- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.861
bugün benimde aklıma geldi kendi kendime şöle düşündüm.. sabah yürüyorum akşam yürüyorum.. ama akşam yemeginden sonra oturuyorum.. ama sedavcım öle yogun oluyorumki bişey yapacak halim kalmıyor.. öle evimde ip atlamaya müsaiy degil valla.. bu yorgunluga mekik hiç çekeme.. şimdi kıslar düşünün bakalım şöle akşam yemeginden sonra hafif yormayan sadece yediklerimizi en azından harekete geçirilecek ne yapabiliriz evde.. herkesden fikir bekliyorum aklınıza ne gelirse yazın.. eminim degişik fikirler cıkacaktır
sedacım cok güzel gidiyorsun maşallah. bayada verdin.. hele sporrlarına bayılıyorum valla.. umarım guruptan bazı arkadaşlarımıza örnek olur.. kıslar özellikle isitiyorum yaptıgınız sporları yazmanızıii emin olun diger arkadaşlarımızı yoldan cıkaracagız böle böle spor konusunda
Kızlar ya ben artık rejim yapamıycam aynı kalmaya çalışıcam benden bukadar a.s.bildirimden çıkmak ama burda kalmak istiyorum
benim yerime akrep girsin
uyandıkkkkkkkkkkkherkes uyansınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
saadacım inan aslında enbaşda bile şuan istedigim kadar istemedim 59a inmeyi ama kız göremiycem gibi geliyor almaya başlayınca verememekten korkuyorum rejim zor gelmiyor benim zafım misafirlerimle irademi tutamamak üfff neyapacağımı şaşırdım inanıncanım tabi eniyisini sen bilirsin ama kızlar haklı 59u gör öyle ayrıl bencede :1hug:
saadacım inan aslında enbaşda bile şuan istedigim kadar istemedim 59a inmeyi ama kız göremiycem gibi geliyor almaya başlayınca verememekten korkuyorum rejim zor gelmiyor benim zafım misafirlerimle irademi tutamamak üfff neyapacağımı şaşırdım inanın
hayırlı günlerrr.bugün yürüyemedik.hava yağmurlu.bende evlerimi yerleştireyim ütümü felan yapayım dedim bugündaha bişey yemedim.
çok mutluyum şekerler oğluşumla yemek yedik
sonra sabah tartıda daha azalmıştım
yürüyüşümü de yaptım çok şüküüür oooh harikayım bugün yaa
slm kizlar ben geldin anacim su doldurmaya gittim oyuzden anca geldim bir bakim dedim yemek yapacam kizimi uyuttumda sonrada yuruyecegim
ayy benden baska kisir yiyendemi var kizlar bende yedim kisir dun aksam amaninn hic sormayin ustunede uc tane buskuvii bayram yaptim ama sabah tartidaa kendimi olduresim dovesim geldi ah ah
ahh neslihan
bugun iyice yürüde erit bari -tatlicadiarzu-
bak yaza az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?