- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.801
o tartının ömrü kısa herhaldeTARTIM bozuk ya da çalışmıyor tartılamıyorum ama 63 olmadığım kesin diyete başladım bakalım duruma göre tartı alırım bayramdan sonra.
memlekete doydun kız ama yemeklerine doyma sakın 7lerden inmek çok zor oluyor. metoda yavaşlıyor
O zaman iyi canım açlık hissi bana bazen çok iyi geliyor haz veriyor mesela bozmamak için saatlerce yemiyorum bazen de 2 saat sonra bayılacak noktaya geliyorum öyle bir çelişkiMerhaba canım. Evet emziriyorum ama kızım 22 aylık. Sütüm azalmakla beraber zaten yavaş yavaş kesme sürecine gireceğim. Akşam saat 7'den sabah saat 7 'ye 12 saatlik bir aç kalma durumu deneyimliyorum.
Akşam atıştırmalıklarını kesmem açısından olumlu oldu.
Pek iyi sayılmam ama Allah bugünleri aratmasın hamd olsun canım sen nasılsınlulu nasılsın canım
Çok geçmiş olsun canım bence ödem falan bosver iyileşene kadarKizlar nasilsinizzzz ❤ yatak döşek yatmaktayim ayy yaz gribi nr fena yaaa
Bende tarcinli suya basladim odemlerim gitsin bakslm ksc kiloyum ogreneyim
Süper bence canım afiyet olsunMenümü de iliştireyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil zeytin, beyaz peynir
Sucuk(çok yemedim ama)
Çiğ çekirdek ve ceviz
Akşam
2 kase yoğurtlu çorba (bastım içine pul biberi)
Domates salatalık soğan
Kahvaltıdan sonra acikmadinmi hiç canımIyi aksamlar
Sabah
Iki haşlanmış yumurta
Oglen
Türk kahvesi
Aksam
Patlican salatasi
1 dilim tam bugday ekmek
Iki kayisi
Kiraz saplı cay
2.5 saat yuruyus 17.000 adim
2 lt su
E boyun iyiymis aslinda bnm 158Boyum da 165
Aynen canim pazartesi takim ici tartiliyoruz ama cuma gercek tarti gunuBu arada cuma günü mü tartılacağız?
Oh mis ,Menümü de iliştireyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil zeytin, beyaz peynir
Sucuk(çok yemedim ama)
Çiğ çekirdek ve ceviz
Akşam
2 kase yoğurtlu çorba (bastım içine pul biberi)
Domates salatalık soğan
Kiraz sapi cayi bnde içtim bugünIyi aksamlar
Sabah
Iki haşlanmış yumurta
Oglen
Türk kahvesi
Aksam
Patlican salatasi
1 dilim tam bugday ekmek
Iki kayisi
Kiraz saplı cay
2.5 saat yuruyus 17.000 adim
2 lt su
Üç tane gruptan mesaj gelmiş hangi birine bakalım şasırdıkgelecekler ...
Yok canim acıkmadım kahve ve su hep şişirdi beni. Açıkmak degilde canim cekiyor bazen ama dirayetli olmam lazimKahvaltıdan sonra acikmadinmi hiç canım
Çok güzel bence
Valla cok iyi geliyor. Iyi çalıştırıyor masallajKiraz sapi cayi bnde içtim bugün
geçmiş olsun kuzum bartu hemen iyileşsin kıyamam onaValla kuzum bartudan gecti bana da yoksa hasta olck durumda degildim gayet iyi yiyorum
Oh masallah hep merak etmisimdir o sayfalar nasil kuruluyo nasil is yapiliyoben uğraşamam sanirim
Ay hepinizde ogretmensiniz bu neboyun kac peki ben su an 56 yim sanirim boyun kisa oldugundan fazla geliyo. Bende 5ile hamile kalip doguma 76 civarı gitmistm 1 hafta sonra 63 tüm
sanırım ...eşim pil alınca çalışır dedi bakalım bugün alırım denerim çalışırsa 1 nefeste 60 inecem bu sefer zorlayacam :)o tartının ömrü kısa herhaldebende tartılmıyorum ama tartı olmadığı için değil
her sabah 6-7 arası kalkıp yürüyüse gidiyorum 1-1.5 saat yürüyorum (15 gündür) , vermesemde almamak artık hedefim
haayır olsun canımO zaman iyi canım açlık hissi bana bazen çok iyi geliyor haz veriyor mesela bozmamak için saatlerce yemiyorum bazen de 2 saat sonra bayılacak noktaya geliyorum öyle bir çelişki
Pek iyi sayılmam ama Allah bugünleri aratmasın hamd olsun canım sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım bence ödem falan bosver iyileşene kadar
Ama yarın benim reglimin ilk günü kesin fazla çıkarım şişkinlikten dolayı, ne yapacağım?Aynen canim pazartesi takim ici tartiliyoruz ama cuma gercek tarti gunu
Aynı şeyler canım iş ve burdaki sıkıntılar üstüne artık çok bunaldım 1 seneyi geçti bizim oralarda da hastalık iyice arttı herhalde korkuyorum da Allah korusungeçmiş olsun kuzum bartu hemen iyileşsin kıyamam ona
sanırım ...eşim pil alınca çalışır dedi bakalım bugün alırım denerim çalışırsa 1 nefeste 60 inecem bu sefer zorlayacam :)
bu ara kıyaft deniyorum çok güzel durmaya başladı 1 elbise de aldım geçen uzun zamandır elbise giymiyorum mutluluğumu düşün..
tubili seni kıskandım şuan valla 1,5 saat yürüyüş ile kilo da verirsin arada tartıl kilonu merak ettim
haayır olsun canım.
işler yoğun benim de sistemde sıkıntı var şu 5 günü hayırlısı ile atltsam rahatım
Bende eşime hep diyorum,( kilo problemi yok ama sağlık için) konuşurken çok mantıklı geliyor ama uygulamaya gecemiyoruz su gofret bu çikolata birde bu bisküvi den derken zaten kuruyemiş parası çıkıyor cepten az olsun öz olsun diyorum ama işte dinletemiyorum normal makarna yerine tam buğday alalım diyorum falan işte bakalım ne zaman uygulmaya geçecezEşim dün benimle beraber yediklerine dikkat edeceğini söyledi(95 kilo)
Tabi onun dikkat etmesi öğünde 1 ekmek yerine yarım ekmek yemek :)
Yine de en azından çaba içine girmesi önemli, ama onun da aç kalınca kan şekeri düşüyor. Öyle durumda en yakın marketten çikolata alıp yiyor. İkimizin de yanına 1 paket sağlıklı atıştırmalık alıp böyle durumlarda onları tüketmemiz gerek(badem, ceviz v.s.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?