• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aalllloooooooo neslihan ses ver bacımm.hani ben kime sorayım.baksana herkes gitti.yarın daha da sessiz olur burası.her sayfaya kopyalıyon ama kimse takmıyo.2 gün daha bekliycem.dua barajımı 20 kiloya çıkardım.
yaaaa canim benim nasil sinir birsey dimi yazdigin seylere cevap verilmemsi kendi kendine konusmak emek ettigin seylere tesekkur edilmemis gor iste senden basladim herkeze bu duyguyu yasatacam
ben yazdim raporumu ne yapim artik oda senin isin hem oyle az oz olmaz iyice sor bencee :dilcikar:

lapa dan vazgeçtin galibaa makarnaya devammm:dilcikar:

anam kiz evdekilere lapa yapacak halim yok herhaalde alla alllaa
kızlar ben geldimmm:teytey:
geçmişi şöyle bi okudummmmmmmmmm:kızgın:
bi heyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt ddim geldimm
vazgeçtim 69 kiloyla mezun olmaktan 55 kilo olana kadar burdayım:jeyyar:
nisan 30 da kızımın doğumgününde kırmızı penye elbisemide giyicem fotoğrafımı koyucam buraya kaydirigubbakcemile3
acayip gaza getirdiniz beni :lepi:

tekar yazayım buraya girememim sebebi netimiz yoktu internet kafeye girip yazmak istedim ama oğlanla girmek istemedim zaten pc canavarı daha 3 yaşında onu internet kafeye alıştırmak istemedim mazallah bir farkederse orayı delikafadulden
canim benim bizim icin sorun yok istersen 50 yap
sorun gelmemende paylasim sorunu oluyo buda gercekten can sikici oluyo
oyuzden biraz daha gaayret edersen seviniriz

kiz tugba ne 15 kilo dan bahsediyon sen olanlari zor veriyom zaten..... bu hafta su icmedim aksmalari spor yapmadim olay bundan kaynaklaniyo bende heralde pazartesinden itibaren daha dikkatli olcam.... sabahlari iki dilim ekmek tere yag recel veya kellogs yiyorum oglen salata aksamlarida corba vesayire mesela bu aksam biber kavurmasi yedim soganli tomatesli zeytin yagli yaninda kepek ekmegi......:enbuyukkk:
aaa bu ne kiz boyle receller tereyaglar oh yemekteyiz programinida izlemion demi ne bilim ona donmus senin menuu
aksamlari corba vs ne oluyo onuda yazsana iyicede anliyalim demi ama

kıs buraya geldim geleli zaten her gün ögün ögün yazdım kendimi muaf tutuyorum bu durumdan.. ama dur akşam rapoyumu vermedim..
kıslar valla kaçırdım bu gıcık arkadaşlarımki biri benim gibi kilolu yedirttiler ..kısmayın hemen durun hele.. dedim kısır istiyom.. gittim cok az yagda pilavı şişirmişler bolca salata yeşillki dogradım dahada yag koymadım yeşillgide coktu yani 2 tabak yedim ekmeksiz ama.. durun kısmayın 2 tabagın içinde olsa olsa 6 yemek kaşıgı bulgur vardırdır.. bir minik çatal peynir.. bir minik catalda kek aldım.. başkada bişey yok valla. ekmek felan hiç yemedim.. karın agrıma ragmen gidincede yarım saat yüryerek evlerine gittim.. ahada rapoyum...sabah ilşk işim tartılmak almışmıyım vermişmiyim.. ama almadım diyotum bakalım sabaha agmı karamı cıkar ortaya .. ama valla bugünde böle tuttumya kendimi dahada korkmadım.. bir sürü şey yapmıştı kadıncagız burun kıvırdım hepsine :dilcikar::dilcikar:
iyi halt etmissin :mymeka:
onca hazirlik yapilan yerde oyle yapilirmi ayip ayip

kıs nesliiiiiiii hani bu hafta yazacaktın yarışmaya beniki takımınız sonuncu olsun haftaya yazacanki sonuncu olasınız galiba :roflol::roflol:
kiz bu hafta nasil yazim akilli bu hafta daha yeni mezun verdik sonra begumu cikarttim kendisinede sormadim ama ariyorum yok cok merak ettim valla inanki gunde uc defa ariyorum evde yok ne oldu acaba ona sormadan cikartmayim dedim ama ne yapim bir ayi gecti yok artik gelince aliriz hele bir hayirlisiyla geleydi
hem seni goruncede sevinir ha surekli konusuyoruz cunku nerde bu kiz felan diye
artik arkadaslarda kabul ederse bu hafta baslarsin haftaya cuma kilonu soylersin canim

dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tatlıya dayanamayanlar tatlı krizlerinde bence bire bir gelir

Öğünlerden bir saat önce çiğ olarak tüketeceğiniz 2-3 tane keçiboynuzunun sizi nasıl uzun müddet tok tuttuğunu hayretle gözleyebilirsiniz. Olgun keçiboynuzunu çiğ olarak tüketmek gerekir ve de uzun uzun ağızda çiğnenmesine özen gösterilmelidir.

Nasıl oluyor da keçiboynuzu tokluk duygusu veriyor? Sindirimin ağızda başladığını ve iyi çiğnemenin sindirimi ne kadar kolaylaştırdığnı biliyoruz. İyi çiğneme, fiziksel olarak midenin vazifesine büyük oranda katkıda bulunur. Kısaca, besinleri dişlerimiz yardımıyla ezerek parçalarız. Ancak, bu işin bir de kimyasal olarak parçalanması vardır. Kimyasal sindirim, ağız salyasında başlar, midede devam eder ve bağırsaklarda son bulur. Besinler, yağ (lipid), şeker (karbonhidrat) ve protein içerirler. Besinlerin içerdiği yağ, şeker ve proteinler vücudumuz tarafından emilemezler. Emilebilmeleri için mutlaka, önceden vücudumuz tarafından üretilen enzimler yardımıyla kimyasal olarak parçalanarak emilebilir hale dönüştürülmeleri gerekir. Sindirim sistemimizde, en az yirmibeş tane birbirinden farklı kimyasal parçalayıcı enzimler bulunmaktadır. Ağız salyasında, midede ve bağırsaklarda, besinlerin içerdiği şekeri, yağı ve proteinleri kimyasal olarak parçalayan ve emilebilir hale getiren yani, vücudumuz tarafından kullanılabilir şekere, yağa ve proteine dönüştüren enzimler bulunur. Bu enzimler üç ana grupta toplanır:

Proteinleri parçalayan enzimlere :PROTEAZ
Yağları parçalayan enzimlere :LİPAZ
Şekeri parçalayan enzimlere :AMYLAZ

Yemekten bir saat önce çiğneyerek tüketilen 2-3 adet keçiboynuzu, lipaz ve amylaz enzimlerini frenleme (inhibe etme) özelliğine sahiptir. Kısaca, bu enzimlerin aktivitesini düşürür. Bu sayede, besinlerin içerdiği yağ ve şeker çok daha az oranda parçalanırlar. Parçalanmayan yağ ve şeker vücudumuz tarafından kullanılamıyacağı (emileme-yeceği) için dışkıyla kullanılamadan dışarı atılır. Unutmayınız, besinlerin içerdiği yağ, şeker ve proteinlerin bir çoğu vücudumuz tarafından kullanılamaz. Kullanılamadıkları için de bunlardan enerji almamız mümkün değildir. Kullanılabilmeleri için, vücudumuzda bulunan lipaz, amylaz ve proteaz enzimleri tarafından, vucudumuzun kullanabileceği (emibileceği) yağ, şeker ve proteine dönüştürülmesi gerekir.

Zayıflamak isteyenler şekere karşı ölçülü olmak zorundadırlar. Eğer, şeker veya tatlı tüketimine karşı iştahınız varsa, hiç çekinmeden altı-yedi tane keçiboynuzu tüketebilirsiniz. Keçiboynuzu tüketimi tatlıya karşı olan iştahınızı giderirken, size kilo da aldırmayacaktır. Bu arada ne kolestrolünüz ne de kan şekeriniz yükselmeyecektir. Şeker hastaları çekinmeden keçiboynuzu tüketebilirler. Olgunlaşmış keçiboynuzu (kahverengi-siyah) çiğ olarak tüketilmelidir. Çiğ olarak tüketilen keçiboynuzu kan şekerini yükseltmez. Şeker hastaları da çekinmeden günde 5-6 adet keçiboynuzunu çiğ olarak tüketebilirler. Bu kural keçiboynuzunun pekmezi için kesinlikle geçerli değildir.

Her lokmanızı diyet defterine yazarak incelin

Dr. Ayça Kaya diyet yapmak isteyenlere son derece pratik önerilerde bulundu: Diyet defteri tutun. Ne zaman, ne yediğinizi not edin. Sonra da zararlı gıdalar yerine, yararlı besinler tüketmeyi öğrenin.....

Diyet yapmak için diyetisyene gitme imkanı olmayan ya da kampa giremeyen insanların, evde yalnız başlarına yapacakları bir diyetle zayıflamaları mümkün mü?
Mümkün ama önce doktora giderek işe başlamalılar. Zayıflama her 2 kişiden birinde görülen bir hastalıktır. Sadece beslenme ile çözümlenemez. Türkiye'de zayıflama dediğimizde insanların aklına önce diyet yapmak geliyor. İnsanlar hemen nasıl bir hap almaları ya da en basitinden nasıl bir bitki çayı içmeleri gerektiğini düşünüyor. Spor merkezine gidip, bir an önce hareket yapmak istiyorlar. Ama şişmanlamaya neden olan 4 büyük grup hastalık var ve önce bunların tedavisi gerekir. Diyet yapmaya karar vermeden bir doktora gidin ve bu hastalıkları araştırın. Sizde insülin direnci yani gizli şeker, tiroit, kansızlık, vitamin eksikliği var mı diye araştırtın. Böbrek üstü bezlerinde bir sorun varsa; kilo almanız kolaylaşır. Bunlar, bir kaç kan testi ile öğrenilebilir. Bunların hiçbiri yoksa, kilolarınızın diyet ve egzersizle gitmesi gerekir. İnsan bu işi, kendisi de bu konuda biraz bilgi edinerek halledebilir.

ÇORBAYLA EKMEK YENMEZ

Kendi kendine diyet yapmak isteyen kişilere, ne gibi önerileriniz var?
Kendi kendine bir şeyler yapmak isteyen insanlar, öncelikle kızartmaları hayatlarından çıkartarak işe başlasınlar. Gizli yağı yüksek olan yiyeceklere karşı, uyanık olsunlar. Mesela kıyma kebaplar yerine parça kebaplar yenilebilir. Pastane simidi yerine sokak simidi tercih edilebilir. Hazır dondurmalar yerine pastane dondurmaları olabilir. Fındık, fıstık yerine leblebi yenilebilir. Yağa dikkat etmeli. Dünya üzerindeki en yüksek kalorili yiyecek yağdır. İkincisi tahıl grubudur. Bunu saymayı öğrenmeleri gerekir. Vücudumuz ana yakıt kaynağı olarak karbonhidratı ve şekeri kullanır. Birçok yiyeceğin temel maddesi karbonhidrattır. Ekmek, mısır, patates, makarna, pilav, çorba, çikolata, helva ve lokum karbonhidrattır. Kişinin 2 yemek kaşığı pilavın bir dilim ekmeğe eşit olduğunu bilip,pilav yediği zaman ekmek yememesi gerektiğini öğrenmesi gerekir. Çorba içtiği ya da makarna yediği zaman da, ekmekten uzak durması gerektiğini bilmelidir. Abur cuburları hayatından çıkartması gerekir. Egzersizle diyeti birlikte götürün. Hafta sonları ya da haftada bir gün, 45 dakikalık yürüyüşler yapmaya başlayın!

İşe bir diyet kitabı alarak mı başlanmalı, yoksa taş devri diyeti gibi özel bir diyet modeli mi belirlenmeli?
Doktorların yazdığı kitapları alabilirler. Tıp doktorlarının internet sayfalarına girebilirler. Bu bilgileri okuyup, bir sentez yapsınlar. Zayıflamaya karar veren kişi, önce günlük hayatını bir yere yazsın. Yerken ne yediğimizin farkında olmuyoruz. Bunları yazarsak, ne kadar çok yemek yediğimizin farkına varabiliriz. Yazmak algıyı geliştirir ve değiştirir. 'Acıkıp yedim', 'ikram edildi, yedim', 'aç değildim ama yedim' diye notlar alsınlar. Bir insan sadece bunu bile yapsa, ayda 300-500 gram kilo verebilir. Tek yönlü diyetler vücudumuz gerekli yakıtı alamadığı için bizi yorgun düşürür ve sersemletir. Bu nedenle, onlardan kaçmak gerekir.

4 GRUBUN HEPSİ OLMALI!
Diyet yaparken çok acıkan insanlara ne önerirsiniz?
Vücudunuzu dinleyin ve bir açlık sinyali geldiğinde ona tostla ya da sandviçle yanıt vermek yerine, meyve ya da yoğurtla cevap vermeyi öğrenin. Karbonhidrat hakkınızı ana öğüne saklarsanız, çok daha kolay ve rahat zayıflayabilirsiniz. Ana öğünde 4 makarna ve unlu besin grubunun birarada olmasına dikkat etmek gerekir. Tahıl, ekmek, pilav ve unlu yiyeceklerden bir porsiyon alınabilir. Bir porsiyon protein yani yumurta, tavuk, balık ve köfte gibi yiyecekler tüketilebilir. Sebzeler ayrı bir gruptur. Süt ve süt ürünlerinden de bir porsiyon alınabilir. Ana öğünde bunların hepsinin tabağımızda olması gerekir. 2 tane etli biber dolma ve bir kase cacık, buna iyi bir örnektir.

anam kiz siyah o nasil avatar oyle valla simdi ben yemek yerken seni dusunuyorum ya anam kiz igrenc midemi alt ust edecek valla ne bicim birsey bu boyle yaaa
senin bir avatar vardi masum bir kiz vardi hih iste o guzeldi onu koy yaa bu ne boyle
yok ben senin cismini gordum biliyomda arkadaslar bilmiyo sei boyle hayal edecekler

ah ah nerde kiz aclik hissettigim zaman ben hemen saldiriyom keklere pogocalarta yogurt ve meyve yedigim zaman daha cok acikiyom ben icim siyriliyo valla
ay nasil duzelecem ben hastalik oldu bende valla

Tatlı yerine keçiboynuzu

Herkes kilolarına veda etmek için ‘hızlı’ kilo verdiren diyetlere hücum ediyor.İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay ise bu listelerin çok zararlı olduğunu söylüyor ve ‘Çikolata yemeyin, dengeli beslenin, gerekirse besin takviyelerinden yararlanın’ diyor

Birbirinden iddialı diyet listeleri elden ele dolaşıyor. Her biri gözkamaştırıcı vaatlerde bulunuyor, kısacısı ipin ucu kaçmış durumda. Peki sağlıklı forma girmek için ne yapmalıyız, hangi diyet programlarına itibar etmeliyiz? Bu soruların yanıtlarını obezite tedavisi ile ilgili çalışmalarıyla tanınan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay’dan alıyoruz. Kubilay yazın gelmesiyle hızlı kilo verdiren diyetlerin revaçta olduğunu söylüyor ve bu diyetlerin son derece zararlı sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekiyor: ‘Bir haftada beş kilo verdirebiliyorum’ diyenlere gülüyorum. Çünkü bunun dört kilosu su, 300-400 gramı kastır. Ayda verebileceğiniz kilo miktarı kendi vücut ağırlığınızın sadece yüzde 4-6’sıdır.’

Hızlı kilo vermek için şok diyetler yapmak nasıl sonuçlar doğurabilir?

Hayatımız boyunca ortalama 75 bin öğün yemek yiyoruz. Bu yemeklerden yine ortalama 50 milyon kalori alıyoruz. Bu kalorileri alırken sadece yüzde 10’luk bir hata yapsanız 5 milyon kalori demektir bu. Bu kadar kaloriyi yakmak için yüzyıllarca uğraşmanız lazım. O yüzden bu işi biriktirip sonra tedavi ettirmeye çalışmak yerine her ay yediğinizin yüzde 10 azını yiyerek zayıflamanız en doğrusu. ‘İki ay sonra düğünüm var. 20 kilo vermem lazım’ derseniz ve bunun için uğraşırsanız yağlarınızı değil, kaslarınızı eritirsiniz. Bizim analizlerimizde yaptığımız yağ, kas ve suyun ölçümü yapmak. Kas ve su kaybettirerek zayıflatmanın hiçbir anlamı olmadığı gibi çok da zararlıdır.

BİR HAFTADA 700 GRAM

Yağlar nasıl kaybedilecek peki?

Yağ kolay eritilen bir şey değil. Benim göbeğim de sizin göbeğiniz de çatlasa, uğraşsak bir günde en fazla 80-100 gram arası yağ eritebiliriz. Bu da bir haftada en fazla 700 grama tekabül eder. ‘Bir haftada 5 kilo verdirebiliyo-rum’ diyenlere gülüyorum çünkü bunun 4 kilosu sudur, 300-400 gramı kastır, ancak gerisi yağdır. Ayda verebilece-ğiniz yağ miktarı, kendi vücut ağırlığınızın yüzde 4 ila 6’sıdır.

Peki bu kadar çok diyet listesi olması, bu listelerin sürekli değişmesi mantıklı mı?

Sonuçta en fazla yirmi tane sebzeden bahsediyoruz. Dolayısıyla her doktor başka bir liste yapsa sebzeli yirmi tane liste çıkar. Burada mesele pırasa, lahana meselesi değil. Besin gruplarının vücuda belli saatlerde alınması gerekiyor. Öğün aralarındaki zamanlar ve hangi besini hangi saatte alacağınız önemli... Benim yaptığım şu: Kim, hangi saat aralıklarıyla beslenecek? O saat aralıkları sabah saat kaçta başlayacak? Beraber hangi besinleri tüketecek gibi konularda öneriler vermek. Daha somut açıklamak gerekirse, dönerle pilavı birlikte mi vereceksiniz yoksa ayrı ayrı mı? Çünkü bu iş bir hormonal denge ve düzen işidir.

TATLI DEĞİL KEÇİBOYNUZU

Mümkünse hiç tüketmeyin diyeceğiniz bir yiyecek var mı?

Çikolata... Aslında hepimiz endorfin için yaşıyoruz. Günlük hayatta yaptığımız pek çok şeyi, endorfin denilen mutluluk hormonunu salgılamak için yapıyoruz. Çikolata, çok kötü bir yöntemle endorfin salgılatıyor. Ensülin şöyle bir hormon, ‘Sen bana şöyle çok tatlı bir şeyler ver, ben hemen salgılanayım, onu düşüreyim, bir daha ye...’ Bu tuzağa düşmeyelim. Çikolata böyle birşey.

Peki, çikolata ya da tatlı krizi gelenlere ne öneriyorsunuz?

Beş altı tane kuru kayısı ve on beş dakika sonra meyve yemek, aynı etkiyi yapıyor. Yine keçiboynuzu da çikolata isteğini baskılar. Ama zaten öğün sayısını ve zaman-larını doğru bir şekilde ayarlaya-bilirsek, bir süre sonra çikolata ihtiyacı da otomatik olarak azalacaktır.

bu arada aksamlari gelemezdimama caktirmayin bizimkiler yok evde oh rahatim cok sukur uff be usandim valla
kocis gitti macta gerci o olsaydi dah iyi olurdu ya neyse
oburleride gezmeye gitti cocuklarda uyudu ohh
yemekteyiz vardi aciktim zaten kapattim valla yoksa dalacam mutfaga attim kendimi buraya
ayrica siyahcim tesekkur ederiz guzelim bilgilendirdigin icin opuldun canim arkadasim benim
mutosla gorustunmu

anam kiz siyah o nasil avatar oyle valla simdi ben yemek yerken seni dusunuyorum ya anam kiz igrenc midemi alt ust edecek valla ne bicim birsey bu boyle yaaa
senin bir avatar vardi masum bir kiz vardi hih iste o guzeldi onu koy yaa bu ne boyle
yok ben senin cismini gordum biliyomda arkadaslar bilmiyo sei boyle hayal edecekler
bilirsin benim avatarlarım meşurdur .. içimden geldii :roflol:
ah ah nerde kiz aclik hissettigim zaman ben hemen saldiriyom keklere pogocalarta yogurt ve meyve yedigim zaman daha cok acikiyom ben icim siyriliyo valla

nesli biliyon bende öleyim hala iştahımı kapamamdım.. ama yediklerimi bölüyorum yarıya 2 saate bir yiyorum bölece bastırmaya calışıyorum.. birde bak acıktın ya pogaca yiytecen ya.. yarısını ye yada ısırık al bekle inan geçiyor açlıgın .. az az sık sık yeeeee

gecenlerde okumuştum bu keçi boynuzunu.. bugün arkadaşa gittim ya onda gördüm.. hiç tatmamıştım ama tatdı cideen cok tatlı bal gibi.. bence işe yarar baktım araştırdım diyeti,syenlerde öneriyo denemek lazım bence

bu arada aksamlari gelemezdimama caktirmayin bizimkiler yok evde oh rahatim cok sukur uff be usandim valla
kocis gitti macta gerci o olsaydi dah iyi olurdu ya neyse
oburleride gezmeye gitti cocuklarda uyudu ohh
yemekteyiz vardi aciktim zaten kapattim valla yoksa dalacam mutfaga attim kendimi buraya
ayrica siyahcim tesekkur ederiz guzelim bilgilendirdigin icin opuldun canim arkadasim benim
mutosla gorustunmu

yok msj attım bugün.. hiç aklıma gelmemişdi.. jale ile görüştüm msn de aklıma geldi birden.. eminim çok darılmıştır bana.. ama haklı onun bende emegi cok cok destek oldu ama hamileyken yanında olamadım ben :teselli:

yaaaa canim benim nasil sinir birsey dimi yazdigin seylere cevap verilmemsi kendi kendine konusmak emek ettigin seylere tesekkur edilmemis gor iste senden basladim herkeze bu duyguyu yasatacam
ben yazdim raporumu ne yapim artik oda senin isin hem oyle az oz olmaz iyice sor bencee :dilcikar:

kız deli karıııı.ben nezamn senin dediklerini takmadım.hangisini cevapsız bıraktım.neyse benim tükkan çalışıyo.her yazanı kopyalayıp atıyom worlda .serince haysem bikaç arkadaş daha kaldı ama galiba kilo vermeyenler yazacaktı.ammmaaaa ben ayrım yapmayıp kilo farkı gözetmeksizinnnnnn herkesin yazmasını istiyorrr veeeee yazılarınızı bekliyorum.haydi karulaaar hep beraber elele...daha güzel ciciler için kaldırın popolarııı ve pamuk eller klavyeyeeeee.
aynı seçim konuşması gibi oldu demii.napayım nereyi açsak bunlar var.

Nohut 376 Yer Fıstığı 133gr. 580
MEYVELER KALORİ Fındık 200gr. 662
Elma 108gr. 61 SEBZELER KALORİ Ceviz 250gr. 647
Armut 104gr. 58 Lahana 146gr. 35 Kestane 120gr. 220
Ayva 92 Kereviz 159gr. 43 Badem 178gr. 617
Kayısı 50 Havuç 136gr. 44 Keçi boynuzu 308
Vişne 57 Pancar 127gr. 33

BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 20 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.

belki önemsersiniz ben çıkıyomm.siz her nekadar da takmasanız benii, ben sizi önemsiyorum.haydin iyi geceler.aşağıdaki arkadaşlara dedim.ism zikretmeyeyim bari.anlayan anladıııı.

iyi geceler
ölüyorum yorgunluktan daha yeni oturabildim sabahın 7sinden beri ayaktayım..
geçmişi okuyamadım ama yarın sabah okucam
bugun yediklerimi yazıyım fazla karbonhidratlı oldu
sabah bi dilim az yaglı börek
arada badem kuru üzüm
öglen yagsız makarna 3 kasık
aksam da kücük hazır pizzalar oluyo ya onlardan yarım yedim
bu kadar..

BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 20 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.

Gunaydın kızlar
daha kahvaltı yapmadım kocıs uyuyor onun uyanmasını beklıyorum
ama sabah 8gıbı yesıl cay ıctım kızımın ekmegınden bır ısırık aldım:utangac:

rose ben yazmıstım -tatlicadiarzu-

benimde 2 haftadır kilo verememim sebebi egzersiz yapmıyorum su ve bitki çayı bile içmedim 2 haftadır
şimdi yeşilçay yapmaya gidiyorummmmmm:teytey:
hosgeldın nukeray artık senı daha sık gormek ıstıyoruz
4-5 kıloyu sen bır haftada verırsın alıstık senden
kırmızı elbıselı resmını beklıyoruz canımyerimseniben
Neslıhan dun lapa yapmıssınya verdınmı bugun 1-2 kılo-tatlicadiarzu-
bilirsin benim avatarlarım meşurdur .. içimden geldii :roflol:

kız o avatar nasıl oyleeeee:jeyyar:
QUOTE]

iyi geceler
ölüyorum yorgunluktan daha yeni oturabildim sabahın 7sinden beri ayaktayım..
geçmişi okuyamadım ama yarın sabah okucam
bugun yediklerimi yazıyım fazla karbonhidratlı oldu
sabah bi dilim az yaglı börek
arada badem kuru üzüm
öglen yagsız makarna 3 kasık
aksam da kücük hazır pizzalar oluyo ya onlardan yarım yedim
bu kadar..

oh afıyet olsun

sibelcim evet sen yazdında yazmayanlar var.dikkate aldığın için çok teşekkürler.yazan arkadaşlar tez zamnda tığ gibi zayıflasınlar inşallah tabi sağlıklı bi şekilde.
yazanlar:neslihan rose eylül nukerays200 .bukadar.
spagot,haysem, serince daha yazömadılar onları bekliyorum.

merhaba herkese şimdi okudum geçmişi canım cıktı valla amma kaynatmışsınız :roflol: baya baya canlandı burası güzel oldu valla..

neden kilo veremediğimi yazıyım hemen ben de bitki çaylarımı kestim 5i bi yerde içiyodum bagırsak tembelligi yapabilir dediler 2 haftadır onu kestim ama bu hafta baslıcam tekrar..
sonra spor sorunum var tabi çok spor yapamıyorum tansiyonum düsüyo cünkü yürüyüs yapıyodum hep ama havalar yüzünden oda kaldı ona da tekrar baslıyorum havaların düzelmesiyle beraber.. bi de sanırım hafta sonu cok kacırdım onun etkisi de olabilir.. ama en çok etkili olan sey spor onu nasıl halledicem bilemiyorum..

Back