• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada artik kendime gunde 2 saat ayirabilirim💃 plates yapabilirim Insallah 💪kizim 4 yasina girdigi icin ilk okula basladi cok sukur artik oglumla buyuk kizimi sabah 8,15te goturup 14,30 da alicam minnak kizimi zaten sabah giderken okulun kres bolumune goturuyorum cikarken alip geliyorum eve gelince yatiriyorum uyuyor yani koskoca 2 saat benim🤣🤣🤣

İslerin yoluna girdi mi canim

Bende oyle dedim buyuyunce daha iyi anlar en azindan hatırlar

O karari vermek degil uygulamak onemli olan biliyosun dimi 😂

İzine ayrildigin kilodan yuksek misin kuzum
EVET cnım kaçla ayrıldım bilmiyorum 62lerdeydim sanırım

Bu arada artik kendime gunde 2 saat ayirabilirim💃 plates yapabilirim Insallah 💪kizim 4 yasina girdigi icin ilk okula basladi cok sukur artik oglumla buyuk kizimi sabah 8,15te goturup 14,30 da alicam minnak kizimi zaten sabah giderken okulun kres bolumune goturuyorum cikarken alip geliyorum eve gelince yatiriyorum uyuyor yani koskoca 2 saat benim🤣🤣🤣
Teşekkürler ederim bu yıl neden kreşe veriyorsun ki ? Calismiyorsan bence bu dönem evde kalsın yaşı da ufak

EVET cnım kaçla ayrıldım bilmiyorum 62lerdeydim sanırım
O zmn bi soralım girebiliyo musun listeye ona gore ayarlariz 💃
P Pinarbartu ben de yarın dönmek istiyorum, listeye aldırmadıydım kendimi. Şimdi yarın geri başlayınca yine aday listede mi olacağım? Yarın sabah tartılacağım ama 71 olmuşumdur eminim, iyi yedim çünkü 😃
Sen daha fasulyeden uyesin 😁 bakalm cuma durumuna gore listeye girersin belki sende

Bugun menu

Sabah
Peynur ve bol yesillik

Oglen
2 adet tavuk pirzola ve ayran

Ara
Kiraz sapli cay ve iki adet turkkahvesi

Akşam
2 kofte ve salata

2 lt su 8 bin adim yürüyüş

Teşekkürler ederim bu yıl neden kreşe veriyorsun ki ? Calismiyorsan bence bu dönem evde kalsın yaşı da ufak
Canim ben 2,5- 4 yas arasi anaokul ogretmeniyim bizim burda 2,5 yasinda anaokulu 4 yasinda ilkOkul basliyor oglum 6 buyuk kizim 4 yasinda ilk okula gidiyorlar kucuk kizimda 1 yasinda benim calistigim anaokulunun yaninda krese veriyorum zaten 8,20dan 12,30za kadar 12de cocuklari gonderip kizimi alip eve geliyorum

Benim bu gunku menum
Sabah, tereyagli omlet, peynir zeytin 3 tane biber, 1 avuc kadar badem

Oglen yok

Aksam, 1 kase kuru fasulye, et sote, salata

Su, 2lt

Spor, 11000 adim yuruyus, yarim saat bisiklet
Cocuklarimi yatirip yuruyuse cikiyorum inanin canim bisey cektiginde emegime aciyorum🤣 yemiyorum🤐

Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Domates, salatalık
Çiğ kabak ve ayçekirdeği

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ton balığı ve salata
Biber turşusu

1 şişe maden suyu içtim, 1 litre ödem suyu içtim. Türk kahvesi de içerim akşam. Yatana kadar su 2 litreyi geçer.

Spor yok

Back