- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.841
Kızlar bende namazımı kılıyım uğrarım ben ciddiyim inanın yapsam veririm birde spor yapabilsem canlar abartı gelcek size ama benim misafirim artık eksik olmaz kendi halime kalamıyorum bu hafta hep doluydum cumartesine kadar misafirlerim var havalar ısısnmadı yürüyüşe çıkıyım evde spora vaktim olmuyor ne yapacağımı şaşaırdım ve bildirim işi strese sokuyor beni en azından benden daha çok hakeden var burayı
anammm şunada bak suyuda benden istiyooo
kalkda kendin al kız küçülür belki popon hoşşşikk
:roflol: :roflol: kız valla ölüyom yorgunlukdan ayaga kalkyımmı herşeyim agrıyo.. bir bardak du istedik be ala ala.. ahada içmiyom herifme diyim getirsin.. aşkım bir bardak suuuuuuuuuuu.. bunlar vermiyolar :roflol:
pişmanlık duygusu olmadan yatıcam şükür
ohhhhh suyumuda içtimmm çok güzeldiii bol yeşillikli kısır tadında
ne güzel ben pişmanlık duygusuyla yatıcam maleseffff:çok üzgünüm:
selam kızlar benim canım bugün işyerine felaket sıkıldı yaaa.nerdeyse çıkacaktım hakkı olmayan kişilere %40 maaş fazlılığı verildi benim hakkım olan %50 hakkımda fesh edildi.deli oldum.eşime anlattım oda takma üzme kendini boşver dedi ama adaletsizlik beni çok kızdırır diye köpürüyrm adeta
şu metobolizma cayını bir ben yapmadım valla tadı nasıl.. acaba gerçekden işe yarıyomu.. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
oğluşum aradı az önce
öğleden sonra aramıtım yarın okuldan sonra yemeğe gidelim yada ne isterse onu yapalımdiye
yarın doğumgünü bitanemin
geveledi bişiler kemküm etti
tabi bende moral sıfır oldu oğluşumda beni görmek istemiyormu diye
azönce aradı yanımda anneannem vardı konuşamadım dedi
yarın kaçamak yapıcak yazık okulda proğramım var dicekmiş 1 saatliğine benle olacak
kızlar napim şimdi ben yaa
kendimi nerelere vurim
benim yavrum annem evet annem den korkusundan benle görüşemiyor
kurbanbayramından bu yana görüşemedik
okulda kaçak göçek servise binene kadar gördüğüm sadece
karnıma feci bir ağrı girdi ki sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?