- Konu Sahibi Pinarbartu
nukeray, neslıhan kızzz nerdesınız
yoksa lapa dıyetını bozdunuzmu haaaşakkıdı
hiç bozarmıyım diyetimi:lepiazara gittim geldim yemek yaptım buraya gelemedim yarını sabırsızlıkla bekliyorum:dance::dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nukeray, neslıhan kızzz nerdesınız
yoksa lapa dıyetını bozdunuzmu haaaşakkıdı
günaydın hayırlı cumalarrr...:teytey::teytey::teytey:
kızlar çok mutluyum sabah tartıldım 61 kilo çıktımmmmmm:sm_cool:sositosositosositososito
bu hafta amacım kilomu korumaktı kilo verememişimdir diye dün lapa diyeti yaptım gece başım çok ağrıdı sabahı zor attim sabah ezanında kalkıp hemen çay koydum klasik kahvaltımı yaptım ben kahvaltısız diyetlerde çok zorlanıyorum
neyse işim çok kilomu tekrar yazayım 61sositosositosositososito
hayırlı cumalaaar.... ayyy maşallah nukeraycım tebrikler canım yaaa.s..bak şimdi benide heveslendirdin.şu lapacılar fayda zararını bi söylesinler lapanın.yarın lapa sonrasında da lahana yapcam inşallah.
gunaydin kizz nehaberr verdinmi hic soyle bakalim ya hic sormayin benim lapayii anam aksam misafir gelsi misafirin azizligine ugradim oyuzden 300 gr verebildimm dahada cok verebilirdim gicik aliyom su misafirlerden yok aslinda severim ama diyet yaparkenn sevmiyom zorlamii
günaydın be neslişim nolsun iyilik.sen nasılsın.kilom gitmişte gitmemişte olabilr.inan doğru dürüst bişey yemiyorum.kursta hemen herkes kantine inip börek kek pasta alıp onu yiyolar.ben altınbaşaka form elma felan yiyorum.tek dez avantajım fazla su içemiyorum.malum dakkada bir wc yani boşaltım sistemi problemi yaşıyorumdelikafadulden.derstede çıkamadığım için.ancak gündüz 1 litre içebiliyorum.oyüzden çoook şişim bu hafta heralde.
günaydın hayırlı cumalarrr...:teytey::teytey::teytey:
kızlar çok mutluyum sabah tartıldım 61 kilo çıktımmmmmm:sm_cool:sositosositosositososito
bu hafta amacım kilomu korumaktı kilo verememişimdir diye dün lapa diyeti yaptım gece başım çok ağrıdı sabahı zor attim sabah ezanında kalkıp hemen çay koydum klasik kahvaltımı yaptım ben kahvaltısız diyetlerde çok zorlanıyorum
neyse işim çok kilomu tekrar yazayım 61sositosositosositososito