Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oh ne guzel hic gorusmicekler demek ki artik

Kahvaltı
2 yumurtayla omlet, 5 zeytin, bi parca peynir, biber domates

Akşama güveç yapcam patlıcanlı patatesli bol etli

Pazar günü diye boşlamayalım eninde sonunda emeklerimiz karşılığını alcaz.

Hayirli aksamlar arkadaslar,
Benim bugunku menum
Sabah, domatesli omlet, peynir, zeytin, 3 adet biber, 4 adet gun kurusu kaysi bir avuc kadar badem

Oglen yok

Aksam, mercimek corbasi, firinda somon baligi ve karnabahar

Su 2 lt olucak yatana kadar
Spor sadece ev isleri

Kızzzzlllllaaaaarrrrrr Günaydın
105 olmuşum. Yani başlangıç kilomdan 1 kilo fazla. Bu hafta su orucu tutup ödemi bir an önce vücudumdan atmaya çalışacağım. Bir ilacım var. Onun için çok minik bir parça ekmek yiyebilirim ama. İnşallah başarılı bir şekilde yapabilirim.

Aaa gercektn miiii bnde seccade islemeye baslicm eşim gidince cok hevesliyim ama bakalm becerebilirsem gecen sene de kutlayamadik esim yok diye kutlamak istemedim bi doğum günü partisi nasip olmadı oglusuma
Yaparsin niye yapamayasin. Bende pano işliyorum Olsun daha iyi anlar ne yapıldığını kucukken cocuklarda pek birsey anlamiyor dogumgununden.

Sey bugun aksam kizimin dogum gunu diye azda olsa biseyler yedim menu paylasmiyim ama yarin kaldigim yerden devam insallah
Kiziniza Allah saglikli huzurlu ailesiyle birlikte hayırlı bir omur versin insallah

Ayyy bugün pek is yaptim heee esim cocugu cikardi bende sozde dinlencm kalktim cop attim bslkonlari yikadim tursu kurdum biber dogradim buzluga attm ipe dizdm bslkona astim ortaligi topladm normalde her pazar uyusuk uyusuk gezerdm evde
Oh masallah. Benimde bir suru is var ama bakalim ne eksik

Kizllarr gunaydinnn . Bu hafta artik duzenli bir yemek yeme moduna basliyorum. Insallah tabi oyle diyip yine zıvanadan cikmazsam Cunku okula gidicem. Orda daha kolay yaparım diyet 64 e inmem lazim. Bu hafta regl olucam sonra daha kolay ilerler heralde.

Dun toplamda 12kilo verdim diye dolaptakiler bol gekiyor diye alisverise gittim. pantolan bedenim 30 du 28 e düşmüşüm hatta o bile bazi bedenlerde bol geliyor ama 27 kesinlikle olmuyor. Arafta suan. 60 olirsam 27 olurum insallah

günaydın kızlar nasılsınız ben derslere dalmış durumdayım ne uykum ne gecem düzenli salak gibi oldum estağfurullah
gece ders çalışmaya başlayacam ama uykum çok geliyor hep uyuyorum bu ara
kiloma gelince 1 kilo verdim dikkat etmeye başlayacam bugün eğer listeye girebiliyorsam da P Pinarbartu beni cuma günü listeye alalım kilom 67,60 civarı

Bugün tartıldım 61.4 çıktım. Adetim bitti. Hemen fark etti. İnşallah bu hafta güzel kilo verip takıma katkı saglayacagim. Kaç haftadır takımı zor durumda biraktim.

İslerin yoluna girdi mi canim
Yaparsin niye yapamayasin. Bende pano işliyorum Olsun daha iyi anlar ne yapıldığını kucukken cocuklarda pek birsey anlamiyor dogumgununden.

Kiziniza Allah saglikli huzurlu ailesiyle birlikte hayırlı bir omur versin insallah
Bende oyle dedim buyuyunce daha iyi anlar en azindan hatırlar
O karari vermek degil uygulamak onemli olan biliyosun dimi
İzine ayrildigin kilodan yuksek misin kuzum

Aminn.. cok tesekur ederim canim

Bugün tartıldım 61.4 çıktım. Adetim bitti. Hemen fark etti. İnşallah bu hafta güzel kilo verip takıma katkı saglayacagim. Kaç haftadır takımı zor durumda biraktim.
Masallah ne guzel, bende hafta sonu kacamaklara ragmen 74,5 olmusum cok sukur cumaya kadar bakalim ne kadar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…