Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende namazımı kılıyım uğrarım ben ciddiyim inanın yapsam veririm birde spor yapabilsem canlar abartı gelcek size ama benim misafirim artık eksik olmaz kendi halime kalamıyorum bu hafta hep doluydum cumartesine kadar misafirlerim var havalar ısısnmadı yürüyüşe çıkıyım evde spora vaktim olmuyor ne yapacağımı şaşaırdım ve bildirim işi strese sokuyor beni en azından benden daha çok hakeden var burayı

haysem valla içim bayıldı ben ne diyom sen ne diyon.. hayır dedik degilmi... sen böle cıkarsan 1 aya 10 alıp geri gelirsin belkide daha fazla bu hafta en azından bundan sonra dikket edeceksin.. ne aldınsa kabulumuz ok.. devam devammmmmmmmmmmmmmm..

ohhhhh suyumuda içtimmm çok güzeldiii bol yeşillikli kısır tadında

anammm şunada bak suyuda benden istiyooo
kalkda kendin al kız küçülür belki popon hoşşşikk

kız nesliiii nerdesin kız
valla haysem kaçıyooo biz tutamıyoruz gel de sen tut tıkınma yeteeer gel artıık

anammm şunada bak suyuda benden istiyooo
kalkda kendin al kız küçülür belki popon hoşşşikk

:roflol: :roflol: kız valla ölüyom yorgunlukdan ayaga kalkyımmı herşeyim agrıyo.. bir bardak du istedik be ala ala.. ahada içmiyom herifme diyim getirsin.. aşkım bir bardak suuuuuuuuuuu.. bunlar vermiyolar :roflol:

bir yudum su bile vermiyonuz.. ahada kaçtım ben.. azcık dinlenim ..allaha emanet olun hayırlı geceler hepinize.. yarına gelirim inşallah Şeniz Şeniz

1.yürüyüş / 40 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 100
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 5 dk
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

30 dakikada hca eşliğinde hareket yaptım

bugünkü görevimide ifa ettim çok şüküüür..

haa birde balkonlar yıkandı banyo yıkandı..yatakodası silindi süpürüldü koridor temizlendi

yazarken bile başım döndü
anam şu yağlarında bir dönse de toptan dökülseler üstümden ne güzel olurdu dimi yaa

veeee akşam 7 den sonra hiçbişey yememe kararı aldım ve canım bişi istedikçe su içiyorum
wc ile gardaş olduk beee

:roflol: :roflol: kız valla ölüyom yorgunlukdan ayaga kalkyımmı herşeyim agrıyo.. bir bardak du istedik be ala ala.. ahada içmiyom herifme diyim getirsin.. aşkım bir bardak suuuuuuuuuuu.. bunlar vermiyolar :roflol:

anam kaçık bu beee
az yede hizmetçi tut kendine
herifine diyormuşş
anam ben napiiim
her yerim ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi heleki ters mekik yanlarımı fena yaptı
amaaaaaaaaaaa
suyumu kendim içiyorum hemde yanıma koymadım gidip mutfaktan içiyorum dansede dansede
ohhhhh sefam olsundelikafadulden

bende yatarım az sonra
benimki yok bugün gece gelecek
bende güya canım ailemi seyrediyorum ama fena yorgunum yatarım kızımı kucaklayıp
sabah 6 da kalkıcam uykumu almış olurum hem
ohhh bee bişi yemedim
pişmanlık duygusu olmadan yatıcam şükür

dizi izliyorum unutmadan yediklerimi yazıyım aklım kayıyo oraya-tatlicadiarzu-
sabah bi haslanmıs yumurta bi dilim ekmek
arada kahve bi 5 badem
öglen enginar bol yagsız salata
arada 2 top dondurma
aksam sadece yogurt yedim bugunluk bu kadar

selam kızlar benim canım bugün işyerine felaket sıkıldı yaaa.nerdeyse çıkacaktım hakkı olmayan kişilere %40 maaş fazlılığı verildi benim hakkım olan %50 hakkımda fesh edildi.deli oldum.eşime anlattım oda takma üzme kendini boşver dedi ama adaletsizlik beni çok kızdırır diye köpürüyrm adeta

sabah klasik kahvaltı
ara yok
öğlen bulgur pilavı
akşam çeyrek lahmacun ve bol salata yedim.
stresten canım herşey istiyr ama yemeyecem.işyerindekilerede hakkımı helal etmiyrm

canım haklısın ama bencede takmamaya çalış kendini üzme :teselli:

şu metobolizma cayını bir ben yapmadım valla tadı nasıl.. acaba gerçekden işe yarıyomu.. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

tadı gayet güzel canım ben severek içiyorum baharatlar tane olduğu için hiç acılık felan olmuyor işe yarama konusuna gelince ben biçok şeyi birarada yaptığım için kesin bişe söyleyemiyorum ama etkisi vardır galiba

canım allah kolaylık versin umarım enkısa zamanda hep birlikte olursunuz :Saruboceq:
yarının tadını çıkarın iyi eğlenceler canım nice yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…