• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar ben geldim
ay dun lapa yaptim ya anam oldum acimdan sabah kalktim hucum ettim mamamalaraa
valla cok fena oldu ya ama ogelen yemedim birsey simdide meyveli yogurt yedim ayrica cocuklarin kucucuk miniminnacik sadece 170 kolarisi olan kekini yedim aksma bilmiyom yemek yapmiyacagim ne yerim daha henuuz kestiremedim

sibelcim evet sen yazdında yazmayanlar var.dikkate aldığın için çok teşekkürler.yazan arkadaşlar tez zamnda tığ gibi zayıflasınlar inşallah tabi sağlıklı bi şekilde.
yazanlar:neslihan rose eylül nukerays200 .bukadar.
spagot,haysem, serince daha yazömadılar onları bekliyorum.

kiz destinami unuttun oda yazmadi sanirim helede o kilo lamis bir arkada onu daha cok arastir derim

merhabalar herkese ben pek gelemiyorum sınawım war pazartesi ders çalışmam lazım bide annem geldi memleketten onla vakit geçirmeye çalışıyorum kusura bakmayın kızlar bugün yediklerim
sabah:klasik kahwaltı 3dilim ekmek
ara:2 kepekli kurabiye
öğlen:2 içli köfte,yoğurt(sağolsun annecim getirmiş)
ara:1elma
akşam:bi bardak süt içtim 2galetayla
bugünlük bukadar busaatten sora belki portakal yerim öptüm hanımlar

merhabalar herkese ben pek gelemiyorum sınawım war pazartesi ders çalışmam lazım bide annem geldi memleketten onla vakit geçirmeye çalışıyorum kusura bakmayın kızlar bugün yediklerim
sabah:klasik kahwaltı 3dilim ekmek
ara:2 kepekli kurabiye
öğlen:2 içli köfte,yoğurt(sağolsun annecim getirmiş)
ara:1elma
akşam:bi bardak süt içtim 2galetayla
bugünlük bukadar busaatten sora belki portakal yerim öptüm hanımlar

tamma canim sen sinavina calis
annende hos gelmis ay ne guzel etmis kiz getirdi desene san icli kofteler ohh
afiyet olsun canim
kzi seni zayiflamis gormustur eminim annen cani sikilmistirr degilmi

kaydirigubbakcemile3---------------------
kızlar pardon yanlış yere yazmışım
sevgiler
:utangac:

Son düzenleme:
merhaba kızlaaarkaydirigubbakcemile2
bugun pek ugrayan olmamıs
sıyah ortalıkda yokk-tatlicadiarzu-
karnı agrıyordu merak ettım sımdı:uhm:

merak etme canım siyah dün bana gelmiş ama karnının ağrısından söz etmemiş geçmiş sanırım

benım bugun yedıklerım
kahvaltı gec oldu
2 dılım kepek ekmegı, bıraz menemen zetın peynır
arada: elma
aksam 1dılım kepek ekmegı bıraz yumurtalı kıyma
bıraz oncede 2 mandalına yedım 3-4 kasık lıcht yogurt aldım agzıma-tatlicadiarzu-
sonra sadece sekersız cay ıcerım bugunu boylelıkle kaparım-tatlicadiarzu-

hosgeldın nukeray artık senı daha sık gormek ıstıyoruz
4-5 kıloyu sen bır haftada verırsın alıstık senden
kırmızı elbıselı resmını beklıyoruz canımyerimseniben
:[/B]

QU

güzelim çok istiyorum bu son 4-5 kiloyu vermek ama olmuyo lahana çorbası yaptım yiyemedim çöpe döktüm son kilolar olduğu için biraz zor olucak galiba evlendiğimden beri yani 14 senedir 58 kilonun altına hiç düşmedim şimdi 55 olmak istiyorum sınırlarımı zorluycam biraz

bu gün yediklerime gelince

sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 dilim ıspanaklı börek:utangac:1 bardak ayran
akşam 1 avuç leblebi çay

slm kizlar ben geldim
ay dun lapa yaptim ya anam oldum acimdan sabah kalktim hucum ettim mamamalaraa
valla cok fena oldu ya ama ogelen yemedim birsey simdide meyveli yogurt yedim ayrica cocuklarin kucucuk miniminnacik sadece 170 kolarisi olan kekini yedim aksma bilmiyom yemek yapmiyacagim ne yerim daha henuuz kestiremedim

neslihancım ne güzel lapa yapmışsın
mamalara saldırman iyi olmamış ama bütün gün lapa ye sonra mamalara saldırkaydirigubbakcemile
ya ben diyet yapamıyorum vücüdum tepki veriyo isyan ediyodelikafadulden
ama istesemde çok yiyemiyorum artık ekmek sadece sabahları yiyorum tatlı görünce midem bulanıyo hafif şeyler yiyebiliyorum

tamma canim sen sinavina calis
annende hos gelmis ay ne guzel etmis kiz getirdi desene san icli kofteler ohh
afiyet olsun canim
kzi seni zayiflamis gormustur eminim annen cani sikilmistirr degilmi
ay kimin annesi içli köfte getirmişşşşşşşşşşşdelikafadulden
bende isterimmmmm
şöylee üzerine bol limon sıkıp yemek isterdim

herkese günaydın... lapa yapıp mamalara saldıran hatunlar :oklava::oklava:beni merak edipde soran hatunlar ŞenizŞeniz.. takımın hepsine günaydın

evet karnım agrıdı ama yürüdüm diyetede dikkat ettim kısır yedim .. sabah tartıldım almamışım kilo hatta 100 gr da vermişim.. dün gelemedim arkadaşlar cünkü nöbet yerim kadın dogumdu.. cok yogun ve bilgisayar yoktu ..iş çıkışı eve ugramadan alış verişe gittim bir tanıdıgın kına gecesiydi hediye aldım.. oradan halamlar cagırmıştı aileden bir kaç kişi toplanmışi bende gittim.. valla bişey yemedim ama dayanamadım.. sabah aynen uydum listeme .. öglen bişey yemöedim sadece bir dilim kepek ekmegi ve salata... halamdada bir tabak ama dolu kabak dolması yogurtlu bir dilim ekmekle yedim.. oradan annemle kına gecesine gittik.. sohbet neyse özet geçim canım dün cok sıkkındı biriki olay oldu sabrettim ama eve geldim saat 9 da igrenç bir bicimde yedim..ama 2 saatte yürüdüm dün evet ne derseniz diyin haklısınız valla.. bnugün telafi etmeye calışacagım.. napım benim huyumda bu işde.. gece geç geldim annemde bize ugradı o yüzden acamadım bilgisayar... şimdi egitim gönüllüleri vakfı var duymuşsunuzdur mutlaka.. orada pazarlar gönüllü egitmenlik yapıyorum.. napım buda benim hayrım olsun dedim.. 2 saat zatenn.. kahve içiyorum bugün aynen devam allahın izniyle .. oradan bir arkadaşa ugrayacagım 2 de gene vakfın toplantısı var oraya gececegim. akşama buradayım mutlaka .. tartılmadım valla korktum.. neyse olur diyorum istediginizi yazın bana ki bir daha olmasın..

benim kemigim iri malesef birde cok spor yaptıgım için kasım çok.. 46 beden pantolon anca oluyor bana..dün gittim 44 beden bir pantolon aldım oluyor ama her tarafım ortada.. dar giyemiyorum ben ama inşallah bir aya kalmaz bunu giyecegim.. satıcı diyo denesenize denemeyecem dedim sen sar.. aldım çünkü nisan sonunda bu pantolonu rahatca giymeyi hedefliyorum desteklerinizle inşallah

Şeniz ben şimdi cıkıyorum herkese güzel pazarlar.. oglumla kahvaltı yapım evden cıkım gelince eve buradayım hepiniz kendinize cok iyi bakın allaha eamnet olun Şeniz

tartıldım.. 75.100 düm 75.600 olmuşum valla ben cok daha fazla almışım der dedim cok yedim cünkü.. benim bünyem kolay alıyo kolay veriyo... pantolonu denedim yeni aldıgımı olmuyo dügmeleri kavuşmuyo malesef 44 beden .. ama geri vermeyecegim ona girecegim allahın izniyle eski pantolonumu giydim vucuttaki ödemi atmışım demekki.. korseyle olan pantolon korsesiz oldu ... ama ii gene demi kıslar 78 le geldim aranıza salı günü diyete başladım dün fire verdim ama toparlayacagım .. hadin bu sefer komple kaçtımmmmm:roflol:

selam arkadaşlar.maşallah siyazcım döktürmüşsün yine.beni dövecekmisiniz idammı edecesiniz bilmiyom.napsanız yeridir.2 gündür boğazımı hiç tutamıyom.çikolata pasta börek ne bulduysam yiyorum.aslında yememem gerktiğini biliyorum ama bu aklıma gelince daha da hırslanıp yedim.ama inan yediklerimden hiç lezet alamdım.hırsızlık yapar gibiydim çünkü.eşim kafasını çevirince çikolatanın içne girip hızlı bi hareketle ağzıma katıyodum.geçen hafta 4 kilo vermiştim ama emnim şimdi 8 kilo aldım.oderece rahatsızım öünkü.aslında buraya gelip şunu yedim bunu yedim demeyi hiç sevmiyorum ama suçumu sizinle paylaşmak istedim.galiba ben hedefime hatta hedefimin üstü olan 70li rakamlara hiç düşemiycem.
siyaaaaaaaaaaaaaaaahhh kendimi toplamama için bana yardım et.bu beden temizliğinden sonra benim iştahım çok açıldı.sanki aylardır yıllardır yemek yememiş gibi oldum.napceeeemmmm beeeeeeeennnnnn.senağlamasenağlama

Back