabah aynada şöle bir baktımda baya incelmişim valla ben.. eskiye göre süperim.. takımım verdiginiz destek için hepinize cok cok tşk ederim.....Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
aldıgım kilonun büyük kısmını vermişim.. bugün inşallah yürüyüş ve dikkatli yeme ile kalan kısmını veririm.. cumaya becerebilirsem net 68 görürüm inşallah.. yani nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevincin kursagında kalacak... hadi yetiş bana nesliiiiiiiiiiii.......
rossecim hadi başla valla süper kıyafetlerin oldugunu görünce daha bir azimleniyorsun.... bol bol oklava ile yanlara egil.. su şişeleri ilede hem oklava hem şişe calış dur..... giy o buluzlarııı hatta bol bile gelsin dimiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey: :teytey:
evet diger takım arkadaşlarım hadin bakalım kendinize gelin.. şöle bir salının bakımm. bu hafta herkes birer kiloya addaaaaaaaaaaaaa desin dimi...... delikafadulden delikafadulden
akşama gelmeye calışırım.. güzel bir hafta sonu dilegiyleeeeee:sm_cool: :sm_cool:
hadin be uyanın yürüyüşe gidelimmmmmmmmmmm delikafadulden kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohhh iyicene yapmisin tiramisu guzeldir bacim ye ye sen tiramisu ben revani bu isi iyi goturuyoz biz gel seninle kilo almak isteyenlerin topigine katilalim hii ne dersin :bbo:geldim geldim ama çıkacam.ben bugün başlayamadım.nedenmi anam şu yemekteyizi izleyeli bi tiramisu tutturmuşlar gidiyolar.okadar çok merak ediyodumki.dayanamadım bugün malzemeleri aldım yaptım.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yediiimmm.bide sarma ayapmıştım ondan az yedim.ama rahatladım.aman aman da bişey değilmiş bee .
neysee benim de eşim bugün gelirken bana 2 tane bluz almış çok hoşş.ama sağım solum çıktı tabii.benim yanlar sağolsun bişey giydimmi hemen fırtlıyoo.amaaaa ben incelecem ve onu giyecem artık.
yedim ama kucuk bir dilim abartmadim yani oda dunun hatrina aksam yemek yememistim fazla dokunmadi yanineslihan canim cekti simdi yedinmi revaniyiklava:
gecmsi olsun canim ya dikkat etsene kiz kendinegünaydın herkese ugrayamadım dün kusura bakmayın öglen biraz abarttıgım icin dün aksam hiç bişey yemedim yürüyüs yaptım
ama cok kötü bişey oldu düştüm ayagımı incittim şimdi koltuk deyneyiyle yürüyorum :bbo:
bugun spor yapıcaktım hazırlamıstım kendimi napıcam yaasenağlama
canim ya daha gecmedimi anam sanada zor olmustur simdi neyse acil sifalar dilerim guzelimbenım ıcın ıyı bır hafta sonu degıl ne yazıkkı kızımın hastalıgı hala gecmedı öksuruge cevırdı ne bıcım bır antıbıyotıkmıs anlamadım ....ne guzel kışı rahat atlattık dıyordum ....ınsallah bır haftaya atlatır kızım canımdan can gıdıyor valla....
ben dun kacırmadım aksam 3 köfte bır kasık pılav yedım...bugunde klasık kahvaltı kıza patates kızarttım ondan otlandım bıraz yogurtla evı bıle sadece supurdum sımdı uyudu bıraz bende oturdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?