- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.621
P Pinarbartu paylasimda yuzdenizi ve ortalaminizi duzenledim bilgin olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 61 im canm aslinda ama ekmeğe dikkat etmedim bu ara spor da yapmıyorum maalesef60tan 62 ye ciktin bu konuda ne düşünüyorsun cNim ? Ysni 2 haftadir yarim kilodan fazla aliyosun dikkat etmiyo olabilir misin menulerini de goremiyorum çünkü
Koa hastasiymis o yuzdn kuzum bizde ölmeden onceki gun ogrendik aksamina haberi geldiallah rahmet eylesin canım. neyden vefat etti
gecmis olsun canimBilmem ki hastayım bugün çok midem pert karnim çok ağrıyor işler çok yoğun yarında mesai var karnım sis baya inşallah hepsi odemdir
Ama dikkat etmen lazim kilo alarak zayiflayamiyoruz malesefŞuan 61 im canm aslinda ama ekmeğe dikkat etmedim bu ara spor da yapmıyorum maalesef
Bn yuzdeyi paylasip attım kendimi disari cok sagol kuzum onca işin arasi bide bizim takimi kontrol ediyosunP Pinarbartu paylasimda yuzdenizi ve ortalaminizi duzenledim bilgin olsun canim
Olsun canım onemli degilBn yuzdeyi paylasip attım kendimi disari cok sagol kuzum onca işin arasi bide bizim takimi kontrol ediyosun
Pamukprncess zuzuzuzu1234 B bircocuklu almora34 mirjam kizlar duyuyosunz dimiiiii bu hafta hic kimse artıya gelmesin sakın ilk 3 e girmemiz gerekiyo bakın kac haftadir liste hazirliyorum benOlsun canım onemli degil
Yine nota alıyorsunuz bu hafta kizlarin biraz atak yapmasi lazim artik
Ay gercektn mi bilmiyo muydun oyle oldugunu cok uzuldum test yaptırdın mi insallah bulasmamistirKaptancim ben pozitif olan biriyle aynı sofraya oturdum işe giderken çocukları bırakmıştım onlara dönünce yemek yedik eltim kendisi. Şimdi spor için söz verdim ama yapamam diyet de yapamam bağışıklığı ne güçlendirirse yiyeceğim inşallah bende de çıkmaz korona yarın test yapacağım
Yok ya nerden bileyim insan kendini bile bile ateşe atar mı bu akşam testi pozitif çıkmış işte moralim yok benim yarın sabah test yapcam dua edin negatif olsun iki küçük çocuğum var işe gittim o kadar insan vardı orda daAy gercektn mi bilmiyo muydun oyle oldugunu cok uzuldum test yaptırdın mi insallah bulasmamistir
İnşallah çıkmaz canımYok ya nerden bileyim insan kendini bile bile ateşe atar mı bu akşam testi pozitif çıkmış işte moralim yok benim yarın sabah test yapcam dua edin negatif olsun iki küçük çocuğum var işe gittim o kadar insan vardı orda da
İnsallah negatif cikar haber verirsin bizede kuzumYok ya nerden bileyim insan kendini bile bile ateşe atar mı bu akşam testi pozitif çıkmış işte moralim yok benim yarın sabah test yapcam dua edin negatif olsun iki küçük çocuğum var işe gittim o kadar insan vardı orda da
Sagolasin iyiyim sen nasilsin ne yapiyorsun yapiyorsun ? Bende Kanaviçe isliyorum. iyi ki doğmuş Bartu uzun hayırlı ailesiyle birlikte mutlu bir omru olsun insallah❣❣ Aman eskiden hep oyledi bir pasta fotograf bence daha dogalKizlar napiyosunuz bugun oglumun dogum gunuydu gezdik fln baya simdide cekirdek aile olarsk pasta kesip hatira foto cekincez ☺ bu sene virüsten boyle olsunduuuu
Insallah bisey cikmaz canim yaptirdinmi test?Kaptancim ben pozitif olan biriyle aynı sofraya oturdum işe giderken çocukları bırakmıştım onlara dönünce yemek yedik eltim kendisi. Şimdi spor için söz verdim ama yapamam diyet de yapamam bağışıklığı ne güçlendirirse yiyeceğim inşallah bende de çıkmaz korona yarın test yapacağım
Dogum gunu kutlu olsun pasanin,Kizlar napiyosunuz bugun oglumun dogum gunuydu gezdik fln baya simdide cekirdek aile olarsk pasta kesip hatira foto cekincez ☺ bu sene virüsten boyle olsunduuuu
Aaa gercektn miiii bnde seccade islemeye baslicm eşim gidince cok hevesliyim ama bakalm becerebilirsem gecen sene de kutlayamadik esim yok diye kutlamak istemedim bi doğum günü partisi nasip olmadı oglusumaSagolasin iyiyim sen nasilsin ne yapiyorsun yapiyorsun ? Bende Kanaviçe isliyorum. iyi ki doğmuş Bartu uzun hayırlı ailesiyle birlikte mutlu bir omru olsun insallah❣❣ Aman eskiden hep oyledi bir pasta fotograf bence daha dogal
Aaaaa ne guzel iyiki dogmuslar o zaman ben cagircaktm aslinda akrabalsri fln ama esimde istemedi o zmn kimse gelmesin annenler annemler fln dedim oek anlasamiyolar çünkü kalabalikta olurdu da bi onlar olunca gerginlik oluyoDogum gunu kutlu olsun pasanin,
Sansa bak bugun benimde kizimin dogum gunuydu biz kutladik butun aile ama bizim burda virus Turkiyedeki kadar cok degil