• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hangi takım yaz cabuk gelmezmiyim.. heleki 20 kilo vermişsin heleki neslinin rakibisin heleki akrepsinnnnnnnnnnnnnŞeniz
8. takım şeker
amanne yapacan hangi takimda oldugunu bosver siz fazla konusmassaniz sevinirim yok gicik oldumda
kiz siyah bosver kiz akrepi iyi degil o gercek bak ben hic sevmem mesela bosver sende sevme helede sirlarini asla alma nasil kilo verdigini felan bosver gitsin
:roflol::roflol::roflol:
anam iyi git yuru ne yapim bende dun yurudum bufgunde lapa yapiyom soylemiyecektim ya neysee hadi soyleyim
sen yuru gel yolda basta kalmadaa hadi by
lapa haaa
sıktı dimiiiilülülülülülü
tamam canim hadi bak isine bende aksama makarna yapacam
sana kolay gelsin

lapa dan vazgeçtin galibaa makarnaya devammm:dilcikar:

kızlar ben geldimmm:teytey:
geçmişi şöyle bi okudummmmmmmmmm:kızgın:
bi heyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt ddim geldimm
vazgeçtim 69 kiloyla mezun olmaktan 55 kilo olana kadar burdayım:jeyyar:
nisan 30 da kızımın doğumgününde kırmızı penye elbisemide giyicem fotoğrafımı koyucam buraya kaydirigubbakcemile3
acayip gaza getirdiniz beni :lepi:

tekar yazayım buraya girememim sebebi netimiz yoktu internet kafeye girip yazmak istedim ama oğlanla girmek istemedim zaten pc canavarı daha 3 yaşında onu internet kafeye alıştırmak istemedim mazallah bir farkederse orayı delikafadulden

dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kiz tugba ne 15 kilo dan bahsediyon sen olanlari zor veriyom zaten..... bu hafta su icmedim aksmalari spor yapmadim olay bundan kaynaklaniyo bende heralde pazartesinden itibaren daha dikkatli olcam.... sabahlari iki dilim ekmek tere yag recel veya kellogs yiyorum oglen salata aksamlarida corba vesayire mesela bu aksam biber kavurmasi yedim soganli tomatesli zeytin yagli yaninda kepek ekmegi......:enbuyukkk:

kızlar ben geldimmm:teytey:
geçmişi şöyle bi okudummmmmmmmmm:kızgın:
bi heyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt ddim geldimm
vazgeçtim 69 kiloyla mezun olmaktan 55 kilo olana kadar burdayım:jeyyar:
nisan 30 da kızımın doğumgününde kırmızı penye elbisemide giyicem fotoğrafımı koyucam buraya kaydirigubbakcemile3
acayip gaza getirdiniz beni :lepi:

tekar yazayım buraya girememim sebebi netimiz yoktu internet kafeye girip yazmak istedim ama oğlanla girmek istemedim zaten pc canavarı daha 3 yaşında onu internet kafeye alıştırmak istemedim mazallah bir farkederse orayı delikafadulden

sen bu azimle basarirsin yine nukeray kim tutar seni heyttttttttt:nazar:

benimde 2 haftadır kilo verememim sebebi egzersiz yapmıyorum su ve bitki çayı bile içmedim 2 haftadır
şimdi yeşilçay yapmaya gidiyorummmmmm:teytey:

BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.

kıs buraya geldim geleli zaten her gün ögün ögün yazdım kendimi muaf tutuyorum bu durumdan.. ama dur akşam rapoyumu vermedim..
kıslar valla kaçırdım bu gıcık arkadaşlarımki biri benim gibi kilolu yedirttiler ..kısmayın hemen durun hele.. dedim kısır istiyom.. gittim cok az yagda pilavı şişirmişler bolca salata yeşillki dogradım dahada yag koymadım yeşillgide coktu yani 2 tabak yedim ekmeksiz ama.. durun kısmayın 2 tabagın içinde olsa olsa 6 yemek kaşıgı bulgur vardırdır.. bir minik çatal peynir.. bir minik catalda kek aldım.. başkada bişey yok valla. ekmek felan hiç yemedim.. karın agrıma ragmen gidincede yarım saat yüryerek evlerine gittim.. ahada rapoyum...sabah ilşk işim tartılmak almışmıyım vermişmiyim.. ama almadım diyotum bakalım sabaha agmı karamı cıkar ortaya .. ama valla bugünde böle tuttumya kendimi dahada korkmadım.. bir sürü şey yapmıştı kadıncagız burun kıvırdım hepsine :dilcikar::dilcikar:

kıs nesliiiiiiii hani bu hafta yazacaktın yarışmaya beniki takımınız sonuncu olsun haftaya yazacanki sonuncu olasınız galiba :roflol::roflol:

güle güle git gel canım
bende anneciğimi çok özledimmmm
kilo falan almadan gel ama

ooooooooooo hoşgeldin nukeraycım.anam bi gittiniz pir gittiniz yanii.sen demedinmi 500gr..daha verince mezun olcam diyee.ee girmeyince bizde isyan bayraklarını çektik yani.hak veriyon demi.şimdi zayıflayınca ben gibi şişkoların halinden anlamzsan olmaz ama.bizm herşeyimiz burası oldu.burdaki paylaşımlar sayesinde motyive oluyoruz.herzamn dediğim gibi siz takımın süpperlerisinzi ama paylaşım takımdan bi kaçkişi payalşımda bulunmayınca olmuyo iştee.neyse tekrara aramıza dönmene sevindim.tekrara hoşgeldin.bi lahana diyetiyle o 5 kiloyu verirsin sen.yerimseniben

Back