• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nerdesiniz kızlar yawwww....
ben komşudan tartıyı aldım yarın sabah ilk işim tartılıp buraya yazmak olucak
yarın çok işim var yüzdemide siz hesaplayıverin ne olurrrrŞeniz
az önce tartıldım çok güzel bir sonuç gördüm hiç beklemiyordum bu kadar :lepi:
yarın sabah bende yasin okunucak öğleden sonrada başka bie arkadaşta buraya giremiycem inanın aklım burda kalıyo

geçen hafta cuma günü tam yasin okuyoruz aklıma cuma yarışması geldi acaba ne oldu kim ne kadar kilo verdi diye düşünmeye başladım bir ankafamçokkarıştı

iyi akşamlar arkadaşlar.maşallah çok iyisiniz.ben bugün malesef yapmadım lapayı.yine ders vardı.offf ya bütün düzenim bozuldu.inşallah boşa gitmez.sonunda hüsrana uğramam.ben cumartesi ya lapa yapcam sizden gelen sonuçlarla.yada 1 hafta boyunca lahana çorbası yapcam.ben yarın tartılmıycam arkadaşlar.tekrar söylüyorum.çoook şişiiim.bide tartıoda fazla çıkarımda moralim bozulur.haftaya 2 kilo garantii.

ii aksamlar kizlar ben bugun kosturmaktan lapa yapamadim ama proteine rejimini uyguladim sabah bi kahve ve sutlu ekmek oglen protein ictim aksam salata haslanmis1 patates yedim gece acikirsam kiwi yicem

kıslar slm reglim ondan biraz şişim ama yarın dersim ço erken büyük ihtimal giremicem şimdiden yazıyım dedim öğlene kadar gelemessem bunu kabul edersimiz 200 gr gitmiş sadece sanırım geçen haftadan oruç tutmamdan(birden yiyince)bide regl olmamdan kaynaklanıyor inş ilk üçe gireriz nuray beni geçiceksi valla maaşallah imrendim doğrusu

selam canlarım nasılsınız özür dilerim uzun süredir giremyorum biliyorum kızıyorsunuz ama malum sınavlarım var finallerim ama yarın son finalimi olcam :)) bu arada hiç tartılmadım en son 65 ten 63 e düştüğümü görmüştüm şaşırmıştım bakalım yarın tartılcam ne cıkıcak sonuc. ekmeği kestim şekeri kestim hamur işini kestim bir yediğim pilav makarna var onlarıda kaçırmamaya özen gösteriyorum ... ama abur cuburu kestim arkadaslar spordda yapıyorum üstelik.

neyse sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz anlatin bakm

Selam kızlar ben bugün sadece 2 çay bardagı lapa yaptım yedim 3 kaşık yogurt kattım içine 2 bardakta sakarinli çay içtim töbe bişey sürmedim agzıma hatta cok misafirim vardı ablamın kısırına dayanamam kısır bile yemedim 1 catal agzıma alıp çöpe tukurdum :))))
şimdide 2 tane salatalık soyup yedim öle işte bakalım yarın ne olurum bu lapa bende kilo yapıyodu eb azından 71 cıkarım inşallah

günaydın hayırlı cumalarrr...:teytey::teytey::teytey:
kızlar çok mutluyum sabah tartıldım 61 kilo çıktımmmmmm:sm_cool:sositosositosositososito

bu hafta amacım kilomu korumaktı kilo verememişimdir diye dün lapa diyeti yaptım gece başım çok ağrıdı sabahı zor attim sabah ezanında kalkıp hemen çay koydum klasik kahvaltımı yaptım ben kahvaltısız diyetlerde çok zorlanıyorum

neyse işim çok kilomu tekrar yazayım 61sositosositosositososito

slm kizlar benim bugun kilom 88 200 g gitmis :) haftaya 7 rakami gorcem insallah nukerya tbr guzel bi sekilde kilo veriyorsun ideal kilona kavusursun ins..

14.TAKIM ***87.ETAP*** SONUCLARI
nukeray ( 63.3/61.0/2.3/3.63%)
serince84 (72.0/%)
s2000( 69.9/%)
sumilat(60.8/60.6/0.2/0.33%)
haysem (66.0/%)
rose14 ( 83.5/83.5/0.0/0.0%)
neslihan ( 73.6/73.3/0.3/0.41%)
psoriasis(68.0/%)
eylulce(88.2/88.0/0.2/0.23%)
Sympathique(58.8/%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (704.1/%)

Son düzenleme:
kızlar çok mutluyum sabah tartıldım 61 kilo çıktımmmmmm:sm_cool:sositosositosositososito

bu hafta amacım kilomu korumaktı kilo verememişimdir diye dün lapa diyeti yaptım gece başım çok ağrıdı sabahı zor attim sabah ezanında kalkıp hemen çay koydum klasik kahvaltımı yaptım ben kahvaltısız diyetlerde çok zorlanıyorum

hayırlı cumalaaar.... ayyy maşallah nukeraycım tebrikler canım yaaa.s..bak şimdi benide heveslendirdin.şu lapacılar fayda zararını bi söylesinler lapanın.yarın lapa sonrasında da lahana yapcam inşallah.

hayırlı cumalaaar.... ayyy maşallah nukeraycım tebrikler canım yaaa.s..bak şimdi benide heveslendirdin.şu lapacılar fayda zararını bi söylesinler lapanın.yarın lapa sonrasında da lahana yapcam inşallah.

gunaydin kizz nehaberr verdinmi hic soyle bakalim ya hic sormayin benim lapayii anam aksam misafir gelsi misafirin azizligine ugradim oyuzden 300 gr verebildimm dahada cok verebilirdim gicik aliyom su misafirlerden yok aslinda severim ama diyet yaparkenn sevmiyom zorlamii

gunaydin kizz nehaberr verdinmi hic soyle bakalim ya hic sormayin benim lapayii anam aksam misafir gelsi misafirin azizligine ugradim oyuzden 300 gr verebildimm dahada cok verebilirdim gicik aliyom su misafirlerden yok aslinda severim ama diyet yaparkenn sevmiyom zorlamii

günaydın be neslişim nolsun iyilik.sen nasılsın.kilom gitmişte gitmemişte olabilr.inan doğru dürüst bişey yemiyorum.kursta hemen herkes kantine inip börek kek pasta alıp onu yiyolar.ben altınbaşaka form elma felan yiyorum.tek dez avantajım fazla su içemiyorum.malum dakkada bir wc yani boşaltım sistemi problemi yaşıyorumdelikafadulden.derstede çıkamadığım için.ancak gündüz 1 litre içebiliyorum.oyüzden çoook şişim bu hafta heralde.

nukerayy.......
kiz sen supersin haa amma gaza geldin bizide getiriyon helal be sana yuru anacigim yuru kim tutar seni

günaydın be neslişim nolsun iyilik.sen nasılsın.kilom gitmişte gitmemişte olabilr.inan doğru dürüst bişey yemiyorum.kursta hemen herkes kantine inip börek kek pasta alıp onu yiyolar.ben altınbaşaka form elma felan yiyorum.tek dez avantajım fazla su içemiyorum.malum dakkada bir wc yani boşaltım sistemi problemi yaşıyorumdelikafadulden.derstede çıkamadığım için.ancak gündüz 1 litre içebiliyorum.oyüzden çoook şişim bu hafta heralde.

kiz saat kacta gidiyon derse tum gunmuu nasil gidiyo ogretmenlik
bu hafta boyle olsun bakalim canim ya hepimizz oluyoruz boylee bosver haftaya gider insallah nukeraya baksana bir basladi maasallahh goturuyoo bu isi

Sen bu işi tam kavradın ya helal olsun sana.İstediğin kiloya gelince bizi kendinden mahrum etmezsin dımı.Arkadaşlar istediğimiz kiloya gelince grubumuzdaki son arkadaş da zayıflayana kada rmezun olmak yok ona göre.

gunaydin arkadaslar ben tartildim 58 kiloyum ,800 gr vermisim ,
tartimda sorunmu var ne bi yerde tartiliyorum 59 biyerde 58 hatta bikac yerde tatildim 58 cikti demekki dogrusu 58 mis
,

Back