Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım oturduğum yerde ayaklarını,kollarını kaldırıp indirebilirsin,boynunu çevirebilirsin,oklava yada paspas sapını ensene koyup sağa sola dönebilirsin,biyere tutunup bacaklarını yana doğru açabilirsin mesela 20şer kez bunlar hiç yormuyor canım ben çok yorgunsam 15 dk kadar bunları yapıp uyuyorum

teşekkürler tatlım bende yaptığım sporları yazıyorum hergün canım yapmayanlarda gaza gelip başlasın diye kaydirigubbakcemile5

buarada ben 1saat yürüdüm
50 mekik çektim
100 ip atladım
şimdide temizliğe başlayacam bugün okulum yok evdeyim tümgün evi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum

herkes uyansınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
uyandıkkkkkkkkkkk

canım tabi eniyisini sen bilirsin ama kızlar haklı 59u gör öyle ayrıl bencede :1hug:
saadacım inan aslında enbaşda bile şuan istedigim kadar istemedim 59a inmeyi ama kız göremiycem gibi geliyor almaya başlayınca verememekten korkuyorum rejim zor gelmiyor benim zafım misafirlerimle irademi tutamamak üfff neyapacağımı şaşırdım inanın

haklısın canım misafirlerin hiç bitmiyor zaten onlarla zor oluyordur ama spora başlayabilseydin yesende almazdın canım enazından birsüre kilonu korurdun sadece..

hayırlı günlerrr.bugün yürüyemedik.hava yağmurlu.bende evlerimi yerleştireyim ütümü felan yapayım dedim bugündaha bişey yemedim.

hayırlı günlerrr.bugün yürüyemedik.hava yağmurlu.bende evlerimi yerleştireyim ütümü felan yapayım dedim bugündaha bişey yemedim.

efeeriiiiiiiiiiiim akşam geç saatte kısır ye sonra yürüme sonra bu saate kadar hiç bişii yemeklava:

çok mutluyum şekerler oğluşumla yemek yedik
sonra sabah tartıda daha azalmıştım
yürüyüşümü de yaptım çok şüküüür oooh harikayım bugün yaa

anacıım nolmuş bugün size
kimsecikler yok hayırdır inşallah

slm kizlar ben geldin anacim su doldurmaya gittim oyuzden anca geldim bir bakim dedim yemek yapacam kizimi uyuttumda sonrada yuruyecegim
ayy benden baska kisir yiyendemi var kizlar bende yedim kisir dun aksam amaninn hic sormayin ustunede uc tane buskuvii bayram yaptim ama sabah tartidaa kendimi olduresim dovesim geldi ah ah

ahh neslihan
bugun iyice yürüde erit bari -tatlicadiarzu-
bak yaza az kaldı

slm arkadaslar nasilsiniz,,,, gecmisi tum okumadim daha bugun geldi eve cuma gun tekrar gidecem rejime gelince ayyyyy pazartesi bebisleri anneme biraktik esimle yemege ciktik beni gorenler hayret icinde kaldi bi guzel suslenmistim saclarimi yaptirdim millet guzel sozler soyledikce ben uctum..... sanki oldum 50 kg:roflol: oyle keyif lendim kacamak sa oldu tabi ama dozunu kacirmadan birer lokma o kadar simdilik bu kadar by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…