Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende hoşaf yaptım dün canım bi haftadır istiyordu . irmik helvasını çok yaptın sanırım
Yok kız misafir gelcek diye yaptım daha ilk yedim 1 bardak ölçüyle yaptım bugün biter heralde
Hoşafı çok yapmışım 4 gündür iç iç en son dün bitirdik çok şükür

İyi akşamlar herkese
Bugün sabah bir şey yemedim. Öğleyin biraz bulgur pilavı, fırında tavuk, salata ve yoğurt yedim. Akşam da bir şey yemedim. Suyu maalesef az içtim, hiç içesim gelmiyor. 1 su bardağı da kahve içtim daha yeni. Ha bir de arada 1 şişe maden suyu.

Kahvaltıda sadece domates yedim
Arada bol su içip 2 ye kadar bisey yemedim
3 Zeytinyağlı yaprak sarma
1 yemek kaşığı kadar irmik helvası 1 dilim yalancı profiterol 1 dilim pırasa dilimleri 2 yemek kaşığı kadar patates salatası 2 yemek kasığından biraz fazladır belki fellah köftesi yedim poğaça yemedim tuttum kendimi
Bu kadar şeyin üstüne akşam yemeği yemedim artık. Bol su içmeye devam yatana kadar

Merhaba
Kahvaltı yarım omlet ve salata
Öğlen bir tabak mercimek yemeği
Akşam 2 ızgara köfte
Bol kahveyle geçti günüm temizlik yaptığım icin spor yapamadım bugün onun yerine bol bol adım attım 8000 adımla günü tamamladım

Gunaydin kizlaaarrrrr gerci ben uyanali bayaa oldu bugün hava pek guzel bi yürüyüşe cikariz islerimizi bitirip son gunesli havalarin tadini cikartalim

Gunaydin kizlaaarrrrr gerci ben uyanali bayaa oldu bugün hava pek guzel bi yürüyüşe cikariz islerimizi bitirip son gunesli havalarin tadini cikartalim
Günaydın demeye geç kaldım iyi akşamlar diyeyim bari
Ogluşun yeni dişler geliyor heralde pek bi huzursuz şöyle bi girip bakayım edemedim

Kahvaltı 1 domates 5 zeytin
Öğle yarim kase şehriye çorbası bir elma
Akşam yarim porsiyon kuru fasulye 3 yemek kaşığı pirinç pilavı bir kase salata bir parca turşu
Çocuklara meyve suyu sıkmıştım bir bardak kadar kaldı onuda ben ıctim ziyan olmasın diye. seker yukledim vucuda ama çöpe gitmesine gönlüm el vermedi

İyi akşamlar 🖐
Kahvaltı salatalık peynir kahve
Öğlen boş geçtim
Akşam az makarna ve börülce salatası bir de yarım kase yoğurt

Bugün yine dip bucak mutfak temizliğine daldım spor yapmadım regl oldum bir de yormak istemedim vücudu

Denetim vardı bugün
Sabah
1 simit yedim
Ara
Kahve
Öğlen
2 kase şehriye çorbası
1 kase salata
Ara
Kahve
Akşam
Yarım tabak pırasa kavurması üstünde sarımsaklı yoğurt.
1 dilim ekmek
Ara
Çay
1 muz ve elma küçük boylarda

Dünki menüm:

Sabah: domates salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim tb ekmek, 1 dilim peynir, 1 dilim süzme peynir, 10 zeytin
Öğle: 5 kaşık kuru fasülye, 3 kaşık pilav, 1 kase mercimek çorba, 1 dilim ekmek
Ara: Şkersiz türk kahvesi,
Akşam: 1 tabak şehriye çorba, 10 kaşık kadar karnıbahar salatası, 2 dilim ekmek
Ara: 1 muz

geçtin mi eve

Merhaba kızlar bi kaç gündür temizlik regl derken yoğun ve yorucu geçti.
Bugün menü kahvaltı az kızarmış sosis salatalık ve yeşil çay
Oglen boş geçtim kahve
Akşam 2 biber dolması yanına bir kase cacık

Sabah açık havada 2 km yürüdüm kahvaltı öncesi bir de leslie yaptım 30 dk

Iyi akşamlar herkese
Kahvaltı domates peynir çok az reçel 4 zeytin
Öğle 1 kase tarhana çorbası 2 kuru patlıcan dolması
Akşam 1 adet çupra 1 kase salata
Arada bisey tüketmedim ama birazdan meyve yiycem sanki acıktım

Bugün ekmeksiz bir gün geçirme kararı aldım. Dün kendimi tutamadığım bir gündü. Çok yedim malesef. İşler de yoğun, hareketsizlik çok fazla bu ara. Bakalım nasıl altından kalkacağız.

İyi akşamlar
Kahvaltı haşlanmış yumurta salatalık peynir yeşil çay
Öğlen 2 dolma biber ayran
Ara öğün gibi bir avuç kuru üzüm
Akşam az makarna ve brokoli salatası
Bir mandalina yemek sonrası yedim.

Leslie 45 dk yaptım bir de açık havada öğleden sonra 2 km yürüdüm bugün toplam 14000 adım attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…