Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah rahmet eylesin canım. neyden vefat etti
Koa hastasiymis o yuzdn kuzum bizde ölmeden onceki gun ogrendik aksamina haberi geldi
Bilmem ki hastayım bugün çok midem pert karnim çok ağrıyor işler çok yoğun yarında mesai var karnım sis baya inşallah hepsi odemdir
gecmis olsun canim
Şuan 61 im canm aslinda ama ekmeğe dikkat etmedim bu ara spor da yapmıyorum maalesef
Ama dikkat etmen lazim kilo alarak zayiflayamiyoruz malesef

Kaptancim ben pozitif olan biriyle aynı sofraya oturdum işe giderken çocukları bırakmıştım onlara dönünce yemek yedik eltim kendisi. Şimdi spor için söz verdim ama yapamam diyet de yapamam bağışıklığı ne güçlendirirse yiyeceğim inşallah bende de çıkmaz korona yarın test yapacağım

Ay gercektn mi bilmiyo muydun oyle oldugunu cok uzuldum test yaptırdın mi insallah bulasmamistir

Ay gercektn mi bilmiyo muydun oyle oldugunu cok uzuldum test yaptırdın mi insallah bulasmamistir
Yok ya nerden bileyim insan kendini bile bile ateşe atar mı bu akşam testi pozitif çıkmış işte moralim yok benim yarın sabah test yapcam dua edin negatif olsun iki küçük çocuğum var işe gittim o kadar insan vardı orda da

Bugün kahvaltı 12.30
Soganlı biberli 2 yumurta, 7 zeytin, 4 ceviz, az peynir,

Akşam 19.00
1 kase yogurtlu çorba, 4 y. K nohut, 1 y. Kaşığı erişte, salata

Bolca su
30 dk tempolu yürüyüş
İyi geceler dilerim

İnsallah negatif cikar haber verirsin bizede kuzum

Kizlar napiyosunuz bugun oglumun dogum gunuydu gezdik fln baya simdide cekirdek aile olarsk pasta kesip hatira foto cekincez ☺ bu sene virüsten boyle olsunduuuu
Sagolasin iyiyim sen nasilsin ne yapiyorsun yapiyorsun ? Bende Kanaviçe isliyorum. iyi ki doğmuş Bartu uzun hayırlı ailesiyle birlikte mutlu bir omru olsun insallah❣❣ Aman eskiden hep oyledi bir pasta fotograf bence daha dogal

Insallah bisey cikmaz canim yaptirdinmi test?

Kizlar napiyosunuz bugun oglumun dogum gunuydu gezdik fln baya simdide cekirdek aile olarsk pasta kesip hatira foto cekincez ☺ bu sene virüsten boyle olsunduuuu
Dogum gunu kutlu olsun pasanin,
Sansa bak bugun benimde kizimin dogum gunuydu biz kutladik butun aile ama bizim burda virus Turkiyedeki kadar cok degil

Aaa gercektn miiii bnde seccade islemeye baslicm eşim gidince cok hevesliyim ama bakalm becerebilirsem gecen sene de kutlayamadik esim yok diye kutlamak istemedim bi doğum günü partisi nasip olmadı oglusuma

Dogum gunu kutlu olsun pasanin,
Sansa bak bugun benimde kizimin dogum gunuydu biz kutladik butun aile ama bizim burda virus Turkiyedeki kadar cok degil
Aaaaa ne guzel iyiki dogmuslar o zaman ben cagircaktm aslinda akrabalsri fln ama esimde istemedi o zmn kimse gelmesin annenler annemler fln dedim oek anlasamiyolar çünkü kalabalikta olurdu da bi onlar olunca gerginlik oluyo

Benim ailem zaten burda degil kesin donus yapti babamlar 2 ablam zaten Turkiyede evli 1 abim var burda oturuyor oda bayagi uzak sadece esimin ailesi kardesleri burda, kaynanamlarda suan Turkiyede..
Bizimkiler hic bir araya gelmiyo gelseler benim kaynanamdada biraz kiskanclik var hemen baslar laf sokmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…