- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.641
Oh ne guzel hic gorusmicekler demek ki artikBenim ailem zaten burda degil kesin donus yapti babamlar2 ablam zaten Turkiyede evli 1 abim var burda oturuyor oda bayagi uzak sadece esimin ailesi kardesleri burda, kaynanamlarda suan Turkiyede..
Bizimkiler hic bir araya gelmiyo gelseler benim kaynanamdada biraz kiskanclik varhemen baslar laf sokmaya
Rabbim hayırlı seneler nasip etsin canım.Kizlar napiyosunuz bugun oglumun dogum gunuydu gezdik fln baya simdide cekirdek aile olarsk pasta kesip hatira foto cekincezbu sene virüsten boyle olsunduuuu
Ohh aksam yemegine bide salata ne doyurucu olurKahvaltı
2 yumurtayla omlet, 5 zeytin, bi parca peynir, biber domates
Akşama güveç yapcam patlıcanlı patatesli bol etli
Pazar günü diye boşlamayalım eninde sonunda emeklerimiz karşılığını alcaz.
Yaparsin niye yapamayasin. Bende pano işliyorumAaa gercektn miiii bnde seccade islemeye baslicm eşim gidince cok hevesliyim ama bakalm becerebilirsemgecen sene de kutlayamadik esim yok diye kutlamak istemedim bi doğum günü partisi nasip olmadı oglusuma
Kiziniza Allah saglikli huzurlu ailesiyle birlikte hayırlı bir omur versin insallahSey bugun aksam kizimin dogum gunu diye azda olsa biseyler yedimmenu paylasmiyim ama yarin kaldigim yerden devam insallah
Oh masallah. Benimde bir suru is var ama bakalim ne eksikAyyy bugün pek is yaptim heee esim cocugu cikardi bende sozde dinlencm kalktim cop attim bslkonlari yikadim tursu kurdum biber dogradim buzluga attm ipe dizdm bslkona astim ortaligi topladm normalde her pazar uyusuk uyusuk gezerdm evde
Doğum günü kutlu olsun kizininSey bugun aksam kizimin dogum gunu diye azda olsa biseyler yedimmenu paylasmiyim ama yarin kaldigim yerden devam insallah
İslerin yoluna girdi mi canimKızzzzlllllaaaaarrrrrr Günaydın
105 olmuşum. Yani başlangıç kilomdan 1 kilo fazla. Bu hafta su orucu tutup ödemi bir an önce vücudumdan atmaya çalışacağım. Bir ilacım var. Onun için çok minik bir parça ekmek yiyebilirim ama. İnşallah başarılı bir şekilde yapabilirim.
Bende oyle dedim buyuyunce daha iyi anlar en azindan hatırlarYaparsin niye yapamayasin. Bende pano işliyorumOlsun daha iyi anlar ne yapıldığını kucukken cocuklarda pek birsey anlamiyor dogumgununden.
Kiziniza Allah saglikli huzurlu ailesiyle birlikte hayırlı bir omur versin insallah
O karari vermek degil uygulamak onemli olan biliyosun dimiKizllarr gunaydinnn. Bu hafta artik duzenli bir yemek yeme moduna basliyorum. Insallah tabi oyle diyip yine zıvanadan cikmazsam Cunku okula gidicem. Orda daha kolay yaparım diyet 64 e inmem lazim. Bu hafta regl olucam sonra daha kolay ilerler heralde.
Dun toplamda 12kilo verdim diye dolaptakiler bol gekiyor diye alisverise gittim. pantolan bedenim 30 du 28 e düşmüşüm hatta o bile bazi bedenlerde bol geliyor ama 27 kesinlikle olmuyor. Arafta suan. 60 olirsam 27 olurum insallah
İzine ayrildigin kilodan yuksek misin kuzumgünaydın kızlar nasılsınız ben derslere dalmış durumdayım ne uykum ne gecem düzenli salak gibi oldumestağfurullah
gece ders çalışmaya başlayacam ama uykum çok geliyor hep uyuyorum bu ara
kiloma gelince 1 kilo verdim dikkat etmeye başlayacam bugün eğer listeye girebiliyorsam da P Pinarbartu beni cuma günü listeye alalım kilom 67,60 civarı
Amin.. cok tesekur ederim
Aminn.. cok tesekur ederim canimYaparsin niye yapamayasin. Bende pano işliyorumOlsun daha iyi anlar ne yapıldığını kucukken cocuklarda pek birsey anlamiyor dogumgununden.
Kiziniza Allah saglikli huzurlu ailesiyle birlikte hayırlı bir omur versin insallah
Masallah ne guzel, bende hafta sonu kacamaklara ragmen 74,5 olmusum cok sukur cumaya kadar bakalim ne kadar gidecekBugün tartıldım 61.4 çıktım. Adetim bitti. Hemen fark etti. İnşallah bu hafta güzel kilo verip takıma katkı saglayacagim. Kaç haftadır takımı zor durumda biraktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?