Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o tartının ömrü kısa herhalde bende tartılmıyorum ama tartı olmadığı için değil
her sabah 6-7 arası kalkıp yürüyüse gidiyorum 1-1.5 saat yürüyorum (15 gündür) , vermesemde almamak artık hedefim

Menümü de iliştireyim

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil zeytin, beyaz peynir
Sucuk (çok yemedim ama)
Çiğ çekirdek ve ceviz

Akşam
2 kase yoğurtlu çorba (bastım içine pul biberi )
Domates salatalık soğan

O zaman iyi canım açlık hissi bana bazen çok iyi geliyor haz veriyor mesela bozmamak için saatlerce yemiyorum bazen de 2 saat sonra bayılacak noktaya geliyorum öyle bir çelişki
lulu nasılsın canım
Pek iyi sayılmam ama Allah bugünleri aratmasın hamd olsun canım sen nasılsın
Kizlar nasilsinizzzz ❤ yatak döşek yatmaktayim ayy yaz gribi nr fena yaaa
Bende tarcinli suya basladim odemlerim gitsin bakslm ksc kiloyum ogreneyim
Çok geçmiş olsun canım bence ödem falan bosver iyileşene kadar

Süper bence canım afiyet olsun
Iyi aksamlar
Sabah
Iki haşlanmış yumurta

Oglen
Türk kahvesi

Aksam
Patlican salatasi
1 dilim tam bugday ekmek
Iki kayisi

Kiraz saplı cay

2.5 saat yuruyus 17.000 adim
2 lt su
Kahvaltıdan sonra acikmadinmi hiç canım
Çok güzel bence

Oh mis ,
Iyi aksamlar
Sabah
Iki haşlanmış yumurta

Oglen
Türk kahvesi

Aksam
Patlican salatasi
1 dilim tam bugday ekmek
Iki kayisi

Kiraz saplı cay

2.5 saat yuruyus 17.000 adim
2 lt su
Kiraz sapi cayi bnde içtim bugün

Hayirli aksamlar cumleten
Gec olmadan bende paylasiyim menumu
Sabah, 2 yumurtadan otlu omlet
Bir avuc kadar badem
Biraz beyaz peynir
8 adet zeytin

Ogle yok gun boyu 2 kahve ictim sekersiz

Aksam, et sote, salata, gorumcem bizim icin borek yapmisti ucundan cok azcik aldim ayip olmasin diye
Su 2ltreyi gecti
Spor yapamadim ama aksama kadar hastanedeydim ordan oraya gidip geldim resmen

geçmiş olsun kuzum bartu hemen iyileşsin kıyamam ona
sanırım ...eşim pil alınca çalışır dedi bakalım bugün alırım denerim çalışırsa 1 nefeste 60 inecem bu sefer zorlayacam :)
bu ara kıyaft deniyorum çok güzel durmaya başladı 1 elbise de aldım geçen uzun zamandır elbise giymiyorum mutluluğumu düşün..
tubili seni kıskandım şuan valla 1,5 saat yürüyüş ile kilo da verirsin arada tartıl kilonu merak ettim
haayır olsun canım .
işler yoğun benim de sistemde sıkıntı var şu 5 günü hayırlısı ile atltsam rahatım

Ben de 37 yaşındayım. Ankara'da bir şantiyede mimar olarak çalışıyorum. 3 senelik evliyim. 22 aylık bir kızım var. Liseden beri var olan kilo problemim var. Sürekli olarak kilo verip alırım ama çok yavaş olur. Zaten yaştan dolayı metabolizma hızım baya düşük. Boyum 1.69, güncel kilom 75. Kilo verme sınırım 65. Bunun altına düştüğümde hasta oluyorum. Vücudum sinyal vermeye başlıyor.
Aç kalmak benim için sorun değil ancak tansiyonum düşüyor, bu kan şekeri olayına bir çözüm bulmam lazım.
Gelecek seneye kadar istediğim kiloya ulaşmak hedefim. Umarım kısa zamanlarda güzel kilolar verebiliriz.

Ben de dün menümü paylaşayım (her gün sabah 1 önceki günü yazmak isterim sakıncası yoksa)
Kahvaltı: Haşlanmış yumurta, 8 yeşil zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tam buğday ekmek,domates, salatalık,2 kaşık yoğurt
Öğle: 1 kase türlü, 1 dilim tb ekmek, 1 şeftali
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi, 2 kayısı, biraz erik, 1 avuç üzüm
Akşam: Kıymalı patates yemeği, 1 dilim tb ekmek, cacık, salata

Su: 2lt
Spor: 12000 adım

Eşim dün benimle beraber yediklerine dikkat edeceğini söyledi(95 kilo)
Tabi onun dikkat etmesi öğünde 1 ekmek yerine yarım ekmek yemek :)
Yine de en azından çaba içine girmesi önemli, ama onun da aç kalınca kan şekeri düşüyor. Öyle durumda en yakın marketten çikolata alıp yiyor. İkimizin de yanına 1 paket sağlıklı atıştırmalık alıp böyle durumlarda onları tüketmemiz gerek(badem, ceviz v.s.)

Aynı şeyler canım iş ve burdaki sıkıntılar üstüne artık çok bunaldım 1 seneyi geçti bizim oralarda da hastalık iyice arttı herhalde korkuyorum da Allah korusun
Ayy muhasebe çok zordur dimi benim kardesimde muhasebeci bilgisayar işleri falan gözü beyni çok yoruyor
Bende eşime hep diyorum,( kilo problemi yok ama sağlık için) konuşurken çok mantıklı geliyor ama uygulamaya gecemiyoruz su gofret bu çikolata birde bu bisküvi den derken zaten kuruyemiş parası çıkıyor cepten az olsun öz olsun diyorum ama işte dinletemiyorum normal makarna yerine tam buğday alalım diyorum falan işte bakalım ne zaman uygulmaya geçecez
Geçenlerde1 hafta bağırsak problemi yaşadı göbek aldı başını gitti çok rahatsız oldu kendiside ama geri düzelince yine saldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…