Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzuu aslında şu an 75 ten indim 71 e
yani bu toparlanmış halm şeker

hesaplama kiloya orantılı canım..o daha fazla veren arkadaşın kilosu fazladır
ve yüzdesi az çıkmıştır

yakışmamış tabikide şeker
bırakmamak gerekiyor umutsuz kalmak tek düşmanım
mesela bugün benimki bir laf etti taaaa can evimden vurdu ve yarımsaat içinde midemi allak bullak doldurdum..
ama tabiii geldim kendime hemen hafta sonu kaçamağımı iptal ettim ve spor cezası verdim kendime
sabırla eski kiloma inicem ben sadece bunu diyorum kendime şu an

selam arkadaşlar.siyahım sorunun herneyse allah yardımcın olsun.evet insan da bazen öyle anlar oluyo.bendede çok olur.ağladıkça ağlayasım gelir.eğer ağlamazsam açılmam.kendimle başbaşa kalmak isterim.ve sonra geçende dediğim gibi bu kilo yapar bu zayıflatır diye düşünmeden yer içerim.demekki böyle relax oluyorum..
adet oluyorum demişsin.canım benim eltiminde doğum kontrolünü değiştirdiğinde çok uzun olmuştu.onada normal demişti dr.ama sen yinede ihmal etme dr. git. ya bide soğan suyunu tavsiye ederi,m.gerçekten çok faydası var bu kistlere.ben yapmıştım.ablamdada kist vardı oda yaptı dökülmüş.ama önce dra bi görün.tekrara tekrar geçmiş olsun allah şifa versin.

sıyah gecmıs olsun canım....burayı herkes okudugu ıcın belkı anlatmamıs olabılırısn....ne zaman ıstersen yanındayız....sıkma canını...

ii geceler arkadaslar oncelikle derece ye giren sedaa ya tbr:hooray:supersin hakketin ....bana gelince sabah arabam arza yapti cekici kasko sirketi derken aksama kadar oyaladi beni ....sinir oldum ama neyse ..... siyah sorun neyse zaman la gecer insallah doktora gitmekten korkma icin rahatlar hic olmasa ihmale gelmez yarin imkanin varsa git hemen ... sana nazar degiyor ben sana soyliyim kilo vermen bi tarafa sabah 5.30 kalkman varya imreniyom sana kir bir kere masallah deyim ben sana

slm destinam dekelmiyoz seninle hic gel arada gecelri muhabet ederiz

bu aksam cok kotu kacamak oldu icli kofte yedimmmm ustune bi kase findikli puding iiiiiiiiiiiii klava:bayram degil seyran degil ama morelim bozuk olunca oldu istefisfisfis

hemsom sayfada gorukuyorsun gelirsen muhabet ederiz sayfayi acik birakiyom ben (msn gibi zil sesi olsa gelenlerden habeimiz olur ama ) arada gelir bakarim hemsom

geldim geldiiim hemşooom.geçmiş olsunnn.off ya noldu bizim ytakıma böyle nazrmı değdi nee.herkesde bi aksilik var gidiyo.allah üzerimizdeki nazrı bertaraf etsin inşallah.

anaaaaammm sendemi kıznca yiyenlerdensin.ahaaa anlaşıldı bizlerin niye kilo aldığı.benim karşı dairemde bi komşum var.kıl gibi kııııll.kupkuru.oda sinirlenince üzülünce yemek yemeyenlerden iştee.işin sırrı bu heralde.bizm sinirlenmememmiz gerekiyo galibaa.hee ne dersin hemşşşoooommmm.

iyi geceler herkese
siyahcım cok gecmiş olsun canım umarım sıkıntın cabuk gecer ve bence de su rahatsızlıgın icin doktora git peşini bırakma sonra ne olur ne olmaz bilemezsin canım sen önlemini alda..

herkese günaydın.. eger vakit bulursam ara ara yazmaya calışacagım bugün.. 5,30 kalktım... bugün tam birbucuk saat yürüdüm ama yüzümü görmelisiniz.. kıpkırmızı oldu öle şidettli rüzgar vardıki.. ama yürüyecegim dedim inat ettin.. kilo korktugum kadar cok olmamış sabah 70 gördüm ama 2 güne kalmaz toparlarım ben bu sefer güveniyorum kendime.. sabah cevizle kayısı yedim.. evden 50gr kepek ekmegi 20 gr peynir domates salatalık eşliginde hazırladıgım sandivicimi 9,30 gibi yemeyi düşünüyorum... şimdilik bu kadar görüşmek üzere

GUNAYDIN KIZLARR...
ah siyah ah kzi sen nezaman bu huyundan vazgececen gerci hepimi zoyleyiz ama sende baska birsey var simdi sevinimmi uzulimmi bak bana malzeme cikariyon haberin olsun simdi ben 69 kiloyum sen yine 70 kiz uyuzluk etme iste azcik sikintidan yiyecegine yeme yemeee
kendine zorun mu var senin birak ne olursa olsun relax ol yahu azcik aaaa
akrepte sende kafami tirlattirmayin bakin abna ben yiyomuyum
ben sinirden degil ac gozlulukten yiyom yersemde oda zaten yemek yemekle degilde sekerli seyler yemekle aliyom

kızlar bizim burada meşur bir laf vardır bilirmisinizi bilmiyorum sizde. DİNİME SÖGEN MÜSLÜMAN OLSA derler.. şimdide bu şişko bakın ne diyo... kıs sen gecen 69 larda 70 küsüratları görmemişmiydin... sen oturda kendi derdine yan bakim.. ben aha olmadı yarın olmadı öbür gün 68 ,800 gene görürüm.. ben bu hafta öle böle 68 düz hesap yapacam.. sen ne halt didecen bakim...69 görmüşmüş.... öglene kadar ac susuz kaldınki sen o 69 göresin... ben sabah görmüştüm 68,800... ayy ben geldim geçtimde seni...... hahahahahaha.. cumaya görüşürüz seni bir kere daha bitirimde gör :dilcikar: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…