- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.661
EVET cnım kaçla ayrıldım bilmiyorum 62lerdeydim sanırımİslerin yoluna girdi mi canim
Bende oyle dedim buyuyunce daha iyi anlar en azindan hatırlar
O karari vermek degil uygulamak onemli olan biliyosun dimi
İzine ayrildigin kilodan yuksek misin kuzum
Teşekkürler ederim bu yıl neden kreşe veriyorsun ki ? Calismiyorsan bence bu dönem evde kalsın yaşı da ufakBu arada artik kendime gunde 2 saat ayirabilirimplates yapabilirim Insallah kizim 4 yasina girdigi icin ilk okula basladi cok sukur artik oglumla buyuk kizimi sabah 8,15te goturup 14,30 da alicam minnak kizimi zaten sabah giderken okulun kres bolumune goturuyorum cikarken alip geliyorum eve gelince yatiriyorum uyuyor yani koskoca 2 saat benim
O zmn bi soralım girebiliyo musun listeye ona gore ayarlarizEVET cnım kaçla ayrıldım bilmiyorum 62lerdeydim sanırım
Sen daha fasulyeden uyesinP Pinarbartu ben de yarın dönmek istiyorum, listeye aldırmadıydım kendimi. Şimdi yarın geri başlayınca yine aday listede mi olacağım? Yarın sabah tartılacağım ama 71 olmuşumdur eminim, iyi yedim çünkü
Tamam cumaya kadar bi görelim bakalımO zmn bi soralım girebiliyo musun listeye ona gore ayarlariz
Sen daha fasulyeden uyesinbakalm cuma durumuna gore listeye girersin belki sende
Karar vermek basarmanin yarisi. Yolun yarisindayim en azindanİslerin yoluna girdi mi canim
Bnde cok fena hallerdeyiiim bugun kv ye yemege gittik msnti yapmış esim bi gideydi diyete basliyayfim yaaTamam cumaya kadar bi görelim bakalım
Bn kaptn olarak sonuca bakarimKarar vermek basarmanin yarisi. Yolun yarisindayim en azindan
Canim ben 2,5- 4 yas arasi anaokul ogretmeniyim bizim burda 2,5 yasinda anaokulu 4 yasinda ilkOkul basliyor oglum 6 buyuk kizim 4 yasinda ilk okula gidiyorlar kucuk kizimda 1 yasinda benim calistigim anaokulunun yaninda krese veriyorum zaten 8,20dan 12,30za kadar 12de cocuklari gonderip kizimi alip eve geliyorumTeşekkürler ederim bu yıl neden kreşe veriyorsun ki ? Calismiyorsan bence bu dönem evde kalsın yaşı da ufak
Cumaya eksi olman lazimGünaydınsabah tartıldım 71 kilo geldim. Dün dediydim kesin 71 olmuşumdur diye. Nasıl da biliyorum kendimi neyse başladım bugün tekrar hayırlısı
Evet kesinlikle eksi olmam lazım, olurum ama sıkıntı yok, merak etmeCumaya eksi olman lazim
Girdim ama yazamadım canım sorabildin mi yüzde kaç kilo almış olmam gerekiyorduO zmn bi soralım girebiliyo musun listeye ona gore ayarlariz
Sen daha fasulyeden uyesinbakalm cuma durumuna gore listeye girersin belki sende
Kuzu cuma soralm listeninn durumuna gore bu hafts derecrye girck gibi olursak haftaya girersin notalari sildirelmGirdim ama yazamadım canım sorabildin mi yüzde kaç kilo almış olmam gerekiyordu
Ok olur canım uyar banaKuzu cuma soralm listeninn durumuna gore bu hafts derecrye girck gibi olursak haftaya girersin notalari sildirelm
Tam değil :/İslerin yoluna girdi mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?