- 7 Ekim 2019
- 1.078
- 4.910
- 133
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.501
Günaydın herkese
Geçen cuma 63.1
Bu cuma ise 62.2
Fark 900 g
63.1/62.2/0.9/%1.4
Geçen cuma 63.1
Bu cuma ise 62.2
Fark 900 g
63.1/62.2/0.9/%1.4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. kesinlikle rahat bir gündü. Aslında ekmeği tamamen kessem nasıl bir diyet olur acaba? Bir arkadaşımın gittiği diyetisyen ekmekte bulunan karbonhidratın bazı vitaminlerin emilimini artırdığını söylemiş. Diyetine ekmek koymuştu o nedenle.arada ekmek yememek çok rahatlatıyor insanı .
63.1/62.2/0.9/%1.4***14.TAKİM 670.Etap***
Mirjam (71,10///%)
SchonerDuft (69,00///%)
Nurdeva (/63,10///%)
black cat (72,80/73.4/0.6/%-0.824)
Gazetekolik (76,70///%)
EDMLM (67,05//%)
sedulu (77,40///%)
14.Takım Ortalamasi:
Tm cnm görmemişim
Umarım sorunların hepsi düzelir canım. Benim bilgisayar veya telefon başında zamanım neredeyse hiç yok. Fotoğraf yüklemeyi bile yeni öğrendim. Ama işallah takım kapanmaz.mirjam SchonerDuft Lenochka B black cat G Gazetekolik E EDMLM sedulu kizlar ben kaptanligi birakma karari aldin ailevi sorunlarim var malesef buraya adapte olamıyorum sizinle de konusmak istedim kaptanlik görevini ustlenmek isteyen var mi ? Ben takimin kapanmasini hic istemem eger ben yaparim diyen varsa yardimci olcam size liste hazirlama vs yine buralarda olmaya calisicam
Insallah sorunlarin hallolur canim, ben zaten normalde gelmeye vaktim yok malesef yapamam ama SchonerDuft musaitse yapabilir bencemirjam SchonerDuft Lenochka B black cat G Gazetekolik E EDMLM sedulu kizlar ben kaptanligi birakma karari aldin ailevi sorunlarim var malesef buraya adapte olamıyorum sizinle de konusmak istedim kaptanlik görevini ustlenmek isteyen var mi ? Ben takimin kapanmasini hic istemem eger ben yaparim diyen varsa yardimci olcam size liste hazirlama vs yine buralarda olmaya calisicam
Hayırlısı olsun canım .tek başına herşeye yetişmeye çalışıyorsun eşin yanında değil.mirjam SchonerDuft Lenochka B black cat G Gazetekolik E EDMLM sedulu kizlar ben kaptanligi birakma karari aldin ailevi sorunlarim var malesef buraya adapte olamıyorum sizinle de konusmak istedim kaptanlik görevini ustlenmek isteyen var mi ? Ben takimin kapanmasini hic istemem eger ben yaparim diyen varsa yardimci olcam size liste hazirlama vs yine buralarda olmaya calisicam
yok canım listeden çıkmayı düşünüyorum. anneme kalıyorum bu ara taşınma işi var sınavlarım var birine destek olmakla olmuyor malesef daha çok zaman vermek lazımInsallah sorunlarin hallolur canim, ben zaten normalde gelmeye vaktim yok malesef yapamam ama SchonerDuft musaitse yapabilir bence
Basiniz sagolsun canim rabbim mekanini cennet eylesin sizede sabirlar versinMerhaba hanımlar nasılsınız giremedim kusuruma bakmayın cenazemiz vardı Teyzem trafik kazasında vefat etti çok zor oldu Annem yıkıldı şimdi daha iyi bakalım yavaş yavaş alışıyor artık yokluğuna
Dünya telaşı hiç bitmiyor gerçekten ölmeyene
Bugün tartı fotomEki Görüntüle 2720101 yediklerime çok dikkat edemedim evde olmayınca çok şükür -700 yinede P Pinarbartu