- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.321
yaaaa canim benim nasil sinir birsey dimi yazdigin seylere cevap verilmemsi kendi kendine konusmak emek ettigin seylere tesekkur edilmemis gor iste senden basladim herkeze bu duyguyu yasatacamaalllloooooooo neslihan ses ver bacımm.hani ben kime sorayım.baksana herkes gitti.yarın daha da sessiz olur burası.her sayfaya kopyalıyon ama kimse takmıyo.2 gün daha bekliycem.dua barajımı 20 kiloya çıkardım.
ben yazdim raporumu ne yapim artik oda senin isin hem oyle az oz olmaz iyice sor bencee :dilcikar:
lapa dan vazgeçtin galibaa makarnaya devammm:dilcikar:
anam kiz evdekilere lapa yapacak halim yok herhaalde alla alllaa
canim benim bizim icin sorun yok istersen 50 yapkızlar ben geldimmm:teytey:
geçmişi şöyle bi okudummmmmmmmmm
bi heyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt ddim geldimm
vazgeçtim 69 kiloyla mezun olmaktan 55 kilo olana kadar burdayım:jeyyar:
nisan 30 da kızımın doğumgününde kırmızı penye elbisemide giyicem fotoğrafımı koyucam buraya kaydirigubbakcemile3
acayip gaza getirdiniz beni :lepi:
tekar yazayım buraya girememim sebebi netimiz yoktu internet kafeye girip yazmak istedim ama oğlanla girmek istemedim zaten pc canavarı daha 3 yaşında onu internet kafeye alıştırmak istemedim mazallah bir farkederse orayı delikafadulden
sorun gelmemende paylasim sorunu oluyo buda gercekten can sikici oluyo
oyuzden biraz daha gaayret edersen seviniriz
aaa bu ne kiz boyle receller tereyaglar oh yemekteyiz programinida izlemion demi ne bilim ona donmus senin menuukiz tugba ne 15 kilo dan bahsediyon sen olanlari zor veriyom zaten..... bu hafta su icmedim aksmalari spor yapmadim olay bundan kaynaklaniyo bende heralde pazartesinden itibaren daha dikkatli olcam.... sabahlari iki dilim ekmek tere yag recel veya kellogs yiyorum oglen salata aksamlarida corba vesayire mesela bu aksam biber kavurmasi yedim soganli tomatesli zeytin yagli yaninda kepek ekmegi......:enbuyukkk:
aksamlari corba vs ne oluyo onuda yazsana iyicede anliyalim demi ama
iyi halt etmissin :mymeka:kıs buraya geldim geleli zaten her gün ögün ögün yazdım kendimi muaf tutuyorum bu durumdan.. ama dur akşam rapoyumu vermedim..
kıslar valla kaçırdım bu gıcık arkadaşlarımki biri benim gibi kilolu yedirttiler ..kısmayın hemen durun hele.. dedim kısır istiyom.. gittim cok az yagda pilavı şişirmişler bolca salata yeşillki dogradım dahada yag koymadım yeşillgide coktu yani 2 tabak yedim ekmeksiz ama.. durun kısmayın 2 tabagın içinde olsa olsa 6 yemek kaşıgı bulgur vardırdır.. bir minik çatal peynir.. bir minik catalda kek aldım.. başkada bişey yok valla. ekmek felan hiç yemedim.. karın agrıma ragmen gidincede yarım saat yüryerek evlerine gittim.. ahada rapoyum...sabah ilşk işim tartılmak almışmıyım vermişmiyim.. ama almadım diyotum bakalım sabaha agmı karamı cıkar ortaya .. ama valla bugünde böle tuttumya kendimi dahada korkmadım.. bir sürü şey yapmıştı kadıncagız burun kıvırdım hepsine :dilcikar::dilcikar:
onca hazirlik yapilan yerde oyle yapilirmi ayip ayip
kiz bu hafta nasil yazim akilli bu hafta daha yeni mezun verdik sonra begumu cikarttim kendisinede sormadim ama ariyorum yok cok merak ettim valla inanki gunde uc defa ariyorum evde yok ne oldu acaba ona sormadan cikartmayim dedim ama ne yapim bir ayi gecti yok artik gelince aliriz hele bir hayirlisiyla geleydikıs nesliiiiiiii hani bu hafta yazacaktın yarışmaya beniki takımınız sonuncu olsun haftaya yazacanki sonuncu olasınız galiba :roflol::roflol:
hem seni goruncede sevinir ha surekli konusuyoruz cunku nerde bu kiz felan diye
artik arkadaslarda kabul ederse bu hafta baslarsin haftaya cuma kilonu soylersin canim