- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.861
Gruba yeni dahil oldum kimseyi tanımıyorum ama biraz asılalım ve haftaya birinci olalım ben bu gücü bu grupta görüyorum hadi kızlar tempo biraz daha motive edelim kendimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bebeğim altı aylık oldu vermek yerine alıyorum kiloları sütü azaltmadan verelim kiloları yirmi kilodan fazla vermem gerekiyor nasıl yapacağız bir destekbende üçüncü aya girdik emziriyorum napicaz
Günde en az 2 litre su tüketinBenimde bebeğim altı aylık oldu vermek yerine alıyorum kiloları sütü azaltmadan verelim kiloları yirmi kilodan fazla vermem gerekiyor nasıl yapacağız bir destek
evet bize biri bilgi versin lütfen ...hiç mi yok üç altını aylik emzirirken zayıflayanBenimde bebeğim altı aylık oldu vermek yerine alıyorum kiloları sütü azaltmadan verelim kiloları yirmi kilodan fazla vermem gerekiyor nasıl yapacağız bir destek
Cnm diyet grupları bölümünde sonuc listeleri var ordan bakiyoruzSıralamayı nerden görüyoruz
Valla ben 10aylukti basladigimda cnm Luluuu94 sen kac aylikken baslamistin erkendi galiba senin bayaevet bize biri bilgi versin lütfen ...hiç mi yok üç altını aylik emzirirken zayıflayan
İlk sayfadski kurallari okuyupp hedef kilonu ve guncel kilonu yazarak baslayabilirsn cnmpazartesi itibariyle başlarım, kuralları söyleyin bana
3aylik ya vardı ya yoktu kendi çapımda başlamıştım spora da 3 aylıkken başladım sezeryanla doğum yaptımValla ben 10aylukti basladigimda cnm Luluuu94 sen kac aylikken baslamistin erkendi galiba senin baya
cok güzel :) peki akşam 7 den sonra yemeyi tamamen kessem sütüm azalirmi ...siz akşam yemelerini ne yaptınız3aylik ya vardı ya yoktu kendi çapımda başlamıştım spora da 3 aylıkken başladım sezeryanla doğum yaptım
Yani bence emzirirken zaten günlük fazladan bı kalori yakıyoruz abur cubur kesinlikle keserek(süte falan faydası da yok) makarna pilav beyaz ekmeği oldukça aza indirerek yada siyah pirinç bulgur tam buğday ekmeği t buğday makarna gibi muadilleri ile değiştirerek bı yol izleyebilirsiniz vakit buldukça hafif hafif yürüyüş egzersiz le bence gayet güzel kilo verirsiniz A alonedark18
10 aylık olana kadar ben zaten başlarım canım hatta altı aylıkken başlarım diyorum ama şuan çok rahatsız olduğum için tipinden kilomdan hemen şimdi başlayasim da var ..ama korkuyorum işte bebeğim etkilenmesin benim sutumle yaşıyorValla ben 10aylukti basladigimda cnm Luluuu94 sen kac aylikken baslamistin erkendi galiba senin baya
Teşekkür ederim canım.neyseki testimiz negatif cıktı.ama testlere pek güven olmuyor biliyorsun.o yüzden hastalık tam anlamıyla geçene kadar eşimi karantinada tutmaya kararverdik.evden çalışacak.Allah yardımcınız olsun zor günler inşallah covid değildir eşiniz ve siz
Testimiz negatif şükürlerolsun. Evde bayram havası oldu.ama tedbir önemli tabi.dualariniz için teşekkür ederimçok geçmiş olsun umarım sonuçlar negatif çıkar dualarım sizinle.
Kaptan Ben izne ayrildim diye tartilmamistim ama