• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hele bi bakın bacilaaarr ben bugün ne yaptım :halay:
Sabah kahvaltıda oğlandan yiyemedim 1 domatesle gecistirdim
Öğle yemeğinde 1 kase çorba içebildim güç bela oğlan yine fırsat vermedi
Arada 10 tane çiğ badem yedim
Iste bombayı patlatiyorum :KK70:
Akşam yemeğine tavuk kalamar yaptım yanına salata ve hoşaf yedim ama dedim ki ben bugün çok az kalori aldım dur seeennn tavuğu aldım bir mayoneze batırdım yedim bir ketcapa
Ve şimdi coookk pişmanım o kadar kaptırmışım ki kendimi sağıma dönüyorum yatamıyorum soluma dönüyorum yine yatamıyorum :eek:
Biri bana artık dur desin :dua:
Amaaaaa amaaaaa olmaaazzzzz kiiiiii oglun kac aylik yemekleri beraber yiyin ayrica tavuk kalamarin yanına ketçap değil baharatli yogurt daha cok yakışıyo 😁
Sabah
2 galete 1 dilim kaşar salatalik domates 1 kupa kahve
Ara
mandalina 2 ceviz
Öğlen 15.10 gibiydi
1 açık ekmeğe kebab
Seçenek yoktu denetim ile uğraşıyorum
Ara
Kahve 1 fincan
Ara
1 bardak hoşaf anneme geçince içtim
Akşam
Yemek yok
Arkadaşla buluştuk
Çay kahve içtik

4bin adım attım bugün
Aksma niye yemedin kuzu ac ac nasi uyudun 🙈
İyi Akşamlar kızlar
Menü
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Üzüm

Ara
Kahve
Ceviz
Hurma

Akşam
Et döner
Pilav
Salata
Turşu
Spor yok
Rengli olunca canım şekerli bişeyler istedi dayanamadım 1 dilim pasta yedim çok Üzgünüm yarın telafi ederim inşallah
P Pinarbartu
O aksam hec mi heecccc olmamis bide o menunun ustune pasta yemisin 😂😂

Amaaaaa amaaaaa olmaaazzzzz kiiiiii oglun kac aylik yemekleri beraber yiyin ayrica tavuk kalamarin yanına ketçap değil baharatli yogurt daha cok yakışıyo 😁

9 aylık daha ablası beraber oturuyoruz yemek masasına ama hep huysuzluk yapıyor yememek için anasına hiiccc çekmemiş iştahlı değil 😄

9 aylık daha ablası beraber oturuyoruz yemek masasına ama hep huysuzluk yapıyor yememek için anasına hiiccc çekmemiş iştahlı değil 😄
Oy minicik miniciiiikk 😍 koy mama sandalyesine ver önüne minciklicak biseyler o ara sen yemegini ye sonra ona yedir 😁 en güzeli böyle oluyo 😂

Gecen ramazan 1 gün oruç tutayim dedm ezana kadar bi olay zaten ezan okundu yemek yicem ben daha corbami yiyemedim eşim ana yemeğe gecti cocuk agliyo durmuyo fln en son bi bagirdim esim cocugu aldi odaya gitti 😂😂 bende karnimi doyurdum sonra gel yavrum dedm aldm oglani esimde diyo normale döndn mü sen oruc tutma en iyisi 😂😂😂 yemek yiyememek büyük eziyet

Cnm akdam tekrar cek gonder sana zahmette sorun olmasin
20201107_110417.jpg

P Pinarbartu kusura bakma aksam yazdigini gordugumde aksam yemegi yemistik ve +500 cikmistim sabah tartildim 😁 yine cok sukur ayniyim az gitmis ama en azindan arti degilim Bunada sukur😊

Açlık hissetmiyorum böyle yapa yapa verdim kiloyu da başka veremiyorum meto yavaş çalışıyor

regli olacağım zaman çok acıkıyorum bende :D :D 4 gün içinde olmam lazım ama stresten erkene çeker
Sen iyi sadece acikiyomusun bense tatli krizine giriyorum resmen kutu kutu cikolata yerdim😁 hele baklavalar felan😁 onlar beni benden aliyor hala aylardir eve tatli sokmuyorum Cocuklarada sadece haftada 1 gun cumartesi gunleri lekkers gunu yani tatli gunu yapiyoruz haftada 2 tane tatli bisey yeme haklari var 😁

Merhaba menüyü yazayım
Kahvaltı 4 dilim sucuk salatalık peynir kahve
Öğlen az fasulye ayran
Akşam erişteli mercimek yemeği salatalık turşusu 2 adet.
1 mandalina yedim.
Leslie 45 dk yaptım bugün bir de leslie haricinde 5000 adım attım markete git gel derken. Regl yaklaştı iyice ne yaparsam yapayım siskinlik tüm gün gitmedi olsam da rahatsam

Bugünün menüsü
Kahvaltı bir dilim kızarmış ekmek domates salatalık 3 zeytin bir küçük dilim peynir
Öğle tavuktan kalan vardı onu atıştırdım yanında hoşaf
Akşam melemen yapmıştım biraz ekmekle bana bana yedim iki parca turşu 1 çatal irmik helvası ve yine hoşaf 😄 sonunda bitti hoşafta amaaannn
Spor ekstra bisey yapmadım haldır haldır temizlik yaptım yarin misafirim gelcek hic oturmadım gün boyu hazırlık yap oğlanı banyo yaptır kendin duşa gir o ara bide komşu geldi yarim saat kadar oturdu kahve içti kalktı derkeeenn bu vakit oldu epey efor sarfettim sanırsam

İyi Akşamlar kızlar
Menü
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Üzüm

Ara
Kahve
Ceviz
Hurma

Akşam
Et döner
Pilav
Salata
Turşu
Spor yok
Rengli olunca canım şekerli bişeyler istedi dayanamadım 1 dilim pasta yedim çok Üzgünüm yarın telafi ederim inşallah
P Pinarbartu
1 muz üstüne bal üstüne de hindistan cevizi ekleyerek kesebilirsin krizleri .
ya da cennet hurması üstüne tahin 1 yk biraz ceviz pastadan daha masum birde çok güzel oluyor

Sen iyi sadece acikiyomusun bense tatli krizine giriyorum resmen kutu kutu cikolata yerdim😁 hele baklavalar felan😁 onlar beni benden aliyor hala aylardir eve tatli sokmuyorum Cocuklarada sadece haftada 1 gun cumartesi gunleri lekkers gunu yani tatli gunu yapiyoruz haftada 2 tane tatli bisey yeme haklari var 😁
eskisi gibi düşkünlüğüm yok tatlıya önceden olsa bende saldırırdım :D :D hafta da bir yeter zaten ya . bizde de hafta da 1 kuralı var ama eşim uymuyor :D :D
Merhaba menüyü yazayım
Kahvaltı 4 dilim sucuk salatalık peynir kahve
Öğlen az fasulye ayran
Akşam erişteli mercimek yemeği salatalık turşusu 2 adet.
1 mandalina yedim.
Leslie 45 dk yaptım bugün bir de leslie haricinde 5000 adım attım markete git gel derken. Regl yaklaştı iyice ne yaparsam yapayım siskinlik tüm gün gitmedi olsam da rahatsam
afiyet olsun canım
Cok pahaliydi yaaaa patates sogan salatalik bide meyve aldm balikta alcaktm 40tl yaziyodu sessizce uzaklastim 😂
eşim gitti pazara ben çıkmadım bilmiyorum fiyatları biz tane ile alıyoruz sebzeleri genelde 3 kabak 4 dal pırasa 2 havuç gibi farkına varmıyoruz fiyatların böyle olunca .
Bugünün menüsü
Kahvaltı bir dilim kızarmış ekmek domates salatalık 3 zeytin bir küçük dilim peynir
Öğle tavuktan kalan vardı onu atıştırdım yanında hoşaf
Akşam melemen yapmıştım biraz ekmekle bana bana yedim iki parca turşu 1 çatal irmik helvası ve yine hoşaf 😄 sonunda bitti hoşafta amaaannn
Spor ekstra bisey yapmadım haldır haldır temizlik yaptım yarin misafirim gelcek hic oturmadım gün boyu hazırlık yap oğlanı banyo yaptır kendin duşa gir o ara bide komşu geldi yarim saat kadar oturdu kahve içti kalktı derkeeenn bu vakit oldu epey efor sarfettim sanırsam
bende hoşaf yaptım dün canım bi haftadır istiyordu . irmik helvasını çok yaptın sanırım :D :D

Back